| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 08 Iun 2009, 22:31 | |
| vad ca e atrasa tot de "motoare"
dar tot ce a invatat pana acum... bicicleta, role, este extraordinar de bine, are curaj, si astea nu se uita niciodata! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 08 Iun 2009, 22:52 | |
| Aurora, am văzut-o pe Pui Mic la Alba, "live", de-adevăratelea! Ştii cum merge pe role? Sunt copii de vârsta ei care nu ştiu să alerge atât de bine pe picioare! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 09 Iun 2009, 00:13 | |
| La asa bunic, asa nepoata! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 09 Iun 2009, 14:33 | |
| Şi după câteva zile de bicicletă, iat-o din nou pe role : | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 09 Iun 2009, 22:23 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi după câteva zile de bicicletă, iat-o din nou pe role :
Ei, ce vă ziceam eu? Uitaţi-vă la ţinuta fetiţei pe role! Este relaxată, are spatele drept şi picioarele paralele, nu în X ca la cei ce nu-şi pot ţine echilibrul! Preacinstite, tot respectul pentru partea de educaţie fizică (nu sport) a nepoţelei tale! [nu am un emoticon cu "jos pălăria", dar consideră că l-am pus!] _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Mar 09 Iun 2009, 22:27, editata de 3 ori | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 09 Iun 2009, 22:25 | |
| Arata SUPER SUPER PuiuMic _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 02:48 | |
| Vă mulţumesc la amândoi pentru aprecieri.
Astăzi a căzut cu bicicleta, sau mai bine zis am scăpat-o eu la un viraj strâns. După ce s-a ridicat şi i-am pupat genunchii, s-a urcat din nou pe bicicletă şi ne-am continuat drumul pentru a se plimba cu maşinuţele şi a se da pe hintă şi tobogan, iar la balon şi-a mai julit şi un cot, dar nu i-a păsat. Şi-a văzut mai departe de treabă, după care ne-am mai dus odată la maşinuţe. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 02:57 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 17:32 | |
| Pentru toţi care intră în acest popas, o floare din Bălgrad : şi cireşe proaspete: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 17:33 | |
| Vânătăile Puiului Mic: | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 17:38 | |
| Puiu Mic în drum spre ce o fi : | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 17:48 | |
| Moşulică văzut de Puiu Mic. Pentru început chelia: apoi drumul pe care trebia să mergem : mâna cu ceasul, pentru a şti cât trebuie să stăm pe unde umblăm: moşulică-ngenuncheat de Puiu Mic : Dar când a făcut atâtea fotografii ? că io ştiam numai de două. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 17:55 | |
| Şi la hodină pe lanţ : | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 22:09 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 10 Iun 2009, 23:37 | |
| - abbilbal a scris:
- Vă mulţumesc la amândoi pentru aprecieri.
Astăzi a căzut cu bicicleta, sau mai bine zis am scăpat-o eu la un viraj strâns. După ce s-a ridicat şi i-am pupat genunchii, s-a urcat din nou pe bicicletă şi ne-am continuat drumul pentru a se plimba cu maşinuţele şi a se da pe hintă şi tobogan, iar la balon şi-a mai julit şi un cot, dar nu i-a păsat. Şi-a văzut mai departe de treabă, după care ne-am mai dus odată la maşinuţe. wow, cand ai zis ca a cazut m-am speriat... ma bucur ca ea nu s-a speriat si a trecut asa de curajoasa peste julituri. Asta-i tare bine, sa nu prinda frica. Are curajul varstei, nu-i e teama de cazaturi. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 11 Iun 2009, 03:48 | |
| După căzătura de ieri, astăzi a fost mai rezervată faţă de bicicletă, dar nu am lăsat-o şi până la urmă, dpă ce a văzut un băiat mare căzând, deoarece a făcut şi el nişte scheme pe bicicletă, nu a mai avut bai. La întoarcerea spre casă a început şi ea cu fel şi fel de scheme, doar că acea tijă de împingere nu este fixată rigid pe bicicletă şi are joc mare, iar la trecerea bruscă de la un viraj la altul este pericol de a se răsturna cu bicicleta. Dar mai tare este ce vede la alţii decât pericolul la care se expune.
Dar nici pe role nu mai este cuminte. Văzând copii mari căzând şi râzând, nici ea nu mai are bai şi mai nou merge ca o barză pe un picior, cu celălalt făcând fel şi fel de scheme prin aer. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 11 Iun 2009, 03:58 | |
| Imediat nu o să mai ai control asupra ei. Vreau să spun că o să dispară iute de lângă tine si supravegherea ta din timpul incursiunilor ce le faceti prin oras, parc sau unde-o fi. Asa este orice PUI MIC când începe să-i crească aripile. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 11 Iun 2009, 23:40 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 12 Iun 2009, 16:25 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 12 Iun 2009, 20:58 | |
| - aurora a scris:
- Toate curg aşa cum este scris la potrocol."
Aurora, cu îngăduinţa ta, nu pot spune decât Mare adevăr grăit-ai! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 12 Iun 2009, 23:15 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 12 Iun 2009, 23:21 | |
| Nelipsita preumblare motorizată: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|