Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Joi 20 Mai 2010, 20:28
zaraza26 a scris:
Apoi, probabil stii mai bine franceza ca mine.
Din cauză că a postat o melodie în franceză? Dacă ăsta-i criteriul, înseamnă că - deşi nu cunosc nici-o boabă în franceză - yo cunosc la perfecţie limba aia, din cauză că postez nu-ştiu-ce piesă şmecheră...
Ultima editare efectuata de catre delta in Joi 20 Mai 2010, 20:33, editata de 1 ori
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Joi 20 Mai 2010, 20:29
zaraza26 a scris:
Aici n-am vazut video-clipul pana n-am dat click pe quote ca sa iti raspund si atunci l-am vazut. Sper sa nu fie altceva de vina, adica pc-ul meu.
Se intampla lucruri ciudate. Inaintea linkului apare cuvantul flash si parca pana acum nu vedeam asa ceva pe aici. Totusi dupa ce butonez, apare si video-clipul pe pagina de forum, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar la fiecare video-clip necesita butonarea respectiva. Anyway... neimportant!
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Joi 20 Mai 2010, 20:31
delta a scris:
zaraza26 a scris:
Apoi, probabil stii mai bine franceza ca mine.
Din cauză că a postat o melodie în franceză? Dacă ăsta-i criteriul, înseamnă că - deşi nu cunosc nici-o boabă în franceză - yo cunosc la perfecţie luimba aia, din cauză că postez nu-ştiu-ce piesă şmecheră...
Am zis probabil. Daca as sti eu franceza mai bine, mi-as fi dat seama ca, probabil, acest cantec nu contine niciun mesaj de la Vidra.
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Joi 20 Mai 2010, 20:31
zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:
Aici n-am vazut video-clipul pana n-am dat click pe quote ca sa iti raspund si atunci l-am vazut. Sper sa nu fie altceva de vina, adica pc-ul meu.
Se intampla lucruri ciudate. Inaintea linkului apare cuvantul flash si parca pana acum nu vedeam asa ceva pe aici. Totusi dupa ce butonez, apare si video-clipul pe pagina de forum, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar la fiecare video-clip necesita butonarea respectiva. Anyway... neimportant!
O fi un atac energetic la adresa computerului tău din partea vreunui pahar de apă încălzit într-un cuptor cu microunde...
zaraza26
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Vin 21 Mai 2010, 20:17
delta a scris:
zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:
O fi un atac energetic la adresa computerului tău din partea vreunui pahar de apă încălzit într-un cuptor cu microunde...
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Vin 11 Noi 2011, 18:31
Va cunoasteti?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
dolion
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Vin 11 Noi 2011, 18:32
Observ ca avem colegi noi... le spun tuturor, bine ati venit si sedere cat mai lunga!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
zaraza26
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Vin 11 Noi 2011, 18:34
dolion a scris:
Va cunoasteti?
Angela este din Grecia. Mai multe va spune ea cand va reusi sa mai intre pe aici. Am vorbit astazi cu ea la telefon. E o persoana speciala, sensibila! Ma bucur ca a venit printre noi, ii este dor de zapezi si de Romania.
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Vin 11 Noi 2011, 21:28
Angela din Grecia... mai avem... atat ca prima semneaza Cruciat! Nu le putem incurca! Sa fie binevenita, cu cat avem mai multe persoane speciale, cu atat mai bine.
zaraza26
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Vin 11 Noi 2011, 21:36
dolion a scris:
Angela din Grecia... mai avem... atat ca prima semneaza Cruciat! Nu le putem incurca! Sa fie binevenita, cu cat avem mai multe persoane speciale, cu atat mai bine.
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 02:30
Angela B, prietena lui Zaraza iar din acest moment si a noastră, este bine venită la Popas. Am vrea să o vedem relaxată si veselă în mijlocul unor utilizatori minunati.
Te vei simti bine la Popas, Angela B!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 05:52
Păi dacă aici este vorba de prietena prietenei noastre, deci de o prietenă comună, iată şi din partea mea o melodie. Sper să-i placă.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 09:47
zaraza26 a scris:
dolion a scris:
A, da, atunci o sa fie Angela B.
Ce coincidenta! Nu m-am asteptat la asa ceva, de fapt amandoua Angele-le sunt Angela B. Cand se vor intalni pe forum, vor stabili ele cum le distingem. Deocamdata nu pot fi confundate, zic eu! Primul pupic e pentru Angela, al doilea pentru... Angela!
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 19:10
zaraza26 a scris:
Primul pupic e pentru Angela, al doilea pentru... Angela!
Si al treilea pentru doamna profesoară de Română, Angela, care îsi serbează Ziua de nastere, Luni, 14 Noiembrie si o stim sub pseudonimul ABBA. Apoi cred că mai e o Angela care încă nu si-a arătat ochii...
ANGELABAB
Numarul mesajelor : 41 Data de inscriere : 09/11/2011
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 19:25
PENTRU ZARAZA DE LA ANGELABAB
ZARA MAM BUCURAT FOARTE MULT CIND AM VAZUT VIDEO DE IARNA CARE MI LI-AI TRIMIS SI ITI MULTUMESC DIN INIMA PENTRU CUVINTELE CARE AI SPUS PENTRU MINE. MA BUCUR FOARTE MULT CA AM RAUSIT SA MA INSCRIU PE FORUM SI SA FAC CUNOSTINTA SI CU ALTII PRETENII CARE POT SA VORBESC IN ZILELE GRELE CARE TRAIM
ANGELABAB
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 19:35
PENTRU EMIL CONDOR DELA ANGELA BAB MA BUCUR FOARTE MULT CA AM INTRAT SI EU PE FORUM SPER SA FIU DE FOLOSIT PENTRU TOTI PRETENII SI SA NU VA ADUC NICI O PROBLEMA. CA CEL MAI NOU INREGISTRAT SI SA NU DEVINA VREO PROBLEMA EU O SA MA INSCRIU CU NUMELE ANGELA BAB .
Emil Condor
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 19:37
ANGELABAB, ne face plăcere să fii cu noi, înseamnă că esti acea persoană ce caută compania românilor. Apreciem mult!
În ce priveste crearea problemelor, deja mi-am dat seama că nu esti genul acela. Fii binevenită!
ANGELABAB
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 12 Noi 2011, 20:09
PENTRU EMIL CONDOR DE LA ANGELABAB MAM INSCRIS PE FORUM NU NUMAI SA CAUT COMPANII DE ROMANI, SA CAUT SI ADEVARATI PRETENII CARE NU TE CUNOASTE, NU TEAU VAZUT NICIODATA DAR SINT GATA IN OP CE CLIPA SA VPRBEASCA SA TE ASCULTA PENTRU OR CE PROBLEMA. VREAU SA-I MULTUMESC DIN INIMA UNCHIULUI MEU CARE ESTE PE FORUM EL MA INDREPTAT SI MA AJUTAT SA MA INSCRIU. DUMNEZEU SA FIE TOT MEREU LIGA EL