__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Pulpa de vitel impanata | |
| | Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Pulpa de vitel impanata Lun 19 Iul 2010, 16:44 | |
| 1,5 kg pulpa de vitel, 50 g slanina, 2 cepe, o lingura unt, 1 paharel de vin alb, 3 cesti zeama de carne, sare.
Se alege o pulpa cam de 1,5 kg si se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza pulpa in tava cu felii de ceapa, se unge cu unt si se da la cuptor. Dupa un sfert de ora, se adauga vinul iar cand acesta a scazut, se toarna zeama de carne. Se acopera si se lasa sa fiarba o ora. Se scoate apoi capacul, se mai tine o jumatate de ora, stropind friptura la fiecare 10 minute. Cand a prins culoare, se scoate si, ca sa nu piarda tot sucul, se lasa putin la o parte inainte de a o taia. Se scurge grasimea, iar sosul se serveste langa friptura.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Pulpa de vitel impanata Mier 21 Iul 2010, 02:49 | |
| Nevastăăă! Hai să vedem ce ne-a dat Dolion, aici! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Pulpa de vitel impanata Joi 22 Iul 2010, 11:49 | |
| - dolion a scris:
- 1,5 kg pulpa de vitel, 50 g slanina, 2 cepe, o lingura unt, 1 paharel de vin alb, 3 cesti zeama de carne, sare.
Se alege o pulpa cam de 1,5 kg si se sareaza. Se impaneaza cu bucati de slanina. Se asaza pulpa in tava cu felii de ceapa, se unge cu unt si se da la cuptor. Dupa un sfert de ora, se adauga vinul iar cand acesta a scazut, se toarna zeama de carne. Se acopera si se lasa sa fiarba o ora. Se scoate apoi capacul, se mai tine o jumatate de ora, stropind friptura la fiecare 10 minute. Cand a prins culoare, se scoate si, ca sa nu piarda tot sucul, se lasa putin la o parte inainte de a o taia. Se scurge grasimea, iar sosul se serveste langa friptura.
Wow,Dolion ce bunatate:) Auzi o colega mi-a dat o reteta cu peste l-a cuptor,na pun io pestele si in loc de un pahar de vin am pes o sticla,dintr-o data vad ca sotul meu incepe sa se bilbiie,o sun pe colega mea dar pocinogul era facut | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pulpa de vitel impanata | |
| |
| | | | Pulpa de vitel impanata | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |