_____________________ Forum Crestin Ortodox Renascut
:http://abcd.top-me.com
l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: DEDICATII Mar 21 Aug 2012, 23:58
Eheeei! Uite si o dedicatie acolo! Multumesc mult, IRBESTRA! O melodie nemuritoare.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: DEDICATII Sam 01 Dec 2012, 11:31
Dedicatie pentru toti romanii.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: DEDICATII Sam 01 Dec 2012, 11:56
Nu ma deranjeaza apartenenta mea la neamul romanesc. Nu am vreun complex dar nici vreun motiv de mandrie avand in vedere ca nu cunosc vreo contributie proprie pentru acest statut. Pur si simplu m-am nascut aici. Nu stiu cine a decis asta dar sunt convinsa ca nu eu. Pentru faptul ca n-am plecat de aici nu ma mandresc dar nici nu am vreun sentiment anume. S-a intamplat sa imi fie bine si probabil m-as fi straduit in orice parte a globului pentru acest lucru. Deci nu inteleg motivele de mandrie ale unora pentru un lucru la care nu au avut nicio contributie... Si oricum maine o luam de la capat...
Dar cum spunea cineva astazi, tara este ca si mama ta, o iubesti indiferent cum ar fi. Si iti este drag sa te uiti la pozele cu ea, atunci cand era tanara si frumoasa.
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
Subiect: Re: DEDICATII Sam 01 Dec 2012, 13:47
Mihaela a scris:
Nu ma deranjeaza apartenenta mea la neamul romanesc.
ar trebui sau ce?
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 07:47
Mihaela a scris:
Pentru faptul ca n-am plecat de aici nu ma mandresc dar nici nu am vreun sentiment anume. S-a intamplat sa imi fie bine si probabil m-as fi straduit in orice parte a globului pentru acest lucru. Deci nu inteleg motivele de mandrie ale unora pentru un lucru la care nu au avut nicio contributie... Si oricum maine o luam de la capat...
Gand la gand, cu bucurie... nici eu nu am calcat un milimetru in afara granitelor, dar nu-mi fac din asta un titlu de glorie, pur si simplu asa a fost sa fie! Am castigat o excursie in Grecia, acum patru ani, puteam merge cu sotia... am preferat sa o trimit pe ea cu copiii! Asa ca ocazie as fi avut, dar nu am simtit imboldul de a pleca pe alte meleaguri...
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 10:59
dolion a scris:
Mihaela a scris:
Pentru faptul ca n-am plecat de aici nu ma mandresc dar nici nu am vreun sentiment anume. S-a intamplat sa imi fie bine si probabil m-as fi straduit in orice parte a globului pentru acest lucru. Deci nu inteleg motivele de mandrie ale unora pentru un lucru la care nu au avut nicio contributie... Si oricum maine o luam de la capat...
Gand la gand, cu bucurie... nici eu nu am calcat un milimetru in afara granitelor, dar nu-mi fac din asta un titlu de glorie, pur si simplu asa a fost sa fie! Am castigat o excursie in Grecia, acum patru ani, puteam merge cu sotia... am preferat sa o trimit pe ea cu copiii! Asa ca ocazie as fi avut, dar nu am simtit imboldul de a pleca pe alte meleaguri...
Dar eu in excursii am fost. Nu m-am gandit insa niciodata sa raman definitiv afara.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 11:05
Mihaela a scris:
dolion a scris:
Mihaela a scris:
Dar eu in excursii am fost. Nu m-am gandit insa niciodata sa raman definitiv afara.
Pai deltutule, degeaba ai tu forum, blog, activitate internautica, etc. Ma daca nu ai feisbuc degeaba ma, nu stie nimeni de tine. Pa feisbuc e miezu' acu' , acolo se promoveaza tot.
P.S. Asta in cazul in care vrei sa stie lumea de tine. Ca de altfel poti sa-ti faci feisbuc si degeaba.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 14:52
Mihaela a scris:
daca nu ai feisbuc degeaba ma, nu stie nimeni de tine. Pa feisbuc e miezu' acu' , acolo se promoveaza tot.
bagi mâna-n foc?
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 14:59
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
daca nu ai feisbuc degeaba ma, nu stie nimeni de tine. Pa feisbuc e miezu' acu' , acolo se promoveaza tot.
bagi mâna-n foc?
doar sunt convinsa de faptul ca "feisbucul e miezu' acu'" .
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 15:01
Mihaela a scris:
vezi că spunea dolion ceva despre galenica...
no, daca nu vrei sa tii pasul cu vremurile, e problema ta sau poate ai pagina de twitter. ca am vazut ca nici Mircea Badea nu agreaza facebook-ul insa are pagina de twitter.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 15:09
Mihaela a scris:
sau poate ai pagina de twitter.
nope nici Hi5 nici netlog nici badoo nici alte tipuri de pagini de "socializare generală" de la care vin zilnic (probabil la toată lumea) avalanșe de invitații, anunțuri și alte [spam]-uri
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 15:19
apocalyptica a scris:
Mihaela a scris:
sau poate ai pagina de twitter.
nope nici Hi5 nici netlog nici badoo nici alte tipuri de pagini de "socializare generală" de la care vin zilnic (probabil la toată lumea) avalanșe de invitații, anunțuri și alte [spam]-uri
Ups... Si aici e incurcatura ... Hi5 a fost mai de demult si era doar pt copii de 10-16 ani. Badoo e o aplicatie care era si cred ca mai este pe facebook. Blogurile mai au ceva cautare dar sunt in cadere libera.
Acum exista 3 mari site-uri pt socializare: Facebook, Twitter si Google+ . Si ar mai fi si LinkedIn care incepe sa ia avant.
apocalyptica
Subiect: Re: DEDICATII Dum 02 Dec 2012, 15:23
Mihaela a scris:
Acum exista 3 mari site-uri pt socializare: Facebook, Twitter si Google+ . Si ar mai fi si LinkedIn care incepe sa ia avant.
ia încearcă să definești "socializare" printr-un alt cuvânt decât "plictiseală"