LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
apocalyptica - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
apocalyptica - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
apocalyptica - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
apocalyptica - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
apocalyptica - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
apocalyptica - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
apocalyptica - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
apocalyptica - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
apocalyptica - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
apocalyptica - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
apocalyptica - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas romana Popasul nicuvar CPSF Fantasy drumetie mediu brasov istorie comment-143 efremovivanantonovici problema internet muzica_traditionala sibiu politica reclame google Limba 1 padure 1918 curiozitati taieri 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
apocalyptica - Pagina 2 I_vote_lcapapocalyptica - Pagina 2 I_voting_barapocalyptica - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
apocalyptica - Pagina 2 I_vote_lcapapocalyptica - Pagina 2 I_voting_barapocalyptica - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

apocalyptica

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

apocalyptica - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 08:08

Diaporevomenos a scris:
forumul Taclale Noi. Ca sa aiba controlul absolut al butoanelor si cand cineva incearca sa scoata o vorba este imiediat banat.
Stai că acum le acordă note celor ce postează pe acolo.
Probabil o să aibă grijă să nu-i dea cu virgulă... Laughing
Deși era mai bine să folosească un sistem de punctaj cu zecimale.
De exemplu:
- în cazul în care scrii că doar tâmpiții cred în divinitate/divinități, atunci se alege cu un -0,1
- dacă insistă pe subiect și-i face troacă de porci pe habotnici, atunci îi dă la început -0,2 iar mai spre ultimele postări și câte un -0,4
- dacă cineva zice unui admin că-i pleșuv din cauză că ăla-i chel, atunci îi dă un -0,5
- dacă nu-l pupi zilnic și fix în sfincterul anal pe matol, atunci evident e vorba de jignire supremă, deci dai scurt un -1,5 (chiar dacă pentru o postare poți da cel mult un -1 Laughing ) sau -1,9.... depinde cât a dormit adminul cu fața la cearșaf oh da!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 10:25

Diaporevomenos a scris:
Vezi sa nu te baneze si pe tine acum, pentru ca ai scris lucrurile astea.
Daca faci un efort sa citesti forumul Taclale Punct Net, ai sa intelegi de ce sa format forumul Taclale Noi. Ca sa aiba controlul absolut al butoanelor si cand cineva incearca sa scoata o vorba este imiediat banat.
Situatia e cunoscuta foarte bine de Aurora, Mikydutsa, Gugy, Irina, Trubadurul, Cuviosul, si cativa care au fost pe acel forum de aprope 10 ani. Din 2003.
so funny! Ei na, sa banezi degeaba e o practica a celor mai multi admini, inclusiv a celui de aici apocalyptica - Pagina 2 876722 Dar acolo totusi nu sunt banati cei care sunt atacati si jigniti.
Dia, problema ta cu el e una care-l macina, e clar asta. Faza este ca nu ar trebui sa se rasfranga asupra forumului. Cert este ca acolo sunt si oameni faini, pacat ca ies in evidenta doar cei mai prosti (de ex tabacita apocalyptica - Pagina 2 876722 ).
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 10:33

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
Eu consider ca i-a banat pe Delta si pe Irina absolut degeaba. Doar pentru ca la un moment dat au vorbit cu tine.
eh, nu pentru aia a blocat contul
oricum punea ban pe cont - inclusiv dacă nu scriam nimic (de fapt, atunci punea restricție pe cont pe motiv că nu scriu... Laughing )
era ca-n bancul cu iepurașul, șapca și țigara

p.s. dacă a ajuns să dea un ban de probă pe motiv că în mai puțin de 1% din mesaje a fost o expresie care nu le-a convenit (din 123 mesaje au găsit o referire la o tăbăcită), în condițiile în care acolo sunt o grămadă de postări de-ale lor cu în jurături clare, cu subiect și predicat
mai haios era faptul că nici măcar adminul nu a contestat faptul că persoana la care s-a făcut referire nu ar fi o tuciurie urâtă Laughing
adică în sinea lui fiecare cam recunoaște că situația e cam așa cum era punctată în postare Laughing
Dar normal ca nu referirile tale la tabacita l-au afectat pe admin apocalyptica - Pagina 2 876722 si NU de asta te-a banat Rolling Eyes
Faza este ca masura cu jigniri = 1 sau 2 sau 3 Very Happy mie mi se pare buna. Pentru ca injuriile si mahalagismele ajunsesera limbaj curent. Crying or Very sad In loc sa-ti folosesti mintea se foloseste instinctul de a deversa mizerii. E naspa, unii chiar nu pot sa exprime ceva fara sa utilizeze shituri... Rolling Eyes Crying or Very sad
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 10:49

Mihaela a scris:
sa banezi degeaba e o practica a celor mai multi admini, inclusiv a celui de aici
pe ăsta l-o fi lovit și nea alzheimer de a început să jure că nu e băsist și a pus moderator șaiba incredebilă... Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 11:00

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
sa banezi degeaba e o practica a celor mai multi admini, inclusiv a celui de aici
pe ăsta l-o fi lovit și nea alzheimer de a început să jure că nu e băsist și a pus moderator șaiba incredebilă... Laughing
Poftimm?? Shocked scratch Cine e moderator? Question
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 11:09

Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
Poftimm?? Shocked scratch Cine e moderator? Question
ei, na, oare ce incredebil o fi din categoria săditorilor de panseluțe? oh da!

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 11:11

Da, dar unde scrie ca e moderator? E consemnat undeva sau doar banuiesti tu.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 11:14

Mihaela a scris:
http://luminalumii.forumz.ro/t439p231-la-pas-prin-valea-jiului#128064
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 11:19

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
http://luminalumii.forumz.ro/t439p231-la-pas-prin-valea-jiului#128064
A, DOAR la popasul lui (si al lui Cactus). Ceea ce e cu totul altceva. Din vremuri de demult cand si eu aveam popas - ceea ce nu-mi mai doresc - stiu ca fiecare poate fi moderator la popasul propriu.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 13:18

Mihaela a scris:
stiu ca fiecare poate fi moderator la popasul propriu.
poate pe naiba... Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 13:20

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
stiu ca fiecare poate fi moderator la popasul propriu.
poate pe naiba... Laughing
Poate. Dar numai daca vrea adminul, of course. Very Happy
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 13:29

Mihaela a scris:
Poate. Dar numai daca vrea adminul
asta se numește umor involuntar oh da!
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 14:21

Mihaela a scris:
Dia, problema ta cu el e una care-l macina, e clar asta. Faza este ca nu ar trebui sa se rasfranga asupra forumului. Cert este ca acolo sunt si oameni faini, pacat ca ies in evidenta doar cei mai prosti (de ex tabacita apocalyptica - Pagina 2 876722 ).

Vai de capul lui, un nenorocit care a nenorocit si pe alti, 2 forumusti si doua familii care le cunosc eu . Ce-or mai fi si in afara de astia, numai stiu.

Tabacita aia a jignit pe toata lumea. Ori unde s-a dus a fost huiduita.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:16

Mihaela a scris:
Ei na, sa banezi degeaba e o practica a celor mai multi admini, inclusiv a celui de aici apocalyptica - Pagina 2 876722 Dar acolo totusi nu sunt banati cei care sunt atacati si jigniti.
Nu mai poza ca victimă, nu e cazul.
Geta te-a atacat si tu ai răspuns. În momentul acela v-am rugat să nu mai continuati în maniera aceea.
Tu ai sărit în sus că te pun alături de Geta si ai promis că dacă nu îti dau ban vei face... vei drege... si o să ne pară rău că nu te-am banat. Atunci l-ai primit. Ceilalti utilizatori de la Popas pot confirma adevărurile astea.
Repet: intentia mea era să nu sanctionez pe nimeni, dar tu ai fost de altă părere. Sorry!
În ce mă priveste, acest subiect este închis chiar acum.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:24

Emil Condor a scris:
....
Geta te-a atacat si tu ai răspuns. În momentul acela v-am rugat să nu mai continuati în maniera aceea.
Tu ai sărit în sus că te pun alături de Geta .......
Deci recunosti ca aia M_A ATACAT !!! Si ce voiai? Sa stau asa cu noroiul aruncat pe mine si sa fac si glumite eventual sa pun melodii si cafelute ???????? NU !!! Daca se mai apropie la 100 Km de mine va pati la fel, poate chiar mai rau. OK? IAR TU NU TE MAI AMESTECA !!! E singurul lucru bun pe care il poti face. Subiectul e inchis, si sper ca e clar acum.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:28

Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
....
Geta te-a atacat si tu ai răspuns.
Deci recunosti ca aia M_A ATACAT !!!
Am spus-o de la început.

PS. „Nu te amesteca” în ce? Very Happy

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:30

Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
....Geta te-a atacat
Deci recunosti ca aia M_A ATACAT !
cu ce?
a aruncat cu o bucată de carbonat de calciu spre capul tău ca matolu' cu scrumiera spre pleșu? Laughing
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:35

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
....Geta te-a atacat
Deci recunosti ca aia M_A ATACAT !
cu ce?
a aruncat cu o bucată de carbonat de calciu spre capul tău ca matolu' cu scrumiera spre pleșu? Laughing
Laughing Ei, a deversat o mizerie de nedescris, o minciuna abominabila si evident ca si-a luat-o in bot.

Dar stii ce e frumos? Ca eu m-am rugat de ea vreo cateva saptamani sa ma lase in pace sa nu se mai ia aiurea de mine, sa nu se mai lege de mine, am bagat-o si pe ignore insa NIMIC. Emil mi-a dat instrumente de moderare ca sa nu mai posteze aia ca nesimtita in popasul meu si tot degeaba. Daar a venit cavalerul dreptatii, a facut dreptate, si ca sa ma protejeze pe mine m-a banat. Tot pe mine. apocalyptica - Pagina 2 876722 so funny! apocalyptica - Pagina 2 876722
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:40

Tu ai cerut-o, amenintând.
Si am terminat...

Trebuie să plec până la London. Voi reveni după miezul noptii.
Să aveti un weekend plăcut!

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:45

Emil Condor a scris:
Trebuie să plec până la London.
dacă-i vorba de jack, atunci mai bine du-te până la daniels, decât la london... Laughing
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:47

Mihaela a scris:
Laughing Ei, a deversat o mizerie de nedescris, o minciuna abominabila si evident ca si-a luat-o in bot.
cre' că iei prea-n serios locurile astea virtuale...

Mihaela a scris:
Daar a venit cavalerul dreptatii, a facut dreptate, si ca sa ma protejeze pe mine m-a banat. Tot pe mine. apocalyptica - Pagina 2 876722 so funny! apocalyptica - Pagina 2 876722
normal, deoarece este mai costisitoare trecerea în conservare a unei cariere... Laughing
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 18:48

smile noroc! bye

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 19:05

Mihaela a scris:
m-am rugat de ea vreo cateva saptamani sa ma lase in pace sa nu se mai ia aiurea de mine, sa nu se mai lege de mine
nu era mult mai simplu să nu te rogi de ea? Laughing

p.s. faptul că te-ai complicat cu exploatarea de suprafață chiar nu-ți dă de gândit? că acolo sigur nu era vorba de ea, ci de tine... Wink
îți dai seama ce părere proastă aș avea despre mine dacă mi-aș prinde mintea cu tot felul de căutători de creiere boreale, pleșuvi, tapalabiști, blachei și piticanii cu râs șobolaniu? oh da!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 19:25

apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
m-am rugat de ea vreo cateva saptamani sa ma lase in pace sa nu se mai ia aiurea de mine, sa nu se mai lege de mine
nu era mult mai simplu să nu te rogi de ea? Laughing

p.s. faptul că te-ai complicat cu exploatarea de suprafață chiar nu-ți dă de gândit? că acolo sigur nu era vorba de ea, ci de tine... Wink
îți dai seama ce părere proastă aș avea despre mine dacă mi-aș prinde mintea cu tot felul de căutători de creiere boreale, pleșuvi, tapalabiști, blachei și piticanii cu râs șobolaniu? oh da!
Ai dreptate. De fapt e foarte mult spus rugat.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 EmptySam 01 Dec 2012, 19:35

Mihaela a scris:
Ai dreptate. De fapt e foarte mult spus rugat.
adică i-ai scuipat între ochi peștele din sticlă albastră de pe televizor? oh da!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: apocalyptica   apocalyptica - Pagina 2 Empty

Sus In jos

apocalyptica
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: APOCALYPTICA-
Mergi direct la: