LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
USL  - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
USL  - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
USL  - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
USL  - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
USL  - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
USL  - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
USL  - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
USL  - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
USL  - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
USL  - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
USL  - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
USL  - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
23 Fantasy problema Limba efremovivanantonovici internet drumetie istorie 1 CPSF muzica_traditionala curiozitati sibiu comment-143 politica humanitas romana taieri padure mediu reclame brasov Popasul google 1918 nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
USL  - Pagina 2 I_vote_lcapUSL  - Pagina 2 I_voting_barUSL  - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
USL  - Pagina 2 I_vote_lcapUSL  - Pagina 2 I_voting_barUSL  - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

USL

In jos 
+8
Confucius
Anahoret
Doina
ostrovna
Emil Condor
yzzy
nicuvar
Cristina
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 18:47

USL  - Pagina 2 Vadim_tudor-in-dungi

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 18:48

Cristina a scris:
Ungurii sarbatoresc la 15 martie de 20 de ani, dar brusc va vine acru-n gura doar acum, ca pretext ca Basescu face, ca Boc drege ... Tipic vadimistilor . oh da!

Se vede ca te-ai nascut in aceeasi zi cu el -la multi ani!- , ca doar semanati leit Laughing

USL  - Pagina 2 Vadim-alb

Seamana perfect cu umflatul de botis:))))))))))

Si aduce un pic cu blaga dar nu vreau sa-l jignesc:))0
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 18:49

Cristina a scris:
Ungurii sarbatoresc la 15 martie de 20 de ani, dar brusc va vine acru-n gura doar acum, ca pretext ca Basescu face, ca Boc drege ... Tipic vadimistilor . oh da!

Se vede ca te-ai nascut in aceeasi zi cu el -la multi ani!- , ca doar semanati leit Laughing

USL  - Pagina 2 Vadim-alb

Brusc ti-a venit tie sa-i aperi acum pe boul de Boc si pe betivul de Basescu.
Si tu cu cine semeni? Cu care specimen din PDL? Hai, ca sunteti multe pe acolo. care mai de care mai ... portocalii.

Ultima editare efectuata de catre nicuvar in Joi 17 Mar 2011, 18:51, editata de 1 ori
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 18:49

Cristina a scris:
USL  - Pagina 2 Gigi-becali-vadim-tudor-poze131
DA cu succesuri n-ai una asa cu buzucile ca niste vidanje,nu???
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 18:55

Cristina a scris:
USL  - Pagina 2 Vadim_tudor-in-dungi
alo duamna io nu fumez si nu-s grasa ca sulfina ca bine seamana cu ea si cu boagiu smile))

bate-ti numai joc Sad

rosszul, kőszi szépen
vagy jől, kőszi szépen
nem tudőm
Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 19:25

USL  - Pagina 2 Vadim

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyJoi 17 Mar 2011, 19:53

Dar dintre aia de la Bruxelles nu cumva lipseste cineva cu buze mari???
Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 08:19

Ceea ce s-a întâmplat miercuri în Parlament când, cu prilejul moţiunii de cenzură pe Codul Muncii, s-a fluturat din nou pericolul unguresc sub pretextul mesajului lui Orban de 15 martie este un nou „minim istoric" pentru onorabilitatea politicianului liberalo-pesedist şi a mass-media fidele. Faptul că USL preia retorica primitiv-naţionalistă a lui Vadim Tudor şi că retorica politică românească se egalizează în jos în rudimentul vadimisto-vetrist este regretabil, dar atât. Naţionalismul lui Ponta&Antonescu se opreşte o dată cu camerele de luat vederi de la Realitatea&Antene şi nu este semnul vreunei modificări semnificative de direcţie politică. Faptul că reprezentaţia jalnică a domnilor Haşotti&Co din Parlamentul României aruncă o lumină urâtă asupra vieţii politice româneşti unde orice atac demagogic oricât de scandalos, de ieftin şi de murdar este considerat legitim merită, desigur, deplâns, dar nu e ca şi cum românii şi-ar mai fi făcut vreo iluzie din acest punct de vedere.

Ştim că politicianul român este capabil de cele mai abjecte abidcări.

