__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BANCURI | |
|
+12Franz Schneider lutra vulgaris cactus zaraza26 Emil Condor Diaporevomenos cuviosul ieronim Ion Cristina ostrovna dolion silverstar 16 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 13:33 | |
| Un Boieng 747, o cursa lunga de noapte, o stewardesa superba cu un decolteu imens se apleaca deasupra unui pasager care nu dormea si-l intreaba incetisor: - Doriti lapte sau ceai ? Pasagerul : - In care este lapte si in care este ceai? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 13:38 | |
| Intră un rus într-un bar din Germania. Cere o bere, barmanul aşează pe bar un cartonaş - suport de pahar şi peste el aşează o halbă. Bea rusul berea, o cere pe a doua. Barmanul se uită pe bar, nici urmă de cartonaş. Pune alt cartonaş pe bar şi halba deasupra. Rusul bea şi o cere pe a treia. Se uită barmanul pe bar, cartonaşul a dispărut. Se gândeşte puţin barmanul: "Ăsta mă lasă fără cartonaşe, îi pun berea direct pe bar." Aşa şi face. Bea rusul berea, se uită sub halba goală şi zice: - Niet biscuit? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 13:38 | |
| Concurs interactiv la Radio Ereven cu tema “Ce face apa la 100 de grade?” Un ascultator raspunde: - Nu stiu ce face la 100 de grade, dar stiu ca la 90 de grade face un unghi drept! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 13:40 | |
| Chiar in fata mea, o masina l-a lovit pe medicul meu de familie pe trecerea de pietoni. M-am dus repede la el sa vad daca mai traieste si mi-a zis: - "Ajuta-ma te rog, cred că sunt foarte grav rănit." -”Off doctore” i-am zis “sunt foarte ocupat acum, ia aspirinele astea şi dacă nu-ti trece, sună-mă maine dimineaţa.”. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 13:46 | |
| Q: Cum se numeste un negru din Rusia? A: Nigor _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 19:34 | |
| - De ce ai fugit din inchisoare? - intreaba un politist pe un detinut. - Am vrut sa ma casatoresc. - Hmmm... stranie inchipuire despre libertate. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 19:42 | |
| Asadar, mai ai un pas pana la un miliard de lei. Mai ai si varianta suna un prieten. Mergi mai departe sau te retragi? − Merg mai departe.. − Foarte bine... Care din urmatoarele pasari nu isi construiesc propriul cuib? A. Prihorul B. Vrabia C. Cucul D. Sturzul − Nu am idee, o sa o sun pe prietena mea. [...] − E simplu... cucul, vine raspunsul − O sa merg pe mana ei, nu am idee. Deci raspuns final, cucul. − Ai avut 500 de milioane, ai mers pe mana prietenei tale... si... ai castigat un miliard! Seara o scoate pe prietena la restaurant. − Ce fler ai avut, cum de ai stiut ca raspunsul este cucul? − Ma mir ca nu ai stiut... toata lumea stie: cucul traieste in ceas... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mar 29 Ian 2013, 20:02 | |
| Merge un tată cu copilul lui de 3 ani şi trece o tipă superbă pe lîngă ei, cu o rochie foarte mulată. Tipul nu poate să se abţină şi exclamă: - Doamne, ce c*r fain! Băiatul se întoarce către el şi întreabă: - Ce ai spus, tati? - Am spus cuc. - Ce-i aia? - O pasăre, fiule... - Aha... si există si cucă, tati? - Mda. - Şi un cuc şi o cucă fac cuchiţi? - Da, fiule. - Şi un cuchiţ şi o cuchiţă fac cuchişori? - Da, băiatule! - Şi un cuchişor si o cuchişoară fac cuchişorei? - Da ce atîta... - Şi un cuchişorel şi o... - Măi, băiete, am zis c*r. Ai înţeles? C*r! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:30 | |
| Sotia face integrame, la 3 dimineata, cand pe usa intra sotul beat. - Unde ai fost, porcule? - Din cate? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:33 | |
| Doi pensionari stăteau pe o bancă. Trece o femeie cu sâni mari. Unul îl întreabă pe celălalt: - Îţi place? Celălalt răspunde: - Nu prea! Mai trece alta cu partea dorsală apetisantă. Omul iar întreabă, celălalt strâmbă din nas. A treia oară trece una dotată din toate punctele de vedere. Ăsta iar întreabă, celălalt se strâmbă din nou. Acum, înfuriat, cel care întreba spune: - Măi, da’ ce dracu’, ţie nu îţi place nici una? Celălalt răspunde sec şi plin de vervă: - Păi dacă nu pot să le fac nimic, măcar să fiu... exigent! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:36 | |
| Tatal nervos,striga la fiu-su: - Ba, dacă mai canti mult la trompeta aia simt ca o iau razna! Fiu-su: - Eu cred ca deja ai luat-o, m-am oprit din cantat acum o jumătate de oră! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:37 | |
| Sotia catre sot: – Vezi baietelul asta din poza? – Da, il vad. – La patru, dupa-amiaza, il iei de la gradinita! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:46 | |
| 90% din corpul unei femei in bikini este practic expus vederii. Insa barbatii sunt atat de decenti... ei nu se uita de fapt decat la partea aia acoperita, de 10%... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:49 | |
| În regulă, procesul de custodie începe. - Doamnă Maria, de ce credeţi că ar trebui să vă revină custodia? - Domnule judecător, argumentul meu final este că acest copil a ieşit din mine, aşa că este al meu! - Domnule Ion, care este argumentul dumneavoastră? - Domnule judecător, eu vreau să vă întreb doar atât: dacă puneţi o monedă într-un aparat de cafea, cafeaua care iese este a dumneavoastră sau a aparatului? Judecatorul: - Domnul Ion câştigă custodia! Caz închis! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:51 | |
| Trei fete discutau în prezenţa bunicii care abia dacă mai auzea! Prima spune: - Am citit în revista Elle că anul ăsta se vor purta mănuşile până aici… arătându-şi încheietura. Zice a doua: - Eu am citit în revista Vogue că se vor purta până aici, arăntându-şi cotul. Zice a treia: - Eu am aflat de la sursă sigură că se vor purta până aici, arăntându-şi cu mâna, umărul… Dintr-odată sare bunicuţa ca arsă în sus: - Cu ăsta să te măriţi! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:54 | |
| - Iubito, dormi? - Înca nu... - Fa bine si te întoarce spre mine... - Nu ma întorc! Ai mâncat ceapa! - Da, dar tu ai mâncat fasole! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 07:59 | |
| -Ce masina ai? -Dacia Logan. -Asta nu-i masina, ci rahat... -Cum spui, tu din tramvai vezi mai bine! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:14 | |
| In timp ce ma pipaiam pe testicule, sotia vine la mine si spune: - Ce faci? - Ce sa fac, tocmai am citit intr-o revista ca trebuie sa-ti verifici testiculele de noduli in fiecare zi. - Si trebuie sa faci asta cu pantalonii in vine, a spus ea - Desigur… i-am spus. - Aici in piata? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:19 | |
| Soţia cu lacrimi în ochi, îi zice soţului: - Nesimţitule, nici măcar nu îţi pasă de ce plâng! Vrei să îţi zic de ce plâng? - Femeie, nu mă interesează, oricum n-am atâţia bani! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:22 | |
| - Astazi am pierdut controlul asupra masinii. - Cum asa? Ai condus prea repede? - Nu. Nevasta-mea a luat permisul. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:23 | |
| In urma deciziei Guvernului, institutiile din aparatul de stat urmeaza a fi reorganizate. Panica mare printre angajati. Pentru ca procesul reorganizarii sa fie inteles mai bine de salariati, directorul unei institutii ia o pusca de vanatoare si aduna toti subalternii in curtea institutiei: - Dupa cum stiti, urmeaza o reorganizare in institutia noastra si va voi explica cum sta treaba. Vedeti copacul ala ? - Da, zic toti ceilalti... Trage directorul un foc in directia copacului si zboara toate vrabiile. Dupa 5 minute, se intorc toate in copac. - Vedeti, zice directorul, cam asa sta treaba; - Bine sefu’, zice unul, dar nu s-a schimbat nimic; - Baaa... ia uita-te mai atent. Toate vrabiile sunt pe crengile pe care au fost inainte? _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:39 | |
| Se uita unul la buletinul meteo: "in Oltenia acum sunt minus 43 grade Celsius..." Isi aminteste de o veche prietena care sta in Oltenia si decide sa o sune. - Salut, Niko, cum traiti voi acolo? Vad ca aveti minus 43 grade Celsius… - Ei, care minus 43? De unde?! - Ce, nu-s minus 43?! - Nuuuu…. Uite minus 20. Normal… - Da’ la buletinul meteo au zis minus 43... - Aaaa... Pai, nu stiu. Poate afara... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:42 | |
| O tanara profesoara isi scria lectia pe tabla, in timpul orei. Cand, deodata, aude pe cineva chicotind in sala. Se intoarce catre elevi si intreaba: - Ce e asa de amuzant, Marcel? - Pai, stiti, doamna profesoara, vi se vede sutienul... - Nesimtitule, iesi afara!! Sa nu te mai vad trei zile in fata ochilor! Se intorce la lectia ei, dar nu trece mult si aude iar un chicotit in sala de clasa. - Ce-i atat de distractiv, Ionut?! - Ma scuzati, doamna profesoara, dar vi se vad chilotii... - Obraznicule ce esti!! Iesi afara!! Sa nu te mai vad trei saptamani in fata mea!! Apoi se intoarce iar catre tabla si da sa-si continue de scris lectia, insa de nervi scapa creta din mana si se apleaca sa o ridice. De data asta, aude in spatele ei un ras isteric. Si cand se intoarce catre clasa, il vede pe Costel iesind pe usa. - Tu unde crezi ca pleci??! - Pai, doamna profesoara, la ce am vazut eu... pentru mine s-au cam terminat zilele de scoala!! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:51 | |
| Intr-un atelier de reparatii auto: - Si acum, zice maistrul catre ucenicul sau, sa invatam sa ne miram la deschiderea capotei. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: BANCURI Mier 30 Ian 2013, 08:52 | |
| Se spune că bărbatii inteligenti sunt sotii ideali. GRESIT: Bărbatii inteligenti nu sînt sotii nimănui. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BANCURI | |
| |
| | | | BANCURI | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |