Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: apocalyptica Dum 02 Dec 2012, 20:19
Ai dreptate. Da nici n-am avut cu ce.
Subiect: Re: apocalyptica Dum 02 Dec 2012, 20:34
lutra vulgaris a scris:
Ai dreptate
asta-i viața...
Subiect: Re: apocalyptica Dum 02 Dec 2012, 20:48
deci, să recapitulez (doar pentru mine, că altfel uit imediat aspectele astea galactic de importante ): 1. david, dumnezeul de pe taclale este prin grecia și are de împărțit la tribunal ceva mari probleme cu diap...nu-știu-cum (pe scurt "diasporeanul nervos") 2. emil, pleșuvul din canada e dumnezeu al acestui loc virtual și nu-l înghite pe david-ul din grecia deoarece... mă rog, partea asta e neclară, dar important este că e vorba de o luptă dusă prin spațiul cibernetic fără să fie clar nici scopul, nici motivul 3. mai e un emil care-și caută creierul prin suedia și e fericit când poate să dea în gât pe la david faptul că cineva a îndrăznit să citeze de pe site-ul emilului pleșuv vreo virgulă din postarea disaporeanului nervos care-l urăște până-n suprarenale pe david pe motiv că face de rahat românii ușchiți din țară... 4. unii se mai întreabă de ce nu iau alții în serios ce se scrie pe diverse site-uri...
Subiect: Re: apocalyptica Dum 02 Dec 2012, 21:07
Iti bati capul degeaba sa intelegi. Eu am renuntat de demult. Eu zic ca daca nu intelegi sa continui sa tragi cate o replica, prima care iti vine in cap. Daca ai noroc e posibil sa o nimeresti.
Subiect: Re: apocalyptica Dum 02 Dec 2012, 22:42
apocalyptica a scris:
deci, să recapitulez (doar pentru mine, că altfel uit imediat aspectele astea galactic de importante ): 1. david, dumnezeul de pe taclale este prin grecia și are de împărțit la tribunal ceva mari probleme cu diap...nu-știu-cum (pe scurt "diasporeanul nervos") 2. emil, pleșuvul din canada e dumnezeu al acestui loc virtual și nu-l înghite pe david-ul din grecia deoarece... mă rog, partea asta e neclară, dar important este că e vorba de o luptă dusă prin spațiul cibernetic fără să fie clar nici scopul, nici motivul 3. mai e un emil care-și caută creierul prin suedia și e fericit când poate să dea în gât pe la david faptul că cineva a îndrăznit să citeze de pe site-ul emilului pleșuv vreo virgulă din postarea disaporeanului nervos care-l urăște până-n suprarenale pe david pe motiv că face de rahat românii ușchiți din țară... 4. unii se mai întreabă de ce nu iau alții în serios ce se scrie pe diverse site-uri...
Lasa ca recapitularea e mama invataturii.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Dec 2012, 01:28
apocalyptica a scris:
deci, să recapitulez...
Poti recapitula mult si bine, tot gresit rămâi.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Dec 2012, 17:29
Emil Condor a scris:
apocalyptica a scris:
deci, să recapitulez...
Poti recapitula mult si bine, tot gresit rămâi.
Din cate am citit si am ras cu lacrimi.( Mai Delta dai ai umor nu gluma).
Emil a pus punctul pe i adică: "Tot greșit ramai".
Si Irina adat cel mai bun sfat: dacă nu înțelegi continua sa tragi cate o replica, prima care iti vine in cap. Daca ai noroc e posibil sa o nimerești.
Știi Delta, după 10 de forumuri, ( pentru ca au fost mai multe forumuri cu aceleași personaje), sau întâmplat asa de multe lucruri si au ieșit la suprafața atâtea măgarii, făcute ca de câțiva nenorociți si nenorocite, de iți pui mana in cap.
Când tu vii după 10 ani si cazi cu parașuta, pe un teren necunoscut, ce sa apuci sa înțelegi din toată hărmălaia asta? Vorba lui Irina : Las-o asa cum a căzut, ca a căzut bine.
Nu funcționează M.P.-e, ți-aș fi scris eu amănunte. Aici pe forum e rușine si sa scrii ce au făcut unii din ei de pe forum.
Imaginea de mai jos, reprezinta felul cum trebuie sa te porti cu asemenea oameni. (Ei sunt deja in c- - - t) Adica sa te piș pe capul lor!
Ieri iar am trimis un M.P. lui Emil si iar nu il accepta sistemul!!! Nu știu de ce.
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Dec 2012, 18:59
Diaporevomenos a scris:
Când tu vii după 10 ani si cazi cu parașuta, pe un teren necunoscut, ce sa apuci sa înțelegi din toată hărmălaia asta?
ce hărmălaie?
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Dec 2012, 21:27
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
Când tu vii după 10 ani si cazi cu parașuta, pe un teren necunoscut, ce sa apuci sa înțelegi din toată hărmălaia asta?
ce hărmălaie?
apocalyptica
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Dec 2012, 21:39
Diaporevomenos a scris:
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
ce hărmălaie?
întrebarea era în sens de "unde?"...
Subiect: Re: apocalyptica Mier 05 Dec 2012, 07:44
Sunt haioase definitiile "toloboata" si "tololoi"! Imi imaginez ce ochi ar face cei ce m-ar auzi spunand: "ce-i cu tololoiul asta aici?"
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
apocalyptica
Subiect: Re: apocalyptica Dum 09 Dec 2012, 19:27
dolion a scris:
Sunt haioase definitiile "toloboata" si "tololoi"!
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: apocalyptica Lun 10 Dec 2012, 01:23
Mai delta, eu mai lucru ca si colaborator la realitatea dar sa stii ca oamenii sunt mai faini de acolo decat de dincolo din Trustul Intact. Ma refer la aia care lucreaza la departamentul cu pulitica. Pt ca realitatea nu are si departament de divertisment ca sa pot face comparatie.
Subiect: Re: apocalyptica Mar 11 Dec 2012, 06:17
lutra vulgaris a scris:
Mai delta, eu mai lucru ca si colaborator la realitatea dar sa stii ca oamenii sunt mai faini de acolo decat de dincolo din Trustul Intact. Ma refer la aia care lucreaza la departamentul cu pulitica. Pt ca realitatea nu are si departament de divertisment ca sa pot face comparatie.
de siguranță (un fel de "back-up" în romgleză) ți-am răspuns la neimportant deoarece ieri scria la accesarea contului că "Ați fost exclus de pe acest forum" sau ceva de acest gen l-o fi luat de jos pe pleșuv că n-a găsit înjurături prin locașul habotnicilor...
p.s. cum e tradițional, până la urmă tot inventează împreună cu acritura bistrițeancă un motiv cât mai credibil de ban, ca să nu genereze o avalanșă "inexplicabilă" de certuri printre cei "vechi" și să nu se simtă penibil că a pus restricție pe un cont exact după un mesaj care avea inclusă asta:
Subiect: Re: apocalyptica Sam 15 Dec 2012, 16:44
s-au mai rărit niște americani... mare pierdere!
Subiect: Re: apocalyptica Sam 15 Dec 2012, 19:17
apocalyptica a scris:
s-au mai rărit niște americani... mare pierdere!
„S-au rănit” cam tare! Si nu e prima dată, ar trebui să ia niste măsuri.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: apocalyptica Dum 17 Feb 2013, 16:13
Confucius a scris:
apocalyptica a scris:
poți aștepta mult și fără vreun rezultat palpabil pe acest forum, deoarece mai mult ca sigur că nu este locul unde să avem vreun schimbe de replici sau idei pe bune
De mult asteptam „replici si idei pe bune” de la tine dar asteptam de pomana. Oricine poate realiza acum ca nu esti capabil de asa ceva. Cuvintele tale dau masura inteligentei si caracterului tau.
Citat :
lăbăreli pe subiecte religioase
masura capacitatii tale: labareli fara noima.
Am fost pe forumul tau, stiu cum e. Ca dovada iti sugerez schimbarea numelui acelui Site, Spitalul 9 ar fi mult mai potrivit.
Parcă ai luat mesajul acesta din carnetul meu de notite! Treci mai des pe la noi, la Popas, prieten drag!
apocalyptica
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Noi 2014, 12:34
mi-am uitat și contul, și parola de când n-am mai trecut pe aici... norocul e că am găsit ceva comentariu vechi pe un alt forum...
Subiect: Re: apocalyptica Mar 04 Noi 2014, 13:05
Numai capul sa nu ti-l pierzi, ca e bun... daca-ai pati ceva la limba, n-ar fi baiul chiar atat de mare!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Subiect: Re: apocalyptica Mier 05 Noi 2014, 01:21
apocalyptica a scris:
mi-am uitat și contul, și parola de când n-am mai trecut pe aici...
Când se întâmplă lucruri din astea (oricui), doar intrati pe topicul deschis pentru vizitatori ori pe Email-ul meu si solicitati suport. O voi face cu plăcere.