LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
apocalyptica EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
apocalyptica EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
apocalyptica EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
apocalyptica EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
apocalyptica EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
apocalyptica EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
apocalyptica EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
apocalyptica EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
apocalyptica EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
apocalyptica EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
apocalyptica EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
apocalyptica EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
apocalyptica EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas mediu CPSF Limba drumetie 1 internet curiozitati taieri problema reclame comment-143 efremovivanantonovici politica romana brasov sibiu Popasul 23 padure muzica_traditionala nicuvar google 1918 istorie Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
apocalyptica I_vote_lcapapocalyptica I_voting_barapocalyptica I_vote_rcap 
Emil Condor
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

apocalyptica

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

apocalyptica Empty
MesajSubiect: apocalyptica   apocalyptica EmptyDum 18 Noi 2012, 19:12

interesant este ca nimeni nu si-a pus intrebarea: oare la http://luminalumii.forumz.ro/f56-la-popas de ce nu poate posta nimeni? oh da!
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyDum 18 Noi 2012, 19:31

plesuv uschit virtual,
imi creezi o noua sectiune (dedicata acestui nick) sau iti iei inima-n dinti si te prefaci ca joci rol de barbat & echidistant? Laughing
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyDum 18 Noi 2012, 19:33

p.s. a se aprecia faptul ca nu am folosit in adresare expresia "basist"
pur si simplu pentru a nu comite un pleonasm... Laughing
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 18:53

Diaporevomenos a scris:
Delta, vezi ca si acolo sau scârbit toți de tine. Au făcut si un pol, in care cer banarea ta. Nu știu ce se întâmpla cu tine. Ești de plâns tare de tot.

Eu te-as fi apreciat in mod deosebit, dacă ai fi făcut critica justa anumitor jigodii de pe Taclale, dar tu te iei de toată lumea aiurea in tramvai.

De ce nu scrii ceva de adminul taclalei? Ți-e frica ca te baneaza? Sau nu ai ce sa scrii despre nemernicul ala? Iti dau eu material cat vrei, numai sa ai curajul sa scrii despre adevărul, de care nu îndrăznește nimeni sa vorbească.
păi, ăia susțin că ești nasol rău de tot...
mă rog, draq știe (sau poate nici el) de partea căruia dintre voi o fi adevărul scratch
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 18:58

Ce facem ma, Delta? Murim de suparare? aplauze Ne-or banat userele ma. so funny! Ala de suparat ce e viata ca si-o dat ca tot sistemul lui cu voturi si vointa userilor e data peste cap, o lovit in morti. Ala o banat userul meu dupa ce ma dezactivasem ma si eram la cativa kilometri de el. doh Astia chiar credeau ca votau ei. In tot acest timp, cineva s-a jucat cu toate voturile lor si le-or venit statuia democratiei in cap cu maoritatea. In viata mea n-am ras ca acum. Eram pe jos. Tu iti dai seama ca ala chiar a crezut in aceasta voce a majoritatii?! E f f trist pt ei, si tare amuzant pt mine.

lutra vulgaris

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 19:01

Stai asa ca acuma crede ca la pollul ala cu Aurora chiar or votat ei pro aurora. Delta, nu mai pot. Ma tavalesc de ras. apocalyptica 876722 Doar de asta o inchis pollul ala, ca s-o prins ce se intampla cu pollurile si ca e un mare bulshit toata baza lui cu majoritatea. Vai de mama lor cu astia care cred in democratie si voturi corecte.

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 19:18

lutra vulgaris a scris:
Ce facem ma, Delta? Murim de suparare?
imediat! Laughing
nu mai pot yo de forumurile habotnicilor (mă rog, parcă văd că și pe ăsta intră-n roșu admin-ul... Laughing )

lutra vulgaris a scris:
aplauze Ne-or banat userele ma. so funny! Ala de suparat ce e viata ca si-o dat ca tot sistemul lui cu voturi si vointa userilor e data peste cap, o lovit in morti. Ala o banat userul meu dupa ce ma dezactivasem ma si eram la cativa kilometri de el. doh Astia chiar credeau ca votau ei. In tot acest timp, cineva s-a jucat cu toate voturile lor si le-or venit statuia democratiei in cap cu maoritatea. In viata mea n-am ras ca acum. Eram pe jos. Tu iti dai seama ca ala chiar a crezut in aceasta voce a majoritatii?! E f f trist pt ei, si tare amuzant pt mine.
n-am de unde să știu la ce s-a gândit cel în căutare de creier, însă yo nici măcar n-am apucat să votez (nici pentru mine, nici împotriva mea) oh da!

oricum, a fost simpatic jegul de emil (e vorba de tâmpitul ăla de pe pseudotaclale, deci a nu se confunda cu ăsta care-i admin pe aici) care a alergat imediat cu "doamna învățătoareeee! delta a citat postări de pe alte site-uri!" so funny!
mă rog, nu e surpriză că securiștii ăștia care au tăiat-o să spele cururi de pensionari suedezi și muribunde nemțoaice, n-o să se dezică de practicile comuniste indiferent în ce colț al lumii o să ajungă Cool

gata, yo am dispărut pe un forum mult mai neimportant (la propriu http://neimportant.forumgratuit.ro ) decât astea unde habotnicii ușchiți în diasporă n-au altceva de făcut decât să se scuipe reciproc și degeaba...
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 19:25

Oricum multumesc. Nu stiam cum sa capat o banare pt ca ma tot caram, apoi iarasi imi reactivam singura userul. Periculos ma! smile De injurat nu-mi venea cum naiba sa injur in neant, m-am gandit ca o fi mama vreunui bolnava ori moarta si oricum injur doar de hai sictir, care oricum nu e injuratura, e mai mult o stare. Am injurat-o pe una .. oricum nu de mama si nici de ceva sfant(oricum si-o meritase cu indesat) acu cateva luni sau saptamani si disperatii n-au zis nika ma. Nici tu banare, nici tu advertisment. Se tot inghesuiau sa-i injur, ajunsesera la tertipuri atat de nemernice ma ca mi s-o luat mie de mizeria la care se pretasera unii dintre ei. Nu-mi ieseau injuraturile neam, asa ceva e memorabil si al dracului de inconfortabil. Tu iti dai seama cat de disperati erau sa-si doreasca o papusa si sa para ei eroi si mari binefacatori ca asa mi s-a luat. Hai ca ne-am mai intalni noi si alta data, intr-o alta viata .. in viata asta. smile

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 19:43

lutra vulgaris a scris:
Oricum multumesc. Nu stiam cum sa capat o banare pt ca ma tot caram, apoi iarasi imi reactivam singura userul. Periculos ma! smile De injurat nu-mi venea cum naiba sa injur in neant, m-am gandit ca o fi mama vreunui bolnava ori moarta si oricum injur doar de hai sictir, care oricum nu e injuratura, e mai mult o stare. Am injurat-o pe una .. oricum nu de mama si nici de ceva sfant(oricum si-o meritase cu indesat) acu cateva luni sau saptamani si disperatii n-au zis nika ma. Nici tu banare, nici tu advertisment. Se tot inghesuiau sa-i injur, ajunsesera la tertipuri atat de nemernice ma ca mi s-o luat mie de mizeria la care se pretasera unii dintre ei. Nu-mi ieseau injuraturile neam, asa ceva e memorabil si al dracului de inconfortabil. Tu iti dai seama cat de disperati erau sa-si doreasca o papusa si sa para ei eroi si mari binefacatori ca asa mi s-a luat. Hai ca ne-am mai intalni noi si alta data, intr-o alta viata .. in viata asta. smile
nu există altă viață (indiferent ce-o spune diasporeanu nervos sau ce naiba de nick are ăsta de-l blestema ăla care-și căuta un creier potrivit prin peninsula scandinavă)
știi singurul loc unde sigur mă găsești, dacă nu înjuri din prima și n-ai pasiunea de a discuta despre boli, s-ar putea să ai șanse să supraviețuiești pe acolo
în caz contrar, te includem pe la "importanți" și te uităm cu importanța ta cu tot oh da!

p.s. nu organizăm întâlniri, chefuri etc. reale
dacă vrei din astea, du-te pe site-ul de la Nasul și roag-o pe alexa ionescu (băsista care-și face reclamă cu bile de plastic) să te invite pe la ședințele de spălat partea de encefal (prin minune) nealterată de băsism... so funny!
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMar 27 Noi 2012, 19:53

Bai eu injur doar cand nu mai scap de vreuna sau vreunul plicticos in draci. Macar daca nu-l pot ajuta sa priceapa acest lucru, nu-mi ramane decat sa-l sochez cum m-a socheaza si el/ea pe mine. Aici daca nu exista obsedati, decat oameni normali care isi vad de bucatica lor .. de ce sa ma apuc sa injur? Fiecare isi duce crucea, nervii, simpatiile si antipatiile cum poate.

