Acum exista 3 mari site-uri pt socializare: Facebook, Twitter si Google+ . Si ar mai fi si LinkedIn care incepe sa ia avant.
ia încearcă să definești "socializare" printr-un alt cuvânt decât "plictiseală"
ar trebui sa gasesc un sinonim pt plictiseala. dar tot la socializare intra si forumurile.
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 15:41
Mihaela a scris:
ar trebui sa gasesc un sinonim pt plictiseala.
eh, nu te mai gândi la blogul tău...
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 15:53
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
ar trebui sa gasesc un sinonim pt plictiseala.
eh, nu te mai gândi la blogul tău...
Eu vad ca tu il tot pomenesti, cred ca stai cu el in gand. Sau poate il confunzi cu altceva.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 16:06
Mihaela a scris:
Eu vad ca tu il tot pomenesti
putea fi de referință, ca melodiile celor de la modern talking: indiferent ce prelucrare foloseau, tot o variantă de proastă calitate ieșea...
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 16:10
apocalyptica a scris:
...melodiile celor de la modern talking: indiferent ce prelucrare foloseau, tot o variantă de proastă calitate ieșea...
In tineretea mea, fiind printre formatiile date la Tv, sigur ca i-am indragit... chiar si acum ii ascult cu nostalgie!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 16:18
dolion a scris:
fiind printre formatiile date la Tv, sigur ca i-am indragit...
fiecare cu criteriile sale...
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 16:47
Ei, ce zici, merge (pluteste)?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 17:13
dolion a scris:
Ei, ce zici, merge (pluteste)?
are tendințe homosexuale (clarificare pentru cei ușchiți: în sensul că se cam duce la fund) din perioada aia funky-pop au fost ceva mai răsărite melodiile cântate după ce interpretei i s-au lăsat suficient de mult ca să nu mai mizeze pe fizic...
Stai linistita ca nici eu care am user nu am drepturi sa citesc unde zice el in acel link, cica: Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot citi subiectele din acest forum.
Oricum mie imi place de Delta. Chiar daca il las momentan sa creada ca nu m-am prins de ceea ce intentioneaza el. Dar asta spune multe despre mine cat si despre el.
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 20:54
lutra vulgaris a scris:
il las momentan sa creada ca nu m-am prins de ceea ce intentioneaza el
Stai linistita ca nici eu care am user nu am drepturi sa citesc unde zice el in acel link, cica: Ne pare rau dar doar cei care sunt utilizatori cu drepturi speciale de acces pot citi subiectele din acest forum.
Oricum mie imi place de Delta. Chiar daca il las momentan sa creada ca nu m-am prins de ceea ce intentioneaza el. Dar asta spune multe despre mine cat si despre el.
Oooo deci si neimportanta userilor e pe categorii si niveluri. Oricum stiu ca face bascalie prin link-urile pe care le tot afiseaza. De ce as intra in amanunte?
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 22:59
Nimic interesant. Tu esti mai limpede si mai curat ca lacrima.
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 23:08
lutra vulgaris a scris:
Nimic interesant. Tu esti mai limpede si mai curat ca lacrima.
Cine e mai limpede?
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 23:25
Delta, evident!
Subiect: Re: DEDICATII Joi 13 Dec 2012, 13:25
Plăcerea de a muri
Să mori din dragoste
A visa, a dormi, a iubi, a muri
Te simt în suflul meu, abia am curaj să te respir Simt că mă frânge aburul tău, nu pot să-mi revin De când trăieşti în amintiri mi-e noaptea amară Strig agonia mea şi mă-nec în fumul de ţigară.
A fi sau a nu fi, a muri, a dormi
Sunt mort de frica nopţii şi a morţii, a chinului Cuvintele lovesc în pleoapa deschisă a destinului Aştept pe-o margine de timp în umbra scăzută A formei tale tulburi, tristă şi obosită
Strigătul meu spre viaţă şi strigătul spre moarte Se zbate-ntre pereţi de singurătate Se zbate-n contratimpi în nopţile grele Bătute-n cuie ascunzând zilele mele rele
Te simt în lacrima picurând peste scrum În fumul de ţigară încă te mai respir Şi ştiu că n-ai să vii şi ştiu că n-ai să ştii Şi ştiu că n-ai să afli, nici dacă n-aş mai fi.
Cântec interpretat de Michael Sardou, muzica de Michael Sardou, traducere de Luminiţa Soare
Dedicata unei fete frumoasa, dulce, scumpa si iubita!