Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 14:26
Mihai LEONTE a scris:
Oare?
pe ăsta l-ai scremut pe loc, de-i nedatat?
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 14:32
Domnilor Admini ai acestui site, Va rog sa avertizati pe cei care jignesc continuu userii acestui site. Cazul cred ca este evident a celui care se intituleaza: apocalyptica! Nu inceteaza sa ma jigneasca in diverse feluri. Scrierile mele au fost tiparite in volume cu peste 1650 pagini. Dovada se regaseste in postarile volumelor de pe siteul:
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 14:39
Mihai LEONTE a scris:
Domnilor Admini ai acestui site, Va rog sa avertizati pe cei care jignesc continuu userii acestui site. Cazul cred ca este evident a celui care se intituleaza: apocalyptica! Nu inceteaza sa ma jigneasca in diverse feluri. Va multumesc, Mihai LEONTE
ce treabă are adminul cu faptul că nu tolerezi critica literară? apropo, tu știi că ANCS are un program de finanțare a publicațiilor? și pentru cele din științe socio-umaniste (cam acolo s-ar încadra penibilitățile pe care le scremi încă de prin anii 60), și pentru cele din științele exacte să-ți indic paginile cu publicațiile noastre finanțate de-a lungul timpului de ei?
p.s. ANCS = Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică (fostul UEFISCSU)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 14:42
apocalyptica a scris:
[...ce treabă are adminul cu faptul că nu tolerezi critica literară? ...
Tu fiind critic literar? Intreb pt ca chiar nu stiu.
apocalyptica
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 14:51
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
la ce "poezii" sunt alea, chiar oricine poate fi "critic"...
p.s. e ca la trupele de house: dacă nimeresc rima (e vorba de litere de la capătul unei strofe, nu de un vierme inelat), automat se cred măcar cele ce i-au dat sifilis lui Eminescu...
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 14:55
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
la ce "poezii" sunt alea, chiar oricine poate fi "critic"...
p.s. e ca la trupele de house: dacă nimeresc rima (e vorba de litere de la capătul unei strofe, nu de un vierme inelat), automat se cred măcar cele ce i-au dat sifilis lui Eminescu...
Eu zic sa lasi omul in pace, scrie si el cum poate. Nu ai vrea sa fie numa' genii pe forum.
apocalyptica
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 15:00
Mihaela a scris:
scrie si el cum poate.
exact despre asta era vorba doar că lui nu-i convine constatarea (nu contează că e făcută direct sau indirect)
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 16:46
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
scrie si el cum poate.
exact despre asta era vorba doar că lui nu-i convine constatarea (nu contează că e făcută direct sau indirect)
*** Imi doresc mult sa cunosc ,,opera scrisa" a userului apocalyptica!
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 16:59
Mihai LEONTE a scris:
Imi doresc mult sa cunosc ,,opera scrisa" a userului apocalyptica!
doar repet...
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 21:36
apocalyptica a scris:
Mihai LEONTE a scris:
Domnilor Admini ai acestui site, Va rog sa avertizati pe cei care jignesc continuu userii acestui site. Cazul cred ca este evident a celui care se intituleaza: apocalyptica! Nu inceteaza sa ma jigneasca in diverse feluri. Va multumesc, Mihai LEONTE
ce treabă are adminul cu faptul că nu tolerezi critica literară? apropo, tu știi că ANCS are un program de finanțare a publicațiilor? și pentru cele din științe socio-umaniste (cam acolo s-ar încadra penibilitățile pe care le scremi încă de prin anii 60), și pentru cele din științele exacte să-ți indic paginile cu publicațiile noastre finanțate de-a lungul timpului de ei?
p.s. ANCS = Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică (fostul UEFISCSU)
Asta-i critica literara?
Citat :
pe ăsta l-ai scremut pe loc, de-i nedatat?
Citat :
'64? adică e ceva din categoria celor pe care le scria matolul cu referire la mama lui pe care o găsește la sosire ca pe o bere bună: rece, pe masă Laughing
Citat :
dacă spui că ai 71, de ce bagi în avatar poză făcută în urmă cu vreo 40 de ani? Shocked bine, la poezii clar n-ai talent, dar o fotografie mai recentă cum naiba nu găsești? blink
Citat :
să nu crezi că nu mi-e milă de tine de fapt, corect ar fi să fii convins că mi-e doar că este neclar de ce nu insiști cu astea pe site-uri specializate (adică alea despre/cu poezii)
p.s. e ușor să te dai poet în fața unei cariere de carbonat de calciu care consideră capodoperă cățelul care are suficiente arcuri în gât pentru a da din cap sub lunetă (cea a mașinii, nu cea de pe o armă)... Laughing
Poezia lui Mihai Leonte este/va fi la locul ei in literatura romana indiferent de ceea ce face autorul sau pseudo-criticul apocalyptica. Insa opera lui Mihai Leonte este de departe net superioara "criticii" userului apocalyptica.
Felicit admin-ul pentru rabdarea cu care tolereaza felul cum isi bate joc apocalyptica de varsta lui Mihai Leonte. Sacrifici prietenii ca sa creasca activitatea pe forum?
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Dum 02 Dec 2012, 23:15
zaraza26 a scris:
......... Felicit admin-ul pentru rabdarea cu care tolereaza felul cum isi bate joc apocalyptica de varsta lui Mihai Leonte. Sacrifici prietenii ca sa creasca activitatea pe forum?
In primul rand adminul e plecat. A spus deja ca va lipsi. Iar in al doilea rand nu inteleg deloc faza cu "sacrifica prieteni"...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Lun 03 Dec 2012, 08:25
Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:
......... Felicit admin-ul pentru rabdarea cu care tolereaza felul cum isi bate joc apocalyptica de varsta lui Mihai Leonte. Sacrifici prietenii ca sa creasca activitatea pe forum?
In primul rand adminul e plecat. A spus deja ca va lipsi. Iar in al doilea rand nu inteleg deloc faza cu "sacrifica prieteni"...
O sa citeasca atunci cand o sa vina. Eu nu ma grabesc. Sa ma anunte printr-un mail. N-am timp sa mai intru pe aici.
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Lun 03 Dec 2012, 23:36
zaraza26 a scris:
Felicit admin-ul pentru rabdarea cu care tolereaza felul cum isi bate joc apocalyptica de varsta lui Mihai Leonte. Sacrifici prietenii ca sa creasca activitatea pe forum?
Nu sacrific nimc pentru nimic. Deja i-am atras atentia acelui utilizator în ceea ce priveste Mihai. El, sper să priceapă că atacurile pe care obisnuieste să le facă frecvent asupra utilizatorilor, nu sunt acceptate la Popasul Prisma Condor. Dacă el consideră că acest lucru nu e important, să o facă doar pe site-uri neimportante. Mie îmi place Delta atâta timp cât nu jigneste... după aceea vedem noi.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Mar 04 Dec 2012, 00:34
Mie efuziunile astea de indignare mi se par cam aiurea. Si bine-nteles ca nici eu nu tolerez jignirile. Doar ca unele personaje se indigneaza doar la anumiti useri. Si ce sa veeezi, unele crapa de grija lui Mihai sa mori de ras nu alta.
Cand jignea v**a, acum ceva timp in urma, zaraza era oarba si surda precum justitia.
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Mar 04 Dec 2012, 00:56
Mihaelo, de aia n-are ursul coada! O vezi ca sta linistita si o zgandari, ai?
Vin sarbatorilor, ma!
Sa dea dreacu in voi daca ma enervati si faceti ceva reprobabil vreunul dintre voi. Ca eu va vreau pe toti pe forum de sarbatori. Nu unul haisa si alta cia.
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Mar 04 Dec 2012, 01:02
lutra vulgaris a scris:
Vin sarbatorilor, ma!
...va vreau pe toti pe forum de sarbatori. Nu unul haisa si alta cia.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Mar 04 Dec 2012, 01:18
lutra vulgaris a scris:
Mihaelo, de aia n-are ursul coada! O vezi ca sta linistita si o zgandari, ai?
Vin sarbatorilor, ma!
Sa dea dreacu in voi daca ma enervati si faceti ceva reprobabil vreunul dintre voi. Ca eu va vreau pe toti pe forum de sarbatori. Nu unul haisa si alta cia.
Tu o vezi ca sta linistita? Eu o vad indignata aiurea. Siii, tocmai a zis mai sus ca nu mai are timp sa intre aici.
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: Distihurile lui Bujor Mar 04 Dec 2012, 02:47
Da ce intins citesti tu fata de babornita din mine. No, eu ce sa fac bre acuma. Am zis si eu.
Subiect: Pacalici…Mihai LEONTE Mar 04 Dec 2012, 03:29
PĂCĂLICI
Care sunteţi pe aici, În ziua de Păcălici?
Spune-mi tu când ne zici, Bancuri bune cu urzici,
Cu ascuţite ace de arici Să tot râzi până ce pici!
Ţine jocul, să nu-l strici, Când te plesneşte un bici!
Mergi la harnice furnici, Sau la bluze cu arnici!
E o zi de primăvară, Cu soare plin prin ţară.
Dacă-mi tragi o păcăleală, Voi ţine la noua tăvăleală!