LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame istorie romana efremovivanantonovici CPSF politica 1918 curiozitati 1 comment-143 humanitas sibiu padure muzica_traditionala brasov mediu nicuvar Popasul google Fantasy drumetie problema internet Limba taieri 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 I_vote_lcapDistihurile lui Bujor - Pagina 2 I_voting_barDistihurile lui Bujor - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Distihurile lui Bujor - Pagina 2 I_vote_lcapDistihurile lui Bujor - Pagina 2 I_voting_barDistihurile lui Bujor - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Distihurile lui Bujor

In jos 
+4
IRBESTRA
Emil Condor
abbilbal
Mihai LEONTE
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
IRBESTRA

IRBESTRA

Numarul mesajelor : 79
Varsta : 28
Localizare : Shielia
Data de inscriere : 12/08/2012

Distihurile lui Bujor - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 18 Aug 2012, 08:59

Afirmatia cu membru PCR e neutra!Nu e deci nici acuzatie ,nici lauda!Noi insa orientalele sudice avem de cum spunem primele cuvinte o educatie in arta cuvantului,si ca atare capatam o anumita cunostere asupra literaturii muzicii si dansului.Evident nu suntem creatoare ci consumatoare de arta,...dar avem un spirit critic obiectiv!

:http://abcd.top-me.com

l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 18 Aug 2012, 19:10

Dar caracterele cum se formează la "orientalele sudice"? smile
Am devenit curios si vreau să aflu cât mai mult despre polinezo-români. Very Happy

IRBESTRA

IRBESTRA

Numarul mesajelor : 79
Varsta : 28
Localizare : Shielia
Data de inscriere : 12/08/2012

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 18 Aug 2012, 21:11

Zona polineziei ca mostenire de la inaintaii autentici este sub semnul talionului.Indigenii au insa obiceiul de a se aduna seara toti dintr-un sat si a canta si dansa,dar nu sunt cantece ca aici,ci un fel de scoala.Acele cantece cuprind la inceput versificate pe loc evenimentele din acea zi a comunitatii.Apoi urmaza cantece cu tot felul de invataturi,!Arborigenii din neamul mamei se considera fiinte libere fii si fice ale pamantului si oceanului plamadite cu respiratia cerului.Noi credem ca oceanul si pamantul din care e trupul nostru pot fi invinnse si distruse dar rasuflarea cerului din noi niciodata nu poate fi infranta!singura care o poate infrange este mizeria din constiinta unora dar asta e autoinfrangere!

:http://abcd.top-me.com

l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
Sus In jos
Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

Numarul mesajelor : 580
Varsta : 83
Localizare : Moldova Noua Romania
Data de inscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 19 Aug 2012, 07:53

IRBESTRA a scris:
Nu pot spune asa pt ca stiu personajul!Are in jur de de 71 ani,nacut prin judetul Suceava.E posibil ca prin mama sa fie neam cu cantareata de muzica populara Daniela Condurache.A lucrat in minerit ca maistru.Ca membru al PCR a avut sarcini pe linia caselor de ajutor social reciproc.Ca ,,tanara speranta'' a aparut prin 1963 pe la Turda(daca retin bine de acum 2 ani cand studiam literatura de consum a perioadei comuniste)la cenaclu Pavel Dan.Am citi mai bine de jumatate dintre ce a publicat si am constatat ca nu a mai evoluat de la stadiu de,,tanara speranta''.A avut si ceva activitate printr-o localitate Moldova Noua..dar nu mai retin despre ce era vorba,pt ca eu cand am invatat ca autodidacta limba si literatura romana am dat importanta mai mult activitatii literare a diversilor indivizi din domeniu!
De aceea nu pot spune despre diamante.iar autorul(sunt sigura ) a inteles ce am spus!
Pentru a te informa corect iata biografia autorului inclusa in cel mai recent volum METAFORE APRINSE 2012 care se poate citi si aici:

http://en.calameo.com/books/0001367691484aed412c6

Portret de autor …Mihai LEONTE

Membru al Ligii Scriitorilor din Romania Filiala Banat

Amintiri despre mine…
( autobiografie )

M-am născut la data de 19 ianuarie 1941, în satul Petia, comuna Buneşti, judeţul Suceava, fiul lui Vasile şi Elena-Jăniţa LEONTE, născută Condurache.
Primele 4 clase elementare le-am urmat în satul natal, clasele 5 şi 6 în centrul de comună Buneşti, iar clasa a 7-a am absolvit-o la cursurile fără frecvenţă în anul 1961 la Zlatna. Între anii 1957 şi 1961 am urmat cursurile Şcolii Profesionale de Mineri Zlatna, regiunea Hunedoara.
De la 1 iulie 1961 până la 18 august 1962 am lucrat ca muncitor miner la Intreprinderea Minieră Gheorghe Doja Zlatna. Din noiembrie 1962 am lucrat ca miner la E.M. Baia de Arieş, regiunea Cluj. În perioada 1963-1966 am urmat cursurile Liceului Seral Baia de Arieş, însă semestrul II al clasei a X-a l-am absolvit la Liceul Seral Valea Călugărească. Liceul l-am absolvit cu diploma de bacalaureat în 1972, la Liceul Real Moldova Nouă, secţia Serală. Din noiembrie 1966 am lucrat la Intreprinderea Minieră Moldova Nouă ca miner, până în 15 septembrie 1968, când am fost selecţionat pentru şcoala de maiştri, pe care am urmat-o şi am absolvit-o în iunie 1969. De la 1 iulie 1969 am lucrat ca maistru miner subteran până la 1 septembrie 1980, când am fost promovat maistru principal minier subteran. Toată această perioadă, până la 1 mai 1990 când m-am pensionat, am lucrat numai în cadrul Intreprinderii Miniere Moldova Nouă.
În anul 1967 m-am căsătorit cu Ana Martinovici, cu care am doi copii: LEONTE Marius Dan, născut la 2 aprilie 1968, actualmente mecanic miner subteran, căsătorit, un copil; LEONTE Amelia Elena, născută la 11 mai 1969, actualmente cetăţean al S.U.A.; lucrează la Spitalul Municipal Hartford din Connecticut, fiind absolventă a unei facultăţi de management.
Pe tot parcursul activităţii din producţie am fost colaborator al Sindicatului Miner, fiind organizator de grupă permanent şi, sporadic, în conducerea superioară. În permanenţă, am continuat unele activităţi extraprofesionale; în perioada 1963-1965 am frecventat Cenaclul Literar „Pavel Dan” Turda, unde am debutat cu poezia „Artist în minerit” în ziarul „Turda Nouă”.
Din 1976 am devenit membru al Asociaţiei Filateliştilor din România, unde am avut diverse funcţii de conducere, fiind evidenţiat cu Diploma cu rang de Medalie de Argint de către asociaţie. În perioada 1978-1982 am jucat şah prin corespondenţă la diverse turnee interne, printre care şi Cupa României.
După ieşirea la pensie, în 1990, considerând că e necesar ca bătrânii să-şi poată apăra drepturile, am iniţiat înfiinţarea Asociaţiei Pensionarilor „Clisura Dunării” şi apoi la fondarea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Moldova Nouă. Ambele organizaţii au fuzionat în ianuarie 1993, având o conducere unică, al cărei preşedinte am fost ales, iniţial, şi reales până în prezent. În 1994 cu ambele organizaţii am aderat la Uniunea Generală a Pensionarilor din România, fiind ales în Consiliul Naţional în 1994 şi reales în 1998. La alegerile locale din 1992, am fost ales Consilier Independent al oraşului Moldova Nouă, iar apoi Consilier Judeţean Independent pentru judeţul Caraş-Severin. Actualmente nu fac parte din niciun partid politic. Sunt membru al Alianţei pentru Pace din România, filiala Caraş-Severin. Colaborator al Asociaţiei Pro-Democraţia Club Reşiţa. Mai sunt membru al Asociaţiei Amatorilor de Ştiinţă şi Cultură Bucureşti, unde este preşedinte profesorul Claudiu Vodă, cunoscut autor de lucrări ştiinţifice pentru tineret.
Ca hobby, am fost şi sunt fotograf amator, iniţiind şi organizând din 1998 la Moldova Nouă Expoziţia Fotografică „Bătrânii noştri” care are loc în fiecare an la 1 octombrie cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.
Am reuşit să-mi tipăresc creaţiile începând cu anul 1999 astfel;
- 1999 - a apărut placheta ,,ALB-NEGRU’’ ( poezii)
- 2000 - a apărut placheta ,,NOSTALGII’’ ( poezii)
- 2001 - a apărut placheta ,,REVERII ADVERSE’’ ( poezii)
- 2001 - a apărut placheta ,,VALENŢE MEDII’’ ( poezii)
- 2002 - a apărut volumul ,,MEDITAŢII ADMISE’’
- 2004 - a apărut volumul ,,APOGEUL METAFORIC’’
- 2006 - a apărut volumul ,,AGATE MAGICE’’
- 2006 – a iniţiat apariţia volumului antologic al poeţilor de pe NET; SPIRALELE VIEŢII
- 2007 a iniţiat apariţia volumului antologic al poeţilor de pe NET; DRUMURILE VIEŢII
- 2008 – selecţionat în volumul antologic; FREAMĂT DE DOR la Editura 3D.
- 2008 - a apărut volumul ,,MIRAJELE ALBASTRE’’ la Editura Promarketing Reşiţa
- 2008 - iniţiază apariţia volumului antologic a 19 poeţi de pe NET; MIRAJELE VIEŢII, tipărit la Suceava.
- 2009 - iniţiază apariţia volumului antologic a 19 poeţi de pe NET; IZVOARELE VIEŢII, tipărit la Suceava.
- 2009 - coautor în volumul antologic; UNIVERSUL BUCURIEI - Suceava.
- 2010 - a iniţiat apariţia volumului antologic al poeţilor de pe NET; SPERANŢELE VIEŢII, care a fost tipărit la Suceava în anul 2010
- 2010 am tipărit volumul ,,ARMONII MAJORE’’ – poezii şi alte scrieri
- 2010 inclus în volumul ÎNSEMNE tipărit la Bacău
- 2010 – inclus in volumul Să nu uitaţi de mine al poetului Marin BUNGET
- 2010 - coautor în volumul ASPIRAŢII tipărit de www.RGrup.ro
- 2011 – coautor în volumul antologic VIS ŞI PASIUNE coordonat de poetul ieşean Nicolae STANCU reţeaua www.esente.ning.ro
- 2011 – am tipărit volumul MEMORII ACCESIBILE versuri şi proză Editura Brumar Timişoara
- 2011 - am iniţiat şi coordonat apariţia volumului antologic al poeţilor de pe NET; AMINTIRILE VIEŢII, care a fost tipărit la Editura Brumar din Timişoara în anul 2011
Începând cu anul 1999 participă la toate ediţiile Zilelor Culturii la Moldova Nouă, prezentându-şi volumele tipărite publicului larg, dar şi invitaţilor acestor manifestări anuale.
În 8 august 2002, Consiliul Local al comunei Buneşti, judeţul Suceava mi-a acordat titlul de „Cetăţean de onoare” al acestei comune.
În februarie 2002 am fost invitat de către regretatul poet Ion CHICHERE, la Cenaclul Semenicul din Reşiţa, unde am susţinut o seară de poezie împreună cu membrii acestui cenaclu.
Am avut diverse colaborări, începând din 1994, la ziarul „TIMPUL” din Reşiţa, în apărarea intereselor şi drepturilor pensionarilor, ca şi a tuturor persoanelor defavorizate. De asemenea colaborez şi la postul de radio Timişoara, cu realizatorii emisiunii „Vârsta a Treia”.
Am colaborat şi la ziarul „Poştaşul”, cât şi la alte publicaţii.
- 2008 colaborări la ziarele Săptămânalul Clisurii Drobeta Turnu Severin şi Vocea Clisurii din Moldova Nouă.
Întrând în rândul NET-iştilor, activitatea mea a fost mult uşurată prin răspândirea cu repeziciune a scrierilor personale, dar şi încurajarea celorlalţi autori tineri, şi mai puţin tineri, căutând să le promovez creaţiile pe diverse site-uri, dar şi prin volumele antologice menţionate.
Am publicat şi public în continuare pe diverse site-uri literare de pe Internet creaţiile mele mai vechi şi mai noi.
Activitate literară din reviste; Publicat în Bocşa culturală şi Ecouri literare Vaslui.
În revistele electronice AGERO din Stuttgart, Observatorul din Toronto, Nordlitera din Suceava, Visul Orăştie, Slova Creştina din Cluj Napoca, Confluenţe româneşti...
Pagina de Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Mihai-Leonte/147513888638346?ref=hl

http://www.flickr.com/photos/22071323@N06
Sus In jos
http://www.armbell.com/petia/
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 19 Aug 2012, 08:34

Mihai, felicitari pentru activitatea ta... putini se pot mandri cu atat de multe realizari!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 19 Aug 2012, 16:43

Se pare că prietenul nostru Mihai nu a avut timp să se plictisească în... ultimii 71 de ani! Very Happy

Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 19 Aug 2012, 16:51

Emil Condor a scris:
Se pare că prietenul nostru Mihai nu a avut timp să se plictisească în... ultimii 71 de ani! Very Happy
Multumesc Adminule Emil Condor pentru atentia acordata.
Multumesc tuturor cititorilor mei chiar daca nu comenteaza.
Deocamdata inca nu ma plictisesc.
Sper sa mai fiu activ pana sunt printre voi...

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyLun 20 Aug 2012, 07:48

Citim fara sa comentam... nu e mai bine asa? Eu nu ma pot pronunta in materie de poezie, nefiind critic literar... la mine e simplu: imi place, sau nu-mi place... citesc, sau nu citesc!

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMar 21 Aug 2012, 08:31

dolion a scris:
Citim fara sa comentam... nu e mai bine asa? Eu nu ma pot pronunta in materie de poezie, nefiind critic literar... la mine e simplu: imi place, sau nu-mi place... citesc, sau nu citesc!

Si daca as fi critic literar, nu m-as putea abtine sa nu remarc ce calitati ca om are Mihai!! Am citit o pilda, ceva de genul, care spunea asa: de ce sa condamnam un peste ca nu stie sa inoate ca o pasare? El inoata admirabil!! In aceste poezii am vazut un OM care scrie si poezii frumoase! thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyMar 21 Aug 2012, 08:36

zaraza26 a scris:
dolion a scris:

Si daca as fi critic literar, nu m-as putea abtine sa nu remarc ce calitati ca om are Mihai!! Am citit o pilda, ceva de genul, care spunea asa: de ce sa condamnam un peste ca nu stie sa inoate ca o pasare? El inoata admirabil!! In aceste poezii am vazut un OM care scrie si poezii frumoase! thumb_yello
Multumesc ,,zaraza26" pentru toate comentariile la scrierile mele.
DA, nu consider ca neaparat toate poeziile sunt frumoase cum zici, dar au fost scrise.

Sus In jos
Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Nu intelegi?...autor Mihai LEONTE   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 11 Noi 2012, 20:43

Nu înţelegi?

nebunule nu înţelegi?
că dragostea nu are legi.

dacă vrei să-ţi fie bine,
cândva, va veni la tine .

nu fugi după iubire,
că e doar o nălucire.

nu mai spune că iubeşti,
să nu te îmbolnăveşti.

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 11 Noi 2012, 21:46

Mihai LEONTE a scris:
Nu înţelegi?

nebunule nu înţelegi?
că dragostea nu are legi.

dacă vrei să-ţi fie bine,
cândva, va veni la tine .

nu fugi după iubire,
că e doar o nălucire.

nu mai spune că iubeşti,
să nu te îmbolnăveşti.

Draga Mihai, noi suntem iubirea! I love you
Sus In jos
Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Nu mai crede!...autor Mihai LEONTE   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyLun 12 Noi 2012, 18:07

Nu mai crede!

nu mai crede tot ce vezi
spune-mi despre caii verzi.

nu-mi lăsa nici o speranţă
taie mi-o de la distanţă.

lumea creadă ce o vrea
rămân la părerea mea.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 15 Noi 2012, 03:17

zaraza26 a scris:
... noi suntem iubirea! I love you
I love you love I love you

Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Nu vrei?...autor Mihai LEONTE   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyJoi 15 Noi 2012, 07:58

Nu vrei?

nu vrei dragă să te schimbi?
să nu mai arunci cu ghimpi?

caută mai multe ţepe,
şi aruncă în otrepe.

acele îţi sunt cam slabe,
pentru blăni şi pentru labe.

bine ar fi să fii cuminte,
cum erai mai înainte.

nu da-n urşii inocenţi,
care vezi, sunt înţelepţi!

care nu ridică laba,
munca ta este degeaba!

Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 20:16

Mihai LEONTE a scris:
Nu vrei?
ai 71 ani si esti din Moldova Noua?
asta e prin sudul Banatului, nu-i asa?
Sus In jos
Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 21:08

apocalyptica a scris:
Mihai LEONTE a scris:
Nu vrei?
ai 71 ani si esti din Moldova Noua?
asta e prin sudul Banatului, nu-i asa?
DA. Moldova Noua este un oras important pe malul Dunarii.

Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 21:15

Mihai LEONTE a scris:
am o actiunie la ultimul sfarsit de saptamana din februarie, inclusiv pe acolo
ai nepoti la scoala sau liceul din oras?
este un proiect de nivel national, asa ca apreciem participarea fiecaruia

p.s. NU e vorba de bani!
Sus In jos
Mihai LEONTE

Mihai LEONTE

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 21:19

apocalyptica a scris:
Mihai LEONTE a scris:
am o actiunie la ultimul sfarsit de saptamana din februarie, inclusiv pe acolo
ai nepoti la scoala sau liceul din oras?
este un proiect de nivel national, asa ca apreciem participarea fiecaruia

p.s. NU e vorba de bani!
Orisice actiune se face cu persoane cunoscute. Lasa-mi un mesaj privat.
Depinde si tematica actiunii!

Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 21:27

Mihai LEONTE a scris:
Orisice actiune se face cu persoane cunoscute. Lasa-mi un mesaj privat.
Depinde si tematica actiunii!
Tematica este strict legata de conformarea la obiectivul articolului 17 din Directiva 105/2006 a Consiliului Europei.
Mai revin cu precizari prin ianuarie*

P.S. * - asta, desigur, in caz ca adminul nu ma baneaza intre timp (mai ales dupa ce va afla rezultatele alegerilor parlamentare)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 21:32

Poti să fii chiar PCR (Plagiatorul, Ciobanul, Repetentul) si tot nu te banez.
La Popas nu se obisnuieste să se dea ban din motive politice. smile

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 23:04

Emil Condor a scris:

Mesajele private pot fi utilizate?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptySam 17 Noi 2012, 23:06

Da.

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 18 Noi 2012, 09:16

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Mesajele private pot fi utilizate?
la ce?
baga niste like-uri pe fesbucul plin de succesuri a lui eba si va da ban tuturor userilor pe care-i indici Laughing
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 EmptyDum 18 Noi 2012, 16:25

Emil Condor a scris:
Da.
daca dezactiveaza optiunea, nici macar nu afla de mesajele private
de altfel, e cea mai buna procedura... Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Distihurile lui Bujor   Distihurile lui Bujor - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Distihurile lui Bujor
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: MIHAI LEONTE-
Mergi direct la: