LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy drumetie CPSF istorie 23 muzica_traditionala taieri SFromanesc 1918 romana politica curiozitati mediu google Popasul Limba problema 1 reclame humanitas internet comment-143 efremovivanantonovici padure sibiu brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? I_vote_lcapCe vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? I_voting_barCe vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? I_vote_rcap 
Emil Condor
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? I_vote_lcapCe vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? I_voting_barCe vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?

In jos 
+2
ostrovna
lutra vulgaris
6 participanți
AutorMesaj
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? Empty
MesajSubiect: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 14:50

Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? (si nu doar anul acesta....ci asa sa facem o paralela intre ce ati primit anii trecuti si ce sperati sa primiti anul acesta, anul viitor)

Eu vreau:

Sanatate pt. a ramane demna in continuare in fatza mea si implicit a unora din jurul meu. dans

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 16:17

lutra vulgaris a scris:
Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? (si nu doar anul acesta....ci asa sa facem o paralela intre ce ati primit anii trecuti si ce sperati sa primiti anul acesta, anul viitor)

Eu vreau:

Sanatate pt. a ramane demna in continuare in fatza mea si implicit a unora din jurul meu. dans

Si eu de asemenea,asta imi doresc dupa hopul pe care l-am trecut.
Iti doresc sanatate tie si frumoasei tale fetite Stefania,va iubesc din suflet si va imbratisez cu mare drag mwah! hug
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 18:28

Nu stiu daca sunt prea pretentios, dar as vrea sa-mi aduca un P.C. bun si rapid.
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 18:37

Si eu care credeam ca e vorba de niste mamaliguta si cu sarmalute. Laughing

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 19:05

Ti-a deschis apetitul de sarmale, anul trecut?
Ce faci Dia, înveti oamenii o nouă dietă? Dieta de sărmălute? Very Happy

Eu vreau liniste si pace, sănătate si fericire pe fetele si în inimile celor ce mă înconjoară. rugă

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 19:41

Emil Condor a scris:
Ti-a deschis apetitul de sarmale, anul trecut?
Ce faci Dia, înveti oamenii o nouă dietă? Dieta de sărmălute? Very Happy

Eu vreau liniste si pace, sănătate si fericire pe fetele si în inimile celor ce mă înconjoară. rugă

Multumesc frumos rugă flower thumb_yello

Excelenta dorinta bravo bravo bravo bravo bravo
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 19:43

Emile, eu am intrebat ce vrei de la Mosul pentru tine, nu pentru ceilalti. Ei, comedie! Noi stim deja ca cei de pe forumul asta isi doresc cate ceva si pentru ceilalti, mai ales eu. Stai sa vezi ce le doresc eu:
Eu urez Sarbatori Fericite, sanatate si o masa plina tuturor! Le doresc numai bine celor care m-au suportat cu stoicism anul asta iar alora care au muscat de cur tot anul si nu doar pe mine, ci pe toti cunoscuti lor(au un fetish, de asta spun). Nu le doresc dupa sufletul lor si nici dupa gandirea lor si nici dupa modul lor de comportare in viata. Le doresc sa aibe muuuult, indestulat si sa le dea viata mult mai multe decat mi-ar da mie ori altora si inzecit decat isi doresc dansii pt ei. Le doresc toate acestea pentru ca sa fie si ei ocupati poate li se muta directia si interesul si focusul dinspre persoane atat de neinteresante ca mine ori ca altii care n-au nici o vina ca sunt diferiti si se amnifesta diferit fata de ei.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 22:14

Eu inafara de sanatate si liniste sufleteasca (desi ar fi super fain daca ar fi doar astea) as vrea un aparat foto performant. Dar cred ca va veni mai tarziu, pe la iepuras asa.

Si aici pe forum, sa fie toti prezenti, iar Emil sa nu lipseasca (prea des) Razz Very Happy
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyDum 11 Dec 2011, 22:24

Mihaela a scris:
Eu inafara de sanatate si liniste sufleteasca (desi ar fi super fain daca ar fi doar astea) as vrea un aparat foto performant. Dar cred ca va veni mai tarziu, pe la iepuras asa.

Si aici pe forum, sa fie toti prezenti, iar Emil sa nu lipseasca (prea des) Razz Very Happy

SUBSCRIU!!!!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 12 Dec 2011, 04:37

lutra vulgaris a scris:
Emile, eu am intrebat ce vrei de la Mosul pentru tine, nu pentru ceilalti.
Păi ăsta e secretul: dacă cei din jur sunt fericiti, aceea îmi ajunge, mă face si pe mine fericit,
dacă fetzele lor iradiază bucurie, aceea se transmite si pe fatza mea, în inima mea - eu trăiesc mult prin ceilalti.
Oricând doresc binele cuiva, stiu că acela se varsă si peste mine, în viata mea.
Am convingerea că atunci când doresti binele aproapelui tău, Dumnezeu are grijă si de tine.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 12 Dec 2011, 05:17

Mihaela a scris:
...as vrea un aparat foto performant.
Dacă eram fată în fată când spuneai asta, ti-as fi întins aparatul meu într-o clipită. hug

Citat :
Promit că mă voi strădui, mă voi strădui să împlinesc dorinta asta în măsura în care îmi va sta în propriile puteri, adică posibilităti.
Esti o dulce! hug2
Vreau ca „Moshul” să vă mentină pe toti asa dulci cum sunteti, iar dragostea mea pentru voi să o mărească necontenit.

Doresc din toată inima, ca Moshul (expresie ce se referă, de fapt la Cel ce ne dă de toate) să ne tină pe toti sănătosi aici la Popas si în mijlocul celor dragi nouă.

Si mai doresc să văd că acei ce lipsesc „nemotivat” (cel putin în aparentă smile ) revin printre noi, cei ce îi iubim mult.
Iar dacă nu vor reveni, le doresc acolo unde vor fi, fericirea să-i însotească fără măsură.
Sărbători fericite le doresc tuturor, cei ce suntem aici în prezent (lor, adică vouă - scuzati! o să vă mai dedic multe multe din scrierile viitoare) si celor ce ne vizitează mai rar sau deloc adică:
Abba, Accent, Anahoret, Aurora, Bila, Blake, Blue, Cristina, Darius, Domino, Elvil, Enohabel, Getus, Grabilion, Gringo, Horia, iisus (Alex), j0oke, Karima, Layla, Live, Maha, Mara, Murfatlar, Nadino, Naomi, Nynna Vizireanu, Rolia, Roxy, Sanja-Adriana, Sam, Silva, Silverstar, Tomi, Tristan, Unicu, Votan, Yzzy, Zouzounik, Zuum, plus altii pe care posibil să-i fi omis.

CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 12 Dec 2011, 08:42

Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? 11122011128

Imi doresc: sanatate mie si celor bolnavi de linga mine, liniste sufleteasca, prieteni fericiti si cit mai buni linga mine . Pace si intelegere. Intilniri, chiar scurte, macar cu unii dintre voi. Sa aflu ca vi se implinesc dorintele. mwah!

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 12 Dec 2011, 08:42

Imi doresc sa fiu luminat in seara de Craciun de cele 30 de mii de becuri ce împodobesc bradul de la Rockeffeller, din Manhattan.
Si dorinta va ramane!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 12 Dec 2011, 14:13

Emil Condor a scris:
Mihaela a scris:
...as vrea un aparat foto performant.
Dacă eram fată în fată când spuneai asta, ti-as fi întins aparatul meu într-o clipită. hug

hug wow! Emil, noroc ca nu trebuie sa vorbesc. n-as putea de la nodul in gat. mwah! esti chiar un frate adevarat. Pai consider ca moshu' a venit. hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyLun 12 Dec 2011, 19:40

*˚°。°*。°*。★*˚°。°*。°˚°★*˚°。°*。°*★*˚°。°*。°*★
˛°_██_*˚°。°/♥ \*˚°。°*。°*★*˚°。°*。°*★*˚°。°*。°*★
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.*˛_Π_____*˚°。*。°*❤*˚°。°*。°*★
.°( . • . ) ˛°./• ‘♫ ‘ •\.˛*./______/~\*˚°。°*。°*°*❤ ˚°*★
*(…’•’.. ) ˛╬╬╬╬╬˛°.|田田❤|門|╬╬╬╬╬*˚°。°*。° ♥
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 13 Dec 2011, 04:17

Mai sus am avut ocazia să citesc niste dorinte deosebite din partea voastră...
Doresc ca împlinirea lor să nu întârzie. rugă

Ia să vedem ce să mai aducă Moshul!
Eheee! As vrea să vă am pe toti de la Popas în jurul meu, nu doar virtual. smile

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 13 Dec 2011, 12:00

Multumesc, Emil, dar asa cum am spus, la mine va ramane in faza de dorinta! Iar dorinta ta, stii bine ca e si dorinta mea si aceasta chiar n-as vrea sa ramana in faza de dorinta!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 13 Dec 2011, 12:29

Da! Emil ne-a catadicsit acuma pe toti cu inca o dorinta. Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? 154834 noroc! Eh, sa te vad acuma moshule. oh da! Cool
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 13 Dec 2011, 19:16

Uite am adus si un brad unde sa ni se indeplineasca dorintele:

Uploaded with ImageShack.us

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMar 13 Dec 2011, 21:46

Auziti, am si eu o mica intrebare. E pacat, f pacat daca ma bucur putin putin cand viata face un picut de dreptate-mi? Asta in conditiile in care aceasta dreptate a constat in a li se crea unora o situatie aproximitiv similara cu a mea pe pielea lor cum ar veni, a lor, a membrilor familiilor lor, a celor dragi lor. Stiti ce ar mai fi trist din toata treaba asta daca n-or invata ceva si daca toata tarasenia asta ar fi fost degeaba. E trist, e f trist sa stai si sa-i privesti azi cum intreaba tot azi pe aceeasi persoana care trebuia intrebata candva cand mi s-a intamplat si mie, daca nu are pic de rusine. O sa-l consider un mos craciun intarziat si prea sadic pt gusturile mele. E o bucurie amara rau pt. ca pt. o amarata ca mine si ca fii-mea n-a sarit decat saracul Claudiu. Bai ce sulfa e viata asta si cum si-o iau unii chiar si pt. tacere. Ce s-or mai bucurat atunci ce s-or mai bucurat si alte dati, ce le-or iesit bucuria aia pe nas. Se pare ca din 2012 o sa fiu si eu si mai impacata. Macar nu m-am murdarit eu, a meritat asteptarea. Oamenii aparent interesanti pt. mine vor devine urme vagi ale unei experiente deja chit. Si uite asa se incheie un capitol de la care am invatat multe.

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyMier 14 Dec 2011, 01:14

CRUCIAT a scris:

Imi doresc: sanatate mie si celor bolnavi de linga mine, liniste sufleteasca, prieteni fericiti si cit mai buni linga mine . Pace si intelegere. Intilniri, chiar scurte, macar cu unii dintre voi. Sa aflu ca vi se implinesc dorintele. mwah!

Si eu iți doresc să-ți se îndeplinească dorința pentru ca știu cit de mult te bucuri, cu bucuria celor din jur.

Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? Iarna-si-omul-de-zapada-merry-christmas_c20f3ad0c2b22a
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 15 Dec 2011, 01:47

Pentru ca aceasta lista este deschisa si pentru ca sunt un om egoist, am sa-mi mai pun o dorinta, mai mult un gand razlet. Pentru ca viata asta e si asa tare scurta, mi-as dori ca intr-o zi sa existe niste munti care se vor porni sa se intalneasca si sa se "vorbeasca" cu o persoana care din motive pur independente de dansa nu poata sa ajunga dansa la acei munti. rugă Eh! Am zis si eu, doar asa. dans

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 15 Dec 2011, 02:42

Ai numele acelor munti? smile

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? EmptyJoi 15 Dec 2011, 03:20

Nu stiu mare lucru despre acei munti. Nici macar nu sunt sigura ca daca ii strig in vreun fel vor sti ca e vorba de ei sau daca vor sti ca e vorba de o banala invitatie la cioace, nimic mai mult. Pentru simplu motiv ca avandu-i prin preajma m-ar ajuta mult sa-mi misc rotitele, sa nu-mi amorteasca care cumva. Asta nu inseamna ca ceea ce am deja nu-mi este suficient. Dar unde-s multi puterea creste. Desi unii m-ar contrazice. Ce frumos ar fi sa fiu contrazisa si sa trebuiasca sa stau in cur vreo 4 ceasuri ca sa descifrez ce a zis si nici atunci sa nu fiu sigura ca am inteles pe deplin. scratch

MesajSubiect: Re: Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?   Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta? Empty

Sus In jos

Ce vrei sa iti aduca Mos Craciun anul acesta?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Planuri de Anul Nou
» Vine sau nu sfârşitul lumii anul acesta?
» Distihurile lui Bujor
» Obiceiuri de Anul Nou
» Evenimente astronomice în anul 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: LUTRA VULGARIS-
Mergi direct la: