| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Feb 2009, 17:42 | |
| Moşulicăăăăă !!! Au, cade fata ! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Feb 2009, 17:44 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi un Pui Mic în "brrraţe" la moşulică "bătrrrânule"
asta e grozava... o poti pune la avatar! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 26 Feb 2009, 17:49 | |
| Delicioase pozele...si aia cu PuiuMic dormind in zapada, si aia cu "imbracata ca lumea!"... superbe! Ma bucur ca reusesti sa-tifaci timp sa pui pozele pe forum Cand se face cald si schimbati hainele groase, sa cauti s-o imbraci cu pantalonasi si haine de primavara trecuta,... sa vedem cat a crescut _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 17:55 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Şi un Pui Mic în "brrraţe" la moşulică "bătrrrânule"
asta e grozava... o poti pune la avatar! Poza este undeva pe traseu că am rugat pe cineva să mă ajute, eu nemaiputând lucra cu programul meu de foto. Şi mie-mi place mult, mai ales căeste singura poză în care râde frumos. În celelalte ori plânge, ori strigă, ori cântă, ori se strâmbă, dar în asta a râs. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:12 | |
| Superbe pozele cu Puiu Mic ,mie mi se pare ca a mai crescut Cand am vazut-o dormind in zapada mi-am amintit ca asa faceam si eu cand eram mica Am vazut ca pui mult accent pe litera R sa inteleg ca Puiul Mic spune pe R acum? _____________________ | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:17 | |
| - Karima a scris:
- Superbe pozele cu Puiu Mic ,mie mi se pare ca a mai crescut
Cand am vazut-o dormind in zapada mi-am amintit ca asa faceam si eu cand eram mica Am vazut ca pui mult accent pe litera R sa inteleg ca Puiul Mic spune pe R acum? Da, sunt cuvinte în care spune clar pe "r" şi plăcându-i cum sună îl accentuează prin repetiţie. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:24 | |
|
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 28 Feb 2009, 18:31, editata de 2 ori | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:25 | |
| Bravo ei Vezi cum trece timpul,acum il spune pe R maine iti citeste ziarul si dupa aceea joci la nunta Sincer mie mi se pare ca timpul trece mai repede ca inainte cu ani cand eram mai mica Acum nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic,parca zboara si nu reusesc sa-l prind. In islam se spune ca acesta este unul dintre semnele care anticipeaza ziua judecatii,trecerea timpului foarte repede _____________________ | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:33 | |
| Aşa este Karima. Şi una peste alta zilele trec peste noi şi noi odată cu ele până când noi vom deveni o amintire un timp, apoi nici atât. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:35 | |
| Şi acum, surpriza serii. Puiu Mic în "puşcă" (cuşcă) pentru a-şi bea lăpticu. PS. Este într-o cutie de carton. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:38 | |
| Puiu Mic ascultând muzică în "puşcă". | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:41 | |
| Puiu Mic la "tleabă": Rupe bucăţi de poliester şi le aruncă prin cameră, după ce a umplut camera lu moşulică de cutii şi jucării, povesteşte la telefon cu Dorru de la Bucurrreşti şi îi spune că merrgem la el.... Şi câte alte "tlebuli" are fata moşului, că nu mai răzbeşte nici ea să le termine. Important este că moşulică bătrrrânle nu se supără şi o lasă să întoarcă încăperea pe dos. Că doar undeva şi ea trebuie să se joace după pofta inimii ei.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 28 Feb 2009, 18:52, editata de 1 ori | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:50 | |
| vaaai... eu credeam ca numai pisoii mei se baga in cutii constat iar ca nu-i mare diferenta intre obiceiurile pisicesti si jocurile copiilor dar dupa atatea "treburi serioase", asa in joaca face si curat la moshulica in camera? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 28 Feb 2009, 18:54 | |
| De curăţenie nu avem vreme că suntem prea ocupaţi.
Doar când nu mai avem pe unde merge prin cameră mai împingem jucăriile cu piciorul şi când nici treaba asta nu mai avem unde s-o facem, ne îndurăm să aruncăm jucăriile în pungi, pentru a avea de unde le goli din nou. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 02 Mar 2009, 03:16 | |
| Abby, în poza de sus este mama Puiului Mic? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 02 Mar 2009, 03:52 | |
| - Emil Condor a scris:
- Abby, în poza de sus este mama Puiului Mic?
Da. Este mama şi fiica. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mier 04 Mar 2009, 22:57 | |
| Şi acum, două fotografii "domestice": 1. De ce n-oi fi putând merge cu ciobotele astea ? Că doar bine le-am luat: piciorul drept în ciobota srânga şi piciorul stângu în ciobota dreapta. 2. Cum aş putea face să beau lăpticul în timp ce mânuţele sunt ocupate cu lego ? | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 09 Mar 2009, 18:05 | |
| Dar mă ce de chipuri au rămas nedifuzate înainte de a pleca la Bucureşti. Un popas la crucea ridicată în memoria celor căzuţi în decembrie '89 în faţa prefecturii: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 09 Mar 2009, 18:13 | |
| Un popas la bustul lui Eminescu: | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 09 Mar 2009, 18:30 | |
| Un popas la bustul lui Nicolae Iorga: | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Lun 09 Mar 2009, 19:18 | |
| Şi... fotografia de plecare spre Bucureşti, dar şi de sosire de la Bucureşti. Doar bagajul şi pantalonaşii nu au fost aceeaşi. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|