Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 23 Apr 2011, 08:11
_____________________ Doctor Cross
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 23 Apr 2011, 20:39
Lumină în suflet, bucate alese pe masă, cei dragi să fie alături de voi, cu drag Paşte fericit!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 24 Apr 2011, 09:31
Christos a inviat! Sanatate maxima, tuturor de pe aici si de aiurea, sa ne bucuram din plin de sarbatoare, de cer senin si de soare, zambiti si va veseliti si la masa sa veniti, ca v-asteapta bunataturi, cum nici cu gandul nu ganditi, dar in primul rand, ouale rosii, nerabdatoare de a fi ciocnite!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 24 Apr 2011, 15:15
Adevarat a inviat!
Tuturor:
O zi plina de Lumina! Pace in suflet si in gand!
Ion
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 24 Apr 2011, 16:39
Cu adevărat a înviat! Si a făcut-o pentru noi toti, fără exceptie.
S-aveti parte necontenit de Lumina Sa care este LUMINA LUMII.
Toată dragostea să fie cu voi!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 21 Mai 2011, 10:21
Pentru cei ce poarta numele de Constantin si Elena, aveti din partea mea, toate urarile de bine!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
CRUCIAT
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 21 Mai 2011, 10:25
La multi ani fericiti! sarbatoritilor!
dolion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Mier 29 Iun 2011, 13:23
În această lună, în ziua a douăzeci şi noua, pomenirea Sfinţilor Slăviţilor şi întru tot lăudaţilor şi mai-marilor Apostoli Petru şi Pavel.
Pentru toţi cei care-şi sărbătoresc ziua numelui şi pentru o persoană dragă, care azi îşi sărbătoreşte ZIUA DE NAŞTERE....un cald LA MULŢI ANI, ÎN LINIŞTE ŞI PACE!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Joi 30 Iun 2011, 02:21
dolion a scris:
Pentru toţi cei care-şi sărbătoresc ziua numelui şi pentru o persoană dragă, care azi îşi sărbătoreşte ZIUA DE NAŞTERE....un cald LA MULŢI ANI, ÎN LINIŞTE ŞI PACE!
La Multi Ani!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 18 Dec 2011, 14:05
Multumim, Abby! Esti un prieten drag, dar ia mai vino tu si spune-ne ce fac cei doi pui. Ca nu mai stim nimic de ei...
Ion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Lun 19 Dec 2011, 22:41
Foarte frumoase Colindele noastre, postate de Abby. Multumim mult! Ion
Emil Condor
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 01:28
Email de la Anahoret: <<Transmite-le tuturor forumşitilor din LL salutările mele şi urarea de "La mulţi ani!".>>
Multumiri multe lui Anahoret că s-a gândit si la noi. Dumnezeu să-l binecuvinteze acolo unde e. Sărbători fericite!
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 08:23
Fie ca Dumnezeu sa va dea umple sufletele cu pace si dor: Maranatha! La Multi Ani si Un An Nou Fericit!
Madrigal: Cele mai frumoase colinzi, pe care le ascult in fiecare an, in mod necesar:
Michael W Smith, unul dintre cantaretii mei preferati:
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Ciprian
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 08:27
@Ostrovna: Lacul de mai sus, Crater Lake, Oregon, este cel mai adanc lac din SUA, in crestere, si se afla pe varful retezat al unui... crater Este alimentat in exclusivitate de catre precipitatii. Foarte frumoasa imagine!
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Ciprian
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 08:28
Emil Condor a scris:
Email de la Anahoret: <<Transmite-le tuturor forumşitilor din LL salutările mele şi urarea de "La mulţi ani!".>>
Multumiri multe lui Anahoret că s-a gândit si la noi. Dumnezeu să-l binecuvinteze acolo unde e. Sărbători fericite!
Da' care-i treaba de nu o face personal?
dolion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 08:34
Buna dimineata, la Mos' Ajun! Sarbatori fericite!
CRUCIAT
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 16:00
La multi ani, multi ani ! multi ani fericiti, impliniti si alaturi de toti cei dragi.
ANGELABAB
Numarul mesajelor : 41 Data de inscriere : 09/11/2011
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 17:10
Sarbatori fericite. LA MULTI ANI
Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 18:41
Craciun Fericit si sarbatori minunate alaturi de cei dragi!
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 18:41
Uite ca am ajuns impreuna in seara de ajun. Acusi vine Mos Craciun la cei care au fost cuminti, fireste.
Va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi voua.
Emil Condor
Subiect: Re: Urari de sarbatori Sam 24 Dec 2011, 20:25
Ciprian a scris:
Maranatha!
Cu certitudine!
Citat :
Madrigal
Si eu ascult piesele astea destul de frecvent. Îmi plac!
Sărbători fericite tuturor de la Popas si familiilor lor! Dumnezeu să fie mereu cu noi.
Ion
Subiect: Re: Urari de sarbatori Dum 25 Dec 2011, 05:04
Cand e dimineata aici, in Tara e prea tarziu, ca sa mai spui !Buna dimineta la Mos Craciun Asa ca, mai bine e acum, sa spun... Si, dimineata, cand va veti trezi, Urarea mea de-acum pe sticla o veti citi:
Craciun Fericit! La Multi Ani!-2012 si tot ce va doriti va dau cat pot si de la mine: Sanatate, bucurii, si fericire, in Noul An care vine.