LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 taieri brasov internet 1 drumetie muzica_traditionala padure istorie sibiu curiozitati Limba mediu nicuvar reclame 1918 Popasul CPSF comment-143 politica efremovivanantonovici Fantasy humanitas google problema romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CELUI MAI NOU INREGISTRAT

In jos 
+33
toreflo
escondida
delta
Live
zuum
mikydutza
Diaporevomenos
dolion
Mara
rolia
celdesubdush
Doina
ostrovna
Cristina
Layla
Miţă
ACCENT
gringo
yzzy
res
Anahoret
Ciprian
Nicanor
cactus
Christina
abba
nicuvar
horia
nynna_vizireanu
Emil Condor
aurora
zaraza26
abbilbal
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptySam 08 Mai 2010, 19:15

si din partea mea smile
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyDum 09 Mai 2010, 17:55

Imi place foarte mult muzica greceasca traditionala. De fapt imi place toata muzica traditionala a popoarelor si muzica de calitate.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 19:26

lutra vulgaris a scris:

Bine-ai venit, Vidra! Sper ca esti de acord sa-ti spun asa. M-as bucura, pentru ca asa am face pereche. Tatal meu nu era cu cele sfinte si nu a vrut sa ne dea nume din calendarul bisericesc. Sa fie cat mai departe de asa ceva... Pe mine ma cheama chiar Zaraza, iar pe fratele meu, mai mic decat mine, il cheama Razvan. Dupa ce a inceput si el scoala, s-au facut glume, ca pe mine trebuia sa ma cheme Vidra, de la "Razvan si Vidra".
Bun venit!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 19:29

zaraza26 a scris:

[...]iar pe fratele meu, mai mic decat mine, il cheama Razvan.

In acest moment trebuie sa fac o mica divagatie si sa ii precizez lui Delta ca am comis din nou o maaaare indiscretie. Dar, in fine, de unde stii tu ca pe fratele meu il cheama chiar asa? Poate nici n-am frate, poate e numele vreunui dragutz din alte timpuri...
Sus In jos
delta

Numarul mesajelor : 1385
Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 19:40

zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:
In acest moment trebuie sa fac o mica divagatie si sa ii precizez lui Delta ca am comis din nou o maaaare indiscretie.
Nu din cauza mea trebuie să-ți faci griji ci din cauza vreunuia ca franțu'-n șaiba incredebil de șovină... Laughing
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 19:44

delta a scris:
zaraza26 a scris:
zaraza26 a scris:
In acest moment trebuie sa fac o mica divagatie si sa ii precizez lui Delta ca am comis din nou o maaaare indiscretie.
Nu din cauza mea trebuie să-ți faci griji ci din cauza vreunuia ca franțu'-n șaiba incredebil de șovină... Laughing

Nu-mi fac griji nici de unul, nici de altul. De tine nu-mi fac, ca stiu ca numai datorita firii tale grijulii si altruiste spui ce spui, iar de altii... da, sunt o persoana foarte importanta! oh da! Nu pot dormi noaptea cand ma gandesc cum stau agenturili sa sape tot internetul dupa date compromitatoare.
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 20:55

zaraza26 a scris:
Nu-mi fac griji nici de unul, nici de altul. De tine nu-mi fac, ca stiu ca numai datorita firii tale grijulii si altruiste spui ce spui
Yo nu spun nimic. Very Happy
Da' măcar o fac temeinic... Laughing
Spre disperarea site-adminilor de la Realitatea şi Antene.
Ăla de la Antena 3 a intrat în "maintenanţă"... so funny!

Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 20:57

Bine te-am regasit zaraza.
Ia sa vedem daca ma recunosti:

thumb_yello

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 21:05

lutra vulgaris a scris:
Păi, ajut-o şi tu cu o aluzie legată de locul de unde eşti?
Că o fi Călăraşi, Vânju Mare sau altă metropolă francofonă, nu contează... Laughing
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 21:30

zaraza26 a scris:
iar de altii...
Te referi la ăia care se bat cu cărămida în piept că "Yo nu urăsc azurii! Cea mai bună prietenă de-a mea din facultate era una azurie. Vecinul meu cel mai bun este tot un azuriu. Îi respect pe azurii buni, care sunt oameni de omenie, nu ca azurii ceilalţi care sunt răi şi ne ameninţă ţara, religia, neamul!" Laughing
Facem pariu că personajele (deci nu actorii care interpretează acele roluri!) din acest clip ziceau la fel despre cei doi? Laughing

Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 21:45

delta a scris:
lutra vulgaris a scris:
Păi, ajut-o şi tu cu o aluzie legată de locul de unde eşti?
Că o fi Călăraşi, Vânju Mare sau altă metropolă francofonă, nu contează... Laughing
neah. Prin viata am un singur loc si sigur este doar al meu. Nu mai face mama alta. Razz
Sus In jos
delta

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 21:59

lutra vulgaris a scris:
Prin viata am un singur loc si sigur este doar al meu. Nu mai face mama alta. Razz
Laughing
Ce ban de zile mari mi-ar semna Emil pe ordinul de plată dacă m-aş referi la locul acela sigur pe care ţi l-a oferit mămica ta... so funny!

Fără tangenţe la subiect, am dat din întâmplare de un material video care se pare că are tangenţe cu ingineria genetică, clonare, acizi dezoxiribonucleici, încrucişări, reproducere etc. scratch

Încurcată treabă... lol!
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 22:48

eu ti-as strange mana thumb_yello daca ai reusi asa ceva. Da nu pe vorbe .. ci pe fapte. melodia asta o ratasem, al naibii. Si parerea mea e ca are olecuta legatura si cu filozofia si cu acidul ribonucleic. Te-ai uitat vreodata pe formula si te-a pocnit ideea ca seamana cu ce zici tu, atata ca de iesit mai iesi dar de re-intrat niet. Si uite asa s-o nascut legenda urbana cu trimiterea, ca doar gura ne-o mai ramas.

insa mi-ar fi placut sa te fi ostenit olecuta mai mult, sa faci o trimitere plastica sa ma bucur si eu. Sunt sigura ca ai reusi sa te autodepasesti, doar sa vrei. Surprised
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 23:11

Lutra, nu-i da apă la moară lui Delta că are dstulă pe Dunăre, prin Deltă şi-n Gura Mării.

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 23:33

dar eu de unde sa-i dau apa?! ma plimb si eu.....avea dreptate si el ca mdeh comemoram si eu ceva, poate nu ce credea..dar comemoram:
Surprised
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 EmptyMier 19 Mai 2010, 23:47

thumb_yello
Intai, se vede ca esti obisnuita cu alt mod de pus video-clipuri. Aici n-am vazut video-clipul pana n-am dat click pe quote ca sa iti raspund si atunci l-am vazut. Sper sa nu fie altceva de vina, adica pc-ul meu. Apoi, probabil stii mai bine franceza ca mine. Ca video-clipul nu mi-a spus decat ca intentionezi o confesiune. Da' mie acum mi-e pofta de mura-n gura. scratch
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 13 Empty

Sus In jos

CELUI MAI NOU INREGISTRAT
Sus 
Pagina 13 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: MUZICA :: PENTRU TOATE GUSTURILE-
Mergi direct la: