Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 21:45
Oceana Cry Cry
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 21:58
Sophia - My Love [OFFICIAL VIDEO] //Sophia este o romanca si chiar imi place
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:03
Mihaela a scris:
Sophia - My Love [OFFICIAL VIDEO] //Sophia este o romanca si chiar imi place
Interesantă!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:05
Da, şi mie-mi place! Parcă mai iese puţin din peisaj... Nu mai este cu ah! oh! miah! şi alte mieunări dance! Dau şi eu puţin cu busuiocul: nu vi se pare că are ceva influenţe Depeche Mode în orchestraţie? Benefice, se înţelege! Nu fac mişto şi nu sunt răutăcios!
_____________________ Free your mind!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:15
Nu vi se pare o asemănare în orchestraţia piselor? Să fim bine înţeleşi, vorbesc despre o inspiraţie din piesă, nu de plagiat. Dar cred că de aici şi-au tras "seva". Voi ce ziceţi?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:29
Nu vi se pare o asemănare în orchestraţia piselor? Să fim bine înţeleşi, vorbesc despre o inspiraţie din piesă, nu de plagiat. Dar cred că de aici şi-au tras "seva". Voi ce ziceţi?
Da chiar este o asemanare ca si sound Insa fata e deosebita si sper sa nu se opreasca la o singura piesa. Am vazut-o intamplator pe la tv si mi s-a parut exact cum zice Yzzy : interesanta
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:30
Am citit şi eu comentariile, acum că ai pus piesa aici, parcă la început aduce cumva-cumva cu depeche Mode. Dar, apoi, ritmul mi se pare altfel. Dar, eu nu mă pricep, dau şi eu cu părerea. Oricum, îmi place.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:40
Păi şi mie-mi place şi am zis-o de la început! Mai ales că este altceva decât ceea ce se cântă acum. Pe mine mă încântă "întoarcerea la rădăcini" a tinerilor muzicieni. Mă încântă că încep să caute şi ei o linie melodică şi ies de sub tutela calculatorului.
Ascultaţi ultimele "hituri" româneşti şi o să vedeţi că sunt făcute toate după acelaşi şablon (program). Rar vreo piesă care să iasă din rând!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:47
Aparenţele sunt înşelătoare. Cele două piese sunt diferite.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
yzzy
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 22:48
Anahoret a scris:
. Pe mine mă încântă "întoarcerea la rădăcini" a tinerilor muzicieni.
Anahoret
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 23:02
Dacă nu citeam componenţa formaţiei, juram că solistul este Ioan Gyuri Pascu!
Da-mi place! Mai ai?
Anahoret
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 05 Apr 2009, 23:06