Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 10 Noi 2008, 13:06
Citat :
Nu ştiu pe unde să duc pe Puiu Mic pentru a învăţa mersul pe bicicletă.
Pe Oana noastra a dus-o un prieten de familie pe stadion. Si a invatat-o intr-o singura zi.
Un prieten, pentru ca taica-su era prea bland si temator cu ea, "vai, sa nu cada, vai sa nu se juleasca!"
Este foarte foarte important sa invete acuma, cat este mica, toate "sporturile" astea... in primul rand cred ca nu au copiii frica, teama, de a cadea si a se lovi/juli. Inconstienta varstei
Eu nu am putut invata sa ma dau pe bicicleta in copilarie. Toti copiii cu care eram toata vara in banat, la bunica, in vacanta, toti se dadeau pe biciclete..si erau de-alea mari, barbatesti cu ruda, si toti s-au straduit sa ma invete. Poate eram deja prea mare?!?! peste 10 ani.
Am incercat cand eram deja prea-prea mare, peste 40 de ani, dar n-am reusit sa invat. Mi-ar fi placut tare mult, ca sotul se pasionase, si-a luat super-bicicleta, mi-ar fi luat si mie, ar fio fost bine pentru sanatate, sa mai si slabim... dar... mi-a luat bicicleta de camera
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Mar 11 Noi 2008, 08:47
aurora a scris:
Citat :
Nu ştiu pe unde să duc pe Puiu Mic pentru a învăţa mersul pe bicicletă.
Pe Oana noastra a dus-o un prieten de familie pe stadion. Si a invatat-o intr-o singura zi.
Un prieten, pentru ca taica-su era prea bland si temator cu ea, "vai, sa nu cada, vai sa nu se juleasca!"
Este foarte foarte important sa invete acuma, cat este mica, toate "sporturile" astea... in primul rand cred ca nu au copiii frica, teama, de a cadea si a se lovi/juli. Inconstienta varstei
Eu nu am putut invata sa ma dau pe bicicleta in copilarie. Toti copiii cu care eram toata vara in banat, la bunica, in vacanta, toti se dadeau pe biciclete..si erau de-alea mari, barbatesti cu ruda, si toti s-au straduit sa ma invete. Poate eram deja prea mare?!?! peste 10 ani.
Am incercat cand eram deja prea-prea mare, peste 40 de ani, dar n-am reusit sa invat. Mi-ar fi placut tare mult, ca sotul se pasionase, si-a luat super-bicicleta, mi-ar fi luat si mie, ar fio fost bine pentru sanatate, sa mai si slabim... dar... mi-a luat bicicleta de camera
L-am intrebat acum pe sotul meu, ca citind mesajul tau, mi-am dat seama ca ma apropiasem de varsta de 40 de ani. Mai exact, am invatat sa merg undeva intre anii 2000-2003, deci aveam 35-38 de ani. Inainte de 2000 ne cautam de lucru amandoi, iar din 2003 mergeam cu bicicleta la servici.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 15 Noi 2008, 08:21
Nu învăţatul este o problemă, că am bulevardul pietonal, dar pe urmă, pe urmă e problema când se aventurează pe unde nu trebuie pentru că nu-şi dă seama de risc. De la anul cu siguranţă îşi va avea bicicleta pentru că şi-o doreşte prea mult de pe acum, dar încă nu ajunge la pedale, iar la ATV nu ne-am lăsat până nu i-am rupt pedalele prin câţi bolovani şi hârtoape am intrat.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 15 Noi 2008, 08:33
Pentru noul nostru coleg bodo un nou bine ai venit, ia loc unde-ţi face plăcere şi ascultă un cântecel:
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 15 Noi 2008, 11:41
abbilbal a scris:
Nu învăţatul este o problemă, că am bulevardul pietonal, dar pe urmă, pe urmă e problema când se aventurează pe unde nu trebuie pentru că nu-şi dă seama de risc. De la anul cu siguranţă îşi va avea bicicleta pentru că şi-o doreşte prea mult de pe acum, dar încă nu ajunge la pedale, iar la ATV nu ne-am lăsat până nu i-am rupt pedalele prin câţi bolovani şi hârtoape am intrat.
Intai are bicicleta cu rotitele ajutatoare. Mai apoi le scoti pe alea. Mult mai tarziu iei bici mai mare. In nici un caz nu va merge neinsotita, nesupravegheata. Si in timpul asta ii faci si "scoala de condus bici". Asa ca pe unde sa se aventureze? Nu trebe sa fii tu temator, ca ii transmiti si ei temere. Si tu stii cum sa vprbesti cu ea, sa-i infrangi incapatanarea si s-o faci sa judece ea, dca stie teoria!
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Sam 15 Noi 2008, 11:44
si din partea mea pentru Bodo: Eugeniusz Bodo - Sex appeal
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
abbilbal
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 01 Dec 2008, 00:55
aurora a scris:
abbilbal a scris:
Intai are bicicleta cu rotitele ajutatoare. Mai apoi le scoti pe alea. Mult mai tarziu iei bici mai mare. In nici un caz nu va merge neinsotita, nesupravegheata. Si in timpul asta ii faci si "scoala de condus bici". Asa ca pe unde sa se aventureze? Nu trebe sa fii tu temator, ca ii transmiti si ei temere. Si tu stii cum sa vprbesti cu ea, sa-i infrangi incapatanarea si s-o faci sa judece ea, dca stie teoria!
Ei uite că io am sărit peste toate fazele astea şi aţi văzut ce "bicichetă" i-a adus "Moş Clăciun", iar ea nu a avut nevoie de dădăceli pentru a "melge singuilică".
abbilbal
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 01 Dec 2008, 01:00
Merci mult abbibal, f. frumos si nostalgic. Pacat ca nu mai suntem copii.
aurora
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 01 Dec 2008, 01:04
Christina a scris:
Aurora draga, in ce limba canta doamna?
Parca e poloneza sau ceha.
pai la videoclip zice "One of the best scenes of polish 1930's films: Eugeniusz Bodo (most popular polish actor) in woman clothes is singing a hit song "Sex appeal" in "Piętro wyżej" (Upstairs) film from 1937."
asta e poloneza, nu?
Subiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT Lun 01 Dec 2008, 09:42
Te mai salut odată prietene Anahoret. Mă bucur că ai acceptat invitaţia de a trece pe la Popas. Când o să ai mai multă vreme o să fi bineprimit la taclale.