Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 29 Aug 2010, 09:03
Dansul celor o mie de maini, un dans fascinant, straniu, minunat:
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Lun 30 Aug 2010, 18:01
Si acest cantaret de flamenco e tigan, dar se compara cu ai nostrii?
Interpretul de flamenco Diego el Cigala recomanda traficantilor de droguri si criminalilor muzica buna ca terapie.
"Les narcotrafiquants et criminels mexicains devraient écouter beaucoup de musique classique, comme le +Requiem+ de Mozart, toute l'oeuvre de Beethoven et Mahler, tout comme les pièces de Camaron de la Isla, Paco de Lucia (respectivement chanteur et guitariste de flamenco) et tout ce qui peut les rendre un peu plus sensibles et faire qu'ils ne commettent pas autant d'atrocités"(Le point).
Oare la noi merge tratamentul asta sau e valabil numai in Mexic?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Joi 25 Noi 2010, 17:18
Am fost la Festivalul de muzica "Bistrita folk" si am reascultat cu placere doua cantece ale Alinei Manole, dar nu o remarcasem inca. A cantat si alte cantece, apoi acasa am cautat alte cantece si... imi place foarte mult cum canta si cantecele ei!!
Si ca sa nu ramana cineva fara sa o asculte, voi pune alte cantece ale ei, in alte zone ale forumului.
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Vin 03 Dec 2010, 19:40
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Vin 03 Dec 2010, 19:43
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Vin 03 Dec 2010, 19:46
From where you are, you see the smoke start to arise, where they play cards. And you walk over, softly moving passed the guards. The stakes are getting higher. You can feel it in your heart. He calls you bluff. He is the ace you never thought he played that much. And now it's more than all this cards you want to touch. You never know if winning this could really be enough.
Take a look, beyond the moon you see the stars. And when you look around, you know the room by heart.
I have never dreamed it. Have you ever dreamed a night like this? I cannot believe it. I may never see a night like this. When everything you think is incomplete. Starts happening when you are cheek to cheek. Could you ever dream it? I have never dreamed, dreamed a night like this.
How many times, have I been waiting by the door to hear these chimes? To hear that some one debonaire has just a arrived. And opened up to see my world before my eyes.
That silhouette creates an image on the night I can't forget. It has the scent of something special, I can't rest. If I resist temptation, oh I know for sure that I will lose the bet.
I walk away and suddenly it seems I'm not alone. In front of me he stands --Â I stop, before he goes.
I have never dreamed it. Have you ever dreamed a night like this? I cannot believe it. I may never see a night like this. When everything you think is incomplete. Starts happening when you are cheek to cheek. Could you ever dream it? I have never dreamed, dreamed a night like this.
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Vin 03 Dec 2010, 19:58
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Vin 03 Dec 2010, 20:12
LORA Tu poţi să zaci mort, într-un sicriu.. Îi doare-n cot, pentru că morţii prind la noi Tu poţi să zaci mort, eşti în prime-time Le aduci bani fiindcă "We love the way you die" We love the way you die
BENDEAC S-a dus vremea când vindeau Iri sau Monica Azi avem doar morţi în direct pe Happylica Suntem dependenţi, şi-anceput ca să ne placă De când OTV-ul ne-a înnebunit cu Cioacă Douăzeci de ani n-am vorbit de Ceauşescu, Cât în 2 luni de moartea lui Dolănescu Azi televizorul îţi aduce moartea-n case Simona şi Măruţă îşi dispută parastase, Pentru orice show, un scenariu e perfect: Dacă invitatul o să moară în direct Să faci bani din morţi, asta-i ceea ce se poartă, De-aia Mădălina e mult mai celebră moartă. Vrei să fii şi tu?; Şi s-apari mâine-n Cancan? Dă acum pe gât un bidon de furadan. Aştia suntem noi...acum ăsta ne e felu' Vrei autograf?!?..Hai să ne vedem la Bellu.
BENDEAC Michael a murit, peste tot vorbim de el Însă dacă era viu nu s-ar fi vorbit la fel La fel cum Moş Crăciun este dependent de reni Telespectatorul nu poate fără pomeni Vrei ca să ai rating, trebui să prezinţi o dramă Ţânţăreanu-a fost chiar la propria pomană Pân-acuma moartea aducea multă durere, Acum aduce bani şi scandaluri pe avere La televizor morţii-apar până târziu Chiar avem reporteri ce transmit şi din sicriu Presa de scandal nu o să ne lase baltă, Vom avea-n curând ştiri şi de pe lume-ailaltă. Cică Carmen Harra are-acuma un proiect Trage să convingă morţii ca să intre în direct Nu mai avem rating??...Ne poate salva ceva: Poate avem noroc să mai moară cineva!"
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 04 Dec 2010, 07:35
Trupa Fara Zahar nu a ramas indiferenta la frigul de afara, la sarbatorile care bat la usa si nici la colindele pe care le auzim tot mai des. Astfel, membrii formatiei au lansat o parodie dupa melodia "Leru-i ler" a lui Stefan Hrusca, in care il iau la misto pe vestitul cantaret de colinde.
"La poarta bate un om bun / Caci, uite, cainele nu-l musca / Sa fie oare Mos Craciun? / Este vestitul Stefan Hrusca", il introduc baietii de la Fara Zahar pe Stefan hrusca in melodia lor, "Ler de ler". Baietii continua pe acelasi ton glumet: "El in Americi sta ascuns / Si vine-acum si ne surprinde / Fiindca in anul ce s-a scurs / A mai compus vreo opt colinde.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 04 Dec 2010, 07:38
Miss Mary, pustoaica de numai 14 ani care a uimit intreaga industrie muzicala autohtona cu vocea sa puternica, atitudinea avangardista si fresh, revine cu o versiune unplugged a primului sau single "You Don't Love Me".
Inregistrat in studio cu o chitara ca singur acompaniament, single-ul de debut "You Don't Love Me", lansat in premiera pe libertatea.ro, a facut deja furori printre oamenii importanti de radio, tv si online selectionati pentru o vizionare in premiera.
Asemanata de catre presa si fani ca timbru vocal cu Christina Aguilera, pustoaica s-a lansat pe piata muzicala romaneasca cu o piesa atipica, pop-rock, in afara trendului ce a prins imediat la tineri.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 19:33
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 19:52
Nu!
E prima dată în viată când aud de ea...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 20:12
Si spera sa fie ultima! E o figura controversata care nu stie cum sa se mai agate de cate o televiziune....
_____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !!
zaraza26
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 20:17
VOTAN a scris:
Si spera sa fie ultima! E o figura controversata care nu stie cum sa se mai agate de cate o televiziune....
Ai auzit asta din doua surse? Eu o ascult la radio Actualitati cantand in emisiuni unde e invitata. Gusturile nu se discuta, deci poate ca unora nu le place. Dar are o voce foarte buna si vorbeste ca un om cu capul pe umeri.
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 20:25
Zaraza draga,nu contest ca are voce....desi nu ma omor dupa stilul de interpretare. Poate am fost un pic caustic,eu faceam referire la 'omul' din ea si atat!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 22:35
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 22:48
VOTAN a scris:
Zaraza draga,nu contest ca are voce....desi nu ma omor dupa stilul de interpretare. Poate am fost un pic caustic,eu faceam referire la 'omul' din ea si atat!
Nici eu nu ma omor dupa stilul de interpretare, dar cand e prezentat cineva la radio Actualitati si nu e o formatie de muzica foooaaarte usoara, ciulesc urechile. Poate ca totusi "omul" din ea e constient de valoarea lui ca arta muzicala. Decat sa le vedem pe alea cu un singur neuron la purtator si cu sanii in prim-plan, prefer de o mie de ori sa o ascult pe Ozana. Numai ca eu nu ma uit deloc la "alea" de la tv.
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 19 Feb 2011, 23:51
Somn usor, dulce Zaraza! Noapte bună tuturor!
Si eu trebuie să plec acum până la magazinul italian pentru niste produse... românesti, în principal pentru apa minerală Borsec. Să ne revedem sănătosi!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 20 Feb 2011, 00:18
VOTAN
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Dum 20 Feb 2011, 20:37
Da,faina treba a facut copchilul asta!
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 05 Mar 2011, 19:34
Incercati sa vedeti si filmul, merita!
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 05 Mar 2011, 19:56
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 05 Mar 2011, 20:00
dolion
Subiect: Re: Încearcă... poate îţi place! Sam 02 Apr 2011, 19:34