Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: INTERNETologie Vin 30 Noi 2012, 19:09
internet - a clar la ce se referă, chiar și pentru pupincuriștii regimului aflat în clipa asta la conducerea țării etos - e ceva-n greacă și cică s-ar referi la comportament logos - o fi tot în greacă (fuguța repede la wikipedia după explicație... )
p.s. și tembelii care au votat-o pe EBA să-și prezinte buzele siliconate-n strassbourg și deja ARD de nerăbdare pentru 9 decembrie... au intrat probabil la bănuială că o fi vorba de ceva legat de rețeaua electronică mondială, forumuri, site-uri, utilizatori ai spațiilor virtuale
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Vin 30 Noi 2012, 19:18
p.s. și alde ăștia îl condamnă pe cretinul de vagin tudor pentru faptul că avea limba adânc înfiptă-n capătul distal al tubului digestiv din dotarea pantofarului și a chimistei de renume atât de mondial încât nici draq nu a auzit de ea...
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Vin 30 Noi 2012, 19:22
săraca asta a decedat forumistic după 2 postări dar totuși figurează printre activi și îi este celebrată ziua de naștere? brici!
Subiect: Re: INTERNETologie Vin 30 Noi 2012, 20:05
când carbonatul devine o substanță în exces...
ostrovna a scris:
Un barbat se casatoreste si vine acasa is ia sotia si soacra si le zice: - Fiti atente sa va zic programul meu. Cind vin acasa vrea sa maninc, si vrea sa gasesc mincarea nici prea calda nici prea rece. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce maninc vreau sa fac baie, si vreau sa gasesc apa nici prea calda nici prea rece in cada. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce fac baie vrea sa imi citesc ziarul, si vrea la fotoliu sa imi aduceti papucii de casa. La care sotia: Ietete! La care soacra: Ietete! La care barbatul: Nici un ietete, eu sunt barbatul eu comand. - Dupa ce imi citesc ziarul vreau sa ma culc, pina la 12 noaptea ma culc cu sotia, dupa 12 noaptea ma culc cu soacra. La care sotia: Ietete! La care soacra: Nici un ietete, el este barbatul el comanda.
Subiect: Re: INTERNETologie Vin 30 Noi 2012, 21:37
o fi vorba despre urletele virtuale ale pițipoancelor convinse că dacă-și bagă niște chiloți în avatar atunci neapărat trebuie să cadă pe spate toți userii de pe respectivul forum...
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Sam 01 Dec 2012, 13:52
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 11 Dec 2012, 12:23
cică hoitarii au deveit găini în ceea ce privește link-urile spre alte site-uri... dacă e așa, păi să ia și link-ul de mai jos, cu 10 ore dedicate lor
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:07
Mihaela a scris:
Aduc aici citatul asta pt ca in topicul lui Cactus nu isi are locul.
apocalyptica a scris:
... apropo, ți-ai eutanasiat forumortăciunea incredebilă (pe care oricum ți-ai sinucis-o cu propriile mâini) sau te-ai sucit pe model băsescian?
In ciuda limbajului tau - oare daca ai incerca, oare ai reusi sa vorbesti si tu normal? - ideea in sine este corecta. Franz si-a sinucis forumul pt ca acum toti vor sa faca plecaciuni uneia.
șaiba este un cretin virtual ca și blacheul admin din prima cocină felixiană (pe ăsta îl știi de pe vremea în care-ți trăgeau țepe de pe contul de amurg) sau pedelimbiștii irealității și a hoitului nou tapalabist. har domnului că dobitoci de teapa ăstora după epoca de aur a regimului ceaușist au ajuns doar în mediul virtual la butoane de unde pot impune restricții, ca niște mici dumnezei ai mediului electronic
p.s. am băgat o frână bruscă în caracterizarea actorilor din domeniului forumistic pentru a nu-i da motive pleșuvului neosectant să se comporte ca șaiba incredebilă
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:11
Te-ai încălzit...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:13
Emil Condor a scris:
Te-ai încălzit...
Pai ca lucrurile sa mearga bine tot anul trebuie inceput chiar din prima zi.
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:15
Emil Condor a scris:
Te-ai încălzit...
n-ai nici cea mai vagă idee câte chestii am avut ocazia să constat în așa-numita realitate virtuală...
p.s. yo zic să mă banezi înainte să mă scape gura...
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:16
Franz Schneider a scris:
Emil, vreau neste scule de moderare PERMANENTE pentru topicurile / topicele de pe sectiunea mea. Vad ca s-au cam adunat iar mesaje care nu-si au locul si rostul pe aici. Multumesc anticipat.
ciar că ar fi cazul să banezi la marea derută, tradițional, mioritic... este strigător la cer să existe opinii contrare părerii de miner! yo zic să iei o rangă de plantat panseluțe când accesezi vreun "forum"
p.s. oare ce o fi însemnând "forum" pentru o șaibă rămasă în urma "democrației" împuse de bâtele ortacilor?
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:18
apocalyptica a scris:
...
