| LA MULTI ANI | |
|
+8zaraza26 lutra vulgaris dolion Diaporevomenos Emil Condor apocalyptica abbilbal ostrovna 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: LA MULTI ANI Joi 25 Oct 2012, 13:47 | |
| LA MULTI ANI!!! MAJESTATE!! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 25 Oct 2012, 22:41 | |
| AZI E ZIUA ARMATEI !!! TATI stiu cit de mandru erai cat ai purtat uniforma militara atitia ani,om bun si corect sunt sigura iti cad lacrimi grele cind vezi ce s-a ales din tara TA ,CIT DE FERICITI AM FOST TOTI CA AM SCAPAT DE CEAUSESTII,ACUM SUNTEM SUB UN REGIM DE ZECE MII DE ORI MAI GREU DE SUPORTAT. Tati nu plinge ca o sa scapam de regimul portocaliu in curind Te iubesc pina vin la tine, dragul meu tata! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Vin 26 Oct 2012, 00:08 | |
| AZI E ZIUA ARMATEI !!!
Somn lin in continuare si nu am sa uit niciodata cind ne jucam sah si ma lasai sa fac mat,cind am mai crescut mi-am dat seama. Apoi ne contraziceam la valente stiai cit adoram chimia. Ma duceai la cazarma si eram asa mandra cind toata lumea te saluta cu respect si eu un pitic mic ma uitam ce curatenie faceau soldatii pe care i-ai iubit atit de mult. Daca o inmormintare poate fii frumoasa a ta a fost,am plins enorm unde nu m-a vazut nimeni,au venit soldatii tai si au tras ultimul onor ,a fost o baterie si fanfara,nu m-am asteptat asa ca toata coliva si colaceii au plecat la ei ,colegii si sefii mei au primit alta dupa o saptamina,Vali a facut-o ca eu habar nu am sa fac sau pomeni, stii ca nu am mincat niciodata coliva. Si mama a plins mult dar la inmormintare am fost decente nu m-am astepat ca sefii si colegii mei sa plinga ,te-au cunoscut si respectat Tatii meu drag. Tu ai fost cel mai important om din viata mea | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 08 Noi 2012, 12:58 | |
| | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mier 14 Noi 2012, 03:19 | |
| | |
|
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Sam 17 Noi 2012, 20:59 | |
| - abbilbal a scris:
- LA MULŢI ANI ANGELICA !
esti convins ca-ti ajunge mesaju' pana-n vanju mare? | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mier 21 Noi 2012, 17:22 | |
| LA MULTI ANI MAMA LA CEI 80 DE ANI! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 22 Noi 2012, 03:47 | |
| Multi ani cu sănătate mamei tale, Geta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 22 Noi 2012, 11:07 | |
| LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE. Esti bogata si binecuvantata daca ai mama si are 80 de ani. De la cineva care nu are de multi ani si stie ce mare bucurie sunt parinti. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 22 Noi 2012, 13:16 | |
| Offf Dia cit te pot iubi multumesc:) | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 22 Noi 2012, 22:54 | |
| | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Vin 23 Noi 2012, 09:56 | |
| Ai numarat, sunt 80 de flori in buchetul acela frumos? La multi ani, cu sanatate, pentru cea mai iubita fiinta: mama! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
ostrovna
| |
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Sam 24 Noi 2012, 23:29 | |
| - apocalyptica a scris:
- abbilbal a scris:
esti convins ca-ti ajunge mesaju' pana-n vanju mare? L-a primt. O noapte bună vă doresc la toţi. Vă invit în Bălgradul de azi http://abbilbal.blogspot.ro pentru a vedea noutăţi de 1 Decembrie. | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Dum 25 Noi 2012, 17:21 | |
| - abbilbal a scris:
- apocalyptica a scris:
- abbilbal a scris:
esti convins ca-ti ajunge mesaju' pana-n vanju mare? L-a primt. O noapte bună vă doresc la toţi.
Vă invit în Bălgradul de azi http://abbilbal.blogspot.ro pentru a vedea noutăţi de 1 Decembrie. adică mai trăiești? e o chestie și asta... încă puțin și poate fi catalogată ca minune... | |
|
| |
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Lun 26 Noi 2012, 16:20 | |
| - apocalyptica a scris:
- abbilbal a scris:
- apocalyptica a scris:
- abbilbal a scris:
esti convins ca-ti ajunge mesaju' pana-n vanju mare? L-a primt. O noapte bună vă doresc la toţi.
Vă invit în Bălgradul de azi http://abbilbal.blogspot.ro pentru a vedea noutăţi de 1 Decembrie. adică mai trăiești? e o chestie și asta... încă puțin și poate fi catalogată ca minune... Mai Delta, eu ți-am mai spus ție. Dute mai băiatule la medic, nu-i rușine, ca tine sunt multi nebuni in lume. Poate iți prescrie o pastila ceva si iți revii si tu. Nu vezi ca ai inebunit de-a binelea. Musti de cur toată lumea fără motiv. Ce dracu, nu vezi ca nu te baga nimeni in seama. Doar in alta parte poate te mai baga cineva din când in când. Stai dracului acolo pe Taclale, unde sunt câțiva nebuni ca tine si muscați-va unul pe celalalt si numai veni aici sa ne tulburi ca ne produci greata. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Lun 26 Noi 2012, 16:38 | |
| | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Lun 26 Noi 2012, 20:13 | |
| | |
|
| |
Diaporevomenos
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mar 27 Noi 2012, 01:57 | |
| Delta, vezi ca si acolo sau scârbit toți de tine. Au făcut si un pol, in care cer banarea ta. Nu știu ce se întâmpla cu tine. Ești de plâns tare de tot.
Eu te-as fi apreciat in mod deosebit, dacă ai fi făcut critica justa anumitor jigodii de pe Taclale, dar tu te iei de toată lumea aiurea in tramvai.
De ce nu scrii ceva de adminul taclalei? Ți-e frica ca te baneaza? Sau nu ai ce sa scrii despre nemernicul ala? Iti dau eu material cat vrei, numai sa ai curajul sa scrii despre adevărul, de care nu îndrăznește nimeni sa vorbească. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mar 27 Noi 2012, 11:49 | |
| FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI,NICULE!!!
Ultima editare efectuata de catre ostrovna in Mar 27 Noi 2012, 12:06, editata de 1 ori | |
|
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mar 27 Noi 2012, 11:59 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Delta, vezi ca si acolo sau scârbit toți de tine. Au făcut si un pol, in care cer banarea ta. Nu știu ce se întâmpla cu tine. Ești de plâns tare de tot.
Eu te-as fi apreciat in mod deosebit, dacă ai fi făcut critica justa anumitor jigodii de pe Taclale, dar tu te iei de toată lumea aiurea in tramvai.
De ce nu scrii ceva de adminul taclalei? Ți-e frica ca te baneaza? Sau nu ai ce sa scrii despre nemernicul ala? Iti dau eu material cat vrei, numai sa ai curajul sa scrii despre adevărul, de care nu îndrăznește nimeni sa vorbească. Dimitris, sunt chestii pe care le faci ori ba. Exista oameni cu care merita sa-ti pierzi vremea si sa-ti consumi energia, sa-i faci sa inteleaga...cu altii nu se merita....pt ca au luat o cale fara intoarcere si sunt catari si ti-ai pierde timp pretios. Al tau, Dia! Al tau. Crezi ca tine de curaj ? Curaj iti trebuie ca sa te ridici si sa vb, insa tot curaj iti trebuie sa te asezi jos si sa taci cand ai avea atatea de zis, dar stii ca inutil. Zic si eu. Tu ce parere ai? Tu nu vezi ca il folosesc pe fraier sa le tina forumul si il pupa pisti tat, tu de ce nu vezi ca mine? Tu crezi ca pe ei ii intereseaza ca tu ai picat de ...mai, Dia?! Revino-ti! Pe ei ii intereseaza sa aibe un fraier pe care sa-l **** la icre, du-te-ncolo, vino-ncoace .. lasa-ma si nu-mi da pace?! Pai cine altcineva ar fi asa rabdator ma? Eu le-as fi tuflit dracu adminaria intre ochi si ma ***** pe ele de butoane daca imi facea careva cum i-au facuta stia lui David. Se merita reciproc, parol! E ca o penitenta a lui David acolo. E mai rau ca la puscarie, sa fii de fapt sluga pe post de boss. Zi tu daca n-am dreptate?! _____________________ | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mar 27 Noi 2012, 12:10 | |
| FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI,NICULE!!![/quote] | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Mar 27 Noi 2012, 18:54 | |
| - Diaporevomenos a scris:
- Delta, vezi ca si acolo sau scârbit toți de tine. Au făcut si un pol, in care cer banarea ta. Nu știu ce se întâmpla cu tine. Ești de plâns tare de tot.
De ce nu scrii ceva de adminul taclalei? Ți-e frica ca te baneaza? Sau nu ai ce sa scrii despre nemernicul ala? Iti dau eu material cat vrei, numai sa ai curajul sa scrii despre adevărul, de care nu îndrăznește nimeni sa vorbească. ia vezi la http://luminalumii.forumz.ro/t1595-apocalyptica#128154 | |
|
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| |
| |
ostrovna
| Subiect: Re: LA MULTI ANI Joi 06 Dec 2012, 12:48 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA MULTI ANI | |
| |
|