__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PD- L | |
|
+20Doina Iisus VOTAN zuum lutra vulgaris TRISTAN dolion j0oke silverstar murfatlar delta Cristina yzzy nicuvar ostrovna cactus Emil Condor abbilbal Anahoret aurora 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mar 30 Noi 2010, 18:03 | |
| Pai, poti sa stai in bancuta ta si exprimindu-ti liber o opinie (fie ea si politica), sa stii . Cit despre doamne si domni, consider ca este suficient fii natural(a) si sa te respecti, mai ales cind esti considerat(a) atipic(a). _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mier 01 Dec 2010, 13:12 | |
| Doamne nu pot sa cred ca Boc a facut deschiderea paradei militare in loc sa-l lase pe Geoana,apoi l-am vazut pe basescu dormind in fotoliu la nu stiu ce conferinta asa isi iubeste tara vai de noi:(( | |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: PD- L Mier 01 Dec 2010, 13:22 | |
| Volens,nolens,iti dau dreptate Cristina!dar am o usoara lehamite in ce priveste politica,asta e. _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Mier 01 Dec 2010, 21:41 | |
| - VOTAN a scris:
- Volens,nolens,iti dau dreptate Cristina!dar am o usoara lehamite in ce priveste politica,asta e.
Sincer? Si pe mine m-apuca lehamitea citeodata ... Dar ma tratez repede , inclusiv cu lamii ... Iar motivul e foarte simplu: ca sa pot vota (pentru viitorul nostru, al copiilor/nepotilor/stranepotilor nostri) in cunostinta de cauza, trebuie sa-mi formez o opinie cit mai corecta, iar pentru asta trebuie sa fiu informata (repet: informata, nu manipulata ) . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: PD- L Mier 01 Dec 2010, 23:06 | |
| La cate copy-paste dai din presa aservita PD-L e tocmai pe dos. Esti manipulta nu informata. Incearca macar sa reformulezi si sa iti exprimi propriile opinii, nu sa torni in cap ce ti se serveste...E o diferenta, ha? | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 02 Dec 2010, 05:54 | |
| Exagerezi, Tristan, si o stii foarte bine, dar preferi sa fortezi nota, doar-doar ma vei converti la convingerile tale de a injura non-stop pe cei pe care ii consider eu ca fiind singurii ce -azi- incearca sa faca reforme in tara asta. Copy-paste este folosit de toata lumea, inclusiv de tine (sa nu-mi spui ca tu nu ai folosit aceste optiuni niciodata ) , dar nu asta va deranjeaza cel mai mult la mine, ci continutul lor, pentru ca altfel nu v-ati supara atit de tare incit sa repetati la infinit acest repros la adresa mea . Dar nu-i bai , cu cit imi veti reprosa mai mult libera mea exprimare (inclusiv prin copy-paste), cu-atit ma veti indirji mai mult in a-mi sustine opiniile . ps: daca tu consideri ca presa gen Deutsche Welle, Romania Libera, Revista 22 sunt aservite PD-L , este strict opinia ta si ... . pss: oricum, iti multumesc pentru sfat si grija . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Joi 02 Dec 2010, 06:34 | |
| Carola Kaps scrie de peste 20 de ani pentru cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung, al cărui corespondent pentru centrul şi sud-estul Europei este de ani buni. Ea a publicat în 2002 un articol din care o frază a făcut carieră: "România este o ţară mai bună decât îi este renumele". Cristian Ştefănescu a aflat povestea din spatele formulării care a dat semnalul unei schimbări de atitudine a presei occidentale faţă de România. CK: Apelul meu se adresa investitorilor: România are ingineri foarte buni, este foarte avansată în domeniul IT, este o piaţă foarte mare, este o poartă către Europa de Sud-Est - dacă aveţi interes, România chiar este o variantă de lucru; trebuie doar să ştiţi ce vreţi, să aveţi contactele potrivite, să fiţi acompaniaţi de avocaţii potriviţi. Imaginea negativă nu trebuie să vă sperie, România este pe drumul cel bun. Şi românii chiar au rămas pe drumul cel bun şi l-au parcurs, o bună bucată de timp. Doar că, atunci când s-au văzut admişi în Uniunea Europeană, au tras frânele şi, mai neplăcut, au involuat pe alocuri. Dincolo de toate implicaţiile crizei financiare internaţionale, mizeria de acum este în bună măsură rezultatul propriei delăsări. La ce vă referiţi, când spuneţi mizerie?CK: Cea economică. Politic, din punctul meu de vedere, apăruseră câteva figuri care, în sfârşit, făceau treabă seriosă, cum ar fi ministrul Justiţiei Monica Macovei. Se reformau instanţele, apăreau magistraţii independenţi, se întâmpla ceva în domeniul anti-corupţiei. Corespundea pretenţiilor europene, era în sensul în care percepem noi statul de drept. După plecarea ei s-a încercat blocarea acestor reforme. Nu totul a fost distrus - dar suficient cât să se piardă încrederea în străinătate.http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6283294,00.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Lun 06 Dec 2010, 20:33 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Lun 06 Dec 2010, 20:50 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 06 Dec 2010, 20:51 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Lun 06 Dec 2010, 20:58 | |
| Iaca, zic , Geta: Flacara violet vindeeeem ... direct de la producator _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 10:47 | |
| Basescu: PDL s-a purtat inadmisibil luandu-i apararea lui Ridzi "A fost o actiune inadmisibila din punct de vedere PDL. Nu poti pe de-o parte sa il acuzi pe Nastase ca se ascunde sub faldurile Parlamentului cu dosarele si, cand vine vorba de un deputat al tau, sa ai alta atitudine. Pot sa inteleg ca a avut slabiciunea sa plece de la realitatea Monicai Ridzi care sufera de o boala grea, dar asta nu justifica actiunea Comisiei juridice. As vrea sa vad ca si PDL-ul, prin actiunile lui, nu mai face compromisuri. Ca cel din Parlament. Eu inteleg. Sunt un om cu sensibilitati deosebite, mai ales pentru femei. Am tinut foarte mult la Ridzi ca tanar care a evoluat in PDL, dar nimic nu justifica, nici starea ei de sanatate, lipsa unui vot sa se extinda ancheta. Anul trecut au votat foarte prompt trimiterea lui Ridzi in fata procurorilor. Acum procurorii au cerut extinderea anchetei pe sistemul informatic. Se ia calculatorul si se vede ce a fost in el. O aparam pe Ridzi ca nu le dam voie procurorilor sa ia calculatorul. Cred ca a fost demult investigat, dar trebuie puse documente legale in dosar", a spus Basescu. http://stiri.rol.ro/basescu-pdl-s-a-purtat-inadmisibil-luandu-i-apararea-lui-ridzi-671251.html_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 14:36 | |
| - Cristina a scris:
- Iaca, zic , Geta:
Flacara violet vindeeeem ... direct de la producator
Ihi merci a avut vecinu o capra si-a murit tine coada-n sus saraca chinuit vecinul meu mai frate se ruga sa moara si capra mea camea-i mai frumoasa si mai laptoasa dar degeaba se ruga capra mea il saluta si il respecta degeaba el era josnisc si infatuat capra mea a incercat sa-i dea o gura de lapte far-se treaca mai departe a luat de la iezisorii ei si-ampartit la derbedei la aia care cred ca au pus coada la pruna si-au mincat doar matraguna de-aia n-are ursu coada pentru ce-i ce ce se intreaba nici miniciuna nu-i topmodel iar de-acuma sa vedem daca moare capra mea sa-i crape ochii cuiva in patru din cite stiu lui si vecinului ca doar rau stie sa faca iar nesimtirea_i pe fata.com | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 18:43 | |
| Cum spui tu, draga mea ... ps: ia(ca) si varza ... si tot de la producator _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 20:47 | |
| | |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 20:54 | |
| Vai Getuta,nu jigni bunatate de mancare asemuind-o cu acest guvern! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 23:30 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Vin 10 Dec 2010, 23:31 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 01:27 | |
| nu m-am naravit si nici molipsit de trei zile-n coace inima nu-mi da pace ochii imi tot plinge camesa ma stringe mai la deal de casa mea n-a rasarit nici o stea si io stau in prag sa-l astept cu drag pe cel unguran n-are nici un ban sa ia un taxiu chiar portocaliu
si-am incalecat pe un cal verde ca mi-s fara de pereche dar mi-s fericita coalitia-i rupta turcii nu ne-conjoara bulgarii stau in vam(a) iar nisipul lor de aur acum le este un faur noi nici castraveti nu vindem ioi, istenem istenem istenem.. | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 06:11 | |
| Esti grozava, Geta, ce mai . M-am amuzat copios cu guvernul - terci ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 08:40 | |
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 12:29 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 12:30 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 20:02 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 11 Dec 2010, 22:58 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PD- L | |
| |
| | | | PD- L | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |