LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
romana comment-143 Fantasy istorie CPSF Limba nicuvar padure internet problema 23 brasov 1918 google humanitas curiozitati efremovivanantonovici muzica_traditionala Popasul politica taieri 1 mediu drumetie reclame sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 I_vote_rcap 
Emil Condor
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CELUI MAI NOU INREGISTRAT

In jos 
+33
toreflo
escondida
delta
Live
zuum
mikydutza
Diaporevomenos
dolion
Mara
rolia
celdesubdush
Doina
ostrovna
Cristina
Layla
Miţă
ACCENT
gringo
yzzy
res
Anahoret
Ciprian
Nicanor
cactus
Christina
abba
nicuvar
horia
nynna_vizireanu
Emil Condor
aurora
zaraza26
abbilbal
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Urmatorul
AutorMesaj
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 20 Mai 2010, 20:28

zaraza26 a scris:
Apoi, probabil stii mai bine franceza ca mine.
Din cauză că a postat o melodie în franceză? Laughing
Dacă ăsta-i criteriul, înseamnă că - deşi nu cunosc nici-o boabă în franceză - yo cunosc la perfecţie limba aia, din cauză că postez nu-ştiu-ce piesă şmecheră... oh da!

Ultima editare efectuata de catre delta in Joi 20 Mai 2010, 20:33, editata de 1 ori
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 20 Mai 2010, 20:29

zaraza26 a scris:
Aici n-am vazut video-clipul pana n-am dat click pe quote ca sa iti raspund si atunci l-am vazut. Sper sa nu fie altceva de vina, adica pc-ul meu.

Se intampla lucruri ciudate. Inaintea linkului apare cuvantul flash si parca pana acum nu vedeam asa ceva pe aici. Totusi dupa ce butonez, apare si video-clipul pe pagina de forum, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar la fiecare video-clip necesita butonarea respectiva. Anyway... neimportant! smile
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 20 Mai 2010, 20:31

delta a scris:
zaraza26 a scris:
Apoi, probabil stii mai bine franceza ca mine.
Din cauză că a postat o melodie în franceză? Laughing
Dacă ăsta-i criteriul, înseamnă că - deşi nu cunosc nici-o boabă în franceză - yo cunosc la perfecţie luimba aia, din cauză că postez nu-ştiu-ce piesă şmecheră... oh da!

Am zis probabil. Daca as sti eu franceza mai bine, mi-as fi dat seama ca, probabil, acest cantec nu contine niciun mesaj de la Vidra.
Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyJoi 20 Mai 2010, 20:31

zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:
Aici n-am vazut video-clipul pana n-am dat click pe quote ca sa iti raspund si atunci l-am vazut. Sper sa nu fie altceva de vina, adica pc-ul meu.

Se intampla lucruri ciudate. Inaintea linkului apare cuvantul flash si parca pana acum nu vedeam asa ceva pe aici. Totusi dupa ce butonez, apare si video-clipul pe pagina de forum, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Dar la fiecare video-clip necesita butonarea respectiva. Anyway... neimportant! smile
O fi un atac energetic la adresa computerului tău din partea vreunui pahar de apă încălzit într-un cuptor cu microunde... so funny!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 21 Mai 2010, 20:17

delta a scris:
zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:

O fi un atac energetic la adresa computerului tău din partea vreunui pahar de apă încălzit într-un cuptor cu microunde... so funny!

Sa stii ca da! thumb_yello
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyLun 21 Iun 2010, 15:51

Pentru outman02

Sus In jos
ANGELABAB

Numarul mesajelor : 41
Data de inscriere : 09/11/2011

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 14:59

PENTRU ZARAZA ITI MULTUMESC DIN INIMA PENTRU ADEVARATA PRETENIEI TALE
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 17:42

ANGELABAB a scris:
PENTRU ZARAZA ITI MULTUMESC DIN INIMA PENTRU ADEVARATA PRETENIEI TALE

Sa fii iubita! mwah!

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 18:31

Va cunoasteti?

dolion

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 18:32

Observ ca avem colegi noi... le spun tuturor, bine ati venit si sedere cat mai lunga!

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 18:34

dolion a scris:
Va cunoasteti?

Angela este din Grecia. Mai multe va spune ea cand va reusi sa mai intre pe aici.
Am vorbit astazi cu ea la telefon. E o persoana speciala, sensibila! Ma bucur ca a venit printre noi, ii este dor de zapezi si de Romania.
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 21:28

Angela din Grecia... mai avem... atat ca prima semneaza Cruciat! Nu le putem incurca! Sa fie binevenita, cu cat avem mai multe persoane speciale, cu atat mai bine.

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptyVin 11 Noi 2011, 21:36

dolion a scris:
Angela din Grecia... mai avem... atat ca prima semneaza Cruciat! Nu le putem incurca! Sa fie binevenita, cu cat avem mai multe persoane speciale, cu atat mai bine.

A, da, atunci o sa fie Angela B. hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 02:30

Angela B, prietena lui Zaraza iar din acest moment si a noastră, este bine venită la Popas.
Am vrea să o vedem relaxată si veselă în mijlocul unor utilizatori minunati.

Te vei simti bine la Popas, Angela B! floare

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 05:52

Păi dacă aici este vorba de prietena prietenei noastre, deci de o prietenă comună, iată şi din partea mea o melodie. Sper să-i placă.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 09:47

zaraza26 a scris:
dolion a scris:

A, da, atunci o sa fie Angela B. hug

Ce coincidenta! Nu m-am asteptat la asa ceva, de fapt amandoua Angele-le sunt Angela B. Cand se vor intalni pe forum, vor stabili ele cum le distingem. Deocamdata nu pot fi confundate, zic eu! mwah! mwah! Primul pupic e pentru Angela, al doilea pentru... Angela! oh da!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 19:10

zaraza26 a scris:
mwah! mwah! Primul pupic e pentru Angela, al doilea pentru... Angela! oh da!
Si al treilea pentru doamna profesoară de Română, Angela, care îsi serbează Ziua de nastere, Luni, 14 Noiembrie si o stim sub pseudonimul ABBA.
Apoi cred că mai e o Angela care încă nu si-a arătat ochii... Very Happy

ANGELABAB

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 19:25

PENTRU ZARAZA DE LA ANGELABAB

ZARA MAM BUCURAT FOARTE MULT CIND AM VAZUT VIDEO DE IARNA CARE MI LI-AI TRIMIS SI ITI MULTUMESC DIN INIMA PENTRU CUVINTELE CARE AI SPUS PENTRU MINE. MA BUCUR FOARTE MULT CA AM RAUSIT SA MA INSCRIU PE FORUM SI SA FAC CUNOSTINTA SI CU ALTII PRETENII CARE POT SA VORBESC IN ZILELE GRELE CARE TRAIM
Sus In jos
ANGELABAB

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 19:35

PENTRU EMIL CONDOR DELA ANGELA BAB
MA BUCUR FOARTE MULT CA AM INTRAT SI EU PE FORUM SPER SA FIU DE FOLOSIT PENTRU TOTI PRETENII SI SA NU VA ADUC NICI O PROBLEMA. CA CEL MAI NOU INREGISTRAT SI SA NU DEVINA VREO PROBLEMA EU O SA MA INSCRIU CU NUMELE ANGELA BAB .
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 19:37

ANGELABAB, ne face plăcere să fii cu noi, înseamnă că esti acea persoană ce caută compania românilor. Apreciem mult! hug

În ce priveste crearea problemelor, deja mi-am dat seama că nu esti genul acela.
Fii binevenită!

ANGELABAB

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 EmptySam 12 Noi 2011, 20:09

PENTRU EMIL CONDOR DE LA ANGELABAB
MAM INSCRIS PE FORUM NU NUMAI SA CAUT COMPANII DE ROMANI, SA CAUT SI ADEVARATI PRETENII CARE NU TE CUNOASTE, NU TEAU VAZUT NICIODATA DAR SINT GATA IN OP CE CLIPA SA VPRBEASCA SA TE ASCULTA PENTRU OR CE PROBLEMA. VREAU SA-I MULTUMESC DIN INIMA UNCHIULUI MEU CARE ESTE PE FORUM EL MA INDREPTAT SI MA AJUTAT SA MA INSCRIU. DUMNEZEU SA FIE TOT MEREU LIGA EL
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 14 Empty

Sus In jos

CELUI MAI NOU INREGISTRAT
Sus 
Pagina 14 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: MUZICA :: PENTRU TOATE GUSTURILE-
Mergi direct la: