LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
romana 1918 problema internet padure humanitas 23 Fantasy sibiu comment-143 curiozitati istorie efremovivanantonovici google reclame drumetie taieri Limba politica Popasul mediu 1 brasov muzica_traditionala CPSF nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 I_vote_lcapCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 I_voting_barCELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CELUI MAI NOU INREGISTRAT

In jos 
+33
toreflo
escondida
delta
Live
zuum
mikydutza
Diaporevomenos
dolion
Mara
rolia
celdesubdush
Doina
ostrovna
Cristina
Layla
Miţă
ACCENT
gringo
yzzy
res
Anahoret
Ciprian
Nicanor
cactus
Christina
abba
nicuvar
horia
nynna_vizireanu
Emil Condor
aurora
zaraza26
abbilbal
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyLun 10 Noi 2008, 13:06

Citat :
Nu ştiu pe unde să duc pe Puiu Mic pentru a învăţa mersul pe bicicletă.

Pe Oana noastra a dus-o un prieten de familie pe stadion. Si a invatat-o intr-o singura zi.

Un prieten, pentru ca taica-su era prea bland si temator cu ea, "vai, sa nu cada, vai sa nu se juleasca!"

Este foarte foarte important sa invete acuma, cat este mica, toate "sporturile" astea... in primul rand cred ca nu au copiii frica, teama, de a cadea si a se lovi/juli. Inconstienta varstei Razz

Eu nu am putut invata sa ma dau pe bicicleta in copilarie. Toti copiii cu care eram toata vara in banat, la bunica, in vacanta, toti se dadeau pe biciclete..si erau de-alea mari, barbatesti cu ruda, si toti s-au straduit sa ma invete. Poate eram deja prea mare?!?! peste 10 ani.

Am incercat cand eram deja prea-prea mare, peste 40 de ani, dar n-am reusit sa invat. Mi-ar fi placut tare mult, ca sotul se pasionase, si-a luat super-bicicleta, mi-ar fi luat si mie, ar fio fost bine pentru sanatate, sa mai si slabim... dar... mi-a luat bicicleta de camera Razz

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptyMar 11 Noi 2008, 08:47

aurora a scris:
Citat :
Nu ştiu pe unde să duc pe Puiu Mic pentru a învăţa mersul pe bicicletă.

Pe Oana noastra a dus-o un prieten de familie pe stadion. Si a invatat-o intr-o singura zi.

Un prieten, pentru ca taica-su era prea bland si temator cu ea, "vai, sa nu cada, vai sa nu se juleasca!"

Este foarte foarte important sa invete acuma, cat este mica, toate "sporturile" astea... in primul rand cred ca nu au copiii frica, teama, de a cadea si a se lovi/juli. Inconstienta varstei Razz

Eu nu am putut invata sa ma dau pe bicicleta in copilarie. Toti copiii cu care eram toata vara in banat, la bunica, in vacanta, toti se dadeau pe biciclete..si erau de-alea mari, barbatesti cu ruda, si toti s-au straduit sa ma invete. Poate eram deja prea mare?!?! peste 10 ani.

Am incercat cand eram deja prea-prea mare, peste 40 de ani, dar n-am reusit sa invat. Mi-ar fi placut tare mult, ca sotul se pasionase, si-a luat super-bicicleta, mi-ar fi luat si mie, ar fio fost bine pentru sanatate, sa mai si slabim... dar... mi-a luat bicicleta de camera Razz

L-am intrebat acum pe sotul meu, ca citind mesajul tau, mi-am dat seama ca ma apropiasem de varsta de 40 de ani. Mai exact, am invatat sa merg undeva intre anii 2000-2003, deci aveam 35-38 de ani. Inainte de 2000 ne cautam de lucru amandoi, iar din 2003 mergeam cu bicicleta la servici.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptySam 15 Noi 2008, 08:21

Nu învăţatul este o problemă, că am bulevardul pietonal, dar pe urmă, pe urmă e problema când se aventurează pe unde nu trebuie pentru că nu-şi dă seama de risc. De la anul cu siguranţă îşi va avea bicicleta pentru că şi-o doreşte prea mult de pe acum, dar încă nu ajunge la pedale, iar la ATV nu ne-am lăsat până nu i-am rupt pedalele prin câţi bolovani şi hârtoape am intrat.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptySam 15 Noi 2008, 08:33

Pentru noul nostru coleg bodo un nou bine ai venit, ia loc unde-ţi face plăcere şi ascultă un cântecel:

https://www.youtube.com/watch?v=vw_ECJKdNcE

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptySam 15 Noi 2008, 11:41

abbilbal a scris:
Nu învăţatul este o problemă, că am bulevardul pietonal, dar pe urmă, pe urmă e problema când se aventurează pe unde nu trebuie pentru că nu-şi dă seama de risc. De la anul cu siguranţă îşi va avea bicicleta pentru că şi-o doreşte prea mult de pe acum, dar încă nu ajunge la pedale, iar la ATV nu ne-am lăsat până nu i-am rupt pedalele prin câţi bolovani şi hârtoape am intrat.
Intai are bicicleta cu rotitele ajutatoare. Mai apoi le scoti pe alea.
Mult mai tarziu iei bici mai mare.
In nici un caz nu va merge neinsotita, nesupravegheata. Si in timpul asta ii faci si "scoala de condus bici". Asa ca pe unde sa se aventureze?
Nu trebe sa fii tu temator, ca ii transmiti si ei temere.
Si tu stii cum sa vprbesti cu ea, sa-i infrangi incapatanarea si s-o faci sa judece ea, dca stie teoria!

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: CELUI MAI NOU INREGISTRAT   CELUI MAI NOU INREGISTRAT - Pagina 3 EmptySam 15 Noi 2008, 11:44

si din partea mea pentru Bodo: Eugeniusz Bodo - Sex appeal

https://www.youtube.com/watch?v=FSKvi5sB1Po