| Hello! Bun venit! | |
|
+55Crainic alex andrei Ion MiaMihaela Diaporevomenos zouzounik CRUCIAT dolion VOTAN lutra vulgaris j0oke escondida delta murfatlar Live Haifa Blake mikydutza Mara rolia Doina ostrovna Cristina Layla Miţă Anahoret Double Jay gringo yzzy res andys zaraza26 zuum ACCENT Christina bulache nicuvar Darius abba abbilbal silva aurora monte cristo Restauratorul Franz Schneider Bartolomeu Ady Karima star cactus Emil Condor constantin cfc Administrator Adriana 59 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bartolomeu
Numarul mesajelor : 111 Data de inscriere : 28/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Sam 30 Aug 2008, 12:39 | |
| Salut Adminul şi pe toţi membrii Forumului.
Fie ca acest Forum să nu funcţioneze decît pînă la Secerişul final Apocaliptic. Motivul este foarte întemeiat. Cine-l caută după aceea, să nu-l mai găsească aici pe pămînt. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 01 Sept 2008, 07:55 | |
| Bartolomeu si Enohabel,
Bine ati venit! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 01 Sept 2008, 08:59 | |
| O mare plăcere să văd ce utilizatori de calitate vin aici; din toată inima, zic tuturor: BUN VENIT! Ultimul pe care l-am văzut înregistrat este unicu - el stie ce plăcere îmi face să-l văd aici si oriunde în preajmă.
Bine ai venit prieten drag! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Lun 01 Sept 2008, 09:24 | |
| - unicu a scris:
- Salutare tuturor!
Felicitari pentru initiativa! Sper sa am si eu puterea si priceperea de a participa la discutiile de pe acest forum! Îti doresc putere căci pricepere stiu că ai. | |
|
| |
Administrator
Numarul mesajelor : 300 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 02 Sept 2008, 22:50 | |
| Bun venit nadino! Mă bucur să te văd aici, cu noi.
Toti sunteti mai mult decât bine veniti. Faceti-vă confortabili, simtiti-vă ca acasă.
Dacă subiectele voastre preferate nu sunt încă afisate (deschise), vă rog să o faceti neîntârziat.
Orice probleme, de orice natura s-ar ivi, nu ezitati să mă contactati.
Multumesc tuturor! | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 10:18 | |
| Un salut cordial din oraşul Petroşani, regiunea vitregită a Văii-Jiului, judeţul Hunedoara, Romania, Europa, Terra tuturor celor 19 useri înregistraţi precedent. Mulţumesc pe această cale pentru invitaţie lui Emil Condor. Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur vouă AICI şi nu numai. LE ... un salut cordial userului aurora care este din acelaşi judeţ cu mine. | |
|
| |
Restauratorul
Numarul mesajelor : 327 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 10:20 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Un salut cordial din oraşul Petroşani, regiunea vitregită a Văii-Jiului, judeţul Hunedoara, Romania, Europa, Terra tuturor celor 19 useri înregistraţi precedent. Mulţumesc pe această cale pentru invitaţie lui Emil Condor. Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur vouă AICI şi nu numai.
Bine ai venit!In ce lupta vrei sa ne intalnim? | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 10:29 | |
| - Restauratorul a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Un salut cordial din oraşul Petroşani, regiunea vitregită a Văii-Jiului, judeţul Hunedoara, Romania, Europa, Terra tuturor celor 19 useri înregistraţi precedent. Mulţumesc pe această cale pentru invitaţie lui Emil Condor. Îmi face o deosebită plăcere să mă alătur vouă AICI şi nu numai.
Bine ai venit!In ce lupta vrei sa ne intalnim? Te rog sa fii mai concret. Nu înţeleg despre ce luptă e vorba. Termenul are o înţelegere atât de largă..... | |
|
| |
Restauratorul
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 10:33 | |
- Restauratorul a scris:
Bine ai venit!In ce lupta vrei sa ne intalnim? Te rog sa fii mai concret. Nu înţeleg despre ce luptă e vorba. Termenul are o înţelegere atât de largă..... Stimabile!Lupta de idei!Hai la lupta! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 10:36 | |
| Oooooooooooo ! Desigur ! Lasă-mă doar să mă familiarizez puţin cu ceea ce este pe aici ! Încet-încet voi posta peste tot pe unde simt că am ceva de spus. Altfel, nu mă bag ca musca-n lapte.... | |
|
| |
Restauratorul
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 10:38 | |
- Oooooooooooo ! Desigur ! Lasă-mă doar să mă familiarizez puţin cu ceea ce este pe aici ! Încet-încet voi posta peste tot pe unde simt că am ceva de spus. Altfel, nu mă bag ca musca-n lapte....
Baga-te oricum vrei ca eu ma plictisesc pe-aici! | |
|
| |
monte cristo
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 11:54 | |
| | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 12:07 | |
| | |
|
| |
Restauratorul
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 19:08 | |
| - monte cristo a scris:
- Buna ziua. Multa lumina!
Esti urmasul contelui de Monte Cristo? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 21:24 | |
| - monte cristo a scris:
- Buna ziua. Multa lumina!
Bună să vă fie si inima! Alex, Monte, Franz sunteti bine veniti! Da, multă lumină - deja e mai multă odată cu venirea voastră. Simtiti-vă ca acasă (pentru că sunteti chiar acolo). | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 21:30 | |
| Bun venit celor noi: Franz Schneider,monte cristo,alexandru adamescu Va doresc o sedere placuta si o activitate cat mai intensa | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 21:30 | |
| | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 21:34 | |
| - Karima a scris:
- Bun venit celor noi: Franz Schneider,monte cristo,alexandru adamescu
Va doresc o sedere placuta si o activitate cat mai intensa Multumim pentru urari. Speram intr-o colaborare cat mai fructuoasa. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 21:44 | |
- Speram sa aducem un suflu nou odata cu venirea noastra aici. De asemenea, va trebui sa fim ceva mai "delicati" decat pe celelalte Forumuri.
Ai dreptate, chiar dacă aveam deja câtiva forumisti excelenti, venirea voastră ajută, stiu că o să ajute mult. | |
|
| |
Restauratorul
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 22:01 | |
Cu siguranta ne vom simti asa. Speram sa aducem un suflu nou odata cu venirea noastra aici. De asemenea, va trebui sa fim ceva mai "delicati" decat pe celelalte Forumuri. Adica cum sa fiti mai "delicati" decat ca pe celelalte forumuri?Care forumuri?Vreau si eu pe acele forumuri! | |
|
| |
Restauratorul
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 22:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- Speram sa aducem un suflu nou odata cu venirea noastra aici. De asemenea, va trebui sa fim ceva mai "delicati" decat pe celelalte Forumuri.
Ai dreptate, chiar dacă aveam deja câtiva forumisti excelenti, venirea voastră ajută, stiu că o să ajute mult. Care sunt cei cativa forumisti excelenti ca eu nu ma vad nici pe mine?!?!??? | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 22:10 | |
Cu siguranta ne vom simti asa. Speram sa aducem un suflu nou odata cu venirea noastra aici. De asemenea, va trebui sa fim ceva mai "delicati" decat pe celelalte Forumuri. Adica cum sa fiti mai "delicati" decat ca pe celelalte forumuri?Care forumuri?Vreau si eu pe acele forumuri! Pai pe Forumurile de pe care am venit, forumuri sportive in general, se discuta mai cu "larghete", cam ca pe stadioane. Te bagi ? | |
|
| |
Restauratorul
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 22:16 | |
- Restauratorul a scris:
Cu siguranta ne vom simti asa. Speram sa aducem un suflu nou odata cu venirea noastra aici. De asemenea, va trebui sa fim ceva mai "delicati" decat pe celelalte Forumuri. Adica cum sa fiti mai "delicati" decat ca pe celelalte forumuri?Care forumuri?Vreau si eu pe acele forumuri! Pai pe Forumurile de pe care am venit, forumuri sportive in general, se discuta mai cu "larghete", cam ca pe stadioane. Te bagi ? Baga niste forumuri de-alea pe unde umbli ca sa vad cat de "delicat" esti! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Mar 09 Sept 2008, 22:18 | |
- Restauratorul a scris:
Cu siguranta ne vom simti asa. Speram sa aducem un suflu nou odata cu venirea noastra aici. De asemenea, va trebui sa fim ceva mai "delicati" decat pe celelalte Forumuri. Adica cum sa fiti mai "delicati" decat ca pe celelalte forumuri?Care forumuri?Vreau si eu pe acele forumuri! Pai pe Forumurile de pe care am venit, forumuri sportive in general, se discuta mai cu "larghete", cam ca pe stadioane. Te bagi ? Baga niste forumuri de-alea pe unde umbli ca sa vad cat de "delicat" esti! Aici va trebui sa fiu delicat ca pe acolo sunt un "judecator de pace" si un "dur". www.suporteri.ro e unul dintre ele. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! Joi 11 Sept 2008, 23:52 | |
LE ... un salut cordial userului aurora care este din acelaşi judeţ cu mine. Îţi întorc cu multă plăcere salutul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Bun venit! | |
| |
|
| |
| Hello! Bun venit! | |
|