| INTERNETologie | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:55 | |
| |
|
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:59 | |
| _____________________ | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 18:09 | |
| aveam impresia că am răspuns (parcă tot pe acest thread) la postarea citată... - Mihaela a scris:
- Aduc aici citatul asta pt ca in topicul lui Cactus nu isi are locul.
- apocalyptica a scris:
- ...
apropo, ți-ai eutanasiat forumortăciunea incredebilă (pe care oricum ți-ai sinucis-o cu propriile mâini) sau te-ai sucit pe model băsescian? In ciuda limbajului tau - oare daca ai incerca, oare ai reusi sa vorbesti si tu normal? - ideea in sine este corecta. Franz si-a sinucis forumul pt ca acum toti vor sa faca plecaciuni uneia. Da, Franz s-a suparat foarte tare pe mine pt ca - si eu ca si delta - i-am spus lucrul asta intr-un limbaj cam defectuos.
Acum pt ca una nu concepe ca poate sa fie user normal ci doar sefa sefelor si trebuie sa aiba doar supusi care se inchina la ea ca la moaste, acum Franz doreste sa inchida forumul lui, incredibilul. Normaaal, pt el din moment ce exista un forum, de ce ar mai exista si altele ??? Si exista niste oameni cu care as dori sa ma mai conversez. Insa NU sub patronajul uneia care se crede lady. Si care se supara pe oameni absolut degeaba, fara absolut niciun motiv. Doar pt ca unii NU fac plecaciuni.
Sper sa nu inchizi forumul ala, Franz. Da, stiu ca esti foarte suparat pe mine. Dar eu totusi sper sa-ti treaca. Chiar imi doresc asta. Si desi stiu ca nu va veti satura in veci sa va inchinati la moaste, cu cat mai multe forumuri, cu atat mai bine.
La multi ani! _____________________ | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 18:11 | |
| a fost stearsa de Franz si am postat din nou undeva unde el nu poate sterge. |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 18:14 | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:22 | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:24 | |
| - apocalyptica a scris:
- eram pe cale de a transmite o relică la postarea citată mai jos... dar am fost anunțat de server că subiectul nu mai există
Ce subiect? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:25 | |
| - Emil Condor a scris:
- apocalyptica a scris:
- eram pe cale de a transmite o relică la postarea citată mai jos... dar am fost anunțat de server că subiectul nu mai există
Ce subiect? păi, așa scria... p.s. s-o fi suprapus replicile și serverul a fost pus în situația de a alege _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:27 | |
| Am intrat în Panou si nu apare la stergeri absolut niciun subiect. Ok atunci, mergem mai departe... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:28 | |
| Flash! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:31 | |
| - Mihaela a scris:
- apocalyptica a scris:
- ...
p.s. s-o fi suprapus replicile și serverul a fost pus în situația de a alege In mod sigur subiectul exista. între timp și replica a ajuns pe thread-ul respectiv _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 19:32 | |
| E un thread inteligent: nu ia orice. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Joi 03 Ian 2013, 16:06 | |
| azi dimineață a crăpat peritoneul marelui regizor în actoria scenariilor scrise inginerește, motiv pentru care genialii medici mioritici și-au exprimat părerea legată de faptul că evoluția stării de sănătate a proaspătului decedat era (chiar dacă slab) favorabilă până la declararea morții acestuia motiv suficient pentru toți cre(ș)tinii să se dea cu capul de pereții virtuali ai internetului pe motiv că galaxia și-ar fi pierdut buricul la doar câteva zile (și imediat) după sfârșit mayaș al universului... _____________________ | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: INTERNETologie Joi 03 Ian 2013, 17:20 | |
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: INTERNETologie Joi 03 Ian 2013, 19:47 | |
| - Mihaela a scris:
- pai probabil starea era favorabila decesului
vrei să apară doliun și diasporeanu' nervos să-ți dea pilde (cu L) ? p.s. nu m-aș mira dacă fraierii n-ar avea habar că marele mort pupa la mâna lui vagin în loc de apendici deținuți de Marga Barbu în momentul în care unui ideolog ceaușist i-au dat vânt în groapă... p.s. era prin septembrie 1993 _____________________ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTERNETologie | |
| |
|
| |
| INTERNETologie | |
|