Dar tu stii ca de Emil trebuie sa te rogi mult pana te baneaza.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:18
apocalyptica a scris:
Emil Condor a scris:
Te-ai încălzit...
n-ai nici cea mai vagă idee câte chestii am avut ocazia să constat în așa-numita realitate virtuală...
Nu am de ce să te banez. Pentru că esti sincer? Un pic nediplomatic dar...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:22
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
...
E ceea ce urăsc cel mai mult pe un forum: eliminarea utilizatorilor.
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:26
Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
Te-ai încălzit...
de trei zile mă ocup de statistici legate de publicații, chit că era să uit să îi răspund lui anahoret din cauză că băgam din voleu niște postări pe neimportant și pe aici
p.s. mă distrează chestia cu ideea că dacă e început de an atunci e o inactivitate tipic mioritică, deoarece ]n prima saptamana noi întotdeauna aveam (și avem și acum) de definitivat rapoarte pe anul precedent, planul de cercetare pe "noul" an, definitivarea manuscriselor pentru articolele incluse in procedura de evaluare in vederea publicarii etc.
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:28
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
Emil Condor a scris:
Te-ai încălzit...
de trei zile mă ocup de statistici legate de publicații, chit că era să uit să îi răspund lui anahoret din cauză că băgam din voleu niște postări pe neimportant și pe aici
p.s. mă distrează chestia cu ideea că dacă e început de an atunci e o inactivitate tipic mioritică, deoarece ]n prima saptamana noi întotdeauna aveam (și avem și acum) de definitivat rapoarte pe anul precedent, planul de cercetare pe "noul" an, definitivarea manuscriselor pentru articolele incluse in procedura de evaluare in vederea publicarii etc.
era glumaaaa !!
P.S. imi pare teribil de rau ca Anahoret nu mai vrea sa scrie pe forum.
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:32
Mihaela a scris:
apocalyptica a scris:
habar n-am cât durează în cazul lui dacă ai fi citit ce scriam într-un loc mult mai neimportant decât acesta, chiar și tu ți-ai fi dat seama că pur și simplu nu consider atât de importante forumurile virtuale încât să mint în loc să-mi spun părerea reală ca urmare, dacă boul ajuns la butoane șterge contul, păi... mare pagubă!
p.s. în locul tău aș face o analiză pe text și dacă aș arăta ca un frigider
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:38
apocalyptica a scris:
era să uit să îi răspund lui anahoret
Si eu sunt în aceeasi situatie: nu i-am răspuns. Să-mi fie rusine! Dar îi voi scrie, probabil chiar azi. Sorry Anahoret! Să ai un an fericit, fratele meu drag!
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:41
șaiba incredebilă n-are cum să blocheze exprimarea părerilor pe internet, indiferent cât de mult este atins de alzheimerul iliescian... mă rog, poate-l pupă atât de mult, des și cu o limbă catifelată-n sfincterul anal pe sectantul pleșuv încât ăsta din urmă să bage un ban de zile mari pe considerente bazate pe principiile exprimării democratice a opiniilor...
Mihaela a scris:
Franz Schneider a scris:
Am rezolvat. Daca tu ii accepti lui Delta toate ineptiile, nu inseamna ca trebuie sa i le accept si eu. Ca la mesajele lui faceam referire.
Si mesajul meu de ce l-ai sters?
Emil, tu consideri ca era atat de ofensator?
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:42
Pai nu citesc in locuri neimportante - cum numesti tu forumul tau. Nu cred ca am dispozitia de a ma duce undeva unde stiu ca nu am niciun prieten adevarat sau n-am incredere in admin. Dupa experienta cu taclalele unde duritatea si certurile ating cote halucinante eu vreau ca anul asta sa fiu mai calma. Uite asa mi-am propus.
Acum pe bune, tu nu ai banat la tine pe forum? De exemplu daca vine cineva si va ia in balon sau incepe sa faca misto de voi? Ce faceti? Stati asa cum sta de ex Emil? Hai sa fim si obiectivi, macar a little bit.
Emil Condor
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:44
Cum spunea Franz: ineptiile tale! Nu sunt sectant de nicio culoare. Nu fac parte din nicio religie ori sectă a lumii. Acum stii si tu.
apocalyptica
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:47
Mihaela a scris:
Acum pe bune, tu nu ai banat la tine pe forum?
useri normali sau la isterice și băsiști înjurăcioși?
Mihaela a scris:
De exemplu daca vine cineva si va ia in balon sau incepe sa faca misto de voi? Ce faceti? Stati asa cum sta de ex Emil?
mișto... de noi? n-are cum...
p.s. cedează nervos
Subiect: Re: INTERNETologie Mar 01 Ian 2013, 17:53
Mihaela a scris:
De exemplu daca vine cineva si va ia in balon sau incepe sa faca misto de voi? Ce faceti? Stati asa cum sta de ex Emil?
Nimic nu e atât de important încât să te superi si să-ti faci rău tie însuti. Singurul lucru important e... viata în sine, nu măruntisurile ei. Am si eu niste limite ce -mi fortează luarea unei pozitii, dar... cum am spus mai înainte: neimportant!