Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Vin 27 Mar 2009, 23:34
Să nu uit că mai am şi eu un popas...
Doamna cu căţelul
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Vin 27 Mar 2009, 23:46
Tare rău!
_____________________ Free your mind!
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 00:33
Pentru că Emil se plînge de dureri abdominale şi de stomac (îţi doresc grabnică însănătoşire), mi-am amintit despre ceva asemănător ce m-i s-a-ntîmplat mie în 1976.
Nu mă duruse stomacul niciodată, dar în ziua cu pricina, venind cu autobuizul de la servici, la coborîre am simţit o durere sfîşietoare de nici nu mai puteam să merg pînă acasă. Şi nu era departe. Doar trei minute mai făceam pe jos. Dar de data asta am făcut mai mult de jumătate de oră. Atît de greu puteam să mă mişc din caza durerii.
Durerea apăruse din senin. Nici la servici şi nici în autobuz n-o aveam. Şi nu-mi venea să cred, deoarece nu deranjasem stomacul cu nimic. Ajuns acasă, am reuşit cu mişcări de melc să mă aşez pe pat de-a latul, fără să mă descalţ. Aşa am adormit, cu picioarele atîrnate în jos, îmbrăcat şi nespălat. După două ore de somn m-am trezit minunîndu-mă că stomacul nu mă mai durea. Dar nu-ndrăzneam să fac mişcări bruşte ca să nu-l stîrnesc din nou. De aceea m-am ridicat în capul oaselor tot cu-ncetinitorul. M-am ridicat şi-n picioare fără să mă mai doară stomacul.
Dar în momentul cînd am făcut primul pas, a fost vai şi-amar. Mă zvîrcoleam de durere. Nici nu ştiam cum să ajung mai repede la un telefon public să anunţ salvarea. Nu voiam să apelez la nimeni altcineva. Greu, foarte greu am ajuns la acel telefon. De la salvare mi se spunea că nu au disponibile nici o maşină în zonă şi mă îndemnau să vin singur la spital cu tramvaiul. Şi trebuia să schimb două tramvaie.
Era pe la ora 23:00 cînd am ajuns la spital. Mă ia în primire o asistentă de gardă. Se duce să trezească medicul de gardă ca să mă consulte. Acesta cînd apare somnoros, răscoleşte fără milă zona stomacului şi a abdomenului, spunînd răspicat că dimineaţă la prima oră urma să fiu primul operat la urgenţă. Pînă atunci asistenta trebuia să-mi facă nişte injecţii de calmarea durerii. Dar mai întîi am fost condus într-un salon repartizîndu-mi un pat.
Ea s-a dus să-mi aducă pijamale şi injecţiile. Eu voiam să-mi spăl măcar şosetele, şi să dau cu un pic de apă pe ochi. Aşa că m-am dus la baie fără să-mi dau seama că stomacul nu mă mai durea de loc. În timp ce-mi spălam şosetele, am auzit zarvă prin tot spitalul (la miez de noapte). Toţi mă căutau de zor, neştiind nimeni unde dispărusem. Şi eu nu ştiam nimic. De aceea mi-am şi văzut de treabă-ncontinuare.
Cînd m-au găsit au răsuflat cu toţii uşuraţi, iar eu îi priveam mirat. Pentru ei era important să-mi facă injecţiile, iar mie nu-mi mai trebuiau. Şi cum nu mai eram chircit de durere puteam să şi mă deplasez uşor sustăgîndu-mă de la înţepătură. Şi ei alergau după mine cu seringa pregătită prin spital. Oricît au insistat, eu n-am vrut, şi n-au avut ce-mi face.
A doua zi dimineaţă, la prima oră, echipa de chirurgi era pregătită să mă ia în primire pe masa de operaţie, iar eu fugeam de rupeam pămîntul prin spital ca să mă ascund de ei. Pînă la urmă au renunţat, punîndu-mă să semnez că nu vreau să fac operaţia. Aşa am petrecut o noapte în spital ca să ies bine sănătos fără a face operaţia ce părea atît de necesară în momentul consultului.
M-aş bucura dacă şi Emil ar trăi o asemenea experienţă, şi să scape de operaţie. Poate nici nu-i nevoie să ajungă la spital.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 00:48
Aşa sper si eu, ACCENT!
Si în situatia mea nu am avut nicicând probleme de stomac, chiar am avut un stomac de fier (cum se spune) iar durerile au venit trăsnet fără să relizez ce se întâmplă! Numai că acele dureri persistă... Asta e problema!
Pentru mine, operatia este ultima variantă după... ultima epuizată deja! Să vedem mâine dimineată cum mă simt - atunci voi decide.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 02:12
Emile, o sa fii bine!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 03:24
Multumesc Zuum pentru atitudinea ta pozitivă, plină de încredere. Sper asa să fie!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 08:43
Să te faci sănătos, Emile!
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 15:21
Anahoret a scris:
Să te faci sănătos, Emile!
Hmmm... ai vazut tu drac mort?
Emil Condor
Subiect: Re: ACCENTE Mar 31 Mar 2009, 15:51
"Multumesc" Zuum!
Crezi că am de ales, Anahoret? Normal că mă voi face bine! Multumesc pentru gândurile bune!
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Vin 03 Apr 2009, 20:17
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Vin 10 Apr 2009, 22:48
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Sam 11 Apr 2009, 16:39
Accentule, hai că-s bune toate filmările cu camera ascunsă.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
ACCENT
Subiect: Re: ACCENTE Sam 18 Apr 2009, 12:53
Depinde de fiecare privitor în parte. Eu am postat doar ce mi-a plăcut, şi am crezut că o să placă şi altora.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Dum 19 Apr 2009, 09:12
Hristos a înviat!
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: ACCENTE Dum 19 Apr 2009, 17:11
ACCENT a scris:
Eu am postat doar ce mi-a plăcut, şi am crezut că o să placă şi altora.
Sunt faine! Foarte relaxante si de aceea avem nevoie. Multumim, ACCENT!
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mar 21 Apr 2009, 21:06
pe unde mai esti, Accent, tot in Spania ?
God bless you.
Anahoret
Subiect: Re: ACCENTE Mar 21 Apr 2009, 21:32
Hristos a înviat, Roxy!
Emil Condor
Subiect: Re: ACCENTE Mier 22 Apr 2009, 06:51
Roxy a scris:
God bless you.
După spusele lui, ar trebui să fie deja în Mexic, dar Dumnezeu stie mai bine.
Binecuvântată să fii si tu, Roxy!
Mă bucur să te revăd. Stai mai mult cu noi, acum si continuă ceea ce ai început. Nu-mi pune întrebări în privinta asta doar întelege ce Domnul te lasă să întelegi. Eu sper că vei participa mai mult la dialogurile viitoare de la acest Popas.
În ziua când rugămintea mea de a te retrage te-a supărat, nu a fost în intentia mea dar am văzut că multora le făcea plăcere să te atace fără sens si nicicum nu am dorit să te retragi în modul în care ai făcut-o!
Dacă îti mai amintesti, cineva a făcut două pronosticuri iar tu ai spus că nu se vor împlini - ai avut perfectă dreptate.
Fii binevenită iar la Popas si... stai mai mult de vorbă cu noi, dacă ai timp! Ce zici?
Domnul cu tine!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 22 Apr 2009, 11:46
Poate sa scrie chiar aici, cat mai mult. Asa aflam ce mai spune Roxy si ne aducem aminte de ACCENT
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Mier 22 Apr 2009, 17:22
Emil Condor a scris:
Roxy a scris:
God bless you.
În ziua când rugămintea mea de a te retrage te-a supărat, nu a fost în intentia mea dar am văzut că multora le făcea plăcere să te atace fără sens si nicicum nu am dorit să te retragi în modul în care ai făcut-o!
nu m-am suparat atunci, dar am realizat ca este mai bine sa nu mai postez la topicurile respective si doar am urmarit topicul facut de fratele Accent.
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ACCENTE Sam 09 Mai 2009, 19:09
Accent se pare că nu a terminat cu stabilitul în Mexic, sau cine mai ştie pe unde-l poartă paşii?
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ACCENTE Dum 10 Mai 2009, 06:25
yzzy a scris:
Accent se pare că nu a terminat cu stabilitul în Mexic, sau cine mai ştie pe unde-l poartă paşii?
Cumpara pamant sa-si faca plantatzie de cactushi si sa faca zeama din ei...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Subiect: Re: ACCENTE Dum 17 Mai 2009, 16:17
Văd că ACCENT a dispărut si de pe un alt forum pe care era activ. Să însemne asta că, acum este în drum spre Mexic, poate chiar acolo? Oriunde esti, ACCENT-ule, Domnul să fie cu tine si familia ta!
Anahoret
Subiect: Re: ACCENTE Dum 17 Mai 2009, 16:59
Păi Accent spunea că va fi o perioadă mai lungă în care nu va mai butona pe net. Spunea şi de călătorie şi de instalare. Mai ales că nu ştia nici care sunt posibilităţile conectării la internet. Şi, după câte am citit şi am văzut pe la TV, Mexicul nu e Spania. Se pare că viaţa-i mai dură acolo.
Să aibă baftă şi să-i fie bine! Doamne-ajută!
Emil Condor
Subiect: Re: ACCENTE Dum 17 Mai 2009, 17:06
Asa este cum spui despre viata în Mexic, de aceea am fost surprins să aud că vrea să meargă acolo! Probabil manevra asta este doar cu scopul de a urca mai în Nord când i se iveste ocazia. Cine stie? Poate chiar în Canada.