LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Popasul efremovivanantonovici google nicuvar istorie sibiu brasov reclame politica internet Limba CPSF curiozitati mediu 1 humanitas 23 Fantasy drumetie problema padure muzica_traditionala comment-143 1918 taieri romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CELUI MAI NOU INREGISTRAT

In jos 
+33
toreflo
escondida
delta
Live
zuum
mikydutza
Diaporevomenos
dolion
Mara
rolia
celdesubdush
Doina
ostrovna
Cristina
Layla
Miţă
ACCENT
gringo
yzzy
res
Anahoret
Ciprian
Nicanor
cactus
Christina
abba
nicuvar
horia
nynna_vizireanu
Emil Condor
aurora
zaraza26
abbilbal
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
abba

abba

Numarul mesajelor : 677
Varsta : 65
Localizare : Neaparat pe langa Dunare...
Data de inscriere : 03/10/2008

CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 01:55

Eu nu pot să-l întîmpin mai bine decît aşa:
https://www.youtube.com/watch?v=Ec2766153J0

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 02:46

abba a scris:

Mulţumesc Abba. Este frumoasă dedicaţia oferită prietenului nostru comun Another. Tristan cu stilul lui de lucru ne-a despărţit. Îmi pare rău. Promisiunea care ţi-am făcut-o de a mai trece pe moşia ta rămâne valabilă, deşi nu mă mai regăsesc în subiecte. Nefiind prezent la primirea noilor veniţi s-a produs ruptura prin necunoaşterea lor. Sper că voi mai găsi uşa descuiată şi cel puţin de Crăciun şi Anul Nou voi putea face cuvenitele urări.

abba

abba

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 02:55

abbilbal a scris:
abba a scris:

Mulţumesc Abba. Este frumoasă dedicaţia oferită prietenului nostru comun Another. Tristan cu stilul lui de lucru ne-a despărţit. Îmi pare rău. Promisiunea care ţi-am făcut-o de a mai trece pe moşia ta rămâne valabilă, deşi nu mă mai regăsesc în subiecte. Nefiind prezent la primirea noilor veniţi s-a produs ruptura prin necunoaşterea lor. Sper că voi mai găsi uşa descuiată şi cel puţin de Crăciun şi Anul Nou voi putea face cuvenitele urări.

Vezi , Abbilule, cum se joacă subconştientul cu tine? Ai scris Another , dar ai gîndit Anahoret.
Şi nu Tristan ne-a despărţit, căci el mai mult lipseşte, ci vitregiile vremurilor, soarta , pînă la urmă.
Nou-veniţi nu prea sunt, cam pe toţi îi ştii, sunt ai mei , familia mea, cea reală, nu doar virtuală. Se mai ascund ei sub diferite nume, dar tot i-ai dibui, că doar eşti abil! Iar felul acesta subtil în care îmi dai de înţeles că vei mai posta din ce în ce mai rar, adică numai pe la sărbători, mă întristează! Nu-i vorba că nu te mai regăseşti în subiecte, că acelea nu s-au schimbat, alta-i hiba, dar nu-i treaba mea să te descos. Facă-se dar voia ta!

abba

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 02:56

P.S. Dacă vei trece doar să faci "cuvenitele urări", apoi să ştii că urările se fac din inimă, nu din convenienţă!

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 03:06

abba a scris:
P.S. Dacă vei trece doar să faci "cuvenitele urări", apoi să ştii că urările se fac din inimă, nu din convenienţă!

Aba aşa este. Am scris Another în loc de Anahoret, şi nu de puţine ori scriu Activ în loc de Abbilbal pentru că acolo m-am simţit bine. Dar, ceva ce nu ştiai. Ca de obicei eu pe forumuri nu pot intra decât după miezul nopţii şi puţin cât doarme Puiul Mic peste zi sau este la grădiniţă. Cum Puiul Mic începe să doarmă mai ăuţin ziua, îmi rămâne noaptea la dispoziţie. Nu de puţine ori eram singur pe Activ însoţit de ochiul ager al lui Tristan. Bănuiesc că se teme să nu fac şi eu ce a făcut Delta. Dar pentru mine aşa ceva reprezintă o bătaie de joc faţă de munca mea.
Şi când am scris că voi veni de Crăciun şi Anul nou..., eu mă aştept din partea lui Tristan şi la banarea definitivă. Căci el s-a supărat pentru că l-am ajutat pe Emil. Probabil se cunosc. Nu-i treaba mea.

abba

abba

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 03:17

Aici cred ca gresesti. Tristan te respecta si sunt sigura ca nu gandeste asa. Dar eu cred ca tu iti cauti motivatii interioare sau scuze exterioare, nu stiu cum...Era chiar asa de greu sa ramai si cu noi? Cred ca voi da drumul scorpionului sa faca ce stie el mai bine si voi mai veni si eu dupa tine cand vei mai catadicsi si tu sa ma cauti.

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 12 Dec 2008, 03:33

abba a scris:
Aici cred ca gresesti. Tristan te respecta si sunt sigura ca nu gandeste asa. Dar eu cred ca tu iti cauti motivatii interioare sau scuze exterioare, nu stiu cum...Era chiar asa de greu sa ramai si cu noi? Cred ca voi da drumul scorpionului sa faca ce stie el mai bine si voi mai veni si eu dupa tine cand vei mai catadicsi si tu sa ma cauti.

De data asta şi tu greşeşti. Dacă Tristan m-ar fi respectat, mă găsea după ce am dat acel mesaj că sunt primul care pleacă în urma dialogului dintre tine şi el peste care am dat întâmplător. Imi ştie mess-ul. Cât priveşte motivaţiile şi scuzele, nu am motiv să le caut.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptySam 13 Dec 2008, 23:56

De data asta o dedicaţie pentru locatarul de la nr. 62.

http://fr.youtube.com/watch?v=LLzpef7WdSI

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMier 17 Dec 2008, 22:10

Pentru locatarul de la nr. 63.

https://www.youtube.com/watch?v=L73QfvR6ydI

Bine ai venit Ciprian!

Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMier 17 Dec 2008, 22:22

Pai da, nici nu se putea mai bine, intampinat de o ardeleanca de a mea (noastra). Ba e chiar clujeanca, cel putin conservatorul, daca nu ma insel?
Care e treaba cu "locatarul de la nr. 63"?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMier 17 Dec 2008, 22:30

Ciprian a scris:
Pai da, nici nu se putea mai bine, intampinat de o ardeleanca de a mea (noastra). Ba e chiar clujeanca, cel putin conservatorul, daca nu ma insel?
Care e treaba cu "locatarul de la nr. 63"?

Pe coclaurii ăştia fiecare sălaş are un număr. Tu eşti al 63-lea înregistrat.

PS.

Nu zminteşti cu Eva Chiss, fosta muiere a lu Florin Chersecă

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 19 Dec 2008, 01:36

Un cântec proapătului locatar de la nr. 64.

Bine ai venit Andrei. Odihneşte-te în tihnă şi spor la treabă.

https://www.youtube.com/watch?v=E64LDgU4Q4c

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 19 Dec 2008, 10:25

abbilbal a scris:

Nr. cutare, nr. cutare...m-ai facut sa schimb ordinea data de site, ca sa vad ce numar am...altfel nu eram curioasa... smile Sunt nr. 37. oh da!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 19 Dec 2008, 20:43

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Nr. cutare, nr. cutare...m-ai facut sa schimb ordinea data de site, ca sa vad ce numar am...altfel nu eram curioasa... smile Sunt nr. 37. oh da!

Noa vezi tu frumoasă ţigancă ce de popor veni după noi ? Suntem veterani tu dragă !

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyVin 19 Dec 2008, 22:07

io-s

18 aurora Hd România 04/09/2008

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptySam 20 Dec 2008, 01:42

zaraza26 a scris:
abbilbal a scris:

Eu nu stiu ce număr am! Laughing
Si nici nu sunt curios... smile
Sus In jos
abba

abba

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptySam 20 Dec 2008, 10:11

M-am uitat si eu la ordinea aia, dar difera in functie de criteriul de ordonare. Sau gresesc?

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyDum 21 Dec 2008, 16:10

abba a scris:
M-am uitat si eu la ordinea aia, dar difera in functie de criteriul de ordonare. Sau gresesc?

Nu gresesti deloc. A trebuit sa schimb ordinea implicita(bineinteles ca oricand pot sa o schimb inapoi) ca sa ordonez in ordinea intrarii pe forum, descendent sau ascendent. La viteza cu care merge netul acasa, n-am rabdare sa ma uit sa scriu exact, ascendent sau descendent. Wink
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyDum 21 Dec 2008, 19:00

Abba şi Abbilbal, abia acum am ajuns aici. Mulţumesc pentru dedicaţii! Preacinstite, puteai să-mi faci un semn discret, cât să-mi văd ochiu' vânăt în oglindă, ca să ştiu că m-aţi pomenit prin zonă! Laughing

Iar asta este dedicaţia mea pentru voi, oricare vor fi vremurile şi forumurile:
https://www.youtube.com/watch?v=NuxS-9t3tnY

abba

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyDum 21 Dec 2008, 20:09

Multumesc! Mi-ai amintit de o alta dedicatie , ca sa vezi ca lucrurile bune si frumoase nu se uita!
https://www.youtube.com/watch?v=CaiQB4gItd4

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMar 23 Dec 2008, 21:24

Bun venit proaspeţilor locatari de la nr. 65 şi 66, Iuliana şi Silverstar.

Pentru voi am pregătit un cântec ce sper să vă placă.

https://www.youtube.com/watch?v=zwY7VLHcox4

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMar 06 Ian 2009, 01:58

Un nou bun venit locatarilor de la numerele 67 inclusiv, la numărul 71, inclusiv.

67. Tontonel 03/01/2009
68. TRISTAN 03/01/2009
69. Dan 04/01/2009
70. Mihai LEONTE 04/01/2009
71. skrici 04/01/2009

Pentru că sunteţi mai mulţi, veţi beneficia de melodii mai multe.

1. Depeche Mode 2. Prince 3. Celine Dion 4. Mircea Baniciu 5. Skipper

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mar 06 Ian 2009, 03:50, editata de 4 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 4 EmptyMar 06 Ian 2009, 02:47