| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 16 Apr 2009, 05:18 | |
| Şi după această a doua tură cu rolele, fata mea a "căzut" doborâtă de oboseală. Toată noaptea cred că s-a visat numai pe role. Dar zău că nici eu nu sunt mai breaz. Când am ajuns acasă am adormit înaintea ei. Nu pentru mult timp, dar somnul "m-a furat". | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 16 Apr 2009, 05:55 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 16 Apr 2009, 10:49 | |
| Bine ca nu si doarme cu rolele in picioare Ati pus bici la pastrare pentru o vreme. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 17 Apr 2009, 07:19 | |
| Păi, bicicleta va fi mijlocul ideal de locomoţie pentru Mureş şi pădure.
Oricum, ea, cu bicicleta face ce eu am început să fac după ce am trecut de 16 ani, iar cu rolele,... are să mă ia de mână să mă înveţe şi pe mine să merg pe role. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 18 Apr 2009, 03:26 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 18 Apr 2009, 03:29 | |
| Până la urmă am ajuns şi la buruieni: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 18 Apr 2009, 03:32 | |
| Dar şi la pregătirea ouălor pentru vopsit: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 18 Apr 2009, 03:54 | |
| Dar, iată-ne şi atelierul de vopsit ouză: | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 18 Apr 2009, 04:00 | |
| Abby, dar ce faceti cu atâtea ouă? Mi se par multe... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 18 Apr 2009, 09:29 | |
| Stau şi mă gândesc cât de nostalgic o să privească Pui Mic fotografiile astea atunci când va fi un Pui Mare! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 18:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- Abby, dar ce faceti cu atâtea ouă?
Mi se par multe... Dau cu ele după pretini. Am roşit 90 de ouă şi au rămas întregi 79. Dar cele ce sau spart la roşit, m-au scutit de a le mai sparge. Sunt un mare consumator de ouă roşii. Cele care s-au spart, la care sau mai adăugat două care le-am spart dând cioc cu Puiu Mic, le-am mâncat atunci, imediat după ce am venit de la biserică. Aşa este tradiţia mea personală. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 18:24 | |
| Ouăle sunt bune dar ai grijă, nu exagera cu ele că pot deveni otrăvitoare! Stii si tu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 18:27 | |
| - Anahoret a scris:
- Stau şi mă gândesc cât de nostalgic o să privească Pui Mic fotografiile astea atunci când va fi un Pui Mare!
Şi n-o mai fi moşulică lângă ea, să-i dea ouă să lege cu aţă. Şi îşi va mai aduce aminte că la împachetat ouă în ciorap moşulică îi cânta, ea juca şi moşulică a răguşit de n-a mai putut vorbi multă vreme. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 18:28 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ouăle sunt bune dar ai grijă, nu exagera cu ele că pot deveni otrăvitoare! Stii si tu...
Dacă nu m-au otrăvit în ultimii 50 de ani, cu siguranţă nu o vor fac nici de acum în colo. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 18:52 | |
| Azi, în prima zi de Paşti, am ieşit din nou cu rolele la plimbare. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 19:17 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 21:01 | |
| Cu rolele la arteziană. Aici ne-a găsit călugărul Anahoret cu telefonul. Ciau nene | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 21:32 | |
|
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 19 Apr 2009, 21:43, editata de 3 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Dum 19 Apr 2009, 21:35 | |
| Pentru voi, cei care aţi avut răbdarea să poposiţi aici, o floare de liliac din cultură proprie. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 20 Apr 2009, 02:39 | |
| Abby, ai arătat Puiului Mic acest loc cu atâtea poze ce o reprezintă? Cred că atunci când o să fie mai mare, acestea o să constituie o mare atractie. Abby, mesajul acesta trece topicul "Preumblări Cotidiene..." pe locul 2, la egalitate cu "Pentru un forum mai bun", între cele mai active subiecte ale Popasului Prisma Condor. Dar nu te relaxa ( ), Anahoret si ACCENT îti suflă în ceafă (doar câteva mesaje în spatele tău) cu Popasurile lor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 20 Apr 2009, 02:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- ...Abby, ai arătat Puiului Mic acest loc cu atâtea poze ce o reprezintă?
Periodic ne uităm la ele. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 20 Apr 2009, 02:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- ....
Abby, mesajul acesta trece topicul "Preumblări Cotidiene..." pe locul 2, la egalitate cu "Pentru un forum mai bun", între cele mai active subiecte ale Popasului Prisma Condor. Dar nu te relaxa ( ), Anahoret si ACCENT îti suflă în ceafă (doar câteva mesaje în spatele tău) cu Popasurile lor. Eu nu concurez cu nimeni, dar popasul Abbilbal are 2204 mesaje cu 11 subiecte deschise. | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 20 Apr 2009, 07:45 | |
| - abbilbal a scris:
- Pentru voi, cei care aţi avut răbdarea să poposiţi aici,
o floare de liliac din cultură proprie. una din florile mele preferate... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 20 Apr 2009, 21:00 | |
| - abbilbal a scris:
- Pentru voi, cei care aţi avut răbdarea să poposiţi aici,
o floare de liliac din cultură proprie. Liviu, este superba, multam! Daca a inflorit pentru prima data sa nu o tai, se spune ca nu-i bine daca vrei sa infloreasca si-n anii urmatori. Sunt florile mele preferate, pacat ca infloresc doar o data pe an. Candva visam sa ajung in padurea de liliac, mi-a spus cineva ca ar exista o rezervatie la noi in tara undeva prin sud. Habar nu am daca-i adevarat insa ani de zile in fiecare primavara imi doream sa ajung acolo. Apoi mutandu-ma la casa mi-am plantat liliac alb si mov sa nu mai fiu nevoita sa fur de la vecini atunci cand sotul uita sa-mi cumpere. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|