Sosesc cu Dar de traditii si Folclor de pe meleagurile mele.......jocul barbatesc
PS : si ...plosca cu horinca de Maramures
Mara
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 52 Data de inscriere : 11/05/2009
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:00
abbilbal a scris:
Pentru MARA, prietena noastră dragă.
Multumesc!!!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:01
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:03
Mai ai puţină răbdare până s-o găta.
abbilbal
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:06
Te-am aşteptat Mara, nu are importanţă cărei invitaţii ai răspuns, iportant este că eşti cu noi şi te asigur că te vei simţi bine.
Nimeni nu se va împiedica de tine. Eşti liberă să umbli pe unde-ţi place, cum îţi place şi cât îţi place.
abbilbal
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:09
Mara, dacă doreşti un popas personalizat, spune şi doruinţa-ţi va fi îndeplinită.
Mara
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:12
abbilbal a scris:
Te-am aşteptat Mara, nu are importanţă cărei invitaţii ai răspuns, iportant este că eşti cu noi şi te asigur că te vei simţi bine.
Nimeni nu se va împiedica de tine. Eşti liberă să umbli pe unde-ţi place, cum îţi place şi cât îţi place.
Sunt convinsa de ospitalitatea voastra, insa trebuie sa fac o remarca, eu intotdeauna ma simt libera , ma simt impacata sufleteste, si pun deasupra oricarui lucru partea buna si aspectele pozitive. Nu sunt o fricoasa de felul meu, iar daca prin anumite locuri s-a intamplat altfel, am pus pe seama felului oamenilor de a fi, neincercand sa-i schimb, sa le modofic gena , nu mi-am batut capul cu lucruri care mi-ar fi consumat energia inutil.Singurul lucru care imi justifica absenta prin unele forumuri , este timpul si absenta mea fizica datorata unor proiecte profesionale. In rest ...toate bune
Mara
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 21:15
abbilbal a scris:
Mara, dacă doreşti un popas personalizat, spune şi doruinţa-ţi va fi îndeplinită.
Crezi tu , ar fi interesant un popas personalizat pt toti colegii si prietenii nostri?? Eu cer sfatul unui om cu tampla albita de intelepciune. Daca voi credeti ca ar fi interesant, nu am nimic impotriva
abbilbal
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 11 Mai 2009, 22:06
Mara a scris:
abbilbal a scris:
Crezi tu , ar fi interesant un popas personalizat pt toti colegii si prietenii nostri?? Eu cer sfatul unui om cu tampla albita de intelepciune. Daca voi credeti ca ar fi interesant, nu am nimic impotriva
Mara, asta este doar decizia ta, în funcţie de mesajele care vrei să le transmiţi fără a fi acuzată de offtopic. Documentează-te jos, la popasuri personalizate, acolo o vei găsi şi pe Rolia, maramureşancă de a ta, apoi ia decizia care crezi că este mai bună.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Mier 13 Mai 2009, 10:11
Mara a scris:
abbilbal a scris:
Sunt convinsa de ospitalitatea voastra, insa trebuie sa fac o remarca, eu intotdeauna ma simt libera , ma simt impacata sufleteste, si pun deasupra oricarui lucru partea buna si aspectele pozitive. Nu sunt o fricoasa de felul meu, iar daca prin anumite locuri s-a intamplat altfel, am pus pe seama felului oamenilor de a fi, neincercand sa-i schimb, sa le modofic gena , nu mi-am batut capul cu lucruri care mi-ar fi consumat energia inutil.Singurul lucru care imi justifica absenta prin unele forumuri , este timpul si absenta mea fizica datorata unor proiecte profesionale. In rest ...toate bune
Imi place ce ai scris! Si, in plus, asa sunt si eu - sa nu consum energia inutil - eficienta si iar eficienta!!