p.s. nope. abia am timp sa ma vaz cu cei din viata mea care merita mai mult decat le ofer acum incat e pacat sa-mi pierd vremea si cu intalniri reale cu unii cu care imi pierd vremea ocazional pe net. si asa pt mine, care sunt o persoana f activa..e blestem sa ajung tintuita de pat temporar. am jurat ca daca nu o sa mai pot functiona normal ca pana acuma, mai bine ma sinucid decat sa ajung vreo pacoste, plina de venin si cu handicap fizic. Sper sa nu trebuiasca sa ajung acolo inainte sa faca fii-mea 18 ani. In rest n-am pasiuni decat muzica, zambetele si fata mea. smile

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMier 28 Noi 2012, 01:36

apocalyptica a scris:
imi creezi o noua sectiune dedicata acestui nick?
Scuzele mele! Am citit mesajul acesta doar acum...
Înainte de a deschide Popasul APOCALYPTICA as vrea să întreb dacă doresti vechiul popas înapoi sau vrei unul nou?
Astept!

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMier 28 Noi 2012, 01:43

apocalyptica a scris:
Diaporevomenos a scris:
Delta, vezi ca si acolo sau scârbit toți de tine. Au făcut si un pol, in care cer banarea ta. Nu știu ce se întâmpla cu tine. Ești de plâns tare de tot.

Eu te-as fi apreciat in mod deosebit, dacă ai fi făcut critica justa anumitor jigodii de pe Taclale, dar tu te iei de toată lumea aiurea in tramvai.

De ce nu scrii ceva de adminul taclalei? Ți-e frica ca te baneaza? Sau nu ai ce sa scrii despre nemernicul ala? Iti dau eu material cat vrei, numai sa ai curajul sa scrii despre adevărul, de care nu îndrăznește nimeni sa vorbească.
păi, ăia susțin că ești nasol rău de tot...
mă rog, draq știe (sau poate nici el) de partea căruia dintre voi o fi adevărul scratch

Ii secret mai Delta, e secret, de partea căruia e adevărul. Si nu pot sa spun nimic, pentru ca pe 17 Ianuarie 2013, am ultimul proces cu ticălosul asta si după acea vom discuta sub alta forma. Sa fii pe faza numai si se va elucida misterul.
Eu am răbdare si aștept din 2005, ziua asta.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMier 28 Noi 2012, 01:58

Servus, Dia!

Nu stiam că esti încă în tribunal cu problema aceea.
Credeam că totul a luat sfârsit...

Cerul să fie cu tine!

lutra vulgaris

lutra vulgaris

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMier 28 Noi 2012, 02:06

Mai Dia, de ieri ma rad ca proasta singura prin casa. Ma uit cum oameni normali aparent au crezut ca daca ei voteaza, li se inregistreaza doar votul lor. Bugs-ul ala era de cand haul si paraul. Si-au batut discret unii de altii joc, da asa f f discret. Cand vroiau sa faca misto unii de altii, deschidea un fraier un poll si ailalti votau si sa vezi pe ei suparare si bucurie, depindea de caz. Uraciosii aia de stiau de bugs nu le-au spus si altora ca se poate vota cu 2-3 maini, depinde cum te lasa sufletul. Mie mi s-a facut mila rau cand am vazut in ce capcana au trait ei atata amar de vreme de cand cu poll-ul meu de acceptare. Ei n-au folosit ma logica, pe care eu am folosit-o. Pai cum ma.....adica 14 oameni nu ma vor banata, da eu ma conversez cu 5? si nici conversatie nu e aia ma, e hai sa vb separat si ne intelegem tot ashe. Pe 7 nu-i intereseaza iar 11 nu ma vor. Eu am tacut, aveam un interes personal. Apoi au inceput din nou. Apoi cand am vazut ca discret baietii nu pricep nici din pollul cu Aurora, unde mai bine de 4 o vroaiu oricum out, iar incet mai bagam un vot cu da, o vreau pe aurora. Am zis ba, la astia pana nu le arati cantitativ ca sunt luati de prosti nu-i a buna. In cine crezi ca au tras ma, in aia care ia ajutat sa vaza ca e putred in Danemarca. Acu se lauda 2 silfidite si isi asuma creditul. Ele si ei care au mistocarit la greu toate pollurile inaintea mea si acuma sta Dan si se intreaba ce minte tre sa am. Aceeasi minte care o au si ei ... de au crezut ca ei voteaza democratic si singular. Si mai sunt muuulte sa le arati la fraieri, ca la ei pacalitul inseamna doar ca daca nu scrii cu userul tau, e tragedie si te denumesti altfel. La fel de tragedie e cand ti-a fost banat un user si iti faci altul. Saracii. Traiesc zilnic cu niste specimene pe forum de iti e jena tie sa mai stai sub acelasi acoperis cu asa ceva, tie care vii din an in paste. Lasa ca isi merita soarta.

Ca sa nu mai spun ca stau si ma gandesc cat de imbecil tre sa fii, cate ore trebuie sa fi lipsit de la matematica la scoala sa crezi ca poti obtine 200 de voturi doar clickuind de 200 de ori?! Dupa atata amar de vreme, ei n-au aflat de multiplicare si impartire de sarcini, sau alte operatiuni de care ar fi pacat sa vb asa pe gratis. Ma infioara gandul ca sunt conationala cu asa ceva.

Sa-mi zici si mie ce s-a mai intamplat. Omu de aia s-a panicat, ma! Trebuia sa-mi spui. Eu am crezut ca s-a terminat cu hotararea pe care mi-ai spus-o atunci.

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyMier 28 Noi 2012, 19:49

Diaporevomenos a scris:
Ii secret mai Delta, e secret, de partea căruia e adevărul. Si nu pot sa spun nimic, pentru ca pe 17 Ianuarie 2013, am ultimul proces cu ticălosul asta si după acea vom discuta sub alta forma. Sa fii pe faza numai si se va elucida misterul.
Eu am răbdare si aștept din 2005, ziua asta.
eh, ăla suferă că n-are creier și tu-l dai în judecată?
eram convins că unui credincios sadea trebuie să-i fie totuși milă de handicapați... scratch
Sus In jos
Diaporevomenos

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyJoi 29 Noi 2012, 16:29

Ai văzut mai Delta, din secunda in care te-ai referit la mine , tu si Irina ați fost banați in câteva minute.

Eu am încercat de 6 ori sa ma înscriu pe forumul lor, dar nu mi-au adat acces.
Dupa mult timp, m-am înscris cu mult șiretlic, cu alt nume si de la alt computer, dar după numai trei mesaje, din cauza frici si groazei cu care trăiește zilnic si care i-a devenit un coșmar, ajutat si de AURORA, nu ma putea bana, pentru ca nu avea niciun motiv, dar știi ce mi-a făcut?

Mi-a schimbat parola si eu numai pot sa intru pe contul meu. Sunt încă si azi acolo prezent, dar nu pot intra pentru ca mi-a schimbat parola. (Adminul unui forum nu poate citi parola, dar o poate modifica.)
Acum informează pe cei ce nu scriu pe o perioada de timp, vor fi banati si in felul astra va fi starpit definit contul meu.

Din acest motiv a distrus forumul Taclale Punct Net, un forum cu renume international si o vechime de 10 ani ca sa poata fi el admin si sa inchida gura la toti cei care vor spune o singura vorba, despre nenorocirile pe care le-a facut celor 4 familii ( cunoscute pana in prezent).

Poti sa te duci si sa citesti pe acest forum toata istoria lui.
http://www.taclale.net/pseudocafenea/index.php

Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyJoi 29 Noi 2012, 19:10

Diaporevomenos a scris:
Ai văzut mai Delta, din secunda in care te-ai referit la mine , tu si Irina ați fost banați in câteva minute.
eh, exagerezi...
a trecut totuși aproape o jumătate de oră până să blocheze contul oh da!

Diaporevomenos a scris:
Din acest motiv a distrus forumul Taclale Punct Net, un forum cu renume international si o vechime de 10 ani ca sa poata fi el admin si sa inchida gura la toti cei care vor spune o singura vorba, despre nenorocirile pe care le-a facut celor 4 familii ( cunoscute pana in prezent).
ce naiba de nenorociri poate face unor familii un tembel care-și caută creierul pe sub cercul polar ? blink
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyVin 30 Noi 2012, 10:22

Diaporevomenos a scris:
(Adminul unui forum nu poate citi parola, dar o poate modifica.)
har domnului! Laughing
http://neimportant.forumgratuit.ro/t165p390-luminalumii#62776 oh da!
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyVin 30 Noi 2012, 17:34

Franz Schneider a scris:
Ion a scris:
Daca faci aluzie la nivelul intelectual al celui care face aceasta munca, iar nu ma supar. Poate ai dreptate.
Ioane, sa nu-ti fie cu suparare dar, daca minerul ar fi asa redus din punct de vedere intelectual precum se face aluzie, n-ar mai exista mineri iesiti la pensie dupa o activitate de 20-25 ani de serviciu in subteran. Ar fi toti sacrificati pe altarul luminii si caldurii. Deci...
hopa și șaiba care și-a pus pe butuci propria forumortăciune incredebil de atractivă! Laughing

( http://luminalumii.forumz.ro/t957p880-politica-se-face-cu-caricaturi#128215 )
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyVin 30 Noi 2012, 17:52

și încă nu s-a decis trecerea în conservare a carierei pe motiv de atac la siguranța națională din cauza aluziei la porecla ginerelui matolului? Laughing

ostrovna a scris:
Un cioban vine la doctor:
— D-le doctor, vă rog să-mi daţi un certificat în care să specificaţi că sunt bolnav de SIDA!
— Pai, nu merge aşa, trebuie să faci analize...
— Care analize, d-le doctor? Daţi-mi pur şi simplu un certificat!
— Şi la ce-ţi va folosi?
— În primul rând, eu voi fi primul din sat cu SIDA. În al doilea rând, când voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevastă-mea. Şi în al treilea rând – vreau să văd faţa celor care deja au fost la ea.
( http://luminalumii.forumz.ro/t1497p682-bancuri#128220 )
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyVin 30 Noi 2012, 17:57

Emil Condor a scris:
Servus, Dia!

Nu stiam că esti încă în tribunal cu problema aceea.
Credeam că totul a luat sfârsit...

Cerul să fie cu tine!
tre' să fi fost o problemă de importanță galactică de trebuie să aibă și cerul de partea lui... Laughing

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyVin 30 Noi 2012, 23:34

apocalyptica a scris:
plesuv uschit virtual,
imi creezi o noua sectiune (dedicata acestui nick) ...? Laughing
Te salut draga delta-apocaliptic (chiar asa? scratch Rolling Eyes ), in sectiunea asta noua. Very Happy

Ultima editare efectuata de catre Mihaela in Vin 30 Noi 2012, 23:46, editata de 1 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptyVin 30 Noi 2012, 23:38

Diaporevomenos a scris:

Acum informează pe cei ce nu scriu pe o perioada de timp, vor fi banati si in felul astra va fi starpit definit contul meu.

Deci tu Dia esti cosmarul lui. Practic tot ceea ce-i spui sau faci tu se rasfrange asupra forumului si nu mi se pare ca ar fi normal. Pe mine una nu ma intereseaza absolut deloc problemele lui. Eu consider ca i-a banat pe Delta si pe Irina absolut degeaba. Doar pentru ca la un moment dat au vorbit cu tine. E aiurea.
Sus In jos
Diaporevomenos

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptySam 01 Dec 2012, 02:38

Vezi sa nu te baneze si pe tine acum, pentru ca ai scris lucrurile astea.
Daca faci un efort sa citesti forumul Taclale Punct Net, ai sa intelegi de ce sa format forumul Taclale Noi. Ca sa aiba controlul absolut al butoanelor si cand cineva incearca sa scoata o vorba este imiediat banat.
Situatia e cunoscuta foarte bine de Aurora, Mikydutsa, Gugy, Irina, Trubadurul, Cuviosul, si cativa care au fost pe acel forum de aprope 10 ani. Din 2003.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica EmptySam 01 Dec 2012, 07:42

Mihaela a scris:
Eu consider ca i-a banat pe Delta si pe Irina absolut degeaba. Doar pentru ca la un moment dat au vorbit cu tine.
eh, nu pentru aia a blocat contul
oricum punea ban pe cont - inclusiv dacă nu scriam nimic (de fapt, atunci punea restricție pe cont pe motiv că nu scriu... Laughing )
era ca-n bancul cu iepurașul, șapca și țigara

p.s. dacă a ajuns să dea un ban de probă pe motiv că în mai puțin de 1% din mesaje a fost o expresie care nu le-a convenit (din 123 mesaje au găsit o referire la o tăbăcită), în condițiile în care acolo sunt o grămadă de postări de-ale lor cu în jurături clare, cu subiect și predicat
mai haios era faptul că nici măcar adminul nu a contestat faptul că persoana la care s-a făcut referire nu ar fi o tuciurie urâtă Laughing
adică în sinea lui fiecare cam recunoaște că situația e cam așa cum era punctată în postare Laughing
Sus In jos
Continut sponsorizat

apocalyptica Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica Empty

Sus In jos

apocalyptica
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: APOCALYPTICA-
Mergi direct la: