| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|
+12Layla yzzy Anahoret zuum Franz Schneider zaraza26 Karima bulache abba aurora Emil Condor abbilbal 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 13 Noi 2008, 17:03 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 13 Noi 2008, 17:10 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 13 Noi 2008, 17:19 | |
| | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 14 Noi 2008, 00:13 | |
| ati schimbat hainuta sau ati mai pus una peste? si manusi...nu le prea tine pe manute... dar cred ca e frig, chiar daca e soare..sia ici e frig... se roseste nasul imi place poza de la masinute, cu limba scoasa abbi , cu cine seamana PuiuMic? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 14 Noi 2008, 00:48 | |
| - aurora a scris:
- ati schimbat hainuta sau ati mai pus una peste? si manusi...nu le prea tine pe manute... dar cred ca e frig, chiar daca e soare..sia ici e frig... se roseste nasul
imi place poza de la masinute, cu limba scoasa
abbi , cu cine seamana PuiuMic? Ce se vede roşu, este o bluză de trening ce sperăm să-i fie bună şi la primăvară, căci geaca dacă o mai poate purta până la Moş Crăciun, e mult. Pentru limba scoasă la maşinuţe şi lângă stâlp i-am promis bătaie. Are prostul obicei de a linge şi băga în guriţă cam ce se nimereşte. Iar mănuşile... o doare degetul şi nu poate merge, de parcă ar merge în mâini. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 14 Noi 2008, 02:07 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- ati schimbat hainuta sau ati mai pus una peste? si manusi...nu le prea tine pe manute... dar cred ca e frig, chiar daca e soare..sia ici e frig... se roseste nasul
imi place poza de la masinute, cu limba scoasa
abbi , cu cine seamana PuiuMic? Ce se vede roşu, este o bluză de trening ce sperăm să-i fie bună şi la primăvară, căci geaca dacă o mai poate purta până la Moş Crăciun, e mult.
Pentru limba scoasă la maşinuţe şi lângă stâlp i-am promis bătaie. Are prostul obicei de a linge şi băga în guriţă cam ce se nimereşte.
Iar mănuşile... o doare degetul şi nu poate merge, de parcă ar merge în mâini. de ce o doare degetul? doamne, asa de repede creste, si hainutele, care sunt asa de frumoase, raman mici prea repede. mwah1 mwah1 mwah1 mwah1 mwah1 mwah1 mwah1 _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 14 Noi 2008, 23:52 | |
|
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Sam 15 Noi 2008, 00:23, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Vin 14 Noi 2008, 23:58 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 15 Noi 2008, 00:05 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 15 Noi 2008, 00:08 | |
| bibule, azi a fost chiar vedeta fata la pozat... si mi-a facut si pofta covrigul ei pozele astea pe care le prinzi "pe furate", ca cea in care sta jos si se joaca cu fru\nzele, sunt grozave dar si unde pozeaza ea cu cate o mutrisoara de-ti vine s-o mananci _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 15 Noi 2008, 00:14 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Sam 15 Noi 2008, 00:20 | |
| Şi când plânge se lasă pozată că atunci când nu vrea, nu vrea şi gata, iar covrigu este porţia zilnică. Ciuguleşte sarea de pe el şi pe urmă i-l dă lu moşulică să-l termine. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:07 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:10 | |
| La voi încă plouă?! Aici ninge de trei zile si nu se mai opreste... Deja am avut destulă iarnă - vreau primăvara acum! Să vină primăvaraaaa! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:17 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- La voi încă plouă?!
Aici ninge de trei zile si nu se mai opreste... Deja am avut destulă iarnă - vreau primăvara acum! Să vină primăvaraaaa! După cum merge vremea, cred că vom vedea zăpada la Bobotează. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:24 | |
| As vrea ca "amenintarea" aia să fie valabilă si aici. Nu puteti realiza cât detest frigul si zăpezile exagerate de care avem parte în Canada! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:25 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- As vrea ca "amenintarea" aia să fie valabilă si aici.
Nu puteti realiza cât detest frigul si zăpezile exagerate de care avem parte în Canada! Spre deosebire de alte zone din România, la Alba Iulia avem puţină zăpadă iarna. Sunt ierni în care nu ninge deloc. Şi treaba asta este de prin 1985 încoace. După ce a fost decopertată Roşia Poieni. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 00:34 | |
| 1985! 1985, anul când printre turme de mistreti si gloante, am trecut "partea alaltă", dorind să fiu liber. | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 15:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- 1985!
1985, anul când printre turme de mistreti si gloante, am trecut "partea alaltă", dorind să fiu liber. Povesteste-ne _____________________ | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Mar 18 Noi 2008, 16:13 | |
| Bunuţule, atâta poftă îmi faceţi cu covrigu ăla de parcă nu'ş ce bunătate ar fi E frumos bustul lui Ferdinand... s-a montat pentru 1 decembrie? era fain dacă prindeai în poză şutul către ghiozdan! :roflmao: a apărut în poză şi un obiect nou... umbrela _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 20 Noi 2008, 18:07 | |
| Nu ştiu de ce s-a montat, dar s-a montat atât bustul regelui, cât şi bustul reginei. Pe ea nu am putut-o fotografia din cauza lucrărilor ce se executau în zonă. Ce mai ştiu este că IPS Andrei a adresat o scrisoare ministrului culturii şi cultelor pentru a nu aproba ridicarea Monumentului Unirii şi a se evita "cheltuirea unor bani fără rost". Ce nu pot să-mi dau seama este adevărata faţă a inginerului constructor Andreicuţ, fost şef de lot la ICCF Bucureşti, Şantierul Târgu Mureş. Când a fost cel real ? Când s-a înscris în PCR ? Căci atunci nimeni nu i-a pus pistolul la tâmplă şi singur cu gura lui a spus şi cu mâna liberă a scris: "vă rog să mă primiţi în Partidul Comunist Român". A fost cel real când a renunţat la calitatea de membru PCR pentru a urma teologia ? Este cel real omul de azi, arhiepiscopul ce susţine monarhia ? Este mare misterul ce înconjoară popii ce "nu fac politică".
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 20 Noi 2008, 18:56, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 20 Noi 2008, 18:14 | |
| Din anumite pricini de ordin tehnico-tactic am rămas restanţă cu nişte fotografii. Ieri nu am fost la grădiniţă pentru că doamna educatoare a avut cerc pedagocic. Aşa că, de dimineaţă am plecat la preumblare. Ieri a fost mai frig şi ne-am luat mănuşile, dar pentru multă vreme, deoarece ne-au încurcat la plimbarea lui "YOU" cu căruciorul. Dar, să las vorbele şi să prezint imaginile. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) Joi 20 Noi 2008, 18:15 | |
| - abbilbal a scris:
- Nu ştiu de ca s-a montat, dar s-a montat atât bustul regelui, cât şi bustul reginei. Pe ea nu am putut-o fotografia din cauza lucrărilor ce se executau în zonă. Ce mai ştiu este că IPS Andrei a adresat o scrisoare ministrului culturii şi cultelor pentru a nu aproba ridicarea Monumentului Unirii şi a se evita "cheltuirea unor bani fără rost". Ce nu pot să-mi dau seama este adevărata faţă a inginerului constructor Andreicuţ, fost şef de lot la ICCF Bucureşti, Şantierul Târgu Mureş. Când a fost cel real ? Când s-a înscris în PCR ? Căci atunci nimeni nu i-a pus pistolul la tâmplă şi singur cu gura lui a spus şi cu mâna liberă a scris: "vă rog să mă primiţi în Partidul Comunist Român". A fost cel real când a renunţat la calitatea de membru PCR pentru a urma teologia ? Este cel real omul de azi, arhiepiscopul ce susţine monarhia ? Este mare misterul ce înconjoară popii ce "nu fac politică".
Omul se maturizeaza, abbi, vremurile se schimba. Si noi am fost membrii PCR. Dar am crezut in credinta noastra, si am respectat datinile noastre crestinesti. Atat si cum am putut. Eu astazi sunt pro-monarhie si pro-PNL. Pentru ca pot, vremurile imi permit libertatea. Preotii sunt si ei oameni, nu? De ce lor nu le putem permite libertatile lumesti? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
| |
|
| |
| PREUMBLĂRI COTIDIENE - prin cetate şi nu numai (I) | |
|