__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| FAMILIA | |
|
+7Franz Schneider bulache abbilbal zuum abba aurora daneics 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:43 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Ultima editare efectuata de catre aurora in Dum 18 Ian 2009, 00:45, editata de 1 ori | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:44 | |
| - daneics a scris:
- abba a scris:
- daneics a scris:
- abba a scris:
- Pai, vezi cum o intorci ca la Ploiesti? Acu zici sa ne supunem unii altora si in dragoste! Nu e acelasi lucru cu ce ai spus in prima postare!
inseamna ca acel verset se refera la frati!nu ti-e somn? Ei, uite asa mai vii de-acasa! Nu mi-e somn! Dar tie? ori esti vaduva ,ori divortata!iar daca esti casatorita atunci ...e bai!Mi se pare mie ,sau vrei sa sari pe mine!? Uite cum vorbeste diavolul prin gura ta! Piei, Satana! Ptiu, ptiu! Aici era necesar emoticonul ala cu facutul crucii! Vezi , Emile? | |
| | | daneics
Numarul mesajelor : 32 Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:47 | |
| - abba a scris:
- Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în El.
Uite, ca sa nu zici ca nu citesc si citatele tale! Asta nu-l pricep eu cum vine! Adicatelea fratele , respectiv aproapele nu fac parte din lume? Ce e lumea asta? Ca eu stiu ca e multa si facem si noi parte din ea! E adevarat ca facem parte din ea,dar suntem diferiti ,iar Domnul a zis ca dupa cum EL nu este din lume ,tot asa si noi,lumea apartine celui rau,cei rai sunt copiii lui,cei credinciosi sint fiii lui D-zeu,sintem doua lumi paralele!. | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:48 | |
| Daca chiar te intereseaza starea mea civila, afla ca sunt in pat , langa sotul meu, si ne amuzam impreuna de dialogul de pe forum. A lasat si comedia de la televizor pentru tine! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | abba
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:50 | |
| - daneics a scris:
- abba a scris:
- Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în El.
Uite, ca sa nu zici ca nu citesc si citatele tale! Asta nu-l pricep eu cum vine! Adicatelea fratele , respectiv aproapele nu fac parte din lume? Ce e lumea asta? Ca eu stiu ca e multa si facem si noi parte din ea! E adevarat ca facem parte din ea,dar suntem diferiti ,iar Domnul a zis ca dupa cum EL nu este din lume ,tot asa si noi,lumea apartine celui rau,cei rai sunt copiii lui,cei credinciosi sint fiii lui D-zeu,sintem doua lumi paralele!. Wow, inseamna ca eu traiesc in "The Twilight Zone"!!! :roflmao: | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:54 | |
| - daneics a scris:
- E adevarat ca facem parte din ea,dar suntem diferiti ,
Sigur ca suntem diferiti, barbati si femei, in primul rand fizic, apoi prin tot ceea ce suntem, fizic si psihic, mental, ca formatie, ca educatie, ca si preocupari... suntem diferiti. - daneics a scris:
- iar Domnul a zis ca dupa cum EL nu este din lume ,tot asa si noi,
Cum adica "tot asa si noi"? noi nu facem parte din lume? adica nu suntem oameni, sau cum intelegi tu asta? - daneics a scris:
- lumea apartine celui rau,cei rai sunt copiii lui,
Cum sa apartina lumea celui rau? Lumea este plina de frumos, de bunatate, de dragoste, de bucurie! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | daneics
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 00:54 | |
| - abba a scris:
- daneics a scris:
- abba a scris:
- daneics a scris:
- abba a scris:
- Pai, vezi cum o intorci ca la Ploiesti? Acu zici sa ne supunem unii altora si in dragoste! Nu e acelasi lucru cu ce ai spus in prima postare!
inseamna ca acel verset se refera la frati!nu ti-e somn? Ei, uite asa mai vii de-acasa! Nu mi-e somn! Dar tie? ori esti vaduva ,ori divortata!iar daca esti casatorita atunci ...e bai!Mi se pare mie ,sau vrei sa sari pe mine!? Uite cum vorbeste diavolul prin gura ta! Piei, Satana! Ptiu, ptiu! Aici era necesar emoticonul ala cu facutul crucii! Vezi , Emile? oh,mai esti si religioasa!Iesi afara din religie cit mai poti ,altfel ramii in necazul mare! | |
| | | daneics
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 01:03 | |
| - aurora a scris:
- daneics a scris:
- E adevarat ca facem parte din ea,dar suntem diferiti ,
Sigur ca suntem diferiti, barbati si femei, in primul rand fizic, apoi prin tot ceea ce suntem, fizic si psihic, mental, ca formatie, ca educatie, ca si preocupari... suntem diferiti.
- daneics a scris:
- iar Domnul a zis ca dupa cum EL nu este din lume ,tot asa si noi,
Cum adica "tot asa si noi"? noi nu facem parte din lume? adica nu suntem oameni, sau cum intelegi tu asta?
- daneics a scris:
- lumea apartine celui rau,cei rai sunt copiii lui,
Cum sa apartina lumea celui rau? Lumea este plina de frumos, de bunatate, de dragoste, de bucurie! e plina de hidos,de ura ,de rautate ,de tristete!Sintem fii ,si pt ca suntem fii ,sintem mostenitori impreuna cu EL si stramutati in locurile ceresti,ascunsi cu Hristos in D-zeu,restu,lulea si pofta ei piere dar Cuvintul D-zeului nostru ramine in veac.Si noi in EL.Fiii lui D-zeu cred altfel decit cei rai,ei cred mesajul actual al lui D-zeu,pe cind ceilalti cred pe cei rai care i-au inselat.Acestia le prezinta trecutul sau viitorul dar le ascund prezentul!. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 01:09 | |
| Nu esti coerent in ceea ce scrii. De ce nu incerci sa raspunzi cu cuvintele, cu gandurile tale, la ceea ce am scris si eu, sa incercam sa legam o discutie, un dialog. Pentru asta cred ca esti pe forum, ca sa discutam intre noi, cu vorbele si gandurile noastre. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | daneics
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 01:40 | |
| - aurora a scris:
- Nu esti coerent in ceea ce scrii.
De ce nu incerci sa raspunzi cu cuvintele, cu gandurile tale, la ceea ce am scris si eu, sa incercam sa legam o discutie, un dialog.
Pentru asta cred ca esti pe forum, ca sa discutam intre noi, cu vorbele si gandurile noastre.
tocmai daia ziceam ca suntem diferiti ,unii avem cuvintele Domnului ,pe cind ceilalti gindurile si parerile de cenusa!Filozofie poti sa faci cita vrei ,si cu cine vrei ,eu iti raspund cu versete biblice ,ca astea sunt gindurile mele. | |
| | | daneics
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 01:43 | |
| - abba a scris:
- Daca chiar te intereseaza starea mea civila, afla ca sunt in pat , langa sotul meu, si ne amuzam impreuna de dialogul de pe forum. A lasat si comedia de la televizor pentru tine!
bravo ,daca v-am acaparat atentia ,inseamna ca aveti nevoie de mine!ca sa va aduc la unison! | |
| | | daneics
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 01:52 | |
| - aurora a scris:
- tu zici "barbat +dragoste+femeie=copil"
io iti spun siguuur ca "barbat +femeie=copil"
dragoste daca e, e, daca nu e, tot copil iese! iese ,dar e vorba de o atractie acolo! | |
| | | daneics
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 01:59 | |
| - abba a scris:
- Pai, hai! S-o luam cu fericirea aia care zici ca se invata asa, din experienta unuia si a altuia!
Ai putea sa ne impartasesti si noua din fericirea ta? Ai gasit-o? Unde si cum? Sunt numai ochi, crede-ma! vad ca nu esti nici ochi,daramite altceva!Mai asteapta!Cu rabdarea ajungi sa poti cunoaste Adevarul ,cu comedia si minciuna te complaci in minciuna!minciuna religioasa! | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 02:18 | |
| Biblia contine invataturi pentru toate timpurile. De aceea, la timpul nostru ar trebui sa o citim cu ochii din timpul nostru nu sa ne chinuim sa traim dupa normele de acum 2000 de ani care oricum au disparut de mult. | |
| | | abba
| Subiect: Re: FAMILIA Dum 18 Ian 2009, 07:39 | |
| - daneics a scris:
- abba a scris:
- Pai, hai! S-o luam cu fericirea aia care zici ca se invata asa, din experienta unuia si a altuia!
Ai putea sa ne impartasesti si noua din fericirea ta? Ai gasit-o? Unde si cum? Sunt numai ochi, crede-ma! vad ca nu esti nici ochi,daramite altceva!Mai asteapta!Cu rabdarea ajungi sa poti cunoaste Adevarul ,cu comedia si minciuna te complaci in minciuna!minciuna religioasa! Aici ai facut un pas in plus in teritoriul nepermis. Daca vrei, continuam pe tonul acesta, dar de la tine ma astept la un exemplu de cumpatare si de intelepciune. | |
| | | abba
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Lun 19 Ian 2009, 05:18 | |
| Daneics, când bărbatul decide să se călugărească, ce întemeiază? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: FAMILIA Lun 19 Ian 2009, 05:25 | |
| Daneics, ca bărbat (cum spuneai în introducerea la subiect) de ce ţi-ai luat avatar în travesti? Sau... regreţi cumva că eşti bărbat ? | |
| | | zuum
| | | | abbilbal
| Subiect: Re: FAMILIA Mar 20 Ian 2009, 10:09 | |
| Noa şi tu acum Zuumule. Lasă ficioru-n pace, dacă tot vrea să-şi zică bărbat şi să poarte rochii scurte, de muiere ademenitoare, să-şi folosescă prisosul de vreme trecătoare... la gunoi. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: FAMILIA Lun 26 Ian 2009, 22:26 | |
| Familia nu mai inseamna ceea ce a insemnat acum 50 de ani, mama ,tata si copilul. Acum e mama,mama si copilul sau tata,tata si copilul...si e ok! | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: FAMILIA Mier 28 Ian 2009, 15:43 | |
| Sau copilul lasat la tomberonul de gunoi? :eusa_naughty: | |
| | | zuum
| Subiect: Re: FAMILIA Mier 28 Ian 2009, 15:45 | |
| - bulache a scris:
- Sau copilul lasat la tomberonul de gunoi? :eusa_naughty:
Cam asa! 90% din cazuri mamele/parintii care fac asta sunt atei! | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008