__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ACCENTE | |
|
+17nicuvar Administrator MIRCEA Franz Schneider Bartolomeu TUDOR zuum Anahoret abba Roxy Diaporevomenos abbilbal Karima aurora zaraza26 ACCENT Emil Condor 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 22:43 | |
| - Roxy a scris:
- Domnul spune ca pana si faptul de a te uita la o femeie ca sa o poftesti este pacat. Nu va amagiti, relatiile sexuale inainte de casatorie si dupa casatorie cu alti parteneri in afara sotului/sotiei constituie pacate de moarte. Cine face asa ceva este pasibil de focul Gheenei.
Dar cand o calugarita foarte curata din toate punctele de vedere a trecutla Domnul si a batut la Poarta Raiului, Sfantul Pentru a luat lista si a verificat daca respectiva trebuia admisa acolo. Negasind-o trecuta pe lista, Sfantul Petru a indrumat-o spre iad. Intre timp a mai venit un suflet de femeie si in scurt timp a fost poftita de Sfantul Petru in Rai. Sufletul calugaritei sittind cine a fost acea femeie s-a revoltat spunand ca nu este posibil sa fie admisa in Rai o femeie care a pacatuit cu nenumarati barbati, iar ia care a dus o viata monahala curata sa fie trimisa in iad. Atunci s-a auzit vocea Domnului spunand: "Eu ti-am dat-o ca s=o dai, nu sa vii cu ea in Rai". | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 22:44 | |
| Fă-l la Religii şi ne mutăm acolo! Ce contează dacă e la tine-n popas sau în altă parte?! Oricum, tu ai grija lui! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:01 | |
| - Roxy a scris:
- aurora a scris:
- Roxy, las-o-ncolo, zau, devii de=a dreptul penibila, daca si in ziua de 1 ianuarie 2009 poti scrie asemenea gogomanii.
In felul asta nu vei reusi nici sa-ti atragi adepti la cultul tau, daca asta ti-ar fi scopul, nici sa ne arati cat de credincioasa si devotata cultului tau esti. Nu faci decat sa necajesti, sa enervezi, sa te faci neplacuta, celor care te citesc. Si vezi ca deja te iau in deradere, si e pacat. Credinta este bine sa o ai in tine, in sufletul tau. Si niciodata sa o manifesti astfel incat sa dai nastere la luarea ei in batjocura, prin spusele tale. Nu cred ca esti nici asa de naiva, incat sa nu iti dai seama ce si cum spui. Aurora, nu fac parte din niciun cult, deci si prin urmare nu incerc sa atrag pe nimeni niciunde. Zuum a facut niste acuzatii, si mi-am dat seama ca nu cunoaste Cuvantul Domnului. Pentru binele lui am scris ce am scris, ca sa-i scot sufletul din moarte. In felul acesta sunt curata de sangele lui. Acum Zuum stie ce este bine si ce este rau, ce este placut Domnului si ce este pacat. Este alegerea lui, daca se va pocai sau daca va trai in continuare in pacat.
p.s.: normal ca cine respecta Legea Domnului nu este popular. Vai Roxy, dar ce poti scoate tu din meditatia ta de Anul Nou si ce-ti poti da seama despre cunostintele lui Zuum. Inca nu ai constatat ca Zuum cunoaste bine Biblia lui si a mea, si a Aurorei si a lui Anahoret si nici de a lui Franz nu este departe. Daca tu nu accepti aceasta Biblie ortodoxa si nu sti ce scrie in ea, abtine-te de a-l mai apostrofa pe Zuum caci Zuum este si subtil si te poarta cu ironiile lui pe unde vrea, neavand nevoie sa-i intinzi tu o mana de ajutor pentru a-i scoate sufletul de la moarte. Si apoi, in ce imprejurare te-ai manjit cu sangele lui Zuum? Ma faci gelos acum, dupa ce ai afirmat ca-ti place de mine. Oare tu crezi ca pana acum Zuum a fost un nestiutor naiv si nu a stiut pana unde sa intinda coarda pentru a nu-l supara pe Dumnezeu? Sau iar vrei s-o iei de la inceput cu acuzele aduse ortodoxiei pentru ca ne permite noua ortodocsilor sa gandim dupa capul nostru si sa nu traim doar din citate? | |
| | | ACCENT
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:03 | |
| Episodul 6 din ,,Coşmarul". (a se vedea pagina 20 pentru episodul 5)
Eram derutat şi ameţit. Gîndurile se succedau cu mare repeziciune, destul de contradictorii. Nu ştiam ce să fac şi ce să aleg. Parcă mă aflam între ciocan şi nicovală. Somnul nu-mi era împlinit. Merita să profit de ocazie, ca să mă odihnesc pînă apărea mahărul. Bănuiam că mai repede de următoarea zi nu putea să se întoarcă. Deci puteam să-mi permit să fac un duş. Poate găseam şi ceva de mîncare... simţeam o foame... Trebuia să mă-ntorc la maşină ca să-mi iau geanta de voiaj. În ea aveam săpunul, detergentul şi două prosoape. Mai aveam şi cîte ceva de spălat... Cine ştie cînd mai prindeam o ocazie de asta ca să am atîta timp liber.
Nu eram hotărît dacă să urc scările. Aveam şi alternativa de a dormi mai întîi, ca să mă odihnesc, şi abea după aceea să fac duşul. Deci n-ar fi fost nevoie încă să iau geanta din maşină. Dar sus în cameră la ce puteam să mă aştept. Fiul mahărului avea şi el să se trezească. Şi dacă mă vedea oare ce-i voi fi spus? Oare ce mă aştepta de aici în colo? Sigur că n-aş fi avut de ales. Oare chiar trebuia să fur cot la cot cu toţi derbedeii, talharii şi ucigaşii? Mie să mi se potrivească aşa ceva? Păi eu n-am fost făcut ca să fur, nici să tîlhăresc. Şi dacă mă-mpotriveam, criminalii ăştia aveau să mă linşeze. Se contura destul de clar că indiferent ce s-ar întîmpla, eu nu venisem în Polonia ca să fur şi nici să-i ajut pe alţii ca să fure. Eu nu eram din acelaş aluat ca şi ei.
Gata. Nu mai fac nici duş, nici mîncare nu mai caut, nici nu-mi mai spăl, şi nici ochii cu fiul mahărului nu mai trebuia să dau. Simţeam că dispariţia mea de acolo din zonă era obligatorie. O altă ocazie mai nimerită decît asta, cine ştie cînd mai prindeam. Eram un pic îngrijorat de faptul că neavînd bani, mîncare şi benzină, prea departe nu ajungeam, şi dacă mă prindeau afurisiţii aceia de infractori, nu mai scăpam cu viaţă. Tentaculele lor erau ca de caracatiţă. Erau împînziţi în toată Polonia. Mahărul avea o fotocopie a paşaportului meu. Dacă o multiplica şi o dădea la toţi blestemaţii, era imposibil să nu fiu găsit. Şi chiar de aş fi avut cum să mă-ntorc în ţară, nu scăpam de vama Mostişka. Acolo avea oamenii lui, şi în Ukraina mi-ar fi făcut capătul.
Varianta cu o posibilă negociere paşnică nu putea fi luată în considerare. Adică să-l fi aşteptat pe omul roş ca să-i spun verde-n faţă că nu m-am înţeles cu el pentru ce mă punea să fac, era pe lîngă pirdere de timp, şi o mare gogomănie. Eram pe teritoriul lui, şi el plătise destul ca să mă aibă la îndemînă. Şi-apoi dacă mă retrăgeam cînd îi crăpa lui măseaua-n gură... brrr, era destul de fioros numai să mă gîndesc la aşa ceva. Era clar că-l încurcam, măcar că el mă încurcase pe mine mai întîi. Dar el nu mai avea timp să mai recruteze pe altcineva în locul meu. Ar fi devenit o fiară sălbatică. Singura soluţie pentru el ar fi fost să se pună la dispoziţia altcuiva ca un simplu subaltern. Ori lui îi plăcea să se comporte ca un şef.
N-avea rost să-mi mai fac atîtea gînduri. De ce să mă fi speriat singur. Am închis ochii, mi-am cuprins capul în palme, şi am început să mă-nvîrtesc în loc, ca un fel de piruetă. Nu ştiu ce o fi gîndit persoana de la recepţie, văzîndu-mă ca un fel de titirez, dar nu făceam degeaba gestul acesta. Eram dispus ca în momentul cînd mă opream din rotaţie să merg în direcţia în care mă aflam cu faţa. În cazul în care n-aş fi fost cu faţa nici către scări şi nici către uşa de ieşire, aş fi dat cu banul. Dar m-am oprit cu faţa către ieşire.
M-am dus la maşină, fără să mai privesc în urmă. Nu m-am uitat pe hartă ca să ştiu în ce direcţie voi merge. Am plecat imediat unde am văzut cu ochii. Pe indicatoare degeaba mă uitam că oricum nu ştiam încotro să mă îndrept la cîtă benzină aveam în rezervor. Am rătăcit pe asfalt cotind la stînga şi la dreapta de multe ori, numai să mă depărtez de acolo, de locul unde puteam fi oricînd în pericol. Lacrimi mari curgeau pe obraji fără să le pot stăpîni. Oare unde mergeam? Şi ce mă aştepta acolo unde ajungeam? Cine avea să-mi dea banii necesari ca să ajung înapoi în România? Unde voi dormi? Oare nu voi îngheţa şi voi muri de frig şi de foame? Dacă se defectează maşina ce voi face? Va trebui oare s-o abandonez?
Pe un indicator scria un nume de localitate în care am ajuns. Auşwitz. Auzi unde ajunsesem eu. Ce căutam eu la Auşwitz? Zăream şi lagărele conservate ce-mi aminteau de faptul că citisem cum au murit atîţia oameni nevinovaţi în chinuri groaznice. Deci situaţia în care mă aflam eu era o nimica toată, faţă de situaţia cumplită prin care trecuseră cei care fuseseră găzduiţi în acele lagăre. Asta însemna că se putea şi mai rău. Indicatorul ce indica nivelul benzinei cobora încet dar destul de ameninţător. Încă aş fi avut cum să mă mai întorc la hotel pînă nu terminam benzina din rezervor. Trebuia să-mi revizuiesc repede atitudinea. Poate că m-am pripit dezertînd. Tot mahărul trebuia să mă ajute ca să mă-ntorc în ţară, că doar el era vinovat. El m-a încurcat.
Mă frămînta un soi de remuşcare. Poate că a fost o greşeală fuga mea. Am oprit într-o parcare ca să urmăresc harta şi să văd cam pe unde mă aflam faţă de Katowiţe şi faţă de Tychy. Pe hartă am găsit scris că mă aflam la ,,Oswiecim", dar la intrare în oraş am văzut că era scris şi Auşwitz. Distanţa nu-i mare între Tychy şi Auşwitz. Dacă mergeam drept, imediat aş fi ajuns. Dar eu cred că am mers mai întîi în direcţie opusă, spre Gliwice, m-am rătăcit pe la intersecţiile acelea, şi m-oi fi întors pe la Pszczyna ca să ajung la Auşwitz. Aşa că în loc de 20Km, am parcurs mai bine de 50Km. Acum ştiam că pentru a mă-ntoarce la Tychy, mi-erau deajuns 2 litri de benzină.
Dar pe hartă văzusem că eram foarte aproape de graniţa cu Cehia, dar şi de Slovacia. Am parcurs pe hartă drumul prin Ungaria pînă-n ţară. Nu mi se părea mult. Dar de unde făceam rost de benzină? De fapt de bani trebuia să fac rost, ca s-o cumpăr. Nici nu mă mai gîndeam la mîncare. Oare de ce nu-mi mai era foame? Nici sete nu-mi era. Frigul nu-l simţeam că eram în maşină, avînd căldură de la motor. Văzusem pe un termometru de intersecţie că erau minus 12 grade. Dacă aş mai fi continuat să merg aşa fără nici un rost, aş fi terminat benzina, iar frigul m-ar fi zăpăcit de tot. În loc să fi dormit ca să mă odihnesc, eu pierdeam timpul şi consumam benzina.
Cu un gînd eram să mă întorc la hotel, iar cu altul să nu mă-ntorc. Calculam avantajele şi dezavantajele pentru ambele situaţii. Iată la ce cloncuzie am ajuns. Ori că mă-ntorceam, ori că nu mă-ntorceam, de murit tot aş fi murit. Talharii şi criminalii aceia poate că m-ar fi supus la tot felul de suferinţe, înainte de a mă omorî, ca să fiu un exemplu pentru alţii care ar mai fi îndrăznit să dezerteze. Dacă alegeam să mor de frig şi de foame, cel puţin se reducea suferinţa. De aceea am hotărît să nu mă mai întorc printre infractori. Funcţie de benzina pe care o mai aveam, cred c-aş fi ajuns la una din graniţele apropiate. Problema era cum treceam de graniţă că nu aveam cu ce plăti taxele de tranzit.
Aveam un carneţel la mine, în care mi-am notat cam tot ce mi se întîmpla. L-am scos ca să-l actualizez cu toate noutăţile. Îmi pare rău că nu-l mai găsesc acum. Dar toate întîmplările de atunci mi le amintesc de parcă ar fi fost recente. Totul a rămas înregistrat în memorie cu lux de amănunte. Aşa că rămîneţi pe-aproape. Nu vă voi ascunde nimic. **************************************************************** | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:04 | |
| Hai că discutiile aici au început să degenereze în... altceva! Altceva ce nu ne place! Subiectul religios s-a încheiat chiar AICI. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:05 | |
| Miltumesc lui ACCENT pentru ultimele două postări ce au încercat să ne "transporte" în altă parte dar văd că unii insistă pe vechile postări! Nu-i asa Abby? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:12 | |
| - Emil Condor a scris:
- E subiect religios, Franz! La tine e la fel ca aici!!!
Nu vreau să transformăm Popasurile în altceva!
CATEGORIC NU SE APROBĂ! Foarte bine. Emil este Luptatorul Domnului si un fiu ales si sfant. Pacatul nu trebuie acoperit, ci trebuie dat in vileag. Trebuie nominalizat. Trebuie aratat cu degetul. Poporul piere din lipsa de cunostinta. Dragii mei Abbilbal, Zuum, Anahoret, Aurora, nu va dati inapoi si nu refuzati subiecte care ating aceasta problematica si anume problematica pacatului. Nu intelegeti ca pacatul este puterea pe care o poate avea satana asupra noastra ? daca nu pacatuim, satana nu poate avea nicio influenta asupra noastra. Dar daca traim in pacat, suntem ai celui rau, pentru ca lui ii slujim...deci sa nu va deranjeze daca discutam despre "pacat" - aici, ori in alta parte, este un subiect necesar. Eu stiu cine este fratele Accent in Imparatia lui Dumnezeu, cunosc identitatea lui ca si persoana spirituala, si sunt convinsa ca aproba astfel de discutii pe marginea acestui subiect. Un om al lui Dumnezeu tuna si fulgera contra pacatului. Uitati-va la profetii Vechiului Testament. Care era tema lor favorita ? Pacatul. Va intreb: ce i-a zis Balaam lui Balac despre poporul Israel ? ca este binecuvantat de Dumnezeu si nu poate fi blestemat. Ce s-a intamplat dupa ce evreii au inceput sa comita pacate cu fiicele lui Moab ? cititi Numeri cap. 25. Dumnezeu i-a blestemat pe cei care au pacatuit. Sa nu credeti ca Dumnezeu sta impasibil. Este bun dar este si drept. El nu poate socoti pe cel necurat ca fiind curat. Domnul este bun si iarta, insa vrea pocainta si regret pentru pacatul comis. Ai auzit, Zuum ? Domnul este bun si iarta, si te poate ierta si pe tine, dar trebuie sa te pocaiesti. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:16 | |
| Ok Roxy! Este valabil pentru toti: subiectul poate fi deschis în forumul de RELIGII si continuat. Sunt de acord cu multe puncte expuse în mesajul tău de mai sus, dar repet: deschideti topic la RELIGII.
Multumesc tuturor pentru întelegere.
Dacă vreti să încercati cât de serios sunt asupra a ceea ce am indicat, doar postati în continuare la subiectul din fată si, promit că fiecare postare o să fie stearsă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ok Roxy! Este valabil pentru toti: subiectul poate fi deschis în forumul de RELIGII si continuat.
Sunt de acord cu multe puncte expuse în mesajul tău de mai sus, dar repet: deschideti topic la RELIGII.
Multumesc tuturor pentru întelegere.
Dacă vreti să încercati cât de serios sunt asupra a ceea ce am indicat, doar postati în continuare la subiectul din fată si, promit că fiecare postare o să fie stearsă. imi cer scuze. Cand am postat ultimul meu mesaj, nu citisem mesajul tau prin care inchideai discutia de acest gen pe acest topic. Daca l-as fi citit, m-as fi oprit si nu as mai fi postat. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:26 | |
| Tout-i fain! Doresc să aveti un timp superb la Popasul Prisma Condor! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:52 | |
| | |
| | | ACCENT
| | | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:53 | |
| Aia e casa?
Anatema!
Daca nu e cu acoperisul in aer.....nu intra in NORME!
E namaipomenita! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:55 | |
| Siii, oare locuieste cineva acolo??!! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- Siii, oare locuieste cineva acolo??!!
io vreu la manzarda _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:58 | |
| Iar eu la demisol! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ACCENTE Joi 01 Ian 2009, 23:59 | |
| Gata! Este închiriată! Zuum, tuuu... în parcare! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: ACCENTE Vin 02 Ian 2009, 00:40 | |
| - Emil Condor a scris:
- Miltumesc lui ACCENT pentru ultimele două postări ce au încercat să ne "transporte" în altă parte dar văd că unii insistă pe vechile postări! Nu-i asa Abby?
In locul meu ti-a raspuns Roxy. pentru mine.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 02 Ian 2009, 00:44, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ACCENTE Vin 02 Ian 2009, 00:43 | |
| Să trăiesti prietene! De când esti la Bucuresti, mai putin printre noi! Dar se întelege, nu-ti fă probleme. Oricum stii că ne lipsesti chiar si atunci când esti doar putin pe aici! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ACCENT
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: ACCENTE Vin 02 Ian 2009, 06:14 | |
| O căuta "cu lumânarea", maimuta aia! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
| | | | ACCENT
| | | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ACCENTE Vin 02 Ian 2009, 16:20 | |
| In ambele ipostaze parca-l vad pe "calugarul" Anahoret cu "enoriasele" dupa el !!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ACCENTE | |
| |
| | | | ACCENTE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |