LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala google comment-143 Fantasy politica Popasul internet humanitas drumetie istorie romana curiozitati mediu Limba sibiu CPSF efremovivanantonovici padure 1918 reclame taieri 1 23 nicuvar brasov problema
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Fâşia Gaza - Pagina 2 I_vote_lcapFâşia Gaza - Pagina 2 I_voting_barFâşia Gaza - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Fâşia Gaza - Pagina 2 I_vote_lcapFâşia Gaza - Pagina 2 I_voting_barFâşia Gaza - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Fâşia Gaza

In jos 
+5
cactus
Roxy
Emil Condor
Anahoret
aurora
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
bulache
Trecut în nefiintă :(
bulache

Numarul mesajelor : 616
Data de inscriere : 18/10/2008

Fâşia Gaza - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 07 Ian 2009, 11:19

Da asa-i Zuum,dar nu uita ca acel popor e de mult rasfirat in lume si astea de acum is evrei kzari din spepele rusiei,asa au adus si barbarismul.Au preluat slogamul nazist "Spatiu VIital" oh da!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyJoi 08 Ian 2009, 20:43

Pentru cine poate receptiona postul tv Realitatea Tv
( in primul rand cei din Romania, cei de afara nu stiu care pot receptina acest post)

Maine seara la ora 21.45 se va transmite un documentar despre conflictul dintre Israel si Gaza,
documentar realizat de celebrul regizor Oliver Stone.
Contine si interviuri cu personajele cheie din acest conflict.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptySam 10 Ian 2009, 11:33

aurora a scris:
Pentru cine poate receptiona postul tv Realitatea Tv
( in primul rand cei din Romania, cei de afara nu stiu care pot receptina acest post)

Maine seara la ora 21.45 se va transmite un documentar despre conflictul dintre Israel si Gaza,
documentar realizat de celebrul regizor Oliver Stone.
Contine si interviuri cu personajele cheie din acest conflict.

Nu stiu cati ati vazut acest documentar... a fost foarte interesant.
Filmari la fatza locului, interviuri greu obtinute cu sefii tuturor partilor implicate, Ehud Barak, Shimon Peres şi Benjamin Netanyahu, chiar si cu Yasser Arafat, cu cativa luptatori hamas, mascati si foarte extremisti in declaratii,
cu oameni din randurile populatiei. Alături de ei, în documentar apare chiar şi regizorul american. Filmul arată istoricul de zeci de ani al tensiunilor dintre israelieni şi palestinieni şi dezvăluie ipostaze inedite ale liderilor din cele două tabere.
Filmarile sunt teribile. Acolo nu e viata, e iad! Nu exista loc in care sa poti fi in sigurant, este o saracie si o mizerie si o degradare inumana! Chiar si echipa de filmare, ca orice ziarist de altfel, au fost intr-un pericol imens.

Incercati poate gasiti filmul - documentar „Persona Non Grata” prin alte surse. Merita.

https://www.youtube.com/watch?v=9F9ddPKazf0

aurora

aurora

MesajSubiect: O noapte cu regele ("One night with the king")   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptySam 10 Ian 2009, 21:06

Va recomand sa vedeti " O noapte cu regele " ("One night with the king")

" "O noapte cu regele" este filmul care m-a cutremurat cu adevarat, care mi-a patruns sufletul pana in adancurile sale, rascolind toata existenta sa si aducandu-mi aminte ca SUNT FEMEIE. Am fost mereu convinsa ca nimic nu este intamplator, iar in noaptea asta, acest lucru mi-a fost confirmat de faptul ca ceva, ca o forta mai presus de noi, m-a impins sa vad acest film. Eram plictisita si imi doream sa vizionez ceva. Inclinam spre celebrul "Drumul matasii" intrucat auzisem si citisem destule critici la adresa sa, majoritatea favorabile si nu-mi doream sa risc a ma plictisi si mai tare, asa ca aproape alesesem DVD-ul cand ceva mi-a facut ochii sa cada pe "O noapte cu regele". L-am luat din raft: era nedesfacut, desi fusese cumparat de mai bine de o luna. Am primit carcasa si am citit :
"SIMTE FORTA DESTINULUI". M-a atins oarecum, asa ca l-am desfacut si l-am introdus in laptop. I-am dat play si restul a fost pura magie.
"One night with the king" este un film spectaculos, regizat de catre Michael O. Sajbel parca pentru a scoate in evidenta trairile actorilor, acestia fiind niste monstrii sacrii ai cinematografiei universale ca Omar Sharif, Peter O'Toole, Luke Goss, Tiffany Dupont, John Rhy- Davies, John Noble. Jocul lor este unul de exceptie, creand situatii si dand valoare sentimentelor transmise de scenariu. Povestea ii are in centru pe Xerxes, regele Persiei si pe Hadassah, o tanara domnita israelita ce viseaza la intoarcerea in tara sa natala. Dupa un complot la curte, Vassti, regina persana este detronata printr-un decret regal, iar Xerxes se afla in situatia de a organiza "concurs" pentru a-si alege o alta sotie. Aici intra in scena Hadassah, rebotezata Estera, care ii fura inima si mintea regelui prin inocenta, caldura si candoarea sa. Il invata ce este iubirea si onoarea si il transforma in ceva ce niciodata nu ar fi sperat sa fie: un rege ce-si pune poporul mai presus de razboaie si indatoriri politice. Astfel, Estera opreste si uciderea israelitilor si razboiul cu grecii. Nu am dat detalii despre actiunea filmului si m-am rezumat la a va povesti in linii mari subiectul, intrucat este absolut pacat sa nu-l vizionati. Dincolo de a fi un film, "O noapte cu regele" este o poveste de dragoste despre onoare, putere, credinta, puritate, iubire mai presus de orice. Este povestea biblica a unei femei care ramane femeie inainte de a deveni orice altceva si care isi infrunta cu mandrie soarta. Este povestea unei femei care schimba destinul unui intreg popor prin puterea iubirii si a credintei din ea. Hadassah este cea care demonstreaza ca a fi femeie este cel mai de pret dar pe care Dumnezeu i-l poate face unui om si ca numai o femeie este capabila sa faca ceea ce nimeni si nimic altceva nu poate. Numai o femeie poate iubi asa si numai ea poate face iubirea sa capete puteri nebanuite. Acest film a fost ca un semn divin pentru ca azi incetasem sa mai cred in mine ca femeie si sa-mi mai doresc sa mut muntii de la locul lor. Astazi incetasem sa mai lupt cu timpul si cu destinul si incercam sa ma blazez, sa ma transform intr-o simpla muritoare. Acum am inteles insa ca SUNT FEMEIE si ca IUBESC, iar asta va schimba cu adevarat lumea. Pentru ca in inima in care exista iubire, exista insasi Dumnezeu. Iar acolo unde e Dumnezeu, orice devine posibil! Visele voastre se implinesc daca sunt iubire si fiecare lacrima devine nectar de nemurire pura daca se naste din iubire caci numai IUBIREA E DUMNEZEU, IAR DUMNEZEU E ABSOLUTUL! TREBUIE NUMAI SA CREZI!!! "

http://aianadinu.blogspot.com/2008/09/o-noapte-cu-regele.html

Fâşia Gaza - Pagina 2 2006_one_night_with_the_king_012

https://www.youtube.com/watch?v=Cqmhafi3lYI&feature=related

Incepe ca o poveste... pare o poveste... m-a facut sa inteleg cuvintele lui Shimon Peres din interviul din documentarul „Persona Non Grata” de care v-am spus, ca acest conflict este profund sentimental, emotional, vine din adancurile istorice ale sentimentelor si resentimentelor acumulate din toate partile si care sunt aproape imposibil de impacat.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 14 Ian 2009, 11:31

O prietena a mea a primit acest mail, pe care mi l-a trimis impreuna cu pps-ul care mi s-a parut interesant:

" Dragii mei ,
În timp ce făceam acest pps a fost din nou sirena şi a trebuit să intrăm în adăpost.
Am auzit " bum "- urile , una a fost aproape şi a făcut zgomot mare.
Nu pot să spun ca este o senzaţie prea plăcută.
Acum îmi dau seama cît de lung poate să fie un minut ! De la începerea sirenei avem 1 minut să ajungem la adăpost şi de obicei după cîteva secunde auzim deja " bum" -ul .
Noi suntem bine , racheta nu a făcut victime.
Am trimis mult material despre Hamas şi luptele armatei pînă acum .
Acest pps l-am făcut despre Israel şi aportul ei la bunăstarea oamenilor din lume. "

ISRAEL

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 14 Ian 2009, 15:39

De ambele parti...frica este aceeasi! Moartea este aceeasi! Doar viata e diferita!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptySam 17 Ian 2009, 23:11

Israelul a declarat armistitiu in Gaza !!!

Incetarea unilaterala a focului.

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyDum 18 Ian 2009, 02:28

aurora a scris:
Israelul a declarat armistitiu in Gaza !!!

Incetarea unilaterala a focului.

Iar au cotizat americanii!
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 EmptyMier 06 Mai 2009, 13:32

pentru curioshi... http://www.mikledet.com/

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fâşia Gaza   Fâşia Gaza - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Fâşia Gaza
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2