__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| EURO 2012 - preliminarii | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Dum 10 Oct 2010, 16:05 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi totuşi, de ce se pierd meciurile în ultimele 10 minute?
Asa cum am mai spus: probleme cu bibilica. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | unicu
Numarul mesajelor : 29 Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Dum 10 Oct 2010, 22:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- Trei meciuri cu echipe usor de bătut!
Pentru altii, bineînteles, nu pentru noi!
Asa cred si eu: Euro 2012 s-a terminat pentru noi.
Important e ca lui Varzanel i se prelungeste contractul pana-n 2014! Sa mai zica cineva ca romanii nu-s cea mai ciudata natie din Univers! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Joi 04 Noi 2010, 23:09 | |
| GSP Marica: "Spre mîhnirea mea, nu mă mai regăsesc deloc în ceea ce se întîmplă în România". _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Dum 22 Mai 2011, 17:51 | |
| GSP: „Răzvan Lucescu vrea să plece înainte de Bosnia!”
Trebuie să admit că apreciez (în sfârsit!!) ceva la Răzvan: recunoaste cât de incapabil e... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Dum 22 Mai 2011, 17:58 | |
| Intre timp, si capitanul Chivu a parasit corabia. Inaintea unui meci important, cel cu Bosnia. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Dum 22 Mai 2011, 18:01 | |
| Cred că atât Rădoi cât si Chivu au plecat din cauza faptului că avem un antrenor incapabil la Nationala noastră de fotbal. Adevărat că Lupescu si chiar Sandu au fost si ei niste factori în deciziile respective.
Acum să vedem cine o să fie următorul: Oli sai Pitzi! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Dum 22 Mai 2011, 21:00 | |
| Mircea Sandu, presedintele FRF, a recunoscut aseara ca si-l doreste ca selectioner pe Cosmin Olaroiu. Nasul a marturisit ca Razvan Lucescu, pe care il va da afara daca nu bate pe Bosnia, l-a dezamagit.
Mircea Sandu arunca in aer atmosfera de la echipa nationala cu doar doua saptamani inaintea meciului cu Bosnia, de la Bucuresti, din preliminariile pentru Euro 2012.
Sandu zice ca il vrea ca selectioner pe Cosmin Olaroiu, criticandu-l in schimb pe actualul antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei.
"Va spun in premiera ca primul candidat pentru a prelua echipa nationala este Cosmin Olaroiu. Tin in continuare la Razvan Lucescu, dar trebuie sa recunosc ca m-a dezamagit pentru ca nu mi-a dat un telefon din luna martie si pana azi, nici macar de Paste nu m-a sunat.
Pot vorbi despre Olaroiu pentru ca el nu a semnat contract cu Steaua. Daca echipa nationala castiga cu Bosnia pe 3 iunie, nu am de ce sa il iau pe Oli. Daca pierdem, Comitetul Executiv ma obliga sa caut un antrenor in scurt timp pentru turneul din America de Sud.
Eu imi doresc foarte mult sa batem in Bosnia, inca mai tin la Razvan. Nu m-a mai sunat din martie, sunt dezamagit, nu suparat.
El a comis doua gesturi grave. Nu a aparut in fata Comitetului Executiv si n-a mai dat niciun semn de viata dupa ce s-a intors de la Barcelona. Eu nu i-am facut decat un repros. Sa nu le mai dea voie jucatorilor sa plece din cantonament. Daca ma asculta, nu se ajungea la cazul Mutu.
Orice antrenor care va veni la nationala, voi promite in fata Comitetului Executiv un proiect pe patru ani de zile. Trebuie sa califice nationala la Campionatul European din 2016. Unii spun ca trebuie sa ne calificam la CM 2014, haideti domnilor sa fim seriosi, sa vedem ce jucatori avem.
Daca Razvan Lucescu va castiga, este clar ca e antrenorul care va merge alaturi de noi pana la sfarsitul acestor preliminarii. Comitetul Executiv m-a pus sa ma gandesc la o varianta de selectioner, m-am gandit la Olaroiu. Am luat in calcul si varianta unui antrenor strain, dar vreau sa incurajez antrenorii romani", a spus Mircea Sandu la Digi sport.
Sandu l-a pus la punct si pe Gigi Becali, patronul Stelei, cel care astazi a aruncat pe piata o "bomba": "Mircea Sandu il vrea pe Piturca la nationala".
"Piturca este un nume inventat de Gigi Becali, singurul candidat de pe lista mea este Cosmin Olaroiu", a mai spus Mircea Sandu.
Astazi, selectionerul Bosniei, Safet Susici, a anutat lotul nationalei sale pentru meciul cu Romania, din 3 iunie, de la Bucuresti.
Sursa: Evenimentul Zilei - (Adi Dobre) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Sam 30 Iul 2011, 02:24 | |
| Refuzul Argentinei de a veni la Bucuresti în 10 August pentru un amical programat de mult: o altă palmă dată fotbalului nostru! Parcă nu am fi primit destule, oricum... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Sam 03 Sept 2011, 05:43 | |
| România a obtinut o victorie ce îi mentine în lupta pentru calificare la Euro 2012: 2-0 cu Luxemburg.
Să-i vedem după câteva zile în fata francezilor! Oricum, le doresc multă baftă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Joi 08 Sept 2011, 17:39 | |
| Firma care s-a ocupat de gazonul de pe Arena Nationala ii apartine lui Adrian Oprisan, acelasi care nu a putut sa asigure o suprafata de joc decenta nici in 2003, atunci cand “tricolorii” au jucat importantul meci contra Danemarcei pe o plaja, la propriu. Adrian e fratele lui Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, vicepresedinte PSD si unul dintre asa-numitii baroni locali. Poate asa se explica faptul ca este un privilegiat al contractelor cu FRF, iar rezultatele sunt dezamagitoare. Adrian Oprisan s-a angajat in 2003 sa schimbe gazonul inaintea meciului cu Danemarca, disputat pe vechiul Stadion National, si a oferit in schimb un teren plin cu nisip, care i-a ajutat pe danezi sa ne invinga cu 5-2. Dupa opt ani, a fost din nou contractat pentru a monta suprafata de joc pe Arena Nationala. Acum, rolele de iarba au fost insuficient fixate si la fiecare alunecare fotbalistii au rupt cate o bucata de iarba. Explicatia a fost ca starea proasta a gazonului se datoreaza timpului prea scurt de la aplicare, caldurii excesive si absentei precipitatiilor, in conditiile in care acesta trebuia sa fie impecabil, inca din 10 august, data fixata pentru amicalul cu Argentina.
Sursa: Libertatea _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Vin 09 Sept 2011, 01:24 | |
| Mircea Sandu e vinovat de dezastrul oferit la meciul de inaugurare pe National Arena! Prietenii lui au luat bani grei pentru lucrarea aceea (mă refer la gazon, bineînteles!), care lucrare trebuie refăcută din temelii si de profesionisti, nu de hoti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii Mier 05 Oct 2011, 18:39 | |
| NOI VREM GAZON!
Cu ghete noi, marcaj pe post, Sărind pe ei de la-nceput, Zadarnic ne-am bătut, Ca suntem prosti... N-avem atac, n-avem blazon, E poate cel mai slab sezon, Bănel aleargă iar cât doi, Terenul zici că-i muşuroi, Avem confort, scaune moi Dar vrem gazon! Chiar dacă stadionu-i nou, Plin de lumini şi e curat, Nici "seminţarii" n-au intrat, Mă simt ca-ntr-un cavou. E compromis acest sezon, Ne-au "cocoşat", s-avem pardon, Şi bosniaci, şi albanezi, Şi tinerii luxemburghezi, Şi-acum ne plângem, încă breji Că vrem gazon. Oprescu este mulţumit, Peşcheşul gras îi intră-n cont, Bani mulţi se văd la orizont, Puhoi de lume a venit. Suntem sătui de-atât trombon, Francezii totuşi au "raison" Jucăm pe câmpul de cartofi Nisipul intră în pantofi, Şi-am triumfa, victorioşi De-ar fi gazon. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: EURO 2012 - preliminarii | |
| |
| | | | EURO 2012 - preliminarii | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |