Superbă, m-ai "lovit" aşa de dimineaţă. Eu o ştiam în varianta Tarafului de la Clejani, de care-mi plăcea, până şi-au promovat copchila exagerat la anumite posturi româneşti tv. PS. Nu mai am melodii din celelalte. Citisem ştirea pe site şi mi-a plăcut şi o băgasem la favorite!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mar 07 Apr 2009, 01:03
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mar 07 Apr 2009, 01:37
abbilbal
E melodia care uneste pe mine, pe sotul meu si pe tatal meu. Le place/le-a placut la toti. Dar nu am ascultat impreuna... doar constat eu acum ca le place/placea.
Bessame Bessame mucho Como si fuera esta noche la ultima vez Bessame Bessame mucho Que tengo miedo tenerte y perderte despues Quiero tenerte muy cerca mirarme en tus ojos verte junto a mi Piensa que tal vez manana ya estare lejos muy lejos de ti. Bessame Bessame mucho Como si fuera esta noche la ultima vez Bessame Bessame mucho Que tengo mïedo tenerte y perderte despues
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 18 Apr 2009, 14:52
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 22 Apr 2009, 11:48
Oamenii politici fac si ei Pasiuni nebune pentru femei, Dar asta nu ne afecteaza, Tara progreseaza. Da, da. Da, da...
Oamenii politici fac si ei Pasiuni nebune pentru femei, Dar asta nu ne afecteaza, Oricum nu mai conteaza. Nu, nu. Nu, nu... Nu Nu Nu Nu
Oamenii politici au femei. Nu sunt ca astea pe care le stim noi. O, nu, astea au o multime de nevoi Si-o multime de probleme, Cum ar fi, de pilda, claustrofobia. O, da, le e cam stramta Romania... Le incearca o senzatie clara de sufocare Din cale-afara, pai, de aia, nu prea Nu prea stau prin tara.
Oamenii politici fac si ei Pasiuni nebune pentru femei, Dar asta nu ne afecteaza, Tara progreseaza. Da, da. Da, da...
Oamenii politici fac si ei Pasiuni nebune pentru femei, Dar asta nu ne afecteaza, Oricum nu mai conteaza. Nu, nu. Nu, nu... Nu Nu Nu Nu
Oamenii politici au femei Cu probleme grave de respiratie O, da, si de...circulatie... Sunt forme grave pentru care nu gasesc nimic in farmacie. Nu pot sa circule si sa respire bine. Cu stanga tin volanul, cu dreapta celularul. De aia-i indicata cutia de viteze automata.
Oamenii politici au femei Cu tot felul de alergii. O, da, is atat de multe, Ca nu poti sa le retii. Sunt alergii ce, de pilda, La apartamentele de la bloc Le ies eruptii mini pe fata Cand vad atata lume la un loc. Cat priveste baia in cada, Au facut cand erau mici Si au tras niste concluzii: E mult mai bine sa ai Jacuzzi. Zi, zi, zi ma:
Oamenii politici fac si ei In general ei fac totul pentru tara, drept pentru care le dedicam toti intr-un glas urmatorul pas de dans....Like in Jamayca.
A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e. A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e. A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e. Oamenii politici, fuck! A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e. Oamenii politici, fuck! A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e Oamenii politici, fuck! A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e Oamenii politicï, fuck! A, e, a, e, e, a, e, a, e, e, e
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 22 Apr 2009, 11:51
Taxi & Gloria - Suaue I: Suntem un popor de oameni harnici, harnici si buni Si-asteptam de undeva, de la cineva, de la oricine sa faca minuni Am vrea, foarte mult ne-ar placea sa fie si la noi ca-n SUA Si ne mai tot gandim ce bine e si in UE. Si ca-n SUA, si ca-n UE, asta e cea mai buna solutie Dar pana cand se va rezolva ceva Sa cantam cu totii ca-n Africa...
Refren: SUA, UE...
II: Romanul e cum stim de la istorie, cat se poate de impartial Am vrea sa stam in niste zgarie-nori americani Si sa mancam de la olandezi niste cascaval Dar pana-alta, daca tot am pierdut, vorba cuiva O buna ocazie de-a tacea Nu ne mai costa nimic sa cantam cu totii ca-n Africa...
Refren:.. Ce bine e...
Ce bine sa nu facem, nu facem nimic Stam toata ziua, da, da, da Ce bine sa nu facem, nu facem nimic Nimica, nimica, nimica Ce bine sa nu facem, nu facem nimic Stam toata ziua, da, da, da Ce bine sa nu facem, nu facem nimic Nimica, nimica, nimica...
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mier 22 Apr 2009, 11:53
I: Reiau acum povestea aia veche cu sufletul pereche Se zice ca fiecare are undeva, undeva in lumea asta, Jumatatea sa. Eu, deocamdata, imi impart singuratatea-n doua: Iau eu jumatate si jumatate imi las mie. Ce bine o sa-mi fie, deocamdata. Da' stiu c-odata si-odata trebuie sa te gasesc. Recunosc, n-am puterea sa te recunosc. Jumatatea mea, cantecul asta-i pentru tine, Asculta-l bine si cauta-ma tu...
Refren: Cand voi veni, inseamna ca m-ai chemat Cand te voi auzi, inseamna ca m-ai strigat, Cand voi fi, inseamna ca m-ai dorit, Cand te voi gasi, inseamna ca m-ai cautat. Cauta-ma tu ...
II: Si daca e asa si cred ca e asa Inseamna ca pan' acum, jumatatea mea, Am trait pe jumatate, am visat pe jumatate Si am pierdut o jumatate din viata fara sa-mi dau seama. Crezi ca-i simpla drama, gandeste-te, In definitiv e si a ta. Recunosc, n-am puterea sa te recunosc. Jumatatea mea, cantecul asta-i pentru tine, Asculta-l bine si cauta-ma tu.
Refren:..
III: Nu prea merg pe la prieteni vechi Sa-ntreb ce sa fac. Stiu ca nu pot sa imi spuna nimic Si atunci astept sa vina totul de la tïne.
Refren:..
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Joe le taxi Y va pas partout Y marche pas au soda Son saxo jaune Connait toutes les rues par coeur Tous les p'tits bars Tous les coins noirs Et la Seine Et ses ponts qui brillent Dans sa caisse La musique a Joe C'est la rumba Le vieux rock au mambo Joe le taxi C'est sa vie Le rhum au mambo Embouteillage Il est comme ca Rhum et mambo Joe - Joe - Joe Dans sa caisse La musique a Joe resonne C'est la rumba Le vieux rock au mambo bidon Vas-y Joe Vas-y Joe Vas-y fonce Dans la nuit vers l'amazone Joe le taxi Et Xavier Cugat Joe le taxi Et Yma Sumac Joe - Joe - Joe Joe le taxi C'est sa vie Le rhum au mambo Embouteillage Joe le taxi Et les Mariachis Joe le taxi Et le cha-cha-chi Joe le taxi Et le cha-cha-chi Vas-y Joe Vas-y fonce Dans la nuit vers l'amazone
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 25 Apr 2009, 17:28
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 25 Apr 2009, 17:30
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 25 Apr 2009, 17:36
abbilbal
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 25 Apr 2009, 17:40
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Sam 25 Apr 2009, 23:31