| Multi Level Marketing ( MLM ) | |
|
+3Emil Condor zaraza26 Franz Schneider 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 10:15 | |
| Ce parere aveti despre afacerile de tip Multi Level Marketing ? Ati fost angrenati in asa ceva ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 16:58 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Ce parere aveti despre afacerile de tip Multi Level Marketing ? Ati fost angrenati in asa ceva ?
Da, sunt agrenata in asa ceva, sa zicem...Dar in ultima vreme am lasat-o mai moale. Initial cine m-a introdus in sistem a vrut numai sa obtin produse de calitate la un pret mai bun. Dealtfel acele produse nu se gasesc in comert. Pe urma, eu personal am preferat sa continui sa propun si altora sa cumpere produsele, dar nu prea am chef sa imi ocup prea mult timpul cu asa ceva, desi produsele merita. Nu ma incanta cand vad ca din capul locului oamenii privesc toate produsele la fel. Putini sunt cei deschisi spre altceva. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 17:01 | |
| Cu ce firma si ce produse Zaraza ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 17:20 | |
- Cu ce firma si ce produse Zaraza ?
Este vorba de Hemel, o firma cu sediul in Serbia, produce si comercializeaza creme, sampoane, uleiuri pentru masaj etc, in principal pe baza de miere si ceara, uleiuri volatile din plante. Cremele sunt 100% naturale. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 17:24 | |
| Sotia mea e bagata in Life Care ! Ai auzit de ea ? Are produse super si firma asta. De cand folosesc samponul de par de la ei am scapat de matreata. Nu am reusit cu niciun tratament pana acum. De acum matreata e ISTORIE. :roflmao: | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 17:40 | |
| Da, există produse foarte bune care nu se găsesc la magazinele obisnuite iar cei mai multi nu le cunosc. Userul cfc îsi ocupă timpul intens cu astfel de marketing. Puteti să-l contactati (văd că el nu prea trece pe aici!) si să vedeti ce produse faine, naturale are la dispozitie. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Dum 21 Dec 2008, 17:46 | |
- Sotia mea e bagata in Life Care ! Ai auzit de ea ? Are produse super si firma asta. De cand folosesc samponul de par de la ei am scapat de matreata. Nu am reusit cu niciun tratament pana acum. De acum matreata e ISTORIE. :roflmao:
N-am auzit de ea sau n-am retinut. Si produsele cu aloe vera sunt distribuite sub o firma cu denumirea de...am uitat. Eu cu samponul de la Hemel am patit o chestie ciudata, dar cu timpul sper sa isi revina. Mi-am schimbat serviciul si la un moment dat am cumparat inainte sampoane pentru colegele de acolo, dar n-au mai comandat. Am ramas cu doua si am zis sa folosesc ala anti-matreata, desi eu foloseam ala pentru par gras. Am facut o greseala...Desi cu samponul pentru par gras nu mai aveam matreata, cu samponul anti-matreata mi-a revenit, dar cum ziceam, sper sa revin la normal, ca efectul lor se vede in timp... | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Joi 25 Dec 2008, 00:39 | |
- Sotia mea e bagata in Life Care ! Ai auzit de ea ? Are produse super si firma asta. De cand folosesc samponul de par de la ei am scapat de matreata. Nu am reusit cu niciun tratament pana acum. De acum matreata e ISTORIE. :roflmao:
Contra mătreţei eu folosesc oţetul de mere. După ce-mi spăl mintea o clătesc cu oţet de mere. La început a fost petrolul, când petrolul era natural, nu sintetic. Pe urmă am continuat cu oţet alimentar, pe vremea când oţetul se făcea din vin, nu sintetic. A urmat apoi oţetul de mere
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 25 Dec 2008, 00:42, editata de 1 ori | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Joi 25 Dec 2008, 00:41 | |
| - abbilbal a scris:
- A urmat apoi oţetul de mere
Pe vremea când... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Joi 25 Dec 2008, 00:43 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Sam 27 Dec 2008, 16:36 | |
| | |
|
| |
cfc
Numarul mesajelor : 11 Localizare : Brasov Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Mar 17 Feb 2009, 00:09 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, există produse foarte bune care nu se găsesc la magazinele obisnuite iar cei mai multi nu le cunosc.
Userul cfc îsi ocupă timpul intens cu astfel de marketing. Puteti să-l contactati (văd că el nu prea trece pe aici!) si să vedeti ce produse faine, naturale are la dispozitie. multumesc emil...si pentru "reclama" si pentru ca m-ai tras de urechi ca nu trec prea des pe aici, e adevarat sunt f.ocupat cu promovarea produselor care fac mult bine multor oameni in Romania si nu numai...dar voi incerca sa fiu mai des pe forumul vostru ptr,ca aveti subiecte care ma intereseaza cu siguranta...doar timpul!!! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Mar 17 Feb 2009, 07:36 | |
| @ cfc Vino cu o oferta concreta. Daca nu altfel, contacteaza-ma pe mail. | |
|
| |
cuviosul ieronim
Numarul mesajelor : 36 Localizare : In lume Data de inscriere : 21/07/2011
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Joi 21 Iul 2011, 22:34 | |
- Ce parere aveti despre afacerile de tip Multi Level Marketing ? Ati fost angrenati in asa ceva ?
Parerea mea este ca e o mare pierdere de timp.... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Vin 22 Iul 2011, 08:51 | |
| - cuviosul ieronim a scris:
- Franz Schneider a scris:
Parerea mea este ca e o mare pierdere de timp.... Asta cam asa e... Dar Domnul ne da multe cai prin care sa ne incercam credinta, sufletul, si pana la urma sunt cai prin care cunoastem lumea si infaptuim Voia Lui. Am fost putin timp in retea, datorita cuiva care a vrut sa cumpar mai usor niste produse de calitate, apoi am cunoscut o doamna care m-a ajutat sa dezvolt "afacerea". Dar a venit criza si oricum nu as fi alocat mult timp pentru asa ceva. Dar mi-a facut placere sa ajut oamenii sa-si procure niste produse de calitate si sa cunosc mai multi oameni, eu fiind departe de locurile natale si cu putini prieteni. Important e ca orice facem sa nu devenim dependenti si sa ne lasam timp pentru suflet, pentru progresul spiritual. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Mar 10 Iun 2014, 08:33 | |
| Incercati asta, costa 10$ si va puteti da seama cat de mult se pate castiga cu un MLM. Pentru orice nelamurire ma puteti contacta prin intermediul formularului de pe site!
Succes! |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Mar 10 Iun 2014, 17:49 | |
| - halalaie a scris:
- Incercati asta, costa 10$ si va puteti da seama cat de mult se pate castiga cu un MLM.
Pentru orice nelamurire ma puteti contacta prin intermediul formularului de pe site!
Succes! Emile, fii bun, rogu-te, şi raportează-l pe hălălăul ăsta ca spammer! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) Mar 10 Iun 2014, 23:30 | |
| Raportat si... ...executat, deja! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Multi Level Marketing ( MLM ) | |
| |
|
| |
| Multi Level Marketing ( MLM ) | |
|