| Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase | |
|
+7yzzy dolion nicuvar abbilbal Doina aurora zaraza26 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 14:42 | |
| - nicuvar a scris:
- Am deschis un nou topic cu Festivalul Blogurilor gustoase, incepand cu postarea zarazei. M-am gandit sa il separ de cel cu retetele gustoase. Cand se va termina concursul, il voi trimite la arhiva. Postez si aici mesajul de la anunturi. Nicu.
Dupa cum stiti, blogul nostru participa la Festivalul blogurilor gustoase organizat de site-ul culinar gustos.ro, site unde am prezentat toate retetele mele si sunt pe locul 2.
Daca credeti ca merit si va plac retetele cu care particip la concurs, ma puteti vota la categoriile la care m-am inscris. Pentru a vota este necesar sa aveti cont la gustos.ro. Se poate face foarte usor. Aveti toate detaliile mai jos.
Festivalul blogurilor gustoase
Va multumim anticipat. Cu drag, Doina si Nicu
PS. Daca aveti nelamuriri, ma puteti intreba la popas. Mai draga! Am fost si am votat! Si la mancaruri traditionale, si la cele exotice si ai mai zis undeva ca participati la trei categorii. Era "Fripturi"? ca am nimerit-o si am votat si acolo! Va tin pumnii si la mai mare!! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 14:50 | |
| unde se face votarea? eu am cont valit pe gustos.ro, m-am logat, dar nu nimeresc, unde se voteaza? dati-mi si mie un link exact unde sa votez, pliiiiizzzzz _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 15:00 | |
| - aurora a scris:
- unde se face votarea? eu am cont valit pe gustos.ro, m-am logat, dar nu nimeresc, unde se voteaza?
dati-mi si mie un link exact unde sa votez, pliiiiizzzzz Cand am intrat acolo, scria sus de tot "Festivalul blogurilor gustoase" si am dat click pe asta. sau http://www.gustos.ro/concurs/categorii.html | |
|
| |
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 15:06 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 15:59 | |
| am votat!!! sa fie cu noroc!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 17:24 | |
| Sărutmâna Doina, serbus Niculae. Gata. Unu de la mine peste tot unde am găsit "Arta culinară Doina" şi unde nu era aşa ceva, am găsit o bănăţeană.
Baftă ! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 17:51 | |
| Multumim mult. Sarumana. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 19:19 | |
| Am votat dragii mei, inghitind in sec, pana voi putea sa le gust pe viu! Nu scapati voi pana nu ma voi delecta cu bunataturile culinare ale Doinei! Aveti de la mine 10 voturi si va doresc BAFTA! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 20:14 | |
| - dolion a scris:
- Am votat dragii mei, inghitind in sec, pana voi putea sa le gust pe viu! Nu scapati voi pana nu ma voi delecta cu bunataturile culinare ale Doinei! Aveti de la mine 10 voturi si va doresc BAFTA!
Multumim mult prieten drag. Poate da Domnul si ne intalnim. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 20:45 | |
| Fost, citit, salivat şi votat of course! _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Lun 09 Noi 2009, 22:50 | |
| Sa ne tineti in curent cu scorul la votare!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Mar 10 Noi 2009, 02:26 | |
| Mă plimb încă un pic prin Popas apoi merg si eu acolo. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Mar 10 Noi 2009, 04:37 | |
| S-a făcut! Zece " salve" si de la Emil. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Mar 10 Noi 2009, 05:52 | |
| Am o reteta de ciorba liberiana, credeti ca merge? Mie imi place la NEBUNIE! | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Mar 10 Noi 2009, 20:01 | |
| Multumim tuturor. Acum nu stiu ce sa fac, cum sa explic mai bine. Ne-ati scris mai multi ca ati votat, dar nu pusca. La festival concureaza blogul. Arta culinara Doina.Ne-am inscris la 10 categorii. Pentru a te inscrie la o categorie trebuia sa prezinti trei linkuri cu retete pentru fiecare categorie. Voturile care se contabilizeaza sunt ale blogului, nu ale retetelor. La fiecare categorie in parte (la care ne-am inscris dati click pe linkul pe care l-am pus pe blog si apoi click pe "Voteaza" in dreptul blogului "Arta culinara Doina". Mai pun o data linkul cu categoriile. Aici puteti vota Arta culinara Doina la festivalIn urma votului tau (iti multumim mult de tot pentru voturi) am obtine cate 1 vot la fiecare categorie. In total 10. Maximum posibil. Mai multe nu puteai sa ne dai, pentru ca nu aveai cum. Doar daca votai inca o data de pe alt cont. Sistemul lor de votare este mult prea complicat, nu ne avantajeaza pe noi, bloggerii normali, cred ca se fac spam-uri, ce sa mai zic. Dar, orice s-ar vota acolo, retetele noastre sunt cele mai gustoase si mai aspectuoase. Va asteptam cu orice doriti si poftiti, cand treceti prin Timisoara. :-) _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Mar 10 Noi 2009, 23:37 | |
| Eu am votat aseară exact în maniera explicată de tine, Nicu. Am fost direct din linkurile afisate de Doina pe pag.1 pentru a mă asigura că nu gresesc. Ba, mai mult, înainte si după fiecare vot am verificat schimbarea numărului de voturi acordate la Arta Culinară Doina. Vă doresc succes! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Mier 11 Noi 2009, 12:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- Eu am votat aseară exact în maniera explicată de tine, Nicu. Am fost direct din linkurile afisate de Doina pe pag.1 pentru a mă asigura că nu gresesc.
Ba, mai mult, înainte si după fiecare vot am verificat schimbarea numărului de voturi acordate la Arta Culinară Doina.
Vă doresc succes! Multumesc, om bun. Am dat acele explicatii, pentru ca am observat ca multi nu au inteles. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Joi 12 Noi 2009, 18:23 | |
| Dupa aproape patru zile de votare e destul de bine. La cele 10 categorii ne situam pe locuri bune, cel mai bun loc 3, cel mai slab 8. Am impresia ca cei mai multi au votat doar la prima categorie. Mai asteptam, sa vedem ce se mai intampla. Va tin la curent. Daca cineva nu a votat si vrea sa ne voteze, cele mai mari sanse de a ne clasa pe un loc bun sunt la categoria: mancaruri exotice. Aveti linkul aici: http://www.gustos.ro/concurs/voteaza-blogul-cu-cele-mai-gustoase/mancaruri-exoticeVotati Arta culinara Doina. Lasati politica. Dauneaza grav sanatatii. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zaraza26
| |
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Vin 13 Noi 2009, 12:29 | |
| _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Ultima editare efectuata de catre nicuvar in Dum 15 Noi 2009, 14:33, editata de 1 ori | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Vin 13 Noi 2009, 19:21 | |
| | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Vin 13 Noi 2009, 19:28 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Sam 14 Noi 2009, 20:35 | |
| | |
|
| |
nicuvar
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase Dum 15 Noi 2009, 12:24 | |
| Acum stam si mai bine. Avem 61 voturi, iar locul 3 are 37. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase | |
| |
|
| |
| Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase | |
|