LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Orase din Romania - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
internet mediu Limba curiozitati problema taieri comment-143 padure brasov nicuvar 1918 Popasul humanitas muzica_traditionala istorie drumetie reclame 1 google sibiu CPSF politica efremovivanantonovici romana Fantasy 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Orase din Romania - Pagina 2 I_vote_lcapOrase din Romania - Pagina 2 I_voting_barOrase din Romania - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Orase din Romania - Pagina 2 I_vote_lcapOrase din Romania - Pagina 2 I_voting_barOrase din Romania - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Orase din Romania

In jos 
+4
Emil Condor
Ciprian
Anahoret
Heleni
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Orase din Romania - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 11 Iun 2019, 10:59

Heleni a scris:
Seara buna, 6 luni mai tarziu raportez ca m-am mutat cu domiciliul in Bucuresti smile)))
A fost o cursa lunga si o alegere a naibii de grea, dar pana la urma....capitala a castigat smile)
https://new.flatfy.ro/metropolitan-residence-metalurgiei-bucuresti

Felicitari! Fiecare are anumite asteptari de la localitate, asa ca fiecare alege ce i se potriveste! thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptySam 15 Iun 2019, 06:33

zaraza26 a scris:
Si depinde in ce moment al zilei si al saptamanii esti. Fratele meu sta in orasul Bragadiru. Cunoaste foarte bine strazile Bucurestiului si se orienteaza asupra tuturor conditiilor. Zona de locuit e linistita, la bloc.

Păi, în câţiva ani, Bragadiru o să fie cartier al Bucureştiului! Laughing

E frumos acolo, ca un fel de zonă rezidenţială. Ştiu asta pentru că am avut colegi de serviciu care au locuit acolo. Încă se dezvoltă, mai sunt probleme cu serviciile şi cu transportul (plus ţiganii  :thumbs down: ), dar sunt sigur că se vor rezolva. Probabil că de când n-am mai fost p-acolo, unele s-au şi rezolvat deja.

MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptySam 06 Iul 2019, 01:41

Eu as vrea daca s-ar putea sa ma mut la tara,sa am gradina cu pomi si zarzavaturi cheers ulala

zaraza26

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 23 Iul 2019, 11:43

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:
Si depinde in ce moment al zilei si al saptamanii esti. Fratele meu sta in orasul Bragadiru. Cunoaste foarte bine strazile Bucurestiului si se orienteaza asupra tuturor conditiilor. Zona de locuit e linistita, la bloc.

Păi, în câţiva ani, Bragadiru o să fie cartier al Bucureştiului! Laughing

E frumos acolo, ca un fel de zonă rezidenţială. Ştiu asta pentru că am avut colegi de serviciu care au locuit acolo. Încă se dezvoltă, mai sunt probleme cu serviciile şi cu transportul (plus ţiganii  :thumbs down: ), dar sunt sigur că se vor rezolva. Probabil că de când n-am mai fost p-acolo, unele s-au şi rezolvat deja.

Da, e ca si cartier! Acolo unde e el e ok.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 23 Iul 2019, 11:45

Karima a scris:
Eu as vrea daca s-ar putea sa ma mut la tara,sa am gradina cu pomi si zarzavaturi cheers ulala

Daca te pasioneaza si iti gasesti timp pentru asa ceva, e intr-adevar minunat! Teoretic si mie mi-ar placea, dar sa astepte toti dupa mine pana imi fac eu gradina cum trebuie. Nu imi place sa fac ceva in graba, ci sa fac totul fara graba si cand vreau eu. Ar trebui si pomii etc sa astepte dupa mine. oh da!
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyVin 08 Mai 2020, 09:22

Tulcea, oraşul celor 14 etnii este situat pe 7 coline. Este una dintre cele mai vechi localităţi de tip urban din ţară. Conacul Paşei a fost construit între anii 1863 şi 1865 ca Palat Administrativ, iar după reunirea Dobrogei cu România a fost sediul Prefecturii judeţului, Tribunal, Corpul Portăreilor şi Curtea de juraţi. Abia în anul 1982, imobilul a căpătat rolul de acum, cel de Muzeu de Artă.
Cel mai mare yacht din lume a plecat de la Tulcea, la trei ani după ce proiectul a ajuns la șantierul naval. Vasul, de 182 de metri, poate ajunge la 30 de kilometri pe oră și este echipat cu un sistem de navigație performant.
Pe pilot automat, poate înconjura 98% din suprafața globului. Yahtul este destinat cercetării mărilor și oceanelor și poate avea la bord 60 de oaspeți și 30 de membri ai echipajului sau 36 de oaspeți și 54 de membri ai echipajului pentru expedițiile de lux.
Va fi dotat cu echipamente de cercetare de ultimă generație.
Din România, vasul pleacă în Norvegia pentru a fi echipat și în Germania, de unde va fi lansat la apă în 2021.
Yahtul este finanțat de unul dintre cei mai bogați oameni din Norvegia și va fi folosit de familia acestuia, precum și de echipe de cercetători din întreaga lume, care au fost deja invitați să depună proiecte.
Costul fabricării sale și al primilor trei ani de cercetare este estimat la jumătate de miliard de dolari.

zaraza26

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyDum 10 Mai 2020, 22:04

dolion a scris:
Tulcea, oraşul celor 14 etnii este situat pe 7 coline. Este una dintre cele mai vechi localităţi de tip urban din ţară. Conacul Paşei a fost construit între anii 1863 şi 1865 ca Palat Administrativ, iar după reunirea Dobrogei cu România a fost sediul Prefecturii judeţului, Tribunal, Corpul Portăreilor şi Curtea de juraţi. Abia în anul 1982, imobilul a căpătat rolul de acum, cel de Muzeu de Artă.
Cel mai mare yacht din lume a plecat de la Tulcea, la trei ani după ce proiectul a ajuns la șantierul naval. Vasul, de 182 de metri, poate ajunge la 30 de kilometri pe oră și este echipat cu un sistem de navigație performant.
Pe pilot automat, poate înconjura 98% din suprafața globului. Yahtul este destinat cercetării mărilor și oceanelor și poate avea la bord 60 de oaspeți și 30 de membri ai echipajului sau 36 de oaspeți și 54 de membri ai echipajului pentru expedițiile de lux.
Va fi dotat cu echipamente de cercetare de ultimă generație.
Din România, vasul pleacă în Norvegia pentru a fi echipat și în Germania, de unde va fi lansat la apă în 2021.
Yahtul este finanțat de unul dintre cei mai bogați oameni din Norvegia și va fi folosit de familia acestuia, precum și de echipe de cercetători din întreaga lume, care au fost deja invitați să depună proiecte.
Costul fabricării sale și al primilor trei ani de cercetare este estimat la jumătate de miliard de dolari.

bravo bravo bravo thumb_yello
Sus In jos
cameea

cameea

Numarul mesajelor : 3
Data de inscriere : 21/12/2020

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyLun 21 Dec 2020, 14:27

La moment sunt și eu în străinătate și deja de ceva timp urmăresc prețurile și ofertele din țară. Urmăresc  imobiliarele noi pe https://korter.ro/ și cred că aici am să mă opresc, căci cu cât mai mult analizezi cu atât mai mult te încurci și nu mai știi ce să alegi. Sigur că am și o listă care trebuie redusă până la un singur apartament. Locația mea preferată este Brașovul, ador acest oraș. thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 12 Ian 2021, 18:03

Mie, străinătatea mi-a devenit casă. smile
Locațiile favorite: Canada, Brașov și Vatra Dornei. thumb_yello

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMier 13 Ian 2021, 10:46

Emil Condor a scris:
Mie, străinătatea mi-a devenit casă.  smile

Home, sweet home!

Orase din Romania - Pagina 2 334386hf0n5mwbom
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptySam 06 Feb 2021, 07:35

Emil Condor a scris:
Locațiile favorite: Canada, Brașov și Vatra Dornei.

Favorite, favorite, dar cu diferențe între ele cât și distanța... smile

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptySam 06 Feb 2021, 19:52

Frumos la Vatra Dornei! Orase din Romania - Pagina 2 Happy0158

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 EmptyMar 09 Feb 2021, 19:13

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Mie, străinătatea mi-a devenit casă.  smile

Home, sweet home!

Orase din Romania - Pagina 2 334386hf0n5mwbom

Da, casa ta e acolo unde te simți bine.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Orase din Romania   Orase din Romania - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Orase din Romania