LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu Fantasy nicuvar istorie internet curiozitati Popasul CPSF problema google efremovivanantonovici mediu politica 23 comment-143 reclame 1 humanitas taieri Limba romana drumetie muzica_traditionala brasov padure 1918
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase I_vote_lcapArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase I_voting_barArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase I_vote_rcap 
Emil Condor
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase I_vote_lcapArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase I_voting_barArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase

In jos 
+7
yzzy
dolion
nicuvar
abbilbal
Doina
aurora
zaraza26
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Empty
MesajSubiect: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 14:42

nicuvar a scris:
Am deschis un nou topic cu Festivalul Blogurilor gustoase, incepand cu postarea zarazei. M-am gandit sa il separ de cel cu retetele gustoase. Cand se va termina concursul, il voi trimite la arhiva. Postez si aici mesajul de la anunturi. Nicu.

Dupa cum stiti, blogul nostru participa la Festivalul blogurilor gustoase organizat de site-ul culinar gustos.ro, site unde am prezentat toate retetele mele si sunt pe locul 2.

Daca credeti ca merit si va plac retetele cu care particip la concurs, ma puteti vota la categoriile la care m-am inscris. Pentru a vota este necesar sa aveti cont la gustos.ro. Se poate face foarte usor. Aveti toate detaliile mai jos.

Festivalul blogurilor gustoase

Va multumim anticipat. Cu drag,
Doina si Nicu

PS. Daca aveti nelamuriri, ma puteti intreba la popas.

Mai draga! Laughing Am fost si am votat! Si la mancaruri traditionale, si la cele exotice si ai mai zis undeva ca participati la trei categorii. Era "Fripturi"? ca am nimerit-o si am votat si acolo! Va tin pumnii si la mai mare!! bravo
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 14:50

unde se face votarea? eu am cont valit pe gustos.ro, m-am logat, dar nu nimeresc, unde se voteaza?
dati-mi si mie un link exact unde sa votez, pliiiiizzzzz

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 15:00

aurora a scris:
unde se face votarea? eu am cont valit pe gustos.ro, m-am logat, dar nu nimeresc, unde se voteaza?
dati-mi si mie un link exact unde sa votez, pliiiiizzzzz

Cand am intrat acolo, scria sus de tot "Festivalul blogurilor gustoase" si am dat click pe asta. thumb_yello
sau
http://www.gustos.ro/concurs/categorii.html
Sus In jos
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 15:06

zaraza26 a scris:
Mai draga! Laughing Am fost si am votat! Si la mancaruri traditionale, si la cele exotice si ai mai zis undeva ca participati la trei categorii. Era "Fripturi"? ca am nimerit-o si am votat si acolo! Va tin pumnii si la mai mare!! bravo

Multumesc mult. Participam la 10 categorii. Pun linkurile la cele 10 categorii. Puteti vota doar daca aveti cont. Am explicat cum AICI. Treceti un nume de utilizator (orice nume doriti, pot fi mai multe conturi cu acelasi nume), adresa de e-mail si o parola. Veti primi un link de confirmare, accesati acel link si gata, sunteti inregistrati. Daca aveti mai multe adrese de e-mail puteti face mai multe conturi. Nu ma supar. Very Happy

Cele 10 categorii:

1. Mancaruri traditionale romanesti

2. Mancaruri exotice

3. Mancaruri vegetariene

4. Aperitive

5. Ciorbe si supe

6. Fripturi

7. Dulciuri-diverse

8. Blogul cu cele mai frumoase poze

9. Blogul-cu-cele-mai-explicite-retete

10. Blogul cu cele mai frumos decorate mancaruri

Va multumesc anticipat, inca o data, pentru voturi. Very Happy

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 15:53

Doina a scris:

Va multumesc anticipat, inca o data, pentru voturi. Very Happy

Cu mare placere!! Gata, le-am votat! cool
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 15:59

am votat!!! sa fie cu noroc!!!

bravo thumb_yello

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 17:24

Sărutmâna Doina, serbus Niculae. Gata. Unu de la mine peste tot unde am găsit "Arta culinară Doina" şi unde nu era aşa ceva, am găsit o bănăţeană.

Baftă !

nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 17:51

Multumim mult. Sarumana. mwah!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 19:19

Am votat dragii mei, inghitind in sec, pana voi putea sa le gust pe viu! Nu scapati voi pana nu ma voi delecta cu bunataturile culinare ale Doinei! Aveti de la mine 10 voturi si va doresc BAFTA!

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 20:14

dolion a scris:
Am votat dragii mei, inghitind in sec, pana voi putea sa le gust pe viu! Nu scapati voi pana nu ma voi delecta cu bunataturile culinare ale Doinei! Aveti de la mine 10 voturi si va doresc BAFTA!

Multumim mult prieten drag. Poate da Domnul si ne intalnim. mwah!

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 20:45

Fost, citit, salivat şi votat of course! aplauze

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyLun 09 Noi 2009, 22:50

Sa ne tineti in curent cu scorul la votare!!!
thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 10 Noi 2009, 02:26

Mă plimb încă un pic prin Popas apoi merg si eu acolo. thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 10 Noi 2009, 04:37

S-a făcut! Zece "salve" si de la Emil. thumb_yello

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 10 Noi 2009, 05:52

Am o reteta de ciorba liberiana, credeti ca merge?
Mie imi place la NEBUNIE!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 10 Noi 2009, 20:01

Multumim tuturor. Acum nu stiu ce sa fac, cum sa explic mai bine.
Ne-ati scris mai multi ca ati votat, dar nu pusca.
La festival concureaza blogul. Arta culinara Doina.
Ne-am inscris la 10 categorii. Pentru a te inscrie la o categorie trebuia sa prezinti trei linkuri cu retete pentru fiecare categorie.
Voturile care se contabilizeaza sunt ale blogului, nu ale retetelor.
La fiecare categorie in parte (la care ne-am inscris dati click pe linkul pe care l-am pus pe blog si apoi click pe "Voteaza" in dreptul blogului "Arta culinara Doina".

Mai pun o data linkul cu categoriile.

Aici puteti vota Arta culinara Doina la festival

In urma votului tau (iti multumim mult de tot pentru voturi) am obtine cate 1 vot la fiecare categorie. In total 10. Maximum posibil. Mai multe nu puteai sa ne dai, pentru ca nu aveai cum. Doar daca votai inca o data de pe alt cont.

Sistemul lor de votare este mult prea complicat, nu ne avantajeaza pe noi, bloggerii normali, cred ca se fac spam-uri, ce sa mai zic.
Dar, orice s-ar vota acolo, retetele noastre sunt cele mai gustoase si mai aspectuoase. Va asteptam cu orice doriti si poftiti, cand treceti prin Timisoara. :-)

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMar 10 Noi 2009, 23:37

Eu am votat aseară exact în maniera explicată de tine, Nicu. thumb_yello Am fost direct din linkurile afisate de Doina pe pag.1 pentru a mă asigura că nu gresesc.
Ba, mai mult, înainte si după fiecare vot am verificat schimbarea numărului de voturi acordate la Arta Culinară Doina.

Vă doresc succes! hug

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyMier 11 Noi 2009, 12:57

Emil Condor a scris:
Eu am votat aseară exact în maniera explicată de tine, Nicu. thumb_yello Am fost direct din linkurile afisate de Doina pe pag.1 pentru a mă asigura că nu gresesc.
Ba, mai mult, înainte si după fiecare vot am verificat schimbarea numărului de voturi acordate la Arta Culinară Doina.

Vă doresc succes! hug

Multumesc, om bun. Laughing
Am dat acele explicatii, pentru ca am observat ca multi nu au inteles.

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 12 Noi 2009, 18:23

Dupa aproape patru zile de votare e destul de bine. La cele 10 categorii ne situam pe locuri bune, cel mai bun loc 3, cel mai slab 8.
Am impresia ca cei mai multi au votat doar la prima categorie. Mai asteptam, sa vedem ce se mai intampla. Va tin la curent.
Daca cineva nu a votat si vrea sa ne voteze, cele mai mari sanse de a ne clasa pe un loc bun sunt la categoria: mancaruri exotice.
Aveti linkul aici:

http://www.gustos.ro/concurs/voteaza-blogul-cu-cele-mai-gustoase/mancaruri-exotice

Votati Arta culinara Doina. Lasati politica. Dauneaza grav sanatatii. Very Happy

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyJoi 12 Noi 2009, 19:03

nicuvar a scris:
Dupa aproape patru zile de votare e destul de bine. La cele 10 categorii ne situam pe locuri bune, cel mai bun loc 3, cel mai slab 8.
Am impresia ca cei mai multi au votat doar la prima categorie. Mai asteptam, sa vedem ce se mai intampla. Va tin la curent.
Daca cineva nu a votat si vrea sa ne voteze, cele mai mari sanse de a ne clasa pe un loc bun sunt la categoria: mancaruri exotice.
Aveti linkul aici:

http://www.gustos.ro/concurs/voteaza-blogul-cu-cele-mai-gustoase/mancaruri-exotice

Votati Arta culinara Doina. Lasati politica. Dauneaza grav sanatatii. Very Happy

Bun sfat! Am trimis linkul si rugamintea unor prieteni care sper ca nu sunt atat de comozi ca altii Wink si care vor vota si ei acolo! hug
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyVin 13 Noi 2009, 12:29

uhuu uhuu uhuu

La Mancaruri exotice am ajuns pe locul 2 !!! Avem 6 voturi avans fata de locul 3. Maine mai adun 2 voturi, ma duc in vecini sa le arat cum sa voteze, pentru ca nu s-au prins. smile

Ultima editare efectuata de catre nicuvar in Dum 15 Noi 2009, 14:33, editata de 1 ori
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyVin 13 Noi 2009, 19:21

nicuvar a scris:
uhuu uhuu uhuu

La Mancaruri exotice am ajuns pe locul 2 !!! Avem 6 voturi avans fata de locul 3. Maine mai adun 2 voturi, ma duc in vecini sa le arat cum sa voteze, pentru ca nu s-au prins. smile

uhuu uhuu uhuu
dance dance dance

La mai mare! bravo
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyVin 13 Noi 2009, 19:28

zaraza26 a scris:
nicuvar a scris:
uhuu uhuu uhuu

uhuu uhuu uhuu
dance dance dance

La mai mare! bravo

Si eu greu m-am descurcat dar am reusit bravo bravo bravo bravo bravo
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptySam 14 Noi 2009, 20:35

ostrovna a scris:

Si eu greu m-am descurcat dar am reusit bravo bravo bravo bravo bravo

mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase EmptyDum 15 Noi 2009, 12:24

Acum stam si mai bine. Avem 61 voturi, iar locul 3 are 37.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Empty

Sus In jos

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DOINA BADEA
» Un alt fel de arta
» Muzeul Louvru si arta islamica
» Ce părere aveţi despre arta străzii?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERSE-