Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Iul 2011, 17:19
Am dezlegat jumatate din "mister". Desi parea sa nu mai existe nimic de adaugat, cand a venit sotul acasa, am aflat ca el nu stia ca sosise permisul. Deci socrul meu semnase de primire, dar nu i-a spus nimic sotului, numai cat mi-a spus mie de permis dupa ce a plecat sotul de acasa. Am glumit cu sotul si i-am spus ca atunci cand o sa mai discute cu tatal lui de permis, sa-i spuna ca nici el nu a avut habar ca am facut scoala de soferi. Bineinteles ca pe plic scria clar cui ii era adresat si ce continea.
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Iul 2011, 18:05
zaraza26 a scris:
Am dezlegat jumatate din "mister". Desi parea sa nu mai existe nimic de adaugat, cand a venit sotul acasa, am aflat ca el nu stia ca sosise permisul. Deci socrul meu semnase de primire, dar nu i-a spus nimic sotului, numai cat mi-a spus mie de permis dupa ce a plecat sotul de acasa. Am glumit cu sotul si i-am spus ca atunci cand o sa mai discute cu tatal lui de permis, sa-i spuna ca nici el nu a avut habar ca am facut scoala de soferi. Bineinteles ca pe plic scria clar cui ii era adresat si ce continea.
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Iul 2011, 21:34
zaraza26 a scris:
Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:
A venit permisul de conducere....
Felicitari, Zaraza! Sa ai grija de el !
? De sotul meu? Daaaa, tremura pentru masina lui...
Sa stii ca mie mi-a fost suspendat permisul la o luna dupa ce l-am luat (acum muulti ani in urma) pentru ca n-am acordat (cica) prioritate unui pieton aflat cu 1/7 picior pe zebra (si era si tigan - nu c-as fi eu rasista). Am plans pana mi l-am recuperat - adica o luna de zile pentru ca eu imi luasem si masina mea cu o zi inainte sa-mi vina permisul
Este foarte important pentru un incepator pe cine are in dreapta. De exemplu sotul meu nu se enerva si nici nu se rastea la mine atunci cand eram mai stangace - la inceput. Eu una nu prea pot sa stau in dreapta pentru ca mi se pare ca cel de la volan nu conduce bine (pfff...) - asa-s majoritatea soferilor
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Iul 2011, 21:39
Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:
Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:
A venit permisul de conducere....
Felicitari, Zaraza! Sa ai grija de el !
? De sotul meu? Daaaa, tremura pentru masina lui...
Sa stii ca mie mi-a fost suspendat permisul la o luna dupa ce l-am luat (acum muulti ani in urma) pentru ca n-am acordat (cica) prioritate unui pieton aflat cu 1/7 picior pe zebra (si era si tigan - nu c-as fi eu rasista). Am plans pana mi l-am recuperat - adica o luna de zile pentru ca eu imi luasem si masina mea cu o zi inainte sa-mi vina permisul
Este foarte important pentru un incepator pe cine are in dreapta. De exemplu sotul meu nu se enerva si nici nu se rastea la mine atunci cand eram mai stangace - la inceput. Eu una nu prea pot sa stau in dreapta pentru ca mi se pare ca cel de la volan nu conduce bine (pfff...) - asa-s majoritatea soferilor
Din fericire pe aici nu prea are cine sa se uite la soferi. Politistii mai mult nu-s. Zebre sunt foarte multe, ca stiu niste discutii. O sa vad eu cum se comporta sotul meu... Oricum, eu vreau sa invat sa conduc bine, si o sa-l ascult, ca el conduce foarte bine. Eu nu ma agit pentru cum conduce cel de langa mine. Important e sa nu ma trimita in sant. Cred ca acuma is mult mai permisivi cu primire la piciorul pietonului pe zebra... Acum depinde si de politist si de noile indicatii primite... Sau nu, ca si accidente au fost...
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 15 Iul 2011, 21:55
zaraza26 a scris:
[... Eu nu ma agit pentru cum conduce cel de langa mine. Important e sa nu ma trimita in sant.
He he, stiu. Inca nu mai discutam dupa ceva timp
zaraza26 a scris:
Cred ca acuma is mult mai permisivi cu primire la piciorul pietonului pe zebra... Acum depinde si de politist si de noile indicatii primite... Sau nu, ca si accidente au fost...
Da, asa este. La un moment dat era mult prea mare exigenta privind pietonii care traverseaza pe zebra.
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 19:18
Am facut primul drum cu masina. L-am intrebat pe sotul meu daca a avut emotii. Era in dreapta mea, desigur. A dat din cap intr-o doara.
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 21:42
Sofajul e ca o limbă străină: trebuie practicat mai îndelungat pentru a vedea un progres adevărat.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 21:50
Emil Condor a scris:
Sofajul e ca o limbă străină: trebuie practicat mai îndelungat pentru a vedea un progres adevărat.
Intr-adevar. Mi-a si spus sotul ca o sa mergem cat de mult si de des putem. Ceea ce ma bucura! Acum trebuie sa ma invat cu obiceiurile lui, cu deprinderile lui. Dar stiu ca e un sofer foarte bun, cu indemanare la condus si cu deprinderi foarte bune. Asa ca voi avea numai de castigat!
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 22:00
Văd si aici în Canada, românii sunt printre cei mai buni soferi. Le au cu soferia si... nu vreau să spun cu furaciunile, prefer să le numesc smecherii inutile. Foarte dotati!
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 22:18
Emil Condor a scris:
Văd si aici în Canada, românii sunt printre cei mai buni soferi. Le au cu soferia si... nu vreau să spun cu furaciunile, prefer să le numesc smecherii inutile. Foarte dotati!
Sper sa scap de impresia lasata de unii care invatau sa conduca... Totusi de unii se lipesc foarte greu bunele obiceiuri.
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 22:51
Somn usor, Zaraza dragă!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 23:16
Ehei Zaraza draga Vezi ce obositor e sa conduci? Somn usor
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Sam 16 Iul 2011, 23:41
vise placute, zaraza!
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 17 Iul 2011, 17:14
Mihaela a scris:
Ehei Zaraza draga Vezi ce obositor e sa conduci? Somn usor
Adevarul e ca mai greu era in timpul scolii, cand mergeam pana la Bistrita, asteptam sa conduca altii inaintea mea si/sau dupa mine, apoi ne intorceam in Nasaud. Acum, dupa ce am ajuns acasa mi se parea anormal sa nu fiu obosita, desi am condus. In ultima vreme nu mai stateam sa conduca altii. Daca era posibil, conduceam prima in Bistrita, apoi plecam acasa.
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 17 Iul 2011, 17:16
Am condus si azi, prin Bistrita. Si eu care ma gandeam ca n-o sa mai conduc prin Bistrita... Dar sotul meu nu ma menajeaza, ca doar asta e singura metoda ca sa invat sa conduc bine - sa conduc cat mai des.
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 17 Iul 2011, 17:55
zaraza26 a scris:
Am condus si azi, prin Bistrita. Si eu care ma gandeam ca n-o sa mai conduc prin Bistrita... Dar sotul meu nu ma menajeaza, ca doar asta e singura metoda ca sa invat sa conduc bine - sa conduc cat mai des.
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Dum 17 Iul 2011, 17:55
zaraza26 a scris:
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 22 Iul 2011, 08:27
Dupa ce am scapat de caldurile alea insuportabile, a venit randul ploilor. In tara anunta vreme frumoasa, in general. Nu stiu unde e generalul asta, dar la noi ploua si e un cer gri-gri-gri. toamna cri. si rece. E o vreme buna ca sa va spun ce am gasit in curtea statiei acum doua saptamani: museteeel...
Subiect: Re: Casuta din padure (II) Vin 22 Iul 2011, 08:30
In Moldova imi aduc aminte cum ne punea pe noi, ţâncii de la gradinita, sa strangem "romaniţă". Pe o portiune de teren de forma unui triunghi, la una din iesirile din curtea gradinitei, era plin de musetel. Desi ceaiul nu mi-a placut cat am fost in Moldova, probabil pentru ca il asociam cu cele mai urate raceli, acum dupa o lunga pauza, imi place aroma si il combin in alte ceaiuri. Ba chiar anul trecut, cand am gasit aici numai cateva floricele, am pus 2-3 flori in cafea. Si mi-a placut!
Iata cum arata pus la uscat. E inca proaspat in poza.