LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica efremovivanantonovici taieri problema comment-143 23 nicuvar Fantasy mediu drumetie reclame muzica_traditionala 1918 sibiu internet Limba padure Popasul google curiozitati humanitas brasov istorie 1 CPSF romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 I_vote_lcapArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 I_voting_barArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 I_vote_lcapArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 I_voting_barArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase

In jos 
+7
yzzy
dolion
nicuvar
abbilbal
Doina
aurora
zaraza26
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyDum 15 Noi 2009, 14:32

nicuvar a scris:
Acum stam si mai bine. Avem 61 voturi, iar locul 3 are 37.

Wow aplauze aplauze aplauze aplauze mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 17 Noi 2009, 19:12

La Mancaruri exotice, cred ca nu mai avem cum sa pierdem locul 2. Noi avem 81 de voturi, locul 3 are 38. Nici la celelalte categorii nu stam rau. Iar in clasamentul general, cu numarul total de voturi obtinute, suntem pe locul 4. Cred ca este destul de bine, daca tinem cont ca sunt 135 de bloguri inscrise. Nu e rau pentru un blog care a devenit culinar acum 6 luni, din 15 mai.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 17 Noi 2009, 21:49

nicuvar a scris:
La Mancaruri exotice, cred ca nu mai avem cum sa pierdem locul 2. Noi avem 81 de voturi, locul 3 are 38. Nici la celelalte categorii nu stam rau. Iar in clasamentul general, cu numarul total de voturi obtinute, suntem pe locul 4. Cred ca este destul de bine, daca tinem cont ca sunt 135 de bloguri inscrise. Nu e rau pentru un blog care a devenit culinar acum 6 luni, din 15 mai.

aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMier 18 Noi 2009, 21:31

Shocked Shocked Shocked
Sa va spun ceva. Nu imi revin. Nu stiu ce s-a intamplat, dar de ieri pana azi aproape ca ni s-au dublat voturile. Aproape la fiecare categorie avem peste 100 de voturi.
Datorita voturilor pe care le-am primit de la voi, dragi prieteni, cei care ne-au vizitat blogul si-au dat seama ca meritam mai multe voturi si astfel am urcat la fiecare categorie. Daca se mentine trendul, putem ajunge pe locul 3 sau, de ce nu, chiar pe locul 2 in clasamentul general.
Daca nu aveam voturile pe care le-am primit de la voi, in primele zile, nu ne-ar fi bagat nimeni in seama.
Va multumim mult. Va pupam dulce. mwah! mwah! mwah!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 19 Noi 2009, 03:03

Baftă thumb_yello

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyJoi 19 Noi 2009, 15:30

nicuvar a scris:
Shocked Shocked Shocked
Sa va spun ceva. Nu imi revin. Nu stiu ce s-a intamplat, dar de ieri pana azi aproape ca ni s-au dublat voturile. Aproape la fiecare categorie avem peste 100 de voturi.
Datorita voturilor pe care le-am primit de la voi, dragi prieteni, cei care ne-au vizitat blogul si-au dat seama ca meritam mai multe voturi si astfel am urcat la fiecare categorie. Daca se mentine trendul, putem ajunge pe locul 3 sau, de ce nu, chiar pe locul 2 in clasamentul general.
Daca nu aveam voturile pe care le-am primit de la voi, in primele zile, nu ne-ar fi bagat nimeni in seama.
Va multumim mult. Va pupam dulce. mwah! mwah! mwah!

Super!! Hai sa ma laud... eu am trimis mail la circa cinci persoane. Daca ele au gasit prieteni sa continue lantul... bravo bravo bravo Dar ai dreptate, unii voteaza bazandu-se pe parerea altora! thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyVin 20 Noi 2009, 02:52

zaraza26 a scris:
...unii voteaza bazandu-se pe parerea altora! thumb_yello
Atât trebuie uneori: să deschizi o mică portită si... multi vor intra prin ea. thumb_yello

nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyVin 20 Noi 2009, 11:53

Cu trei zile inainte de terminarea votarii (duminica la 23,59) stam foarte bine. La 4 categorii suntem pe locul 2, la 5 categorii pe 3 si doar la una pe 4. In clasamentul general suntm pe locul 3 si, cu putin noroc, putem termina pe locul 2. Very Happy

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyVin 20 Noi 2009, 11:55

nicuvar a scris:
Cu trei zile inainte de terminarea votarii (duminica la 23,59) stam foarte bine. La 4 categorii suntem pe locul 2, la 5 categorii pe 3 si doar la una pe 4. In clasamentul general suntm pe locul 3 si, cu putin noroc, putem termina pe locul 2. Very Happy

bravo bravo bravo rugă rugă rugă
Sus In jos
Doina

Doina

Numarul mesajelor : 380
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 24 Noi 2009, 19:51

S-a terminat concursul. Am terminat pe locul 3 in clasamentul general. Sa stiti ca sunt multumita de locul 3. Locul 3 din 135 de bloguri care au participat la concurs. Abia am intrat in blogosfera culinara de 6 luni. La trei categorii am terminat pe locul 2, la cateva pe 3, 4 sau 5.

"3. Arta culinara Doina http://nicuvar.wordpress.com/ 1485 voturi"

La anul va fi mai bine. Va multumesc mult pentru ajutor, pentru sustinere si pentru voturi si va dedic voua acest loc pe podium in blogosfera culinara.
Am castigat si un blender, dar nu asta conteaza. Conteaza ca multi apreciaza retetele mele si m-au votat. Va multumesc din suflet. Va pup dulce.

Aveti aici toate rezultatele:

Castigatori la concurs

ostrovna

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 24 Noi 2009, 19:55

Doina a scris:
S-a terminat concursul. Am terminat pe locul 3 in clasamentul general. Sa stiti ca sunt multumita de locul 3. Locul 3 din 135 de bloguri care au participat la concurs. Abia am intrat in blogosfera culinara de 6 luni. La trei categorii am terminat pe locul 2, la cateva pe 3, 4 sau 5.

"3. Arta culinara Doina http://nicuvar.wordpress.com/ 1485 voturi"

La anul va fi mai bine. Va multumesc mult pentru ajutor, pentru sustinere si pentru voturi si va dedic voua acest loc pe podium in blogosfera culinara.
Am castigat si un blender, dar nu asta conteaza. Conteaza ca multi apreciaza retetele mele si m-au votat. Va multumesc din suflet. Va pup dulce.

Aveti aici toate rezultatele:

Castigatori la concurs

Felicitari Doina si Nicu:)

Va puuuuuuuuup cu tot dragul:)l mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 24 Noi 2009, 19:57

Felicitari Doina flower

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMar 24 Noi 2009, 20:55

Vă felicit Doina şi Nicu pentru că sunteţi un cuplu şi la "Arta culinară".

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMier 25 Noi 2009, 10:15

Doina a scris:

Felicitari, draga noastra super gospodina! bravo bravo bravo

Din partea mea, flori, flori, flori... si la mai mare!!

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02prArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02prArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02prArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02pr[url=http://www.glitter-graphics.com]Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336868kvasjakomuArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02pr[/url]Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02prArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02prArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336872pabdgc02prArta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 2336868kvasjakomu
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 EmptyMier 25 Noi 2009, 10:30

Multumim mult de tot. mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase   Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Arta culinara Doina la Festivalul blogurilor gustoase
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: DIVERSE-
Mergi direct la: