__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| USL | |
|
+8Confucius Anahoret Doina ostrovna Emil Condor yzzy nicuvar Cristina 12 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: USL Vin 15 Iul 2011, 14:24 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Vin 15 Iul 2011, 14:30 | |
| - Cristina a scris:
- ostrovna a scris:
- Alo
tovarasa da baga si ceva ... Iarasi esti obraznica si te iei de mine, Ostrovno?! ps: o data... aaaaaaaaaa.a zis ca s obraznica esti spusa,bun io s obraznica tu esti mai tinara cu 7 ani | |
| | | Doina
Numarul mesajelor : 380 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: USL Vin 15 Iul 2011, 17:27 | |
| - Cristina a scris:
- QED !
sursa:RomaniaLibera.ro Nu e niciun QED in postarile astea "Sursa": e de toata jena. Nu vorbesc de Romania Libera. Ci de faptul ca scrii cateva minciuni, apoi mentionezi ca sunt scrise de editorialisti de la Romania Libera. Probabil sunt comentarii scrise de portocalii platiti, la fel ca si tine, sa impanzeasca forumurile si blogurile cu prostii, pe care doar ei le mai cred. | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: USL Sam 16 Iul 2011, 20:12 | |
| - Doina a scris:
- Cristina a scris:
- QED !
sursa:RomaniaLibera.ro Nu e niciun QED in postarile astea "Sursa": e de toata jena. Nu vorbesc de Romania Libera. Ci de faptul ca scrii cateva minciuni, apoi mentionezi ca sunt scrise de editorialisti de la Romania Libera. Probabil sunt comentarii scrise de portocalii platiti, la fel ca si tine, sa impanzeasca forumurile si blogurile cu prostii, pe care doar ei le mai cred. Vorbesti aiurea, ca de obicei . Daca nu gasesti tu sursa , nu inseamna ca ea nu exista, ci doar ca nu poti mai mult de-atit , recte preferi sa te limitezi la a minti cu nerusinare si sa acuzi nefondat. Si fiindca mi-esti totusi draga, uite, iti ofer si sursa, mura-n-gura http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/victor-ponta-sluga-perfecta-a-sistemului-231253.htmlps: QED _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: USL Sam 21 Ian 2012, 04:14 | |
| De când cu protestele din Bucureşti, ardelenii le spun locuitorilor Capitalei "mitingi". La miting au ieşit şi militarii în rezervă. Probabil ca să-i înlocuiască pe militarii activi, că or fi îngheţat tot stând în stradă. Autorităţile spun că de fapt nu e un miting, sunt repetiţii pentru 1 Decembrie. Crin se teme că dacă nu începe odată mitingul, primul cap care va cădea va fi al lui, de somn. Mulţi manifestanţi cer să i se dea înapoi lui Raed Arafat Palestina sau măcar Fâşia Gaza. Pentru că mitingul în faţa Guvernului nu e autorizat, mulţi manifestanţi vor trebui să-l mai dea odată în toamnă, până când poate că vor obţine autorizarea sau chiar acreditarea. Prezent la miting, Ion Iliescu a întrebat de ce nu au ajuns încă minerii. Manifestaţia nu a putut avea loc în Piaţa Universităţii pentru că arheologii au găsit în săpăturile de acolo urme de miting de acum un mileniu. Mircea Geoană a fost păcălit de colegii de partid că mitingul se ţine la Dăbuleni. Crin Antonescu şi-a început discursul către protestatari cu îndemnul „România, trezeşte-te!”. Ca să nu pară arogant, Victor Ponta a venit la miting cu vechea lui Daciana 1300. Crin Antonescu spune că principala sa spaimă este ca mitingul să nu degenereze într-o bătaie generală cu perne. Pensionarii au fost redirecţionati de jandarmi dinspre Piaţa Arcul de Triumf spre Piaţa Obor, pentru că acolo este mai ieftin. Gigi Becali s-a panicat când i-a zărit pe protestatari de la fereastra palatului său. A crezut că sunt colindători şi că acum trebuie să le dea la toţi bani. Crin Antonescu s-a inspirat din discursul lui Martin Luther King: „Am avut un vis. Se făcea că azi vor fi 10.000 de oameni la miting.” Excentric cum îl ştim, Radu Mazăre i-a şocat pe manifestanţi când a apărut costumat în civil, o aluzie clară la tirania lui Traian Băsescu. Protestatarii au încercat să încingă o horă dar, din cauza frigului de afară, le-a ieşit doar dansul pinguinului. Începe mitingul propriu-zis. Crin Antonescu s-a urcat în pat ca să le vorbească manifestanţilor. El spune că mesajul său se adresează tuturor păturilor sociale. Oana Roman a vrut să participe la miting, dar a rămas înţepenită sub Arcul de Triumf. La miting au apărut foarte mulţi IT-işti, care au crezut că protestul este organizat de USB. Crin Antonescu le cere protestatarilor să dea dovadă de orizontalitate. Manifestanţii au făcut câteva mişcări de încălzire în jurul Arcului de Triumf. Radu Mazăre a venit însoţit de mai mulţi tineri care scandau "Nu vă fie frică, vine Măzărică!". Asta sună a avertizare meteo. Vorbeşte Crin Antonescu: „Bună dimineaţă, dragi români!”. Crin Antonescu a invitat toţi parlamentarii să-şi dea demisia. Băsescu abia aşteaptă să conducă singur. Protestatarii au blocat Piaţa Victoriei. Emil Boc o să se strecoare, ca de obicei, printre picioarele protestatarilor. Elicopterul Realitatea TV se află deasupra protestatarilor. Să sperăm că se îndreaptă spre Palatul Cotroceni, ca să-l ridice pe Băsescu. La Bucureşti a ajuns şi protestatarul singuratic de la Baia de Arieş. El aşteapăt să să încheie mitingul, ca să poată protesta singur. Mitingul USL s-a încheiat. Abia acum urmează adevărata îmbulzeală, la casierii. Manifestanţii se îndreaptă acum spre Piaţa Universităţii, ca să ia notiţe de la adevăraţii protestatari. http://www.timesnewroman.ro/politic/6402-livetext-mitingul-opozitiei _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 03 Mar 2012, 14:52 | |
| LA MULTI ANI!!!!! Domnule Iliescu,va respect si-mi pare bine ca nu ne-ti facut niciodata de rusine,multa sanatate va doresc si domnului Constantinescu! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 03 Mar 2012, 15:12 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 28 Apr 2012, 14:21 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 28 Apr 2012, 14:22 | |
| | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: USL Dum 29 Apr 2012, 15:09 | |
| Si acum Ponta, repet: Ponta e cel ce o să numească noua trupă de guvernare?! Probabil în fiecare seară sună telefonul de la tăticutzul lui ce-i spune: ăla trebuie pus pe „scaunul” ăla... Nu-l văd pe Ponta capabil de lucruri mari făcute pentru natiunea noastră. Eu sincer sper să mă însel, dar nu cred. Doamne fii cu poporul român! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Dum 29 Apr 2012, 15:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- Si acum Ponta, repet: Ponta e cel ce o să numească noua trupă de guvernare?!
Probabil în fiecare seară sună telefonul de la tăticutzul lui ce-i spune: ăla trebuie pus pe „scaunul” ăla... Nu-l văd pe Ponta capabil de lucruri mari făcute pentru natiunea noastră. Eu sincer sper să mă însel, dar nu cred.
Doamne fii cu poporul român! Eu il admir in ultimul timp are un discurs impecabil nu citeste de pe hirtie ca securistul de MRU,a nu se uita e doar desemnat pina la alegeri si cred ca e capcana "tatucului" basescu ,eu mai am sperante in anticipate. Pe deasupra portocalii nu or sa se lase si sunt sigura ca mai au de muls si pun ceva la cale ca prea usor basescu l-a numit pe Ponta premier dupa ce la tv.! si la b1 l-a facut in fel si chip,copilot,imatur, etc... Oricum deja au ascuns documentele de la ministere sa nu se gaseasca dovezi cit au furat,udrea cu patinoarele ei ,bazine fara canalizare,telegondole portocalii,viideanu cu bordurile sper ca Ponta sa se tina de cuvint si sa plateasca hotii portocalii si chiar si altii... Iar cea in doliu alma anastase fiica celui mai mare comunist care a sudat portile la revolutie sa nu iasa muncitorii sa manifeste sa plateasca din banii lor ceea ce a furat la legea pensiei o infractoare de cea mai joasa speta mai si minte ca Ponta a plecat in Dubai pe banii pensionarilor ca parca el era la butoane nu ei HOTII! Iliescu ar trebui sa se abtina de la declaratii asa cred eu ! Dupa mine arata mai bine decit basescu care e cu 20 de ani mai tinar. Doamne ocroteste-i pe romani de "ghici ghicitoarea mea" care a ingenunchiat acest popor si umilit. (((( | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: USL Dum 29 Apr 2012, 18:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- Si acum Ponta, repet: Ponta e cel ce o să numească noua trupă de guvernare?!
Nici vorba. Cum poti sa crezi asa ceva? Un premier desemnat de Basescu primeste lista guvernului de la presedinte. Se duce frumos in parlament, o citeste, iar parlamentul va acorda incredere guvernului. Iar guvernul va continua sa fure de la pensionari si de la bugetari, va construi telegondole si bazine, patinoare si stranduri in toate comunele tarii, cat despre bogatiile tarii, acestea vor fi imediat date strainilor, pe de-a moaca. In prima zi, ministrul mediului va acorda avizele pentru aur si cupru, cat despre gazele de sist, le vom exploata in draci le vom vinde rusilor la un sfert de pret, pentru ca ei sa ni le revanda cu dublul pretului de pe piata. Si, ca sa demonstreze ca e ascultator si cuminte, Ponta va dona toate termocentralele si hidrocentralele baietilor destepti, ca sa le gestioneze ei, cat despre centrala nucleara de la Cernavoda o va ceda ungurilor, pentru ca deja au universitati si autonomie, dar nu au surse de energie ... Ca nu mai fie nevoiti ungurii sa o cumpere din alta parte, sa fie a lor, dupa ce bineinteles Transilvania va fi pamant unguresc, iar romanii natiune tolerata. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Lun 07 Mai 2012, 15:54 | |
| "Situaţia financiară a Poştei este una foarte preocupantă. Din informaţiile pe care le am, operatorul poştal are circa 100 de directori. Prin restructurare vor mai rămâne cel mult zece. De asemenea, aproximativ 300 de angajaţi TESA al Poştei Române ar trebui să plece, pentru că personalul este excedentar. Fără restructurare şi management privat, niciun investitor străin nu va fi interesat de intrarea în acţionariatul Poştei", a declarat Dan Nica. El a mai adăugat că este "inadmisibil" ca ministere şi alte instituţii ale statului să încheie contracte pentru a beneficia de servicii poştale asupra cărora Poşta Română are drept exclusiv până la 31 decembrie 2012.
Nica a primit, azi, votul comisiilor reunite din Parlament pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu 21 de voturi "pentru" şi unul "împotrivă". Nica este deputat al Partidului Social Democrat şi a mai condus Ministerul Comunicaţiilor în perioada 2000-2004, în Guvernul condus de Adrian Năstase.De asemenea, el a fost ministru al Administraţiei şi Internelor, în perioada 2008-2009.
Prezent la audieri, Matei Radu Brătianu, deputat PSD, a afirmat că, pe lângă datoriile acumulate şi pierderile înregistrate în ultimii ani, Poşta Română a pierdut şi procesul prin care a contestat amenda aplicată de Consiliul Concurenţei. În decembrie 2010, Consiliul Concurenţei a anunţat că a amendat Poşta Română cu 103,3 milioane lei (24,06 milioane euro), reprezentând 7,2% din cifra de afaceri realizată în 2009, pentru abuz de poziţie dominantă. "Apărătorul companiei, firma de avocatură a lui Valeriu Stoica, nu s-a prezentat la proces pentru că nu a primit citaţia. Este incalificabil ce s-a întâmplat", a spus Brătianu. El a spus că operatorul poştal are datorii de 85 milioane de lei, acumulate în ultimii trei ani şi reeşalonate, care dacă nu se achită până în iunie se blochează conturile companiei. "De la începtul anului, Poşta a mai acumulat datorii în sumă de aproximativ 40 milioane de lei din TVA şi penalităţi. De asemenea, şi datoriile de 85 milioane de lei provin tot din neplata TVA şi penalităţi", a mai declarat Brătianu. Situaţia Poştei Române
Poşta Română este unul dintre cei mai mari angajatori, cu aproximativ 35.000 de salariaţi. Compania Română este controlată de Ministerul Comunicaţiilor, care deţine 75% din acţiuni, restul titlurilor fiind în posesia Fondului Proprietatea. În 2011, operatorul a consemnat pierderi de 68 milioane de lei, din care 30 milioane de lei reprezintă provizioane pentru diverse litigii, potrivit datelor prezentate de ministrul demis al Comunicaţiilor, Răzvan Mustea.
Mai mult: posta se va privatiza pana la sfarsitul lui 2012 - Economie - Bani | Libertatea.ro
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Lun 07 Mai 2012, 20:32 | |
| Felicitari USL ca ati ramas uniti,Victor Ponta sunt convisa ca are mult mai mult bun simt si onoare decit anastase,udrea si toti udemeristii. Vorba lui "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" si nu o sa uite umilinta la care a fost supusa opozitia. Adevarul si furaciunile vor iesi la iveala in curind iar "ghici chicitoarea mea" nu o sa mai fie si premier si sef de stat ! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: USL Sam 12 Mai 2012, 20:00 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 12 Mai 2012, 20:08 | |
| - Emil Condor a scris:
- Azi: Dan Nica.
Vom continua cu altii...
http://tinyurl.com/dxwynlc Cartianu e jalnic,Nica a fost demis ca a spus adevarul ca se pregateste furaciunea alegerilor cum de fapt s-a si intimplat adica ne-au "ciurui"t,oricum nica nu se compara cu agramatul de igas si cu hotii pedelisti sa nu-i insir. Dumnezeu mi-a ascultat ruga dar sa vedem ce se v-a intimpla si daca se vor da in vileag toate hotiile cum a promis ponta ca o sa fie un audit ! Da cu udrea si anastase nu avem nimic Cert e ca Iliescu nu mai apare oare unde e? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: USL Sam 12 Mai 2012, 20:13 | |
| Am o părere mult mai bună ca altii, despre Cârtianu. Îl citesc de mult timp si mi se pare un jurnalist ce merită citit. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 12 Mai 2012, 20:20 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: USL Sam 12 Mai 2012, 20:24 | |
| Pentru o ratiune sau alta, fiecare simpatizează un anumit gen de jurnalism, sau jurnalisti. Si e normal să fie asa. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Sam 12 Mai 2012, 20:24 | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: USL Lun 25 Iun 2012, 12:51 | |
| "Fostul preşedinte al PSD a lansat un atac dur asupra actualului premier, acuzându-l că-l imită şi încearcă să-i fure aura de prostănac. “În ultimele zile Victor Ponta a dat un adevărat recital de prostie. Este clar un atac îndreptat împotriva mea”, a spus Geoană. ... În replică, Victor Ponta a trimis un comunicat de presă plin de greşeli gramaticale în care a precizat că mai mult de 60% din prostiile pe care le spune şi le face sunt originale. “Nu este vorba decât de un alt atac împotriva mea regizat de Traian Băsescu”. Acesta s-a arătat dispus să fie evaluat de o comisie interministerială care să confirme că este prost din proprie iniţiativă, nu că vrea să-l copieze pe Geoană." Sursa>> |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Lun 25 Iun 2012, 13:15 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Lun 25 Iun 2012, 16:52 | |
| Dan voiculescu a demisionat din senat | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: USL Lun 25 Iun 2012, 17:24 | |
| - ostrovna a scris:
- Dan voiculescu a demisionat din senat
Bine a facut. Si dupa Felix plangi acum? Nici chiar asa. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: USL Dum 01 Iul 2012, 21:33 | |
|
Andrei, fiul cel mare a lui Adrian Năstase, a vorbit pentru prima dată în public despre tentativa de sinucidere a tatălui său și despre sentința acestuia. Tânărul a povestit și care a fost motivul gestului extrem al fostului premier.
Fiul cel mare al lui Adrian Năstase susține că fostul premier al României se aștepta să fie condamnat la doi ani de închisoare. Cu toate acestea, politicianul nu a putut suporta umilința la care a fost supus. Iar acesta a fost motivul tentativei sale de sinucidere.
"Cu toții cred că am sperat până în ultimul moment să nu se ajungă aici. Lucrurile erau destul de clare, nu aveam de ce să ne temem, mai ales în dosarul acesta. Cred că el era mai pregătit decât noi toți. Cred că tatăl meu se aștepta să fie condamnat. Nu mă pricep foarte bine la aceste lucruri, dar din discuții am înțeles că Adrian Năstase nu a avut cum să se apere. Tot ce a vrut să depună la dosar, a fost respins. A încercat să ne protejeze(...) Tata a executat pedeapsa de patru ori până acum . El a fost arestat la domiciliu. De opt ani încoace așa au stat lucrurile. Dar acum nu a mai putut accepta umilința. A spus că singurul lucru pe care nu i-l poate lua nimeni este demnitatea. Nu am crezut că se poate sinucide. Nu m-am putut gândi la asta. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut", a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena3.
Mai mult: Motivul pentru care Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, dezvăluit de fiul său - Ştiri interne | Libertatea.ro
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: USL | |
| |
| | | | USL | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |