Ingrediente: un iaurt mare, o salata verde mare, 1/2 ardei rosu, 1/2 cutie ananas, un piept de pui, 50 g migdale pisate, o lamaie, 2 linguri ulei extravirgin de masline, 2 lingurite de mustar iute (preferabil cu hrean), 2 lingurite curry, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Fierbeti pieptul de pui in apa cu sare. Intre timp preparati sosul din iaurt, mustar, suc de lamaie, ulei, sare, piper si curry.
Taiati in cubulete carnea fiarta de pui. Taiati salata verde in fasii, iar jumatatea de ardei in cubulete.
Amestecati carnea cu sosul, salata, ardeiul, cubuletele de ananas si migdalele pisate.
Serviti salata rece. Are o aroma intensa, iute acrisoara.
Salata indiana are un efect tonic general, datorita tuturor ingredientelor si in primul rand a condimentelor folosite. Ea accelereaza metabolismul si intareste sistemul imunitar multumita condimentelor iuti si a lamaii. Consumarea acestei salate este foarte potrivita celor care doresc sa reduca din kilogramele in exces fara niciun compromis in privinta tonusului fizic si psihic. Desi ne ajuta sa slabim, salata indiana este hranitoare sub aspect proteic prin pieptul de pui.
Pofta Buna!
_____________________
Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.