Faptul că un post TV a pus premiu de 100.000 de euro pe capul Guvernului arată cam până unde merge subtilitatea şi rafinamentului unui personaj ca S.O. Vîntu: până la lipitul bancnotelor pe fruntea maneliştilor. :thumbs down:

http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/intoarcerea-robiei-si-a-grofilor-sub-tradatorul-traian-basescu-219794.html

Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyVin 25 Mar 2011, 10:40

Alianţa PNL-PSD este, după părerea mea, prostească şi sinucigaşă, dar ea tot ar mai putea avea o justificare. În definitiv, cabinetele Tăriceanu, după marea trădare a Alianţei D.A., au guvernat minoritar, cu sprijin de la PSD. Crin Antonescu doar a legalizat mariajul. Deşi contra naturii, această (mez)alianţă, din raţiuni de strategie politică, e oarecum plauzibilă.

Dar alianta cu "conservatorii", cu foştii oameni "puri" de la Antena 3, şi personal cu Voiculescu, nu doar mogul, dar şi fost securist - asta depăşeşte măsura alianţelor politice. Căci o fi politica târfă, dar ar trebui să rămână, vorba lui Sartre, "târfă cu respect".

Cum a declarat-o nonşalant, Crin Antonescu ştiuse despre trecutul securistic al lui Dan Voiculescu în momentul încheierii sulfuroasei alianţe. Cum s-ar zice, liderul PNL a gonit cândva musca de pe mormanul de rahat, ca să aducă apoi în ogradă rahatul însuşi (să mă ierte cei o sută de intelectuali). Lui Dinescu, lui Radu Portocală, dnei Săftoiu şi altor câţiva situaţia a-nceput să le pută. Ceilalţi rămân strâns uniţi în jurul Comandantului Suprem. Anosmia e o calitate importantă în zilele noastre. Ultima pastilă, pe care eu o socotesc cea mai amară dintre toate de până acum, este declaraţia recentă a lui Crin Antonescu: "Nu este misiunea mea să nu-l dezamăgesc pe dl Djuvara". În filmele comice mute, câte un forţos trăgea o palmă la cincişase inşi dintr-o mişcare. Odată cu minunatul şi venerabilul Neagu Djuvara, Antonescu îi pălmuieşte de data asta pe toţi cei o sută de susţinători ai săi din rândul intelectualilor. Aş spune că aşa le trebuie.

Ba da, domnule Crin Antonescu, misiunea dumneavoastră supremă este să nu-l dezamăgiţi pe Neagu Djuvara. E singura dumneavoastră justificare ca lider PNL. Dacă nu aţi înţeles asta până acum, aţi trăit, ca om şi ca politician, degeaba.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-o-palma-pentru-cei-o-suta-924942.html

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyVin 25 Mar 2011, 11:37

Cristina a scris:
Alianţa PNL-PSD este, după părerea mea, prostească şi sinucigaşă, dar ea tot ar mai putea avea o justificare. În definitiv, cabinetele Tăriceanu, după marea trădare a Alianţei D.A., au guvernat minoritar, cu sprijin de la PSD. Crin Antonescu doar a legalizat mariajul. Deşi contra naturii, această (mez)alianţă, din raţiuni de strategie politică, e oarecum plauzibilă.

Dar alianta cu "conservatorii", cu foştii oameni "puri" de la Antena 3, şi personal cu Voiculescu, nu doar mogul, dar şi fost securist - asta depăşeşte măsura alianţelor politice. Căci o fi politica târfă, dar ar trebui să rămână, vorba lui Sartre, "târfă cu respect".

Cum a declarat-o nonşalant, Crin Antonescu ştiuse despre trecutul securistic al lui Dan Voiculescu în momentul încheierii sulfuroasei alianţe. Cum s-ar zice, liderul PNL a gonit cândva musca de pe mormanul de rahat, ca să aducă apoi în ogradă rahatul însuşi (să mă ierte cei o sută de intelectuali). Lui Dinescu, lui Radu Portocală, dnei Săftoiu şi altor câţiva situaţia a-nceput să le pută. Ceilalţi rămân strâns uniţi în jurul Comandantului Suprem. Anosmia e o calitate importantă în zilele noastre. Ultima pastilă, pe care eu o socotesc cea mai amară dintre toate de până acum, este declaraţia recentă a lui Crin Antonescu: "Nu este misiunea mea să nu-l dezamăgesc pe dl Djuvara". În filmele comice mute, câte un forţos trăgea o palmă la cincişase inşi dintr-o mişcare. Odată cu minunatul şi venerabilul Neagu Djuvara, Antonescu îi pălmuieşte de data asta pe toţi cei o sută de susţinători ai săi din rândul intelectualilor. Aş spune că aşa le trebuie.

Ba da, domnule Crin Antonescu, misiunea dumneavoastră supremă este să nu-l dezamăgiţi pe Neagu Djuvara. E singura dumneavoastră justificare ca lider PNL. Dacă nu aţi înţeles asta până acum, aţi trăit, ca om şi ca politician, degeaba.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatul-evz-o-palma-pentru-cei-o-suta-924942.html

Ihi,parca Paler nu se rasuceste in pamint din cauza lui boc si a lui basescu,vai si amar,vezi am scris cu cuvintele mele,cucu nu i tot cacafonie Sad
Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 07:52

De ce au nevoie [unii] ca de aer să audă că -cică- Băsescu este dictator? Pentru că asta îi scuteşte şi de alte introspecţii incomode. Un dictator nu poate fi dărâmat de la putere prin mijloace democratice. La ce bun, atunci, să-şi facă mustrări de conştiinţă pentru pasivitate, pentru neimplicarea politică şi civică atunci când este limpede că orice încercare de a i se opune este inutilă?
Doar o spun seară de seară atâţia analişti şi comentatori USL-asi Laughing : "dictatorul este malefic, ii joacă pe degete pe toţi, şi clasa politică, şi instituţiile statului, serviciile lui secrete ne ascultă telefoanele, ştiu oricum ce avem de gând să facem şi au deja planuri bine stabilite pentru a ne dejuca orice acţiune. Io-te ce s-a-ntimplat şi-n Japonia ..." so funny!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 11:27

Cristina a scris:
De ce au nevoie [unii] ca de aer să audă că -cică- Băsescu este dictator? Pentru că asta îi scuteşte şi de alte introspecţii incomode. Un dictator nu poate fi dărâmat de la putere prin mijloace democratice. La ce bun, atunci, să-şi facă mustrări de conştiinţă pentru pasivitate, pentru neimplicarea politică şi civică atunci când este limpede că orice încercare de a i se opune este inutilă?
Doar o spun seară de seară atâţia analişti şi comentatori USL-asi Laughing : "dictatorul este malefic, ii joacă pe degete pe toţi, şi clasa politică, şi instituţiile statului, serviciile lui secrete ne ascultă telefoanele, ştiu oricum ce avem de gând să facem şi au deja planuri bine stabilite pentru a ne dejuca orice acţiune. Io-te ce s-a-ntimplat şi-n Japonia ..." so funny!

Extraordinar ,nu se asculta telefoanele,nu e si prim ministru nu el e fat-frumos din aia scos din lacrimi mincinoase,nu face ce vrea muschii lui cu toata tara ,in japonia au murit oameni ,aici se sinucid si mor de foame Sad

De ce no aresteaza pe roberta, pe udrea care o papat la bani,de ce nu face ceva cu fratesu cu desteptle si ilenele cozinzene de fetele lui care habar n-au sa vorbeasca ,cu brd care indruma lumea sa mearga la notarita ioana basescu ,penibil Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 19:07

Cristina a scris:
De ce au nevoie [unii] ca de aer să audă că -cică- Băsescu este dictator?
Dacă în România era dictatură, multi îsi pierdeau averile, Senatul era de mult dizolvat, tara nu mai era în UE si multe altele...
Cuvântul dictatură implică multe... multe pe care multi oameni nu le înteleg, ori se prefac a nu le întelege. smile

Emil Condor

Emil Condor

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 19:08

Voi modifica titlul acestui topic care este nepotrivit. mwah!

ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 21:41

scursori=scurgeri sau???
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 21:43

Oh, ce bine că mi-ai amintit: am ajutat nepoata la ceva si apoi am uitat să schimb titlul. O voi face acum. smile

ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptySam 26 Mar 2011, 21:48

Emil Condor a scris:
Oh, ce bine că mi-ai amintit: am ajutat nepoata la ceva si apoi am uitat să schimb titlul. O voi face acum. smile

Esti un domn,chapeaux mwah! mwah! mwah! hug thumb_yello flower flower flower
Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 10:57

SCURSOÁRE, scursori, s. f. 1. Lichid (murdar) care se scurge dintr-un loc.  (Pop.) Scurgere (3). 2. (Rar) Faptul de a se scurge; (concr.), loc de scurgere.  Albie a unei ape curgătoare. 3. Epitet pentru un om de nimic, decăzut; lepădătură. – Scurge + suf. -oare.
Sursa: DEX '98 | Adăugată de RACAI | Greșeală de tipar | Permalink
SCURSOÁRE ~óri f. rar 1) v. SCURSURĂ. 2) Loc de scurgere. 3) Urmă rămasă după scurgerea unui lichid. 4) fig. Totalitate a elementelor degradate ale unei societăți; drojdie; pleavă; putregai. /scurs + suf. ~oare
Sursa: DEX

ps: faptul ca unii se limiteaza doar la porcarii, e (i)relevant, ca si faptul ca se schimba un titlu.

USL vor fi intotdeauna niste elemente periferice ale politicii romanesti, o Uniune a Sercuristilor Lachei.

Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 11:16

Procentul covârşitor de [USL-asi gen ] " Severini" în politica românească şi supremaţia modelelor "Petcu" şi "Molea" în mişcarea sindicală nu reprezintă nimic altceva decât concluzia a 20 de ani de degradare morală a elitei politice şi administrative. Dacă v-aţi întrebat vreodată prin anii '90 unde vom ajunge cu oamenii care ne conduceau la acea vreme şi care, în mare parte, se află şi astăzi în poziţii de vârf, acum aveţi răspunsul. Problema nu este însă în primul rând a nebunilor care se cred împăraţi, ci a oamenilor sănătoşi care acceptă să fie conduşi de ei.

http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/ce-il-leaga-pe-severin-de-petcu-generatia-care-innebuneste-220628.html#

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 11:19

Am si eu dexul !

Nu are sens sa zic ce ramine oricum pdl,nu vreu sa mai folosc cuvinte care nu ma reprezinta,fiecare pasare pe limba ei piere asa ca mai bine tac Sad

Fiecare cu cuvintele ce l reprezinta!
Sus In jos
Cristina

Cristina

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 11:43

ostrovna a scris:
Prostia,dobitocilor,lingai...

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 13:28

[quote="Cristina"]
ostrovna a scris:
Prostia,dobitocilor,lingai...
[/quote

scursoare abject cuvint ,mai bine mai reprezinta prostiaau ca nu ma cred mai desteapta decit sunt,dobitoaca ca seaman cu zodia mea taurul,excelenta zodie,imi place sa ling la nebunie lingurita de inghetata sau cafea!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 17:16

Cristina a scris:
USL vor fi intotdeauna niste elemente periferice ale politicii romanesti.
Unii (si nu putini!) stiu că exprimi adevărul în cele de mai sus, totusi am simtit că trebuie să lăsăm un titlu diferit de cel ce era, lucru pentru care, dacă a deranjat (sper că nu prea mult smile ) îmi cer scuze autorului acestui topic. mwah!

ostrovna

ostrovna

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 18:18

Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
De ce au nevoie [unii] ca de aer să audă că -cică- Băsescu este dictator?
Dacă în România era dictatură, multi îsi pierdeau averile, Senatul era de mult dizolvat, tara nu mai era în UE si multe altele...
Cuvântul dictatură implică multe... multe pe care multi oameni nu le înteleg, ori se prefac a nu le întelege. smile

Lui Basescu nu i convine sa confiste averile nici macar pe cele manastiresti,senatul e apropae dizolvat,nu i normal ca aproape toate legile sa treaca prin asumare,deci tot ce vrea prim ministrul basescu aia se intimpla cu tariceanu nu i o mers!
De ce i a dat drumul lui petcu?
Pt ca familia lui e amestecata in afaceri cu el adica familia lui,o sa mai vedem!
Pe roberta nu o aresteaza ca si tatal ei e implicat in niste nereguli pedeliste ,de abia astept alegerile!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 EmptyDum 27 Mar 2011, 18:55

ostrovna a scris:
Lui Basescu nu i convine sa confiste averile...
Nu poate si ar fi bine să realizăm de ce nu poate... smile

Continut sponsorizat

USL  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: USL    USL  - Pagina 2 Empty

Sus In jos

USL
Sus 
Pagina 2 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: