Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: MICHAEL JACKSON A MURIT Vin 26 Iun 2009, 05:24
A MURIT MICHAEL JACKSON
LOS ANGELES / 05:21, 26.06.2009
Starul pop Michael Jackson a murit vineri dimineaţa, ora României, după ce a fost spitalizat la Los Angeles, în urma unui stop cardiac, informează presa internaţională.
Celebrul cântăreţ, care a devenit faimos încă de când era copil şi a încântat generaţii întregi cu muzica sa exuberantă şi mişcările sale de dans, a murit după ce a făcut un stop cardiac, fiind apoi transportat la un spital din Los Angeles, informează Reuters, citând Los Angeles Times. Jackson avea 50 de ani.
Preacinstite, ştii ce m-a scârbit astăzi? Acribia cu care postul Realitatea TV a prezentat moartea lui MJ. O ştire scurtă, reluată în principalele jurnale ale postului, ar fi fost de bun simţ. Dar ei nu! Au dat... şi au dat... şi au dat... de mi s-a aplecat! Au reuşit, ca de fiecare dată, să facă un rahat!
_____________________ Free your mind!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
În Bucureşti, Radio ZU transmite la fiecare oră fix, câte o melodie cu Michael Jackson. Şi ca omagiu, cei care doresc, şoferii aflaţi în trafic, la fiecare oră fix, aprind luminile de avarie.
Fanii români ai lui Michael Jackson şi-au dat întâlnire la ora 18 la ambasada SUA din Bucureşti pentru a-i aduce un ultim omagiu artistului şi pentru a semna într-o carte de condoleanţe.
Eu am jurmarit Antena 3... mi-a placut, nu m-am simtit agresata, au dat muzica, au dat comentarii din America, au dat comentarii ale muzicienilor de la noi.
Anahoret... un post tv, presa, nu pot trece atat de usor... o stire si gata!!!
Michael Jackson este unic, este un fenomen, un altul ca el, nu se va mai naste, poate peste o mie de ani.
Dimpotriva de cum zici tu, nu mi-ar fi picat bine sa fie... o simpla stire!
Eu am jurmarit Antena 3... mi-a placut, nu m-am simtit agresata, au dat muzica, au dat comentarii din America, au dat comentarii ale muzicienilor de la noi.
Anahoret... un post tv, presa, nu pot trece atat de usor... o stire si gata!!!
Michael Jackson este unic, este un fenomen, un altul ca el, nu se va mai naste, poate peste o mie de ani.
Dimpotriva de cum zici tu, nu mi-ar fi picat bine sa fie... o simpla stire!
Pai au zis la tv. ca acest cuvint megastar sa nascut datorita lui
Sincer mie chiar imi pare rau, bine cred ca o parte de vina a avut-o si el oricum Dumnezeu sa-l ierte
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Aurora, îmi place foarte mult tortul. Dar, dacă mă obligi să-l mănânc pe tot dintr-o dată, mi se apleacă!
Aşa mi s-a aplecat şi de MJ. Dovadă că în mass-media nu există decenţă.
Iarta si tu acum... ca si un tort, si plangerea, omagierea lui MJ dureaza doar 3 zile. Dupa inmormantare, va ramane numai muzica lui!
Uita-te si tu, cati mari cantareti, mari actori, mari oameni, care au avut ocazia sa il cunoasca, car de indurerati sunt, ce frumos vorbesc vedetele despre vedeta, sincer si deschis si curat, pentru ca se apreciaza corect, isi cunosc munca, valoarea.
Si mai e o chestie, Anahoret... nu toti au, ca mine, un televizor deschis in preajma, de dimineata si pana seara
Aurora, nu mă enervează faptul că Realitatea FM/TV informează ascultătorii/telespectatorii asupra evenimentului la fiecare buletin de ştiri. Mă enervează că au făcut un circ din eveniment. Se putea face cu mai multă decenţă şi, implicit, cu un impact mai mare.
_____________________ Free your mind!
aurora