Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 27 Iun 2009, 00:35
ostrovna a scris:
.... cred ca o parte de vina a avut-o si el
Nimeni nu se face vinovat că moare când moare şi nici că face ceea ce face în viaţă. Michael Jackson nu mi-a fost nesuferit pentru ce a cântat şi pentru felul cum a cântat. El mi-a fost nesuferit pentru felul lui de a fi şi ca el au fost şi mai sunt mulţi alţii.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 27 Iun 2009, 00:55
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 27 Iun 2009, 15:20
Citat :
Nimeni nu se face vinovat că moare când moare şi nici că face ceea ce face în viaţă.
Tu vorbesti serios? Nu crezi in liberul arbitru? Nu trebuie oare, noi oamenii, sa ne ingrijim adapostul vremelnic al sufletului? Ne-o fi drumul scris dinainte, dar nu asa cum crezi tu... Eu cred ca Vointa Domnului se impleteste cu greselile omului. Ca doar nu ii da Domnul vointa slaba unuia care fumeaza desi toti ii spun ca nu e bine, avand deja oarece probleme de sanatate... Vrea Domnul sa ajunga careva in sant, beat? E deajuns ca ajunge sub masa, ca sa fie un contra-exemplu.
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 27 Iun 2009, 17:20
Ceva ce ascultam (şi dansam ) în adolescenţă:
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 27 Iun 2009, 22:56
Anahoret a scris:
Ceva ce ascultam (şi dansam ) în adolescenţă
Mda! Ce ne mai plăcea muzica asta cândva!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 28 Iun 2009, 00:02
zaraza26 a scris:
Tu vorbesti serios? Nu crezi in liberul arbitru?...
Ce am avut de spus despre liberul arbitru am spus şi mu mai revin asupra lui. Dumnezeu nu este doar bun, blând şi iertător.
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 28 Iun 2009, 00:03
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Şi acum ce oprelişti avem să ne mai placă?
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 28 Iun 2009, 10:53
zaraza26 a scris:
Vrea Domnul sa ajunga careva in sant, beat? E deajuns ca ajunge sub masa, ca sa fie un contra-exemplu.
Iaca :
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 28 Iun 2009, 14:02
abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Şi acum ce oprelişti avem să ne mai placă?
Noi însine prin gusturile noastre educate de-a lungul timpului. Cum, la tine nu a avut loc un asa proces în cei 60 de ani?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 28 Iun 2009, 17:56
De ascultat ascult şi acum cu aceeaşi plăcere.
Îmi pare rău că nu mai pot dansa pe cântecul respectiv ca în adolescenţă. Nu vreau să intru în categoria "Bătrânei de discotecă". Însă acasă o mai iau pe Luminiţa la învârtit (şi la pupat ) aşa, ca în amintirea vremurilor "bune"!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 01 Iul 2009, 09:45
abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
Ce am avut de spus despre liberul arbitru am spus şi nu mai revin asupra lui. Dumnezeu nu este doar bun, blând şi iertător.
Hmm, mai degraba legile ce guverneaza viata, lumea, sunt neiertatoare. Fiecare primeste inapoi corespunzator cu ce a dat. Dumnezeu, in cazul asta, este bun, bland, iertator. Atunci cand omul are nevoie.
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 01 Iul 2009, 18:44
Anahoret
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 01 Iul 2009, 20:54
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 01 Iul 2009, 22:01
zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:
zaraza26 a scris:
Ce am avut de spus despre liberul arbitru am spus şi nu mai revin asupra lui. Dumnezeu nu este doar bun, blând şi iertător.
Hmm, mai degraba legile ce guverneaza viata, lumea, sunt neiertatoare. Fiecare primeste inapoi corespunzator cu ce a dat. Dumnezeu, in cazul asta, este bun, bland, iertator. Atunci cand omul are nevoie.
Când omul greşeşte, Dumnezeu îl bate cu boală sau alte necazuri. Şi boala este un semn de a ne aminti că există Dumnezeu. Dar în final, Dumnezeu ne iartă şi ne "slobozeşte" din legătura "robiei" ce-o avem.
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 01 Iul 2009, 22:07
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 01 Iul 2009, 22:12
zaraza26
Ei, da, ne place, ne place... dar nu o mai gustam ca altadata... pur si simplu muzica asta evoca niste timpuri cand nu aveam grija zilei de maine. Sau o gustam, dar cu mintea de acum...
Ce n-am putut să fac în adolescenţă, recuperez acum... Spre exemplu mi-am împlinit (parţial) visul. Am discografia completă a formaţie Pink Floyd. Acum mai rămâne să-mi fac discografia completă pe vinil... Deh, umblăm şi noi la subtilităţi!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Ei, Geta, nu ştiu cum ai făcut dar ai nimerit-o în "călcâi" (al lui Ahile ). Dacă ar fi să fac un clasament al preferinţelor mele, ceea ce ai postat tu ar fi pe locul al doilea din creaţia pinkfloydiană. Prima ar fi aceasta (atenţie la versuri ).
Pot să continui clasamentul personal în materie de Pink Floyd, dar ar fi neinteresant pentru ceilalţi useri...