LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
apocalyptica - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
apocalyptica - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
apocalyptica - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
apocalyptica - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
apocalyptica - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
apocalyptica - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici google internet taieri comment-143 brasov muzica_traditionala nicuvar 1918 1 padure romana istorie drumetie reclame CPSF sibiu problema Fantasy curiozitati humanitas politica Popasul Limba mediu 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
apocalyptica - Pagina 4 I_vote_lcapapocalyptica - Pagina 4 I_voting_barapocalyptica - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
apocalyptica - Pagina 4 I_vote_lcapapocalyptica - Pagina 4 I_voting_barapocalyptica - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

apocalyptica

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

apocalyptica - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 02 Dec 2012, 20:19

Ai dreptate. Da nici n-am avut cu ce. thumb_yello

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 02 Dec 2012, 20:34

lutra vulgaris a scris:
Ai dreptate
asta-i viața... Laughing

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 02 Dec 2012, 20:48

deci, să recapitulez (doar pentru mine, că altfel uit imediat aspectele astea galactic de importante Laughing ):
1. david, dumnezeul de pe taclale este prin grecia și are de împărțit la tribunal ceva mari probleme cu diap...nu-știu-cum (pe scurt "diasporeanul nervos")
2. emil, pleșuvul din canada e dumnezeu al acestui loc virtual și nu-l înghite pe david-ul din grecia deoarece... mă rog, partea asta e neclară, dar important este că e vorba de o luptă dusă prin spațiul cibernetic fără să fie clar nici scopul, nici motivul Laughing
3. mai e un emil care-și caută creierul prin suedia și e fericit când poate să dea în gât pe la david faptul că cineva a îndrăznit să citeze de pe site-ul emilului pleșuv vreo virgulă din postarea disaporeanului nervos care-l urăște până-n suprarenale pe david pe motiv că face de rahat românii ușchiți din țară... oh da!
4. unii se mai întreabă de ce nu iau alții în serios ce se scrie pe diverse site-uri... so funny!

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 02 Dec 2012, 21:07

Iti bati capul degeaba sa intelegi. Eu am renuntat de demult. Eu zic ca daca nu intelegi sa continui sa tragi cate o replica, prima care iti vine in cap. Daca ai noroc e posibil sa o nimeresti.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 02 Dec 2012, 22:42

apocalyptica a scris:
deci, să recapitulez (doar pentru mine, că altfel uit imediat aspectele astea galactic de importante Laughing ):
1. david, dumnezeul de pe taclale este prin grecia și are de împărțit la tribunal ceva mari probleme cu diap...nu-știu-cum (pe scurt "diasporeanul nervos")
2. emil, pleșuvul din canada e dumnezeu al acestui loc virtual și nu-l înghite pe david-ul din grecia deoarece... mă rog, partea asta e neclară, dar important este că e vorba de o luptă dusă prin spațiul cibernetic fără să fie clar nici scopul, nici motivul Laughing
3. mai e un emil care-și caută creierul prin suedia și e fericit când poate să dea în gât pe la david faptul că cineva a îndrăznit să citeze de pe site-ul emilului pleșuv vreo virgulă din postarea disaporeanului nervos care-l urăște până-n suprarenale pe david pe motiv că face de rahat românii ușchiți din țară... oh da!
4. unii se mai întreabă de ce nu iau alții în serios ce se scrie pe diverse site-uri... so funny!
thumb_yello Very Happy Laughing Lasa ca recapitularea e mama invataturii. Very Happy Laughing
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Dec 2012, 01:28

apocalyptica a scris:
deci, să recapitulez...
Poti recapitula mult si bine, tot gresit rămâi. smile

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Dec 2012, 17:29

Emil Condor a scris:
apocalyptica a scris:
deci, să recapitulez...
Poti recapitula mult si bine, tot gresit rămâi. smile

Din cate am citit si am ras cu lacrimi.( Mai Delta dai ai umor nu gluma).

Emil a pus punctul pe i adică: "Tot greșit ramai".

Si Irina adat cel mai bun sfat: dacă nu înțelegi continua sa tragi cate o replica, prima care iti vine in cap. Daca ai noroc e posibil sa o nimerești.

Știi Delta, după 10 de forumuri, ( pentru ca au fost mai multe forumuri cu aceleași personaje), sau întâmplat asa de multe lucruri si au ieșit la suprafața atâtea măgarii, făcute ca de câțiva nenorociți si nenorocite, de iți pui mana in cap.

Când tu vii după 10 ani si cazi cu parașuta, pe un teren necunoscut, ce sa apuci sa înțelegi din toată hărmălaia asta? Vorba lui Irina : Las-o asa cum a căzut, ca a căzut bine.

Nu funcționează M.P.-e, ți-aș fi scris eu amănunte.
Aici pe forum e rușine si sa scrii ce au făcut unii din ei de pe forum.

Imaginea de mai jos, reprezinta felul cum trebuie sa te porti cu asemenea oameni. (Ei sunt deja in c- - - t)
Adica sa te piș pe capul lor!

apocalyptica - Pagina 4 Cacatz

Ieri iar am trimis un M.P. lui Emil si iar nu il accepta sistemul!!! Nu știu de ce.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Dec 2012, 18:59

Diaporevomenos a scris:
Când tu vii după 10 ani si cazi cu parașuta, pe un teren necunoscut, ce sa apuci sa înțelegi din toată hărmălaia asta?
ce hărmălaie? Shocked

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Dec 2012, 21:27

apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
Când tu vii după 10 ani si cazi cu parașuta, pe un teren necunoscut, ce sa apuci sa înțelegi din toată hărmălaia asta?
ce hărmălaie? Shocked

apocalyptica - Pagina 4 Sdfafas
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Dec 2012, 21:39

Diaporevomenos a scris:
apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
ce hărmălaie? Shocked

apocalyptica - Pagina 4 Sdfafas
întrebarea era în sens de "unde?"... Laughing

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMier 05 Dec 2012, 07:44

Sunt haioase definitiile "toloboata" si "tololoi"! Imi imaginez ce ochi ar face cei ce m-ar auzi spunand: "ce-i cu tololoiul asta aici?"

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 09 Dec 2012, 19:27

dolion a scris:
Sunt haioase definitiile "toloboata" si "tololoi"!
hai să-ți spun o chestie și mai haioasă: pentru expresii de astea am fost banat de n-șpe ori pe forumul pupinbăsist... oh da!
http://forum.realitatea.net/showthread.php?p=1074057#post1074057

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyLun 10 Dec 2012, 01:23

Mai delta, eu mai lucru ca si colaborator la realitatea dar sa stii ca oamenii sunt mai faini de acolo decat de dincolo din Trustul Intact. Ma refer la aia care lucreaza la departamentul cu pulitica. Pt ca realitatea nu are si departament de divertisment ca sa pot face comparatie.

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 11 Dec 2012, 06:17

lutra vulgaris a scris:
Mai delta, eu mai lucru ca si colaborator la realitatea dar sa stii ca oamenii sunt mai faini de acolo decat de dincolo din Trustul Intact. Ma refer la aia care lucreaza la departamentul cu pulitica. Pt ca realitatea nu are si departament de divertisment ca sa pot face comparatie.
de siguranță (un fel de "back-up" în romgleză) ți-am răspuns la neimportant deoarece ieri scria la accesarea contului că "Ați fost exclus de pe acest forum" sau ceva de acest gen
l-o fi luat de jos pe pleșuv că n-a găsit înjurături prin locașul habotnicilor... Laughing

p.s. cum e tradițional, până la urmă tot inventează împreună cu acritura bistrițeancă un motiv cât mai credibil de ban, ca să nu genereze o avalanșă "inexplicabilă" de certuri printre cei "vechi" și să nu se simtă penibil că a pus restricție pe un cont exact după un mesaj care avea inclusă asta:

oh da!

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptySam 15 Dec 2012, 16:44

s-au mai rărit niște americani... oh da!
mare pierdere! so funny!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptySam 15 Dec 2012, 19:17

apocalyptica a scris:
s-au mai rărit niște americani... oh da!
mare pierdere! so funny!
S-au rănit” cam tare!
Si nu e prima dată, ar trebui să ia niste măsuri.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyDum 17 Feb 2013, 16:13

Confucius a scris:
apocalyptica a scris:
poți aștepta mult și fără vreun rezultat palpabil pe acest forum, deoarece mai mult ca sigur că nu este locul unde să avem vreun schimbe de replici sau idei pe bune
De mult asteptam „replici si idei pe bune” de la tine dar asteptam de pomana.
Oricine poate realiza acum ca nu esti capabil de asa ceva.
Cuvintele tale dau masura inteligentei si caracterului tau.

Citat :
lăbăreli pe subiecte religioase
masura capacitatii tale: labareli fara noima.

Am fost pe forumul tau, stiu cum e.
Ca dovada iti sugerez schimbarea numelui acelui Site, Spitalul 9 ar fi mult mai potrivit.
Parcă ai luat mesajul acesta din carnetul meu de notite!
Treci mai des pe la noi, la Popas, prieten drag! hug

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Noi 2014, 12:34

mi-am uitat și contul, și parola de când n-am mai trecut pe aici...
norocul e că am găsit ceva comentariu vechi pe un alt forum... Laughing

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMar 04 Noi 2014, 13:05

Numai capul sa nu ti-l pierzi, ca e bun... daca-ai pati ceva la limba, n-ar fi baiul chiar atat de mare! cool

Emil Condor

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 EmptyMier 05 Noi 2014, 01:21

apocalyptica a scris:
mi-am uitat și contul, și parola de când n-am mai trecut pe aici...
Când se întâmplă lucruri din astea (oricui), doar intrati pe topicul deschis pentru vizitatori ori pe Email-ul meu si solicitati suport.
O voi face cu plăcere.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 4 Empty

Sus In jos

apocalyptica
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: APOCALYPTICA-
Mergi direct la: