Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Lun 16 Feb 2009, 09:30
Citat :
Şi închei cu un cântec ce se leagă de un eveniment deosebit, petrecut în existenţa subsemnatului pe data de 17 martie 1979. Într-o discotecă, se înţelege!
Dupa 10 ani, pe 14 martie 1989, eu si sotul meu faceam cunostinta la fabrica de mase plastice unde lucram eu... Ei, unde e smile-ul ala care viseaza cu ochii deschisi?
Da, stiu, nu se potriveste...dar Anahoret cauta odata un smile ca asta...
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Lun 16 Feb 2009, 09:36
Dance, dance, dance... cu BZN, Luv si cate alte formatii!... Ce demult au fost toate... Abia astept sa prind momentul sa le reascult azi.
Fratele meu mi-a trimis acum vreo doi ani aceasta melodie, ca sa-mi aduc aminte de acele vremuri...Pe de o parte vremurile cand ascultam cu el acasa muzica, pe de alta parte momentele cand ascultam muzica la una din colegele mele din liceu...
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Lun 16 Feb 2009, 10:35
preferintze muzicale : Johann Christian Bach, Mauro Giuliani, Carl Philipp Emanuel Bach. DAR piesele INTREGI, NU fragmente... Avetzi voi vreo sursa ? Ca io n-am...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
zaraza26
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Lun 16 Feb 2009, 11:57
cactus a scris:
preferintze muzicale : Johann Christian Bach, Mauro Giuliani, Carl Philipp Emanuel Bach. DAR piesele INTREGI, NU fragmente... Avetzi voi vreo sursa ? Ca io n-am...
L-am intrebat pe sotul meu care asculta numai muzica clasica, dar nu se numara printre preferintele lui...
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Lun 16 Feb 2009, 21:37
cactus a scris:
Dacă vrei, io-ţi poate da Johann Sebastian Bach Concertele nr.1, 2, 3 şi 5 Brandemburg
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 22 Feb 2009, 22:00
O melodie super faina Second Walz- Andre Rieu
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 22 Feb 2009, 22:08
Mihaela a scris:
O melodie super faina Second Walz- Andre Rieu
Bine ai venit în lumea mea! Vezi că la Clasice este Andre Rieux cu MP3. Toate melodiile de acolo le poţi avea trase prin 4shared.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 22 Feb 2009, 22:37
Emil Condor a scris:
Toate melodiile de acolo le poţi avea trase prin 4shared.
Aa, foarte buna chestia asta cu 4shared
Si o sa postez si piesa mea preferata
Life will go on - Chris Isaak
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 22 Feb 2009, 22:46
Hmmm... Şostakovici! Chitara clasică vă place?
Concerto de Aranjuez Joaquin Rodrigo
Şi aşa îl cântă Santana.
Iar aici Andres Segiovia
Sper să vă placă!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Dum 22 Feb 2009, 22:49
Păi, cum să nu placă acelea, Anahoret? Încă nu am dat click pe linkurile tale si stiu că o să placă...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Lun 23 Feb 2009, 10:56
Anahoret a scris:
Hmmm... Şostakovici! Chitara clasică vă place?
Concerto de Aranjuez Joaquin Rodrigo
Şi aşa îl cântă Santana.
Iar aici Andres Segiovia
Sper să vă placă!
Concerto de Aranjuez, cu Joaquin Rodrigo, e una din piesele care imi plac si mie si sotului!
Zilele astea sotul meu a inregistrat de la Radio Muzical Sostakovici si a ascultat, probabil, numai Sostakovici. Si mie imi place, cred ca aproape tot, daca nu tot...
O alta obsesie a fost David Bowie cu Absolute Beginners. Dar cu siguranta cea mai ascultata piesa a fost (inca este) Map of the Problematique a inconfundabililor Muse. Totodata piesa favorita, trupa favorita.
Si cam asta ar fi un top al pieselor favorite, un top in continua schimbare, mai putin prima pozitie.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: PREFERINTE MUZICALE (I) Mar 24 Feb 2009, 16:17