__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PD- L | |
|
+20Doina Iisus VOTAN zuum lutra vulgaris TRISTAN dolion j0oke silverstar murfatlar delta Cristina yzzy nicuvar ostrovna cactus Emil Condor abbilbal Anahoret aurora 24 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Joi 15 Apr 2010, 18:00 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Joi 15 Apr 2010, 19:34 | |
| - ostrovna a scris:
- aurora a scris:
- Elena Udrea vrea sa-si treaca licitatiile publice la "strict secret"!!!!!!!!!!!
La tupeul care-l are mi se pare corect:( mIE CHIAR CU TUPEUL MAXIM PE CARE IL ARE, nu mi se pare corect !!! ca dovada, a scos de pe site-ul ministerului pe care cu onor il conduce, stupizenia asta ilegala! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| | | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: PD- L Vin 16 Apr 2010, 17:15 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Sam 17 Apr 2010, 07:45 | |
| Nevoia bunei guvernari si a unei bune comunicariSuntem intr-o perioada a greutatilor economice si a masurilor impopulare. Iar ceea ce spunem si facem noi, PDL, la guvernare trebuie atent cantarit. Greselile ne costa, iar trasnaile ne fac rau de-a dreptul. Lansarea de idei precum eliminarea unor alocatii sau impozitarea tuturor pensiilor sunt munitie excelenta pentru adversarii nostri si pietre de moara pentru guvernare. Asa ceva indeparteaza electoratul si arata ca nu suntem in stare sa adunam resurse la buget de acolo de unde chiar se poate, adica din stoparea risipei. In loc sa comunicam cu toate fortele masurile noastre pozitive, suntem ocupati sa reparam ceea ce s-a spus prost sau s-a inteles gresit. Daca nu ne schimbam rapid si radical comunicarea, vom ajunge sa fim definiti de adversari, iar lumea va incepe sa creada ca PDL = partidul taierilor de pensii, salarii si alocatii. Iar in timp ce noi vorbim de mere si pere pentru noua sigla pentru partid, alegatorii incep sa creada ca cel mai bine ni s-ar potrivi “foarfecele”. Stiu ca unele trusturi de presa vor sa vada realitatea doar in negru, iar uneori vedem la aceeasi ora, pe doua televiziuni diferite, titluri apocaliptice identice. Dar daca-i mai ajutam si noi, aproape ca nu mai e nevoie de atacurile opozitiei. Si apropo de opozitie, PSD a transmis recent un semnal pe care nu-l putem ignora. L-a ales presedinte pe Victor Ponta, care devine astfel primul lider al unui partid important din Romania care avea sub 18 ani la Revolutie. Ni s-a lansat o provocare importanta si avem nevoie de un raspuns politic pe masura. Sa facem buna guvernare e raspunsul standard al oricarui partid aflat la putere, dar asta nu va fi destul. Trebuie sa deschidem usile partidului, sa promovam mai mult figuri noi, oameni tineri. Eu una ma voi bate sa reusim. http://www.turcanraluca.ro/blog/ _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: PD- L Sam 17 Apr 2010, 09:28 | |
| - Cristina a scris:
- http://...turcanraluca...
Paraşuta liberală (deşi presupun că acum este democrată... că altfel nu-i făceai reclamă degeaba) a învăţat literele? | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Sam 17 Apr 2010, 22:18 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Sam 17 Apr 2010, 22:43 | |
| | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Dum 18 Apr 2010, 08:20 | |
| | |
| | | Cristina
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 11:06 | |
| O altă voce importantă din PDL se exprimă pe linia trasată de Băsescu. Raluca Turca, a cărui soţ este purtător de vorbe la cancelaria prezidenţială. După critica aspră a preşedintelui, ea cere remanierea guvernului Boc... cu sau fără Boc? Ar fi guvernul Boc 4? Se vorbeşte din nou şi de Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Se pregăteşte oare debarcarea lui Boc şi de la şefia PDL? Creste ”disidenta” in PDL: Raluca Turcan cere remaniere de guvern_____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 13:17 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 16:21 | |
| - aurora a scris:
- O altă voce importantă din PDL se exprimă pe linia trasată de Băsescu.
Raluca Turca, a cărui soţ este purtător de vorbe la cancelaria prezidenţială. După critica aspră a preşedintelui, ea cere remanierea guvernului Boc... cu sau fără Boc? Ar fi guvernul Boc 4? Se vorbeşte din nou şi de Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Se pregăteşte oare debarcarea lui Boc şi de la şefia PDL?
Creste ”disidenta” in PDL: Raluca Turcan cere remaniere de guvern Cred ca da,Doamne ajuta:) | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 20:21 | |
| - ostrovna a scris:
- aurora a scris:
Raluca Turca, a cărui soţ este purtător de vorbe la cancelaria prezidenţială. După critica aspră a preşedintelui, ea cere remanierea guvernului Boc... cu sau fără Boc? Ar fi guvernul Boc 4? Se vorbeşte din nou şi de Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR Se pregăteşte oare debarcarea lui Boc şi de la şefia PDL?
Creste ”disidenta” in PDL: Raluca Turcan cere remaniere de guvern Cred ca da,Doamne ajuta:) Intr-adevar, draga mea Geta : Doamne ajuta-i pe oamenii cu mult bun simt precum Raluca Turcan, Cristian Preda, Sever Voinescu, sa ajunga in conducerea PDL! Ei sunt cei care vor sa faca reforma reala ! Restul, doar vorbe, din pacate... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 20:55 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
- aurora a scris:
Creste ”disidenta” in PDL: Raluca Turcan cere remaniere de guvern Cred ca da,Doamne ajuta:) Intr-adevar, draga mea Geta : Doamne ajuta-i pe oamenii cu mult bun simt precum Raluca Turcan, Cristian Preda, Sever Voinescu, sa ajunga in conducerea PDL! Ei sunt cei care vor sa faca reforma reala ! Restul, doar vorbe, din pacate... Cristina dupa gestul lui Basescu tac,am fost mindra de el O sa faca ceva si Antonescu sa vezi,o sa fie ok:) | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 20:57 | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 21:16 | |
| - ostrovna a scris:
Aurora asta are si faza lunga si scurta iti zic io E o parere personala ceea ce e super fain . Ca deja aici la politica Aurora posteaza articolele din ziare care sunt anti base iar Cristina posteaza articolele din ziare care sunt pro base. Foarte rar citesc si eu o parere personala despre anumite subiecte. P.S. Nu e repros, doar constatare P.S1. Oare Anahoret pe unde o fi de nu mai calca pe aici?! |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Lun 19 Apr 2010, 21:51 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PD- L Mar 20 Apr 2010, 00:06 | |
| - Mihaela a scris:
- Oare Anahoret pe unde o fi de nu mai calca pe aici?!
A fost ieri, doar în postura de cititor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: PD- L Mar 20 Apr 2010, 09:23 | |
| | |
| Subiect: Re: PD- L Mar 20 Apr 2010, 09:31 | |
| - Cristina a scris:
Dar daca majoritatea considera ca trebuie sa ne oprim, eu voi fi prima care se va supune deciziei respective ! Aa, nuu. Chiar era o constatare si nu ceva care sa ma deranjeze . |
| Subiect: Re: PD- L Mar 20 Apr 2010, 09:35 | |
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: PD- L Mar 20 Apr 2010, 16:28 | |
| | |
| | | aurora
| Subiect: Re: PD- L Mier 21 Apr 2010, 01:08 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
- aurora a scris:
Creste ”disidenta” in PDL: Raluca Turcan cere remaniere de guvern Cred ca da,Doamne ajuta:) Intr-adevar, draga mea Geta : Doamne ajuta-i pe oamenii cu mult bun simt precum Raluca Turcan, Cristian Preda, Sever Voinescu, sa ajunga in conducerea PDL! Ei sunt cei care vor sa faca reforma reala ! Restul, doar vorbe, din pacate... Ai vreun exemplu concret in acest sens? Ceva specific ce au facut cel putin acesti trei "oameni cu mult bun simt"? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PD- L Mier 21 Apr 2010, 01:38 | |
| - Cristina a scris:
- Diferenta dintre mine si Aurora este ca -in timp ce Aurora citeaza in special jurnalisti- eu citez mai mult pe acei politicieni pe care ii consider ca trebuie cunoscuti mai bine (prin ceea ce spun ei insisi, ca doar d-aia ii citez), ca trebuie promovati si incurajati, pe aceia pe care eu ii consider reformatori si politicieni de bun simt ...
Dar daca majoritatea considera ca trebuie sa ne oprim, eu voi fi prima care se va supune deciziei respective ! Nu trebuie nimeni să se oprească, pentru că nu o să existe o astfel de decizie.Abby, sunt convins că doar și-a exprimat dorința ca, noi, cei de la Popas să avem multe de spus și de la noi înșine, pentru că îi este drag să ne cunoască gândurile proprii. Nu-i așa, Abby? Este adevărat, uneori TREBUIE să dăm citate, altfel nu s-ar înțelege totul precum dorim. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PD- L | |
| |
| | | | PD- L | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |