__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ANOTIMPUL FAVORIT | |
|
+14Anahoret bulache Karima gringo zuum cactus Domino zaraza26 nicuvar abbilbal Admin Franz Schneider aurora Emil Condor 18 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Joi 15 Ian 2009, 13:11 | |
| Are si o masa a tacerii ... La cea din Targu Jiu am fost, la Tecuci nu am ajuns inca. Mai e timp. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Joi 15 Ian 2009, 13:17 | |
| wow... asa oras frumos este Tecuci? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Joi 15 Ian 2009, 15:43 | |
| E un oras frumusel, un oras mic dar in care e liniste. Nu am avut timp de colindat prea mult astfel incat... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 01:11 | |
| Mamăăă! Ce ger cumplit am avut aseară si în dimineata asta! Termometrele arătau -26 grade... Astept vara atât de mult - vreau răzbunare! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 06:01 | |
| La noi, în Ploieşti, parcă ar fi sfârşit de toamnă. Cer gri, ploaie măruntă, băltoci şi mâzgă. Astăzi, pentru vreo câteva ore, am avut şi soare. Aproape că uitasem cum arată o zi însorită! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 06:44 | |
| - Anahoret a scris:
- La noi, în Ploieşti, parcă ar fi sfârşit de toamnă.
Afirmatia ta îmi aminteste că întreg anul trecut, inclusiv vara, am văzut pe cer, numai nori de felul celor din Octombrie - Noienbrie, chiar si când eram pe plajele însorite. Mă refer la forma lor, la culoare - parcă se astepta din moment în moment să cadă zăpada! Ceva se întâmplă cu climatul acestei planete, este total diferit fată de ceea ce eram obisnuiti a avea în trecut si este ceva ce nu-mi place... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 09:35 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- La noi, în Ploieşti, parcă ar fi sfârşit de toamnă.
Afirmatia ta îmi aminteste că întreg anul trecut, inclusiv vara, am văzut pe cer, numai nori de felul celor din Octombrie - Noienbrie, chiar si când eram pe plajele însorite. Mă refer la forma lor, la culoare - parcă se astepta din moment în moment să cadă zăpada! Ceva se întâmplă cu climatul acestei planete, este total diferit fată de ceea ce eram obisnuiti a avea în trecut si este ceva ce nu-mi place... Nu stiu cauza schimbarilor climatice, dar stim foarte bine ca planeta trece prin transformari ciclice. Ca o fi asta, ca n-o fi asta... Transformarile ciclice sunt insa aproape insesizabile la nivelul unei vieti de om. Adica nu vom prinde vreo glaciatiune... | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 12:53 | |
| - Anahoret a scris:
- La noi, în Ploieşti, parcă ar fi sfârşit de toamnă. Cer gri, ploaie măruntă, băltoci şi mâzgă. Astăzi, pentru vreo câteva ore, am avut şi soare. Aproape că uitasem cum arată o zi însorită!
La noi e soare si sunt 15 grade Celsius. Am oprit centrala si am deschis geamurile. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 13:04 | |
| - nicuvar a scris:
- Anahoret a scris:
- La noi, în Ploieşti, parcă ar fi sfârşit de toamnă. Cer gri, ploaie măruntă, băltoci şi mâzgă. Astăzi, pentru vreo câteva ore, am avut şi soare. Aproape că uitasem cum arată o zi însorită!
La noi e soare si sunt 15 grade Celsius. Am oprit centrala si am deschis geamurile. In Nasaud e timp noros si sunt vreo 6-7 grade. Acuma vad ceva cer senin pe geam, dar nu e soare. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 21:52 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 06 Feb 2009, 22:03 | |
| - nicuvar a scris:
- La noi e soare si sunt 15 grade Celsius. Am oprit centrala si am deschis geamurile.
Asta e temperatura la care eu arunc puloverul de pe mine. Mă faceti gelos... Aici sunt minus 5 grade. Mâine o să avem câteva grade peste zero dar frigul nu este încă trecut. În mod normal ar trebui să mai avem 5-6 săptămâni de iarnă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 17 Apr 2009, 06:06 | |
| A început si la noi, în Onatario. Vorbesc despre anotimpul favorit. Azi am avut 16 grade, mâine 17, Sâmbătă pe la 18 grade. Dacă o tine tot asa, în câteva săptămână mă întâlniti pe plajă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Sam 18 Apr 2009, 23:10 | |
| Aprilie
Baloane mari de spuma alba prin gradini (Si zarzarul, si visinul, si perii) Stau gata sa se-nalte din tulpini Spre cerul primaverii… Caisul nostru s-a gatit la poarta Cu panglici albe, ca-n tablouri vechi, Si cu zulufi de floare la urechi, Cum astazi nicaieri nu se mai poarta. Pe strada mare, Ies flori înalte la plimbare În rochii de sezon, usoare, Cu toate ca-i o vreme asa de schimbatoare. Ah, fetele - si mai ales cucoanele Când vine primavara Sunt dulci si colorate ca bomboanele! Pe cea care-a trecut o cheama Clara, Fiindca are Ochi albastri tare, Si gura ei cu rouge ca de coral Surâde vertical… Un mic vârtej, copil al Nefiintei, De-a curmezisul strazii ratacit, Nebun în jurul lui s-a rasucit Sa-si prinda coada galbena cu dintii. Departe, în azurul dintre nori, S-arata bifurcat pe cer Un sir subtire de cocori, O escadrila de pe vremea lui Homer…
George Toparceanu _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Lun 20 Apr 2009, 19:08 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Lun 20 Apr 2009, 23:33 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 08 Mai 2009, 03:04 | |
| - murfatlar a scris:
- sunt nascuta-n timp de vara ,tocmai la Sin'Petru dar cind vine primavara imi deschid aripile sa zbor ;peste cimpuri,peste pomi,peste flori......sa ma joc cu mieluseii,iedutii preferatii mei ,sa mingii puful cald si moale al puisorilor,sa pup pisicii si catelusii in botic.
am niste trairi pe care nu vi le pot descrie in cuvinte Nici nu trebuie să le descrii mai mult, personal le înteleg perfect pentru că si eu le trăiesc cu intensitate în fiecare primăvară. Chiar si sângele prin vene circulă mai vesel în timpul acesta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Joi 02 Dec 2010, 10:40 | |
| Pentru cine indrageste iarna, sa serveasca aceasta stire (e numai inceputul!):
VISCOLUL SI ZAPADA AU PROVOCAT HAOS IN EUROPA: PESTE ZECE MORTI SI TRAFICUL BLOCAT
Aeroporturi inchise, trafic perturbat, mii de TIR-uri blocate pe sosele impracticabile, o parte a Europei - din Marea Britanie pana in Italia - era paralizata miercuri de frig si zapada. Temperaturile scazute si viscolul numeroase victime, in ultimele 24 de ore pierzandu-si viata zece persoane, informeaza Agerpres.
Zapada cazuta din abundenta miercuri in Marea Britanie a provocat harababura in transporturi, incepand cu trenurile Eurostar, care au avut uneori intarzieri de pana la 90 de minute, atunci cand nu au fost anulate. In total, o treime din reteaua cailor ferate britanice a cunoscut perturbari. Aeroportul din Gatwick /din sudul Londrei/ si cel din Edinburgh /in Scotia/ au fost inchise traficului aerian pana joi dimineata. Aeroportul London City a anulat zboruri, in timp ce altele au suferit intarzieri. Circa 1.500 de scoli britanice au ramas inchise.
In Elvetia, aeroportul international din Geneva a trebuit de asemenea sa-si intrerupa functionarea miercuri pana joi dimineata. Pe soselele elvetiene s-au produs 25 de accidente, in care patru persoane au fost ranite usor, de marti dupa-amiaza, iar situatia traficului rutier este calificata in continuare ca fiind 'extrem de dificila'.
In Germania, 60 de zboruri au fost anulate in cursul diminetii de miercuri pe aeroportul international din Frankfurt, ca urmare in special a inchiderii unei piste din cauza vantului puternic.
In Franta, Directia aviatiei civile a cerut companiilor aeriene sa-si anuleze joi zboruruile pe aeroporturile pariziene din Roissy si Orly in procent de 25 % si, respectiv, 10 %.Pe drumuri din centrul tarii, ninsorile abundente au complicat si mai mult situatia traficului rutier. Astfel, circulatia TIR-urilor a fost interzisa in regiunile Auvergne si Rhone-Alpi, iar in valea Rhonului ea nu a fost autorizata decat la amiaza. Transporturile scolare au fost suspendate. In consecinta, circa 10.000 de camioane de cursa lunga au ramas imobilizate in noaptea de marti spre miercuri in centru-estul si in sud-estul Frantei.
Tot nord-vestul Italiei a fost acoperit de un strat gros de zapada miercuri dimineata, ceea ce a incetinit circulatia in orase ca Milano si pe autostrazile din regiunile Lombardia, Piemont si Emilia-Romagna. Centrul Venetiei era sub ape dupa o importanta maree care a urcat pana la 111 cm. Si la Roma, apele Tibrului au crescut ca urmare a ploilor torentiale care s-au abatut asupra capitalei italiene si regiunii sale.
In Albania, guvernul a decretat stare de 'catastrofa naturala' in nordul tarii, ca urmare a inundatiilor de duminica, in urma carora sute de case, mii de hectare de terenuri agricole, drumuri si cai ferate au fost invadate de ape.
Mai multe zeci de drumuri secundare au ramas intrerupte in centrul si nordul Portugaliei pentru a treia zi consecutiv.
In Spania, frigul si zapada continuau sa provoace probleme, in special transportului scolar, in nordul si centrul tarii.
In Polonia, valul de frig a facut opt morti, cele mai multe dintre aceste victime fiind 'sub efectul alcoolului', potrivit politiei, in ultimele 24 de ore, numarul lor ridicandu-se la 15 din noiembrie pana in prezent. La Bialystok, in est, temperatura aerului a coborat pana la minus 33 grade C.
Alte doua persoane - fara adapost - au pierit in Lituania.
In Republica Ceha, cel putin trei persoane au murit de frig in ultimele 24 de ore. Importante caderi de zapada perturba in continuare traficul rutier, intre altele pe principala autostrada a tarii /D1/, care a fost si scena mai multor accidente grave miercuri.
Sursa: Libertatea - (Redactia Libertatea) _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Joi 02 Dec 2010, 20:30 | |
| iubesc timpul cand primavara e pe sfarsite si la fl imi place inceputul de toamna.Candva Brasovul era renumit ptr toamnele lui.Azi parca e fundul in sus si vremea.Nimic nu mai e cum a fost! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | dolion
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Joi 02 Dec 2010, 22:52 | |
| Mi-ai adus aminte de toamnele din Brasov! Am copilarit pe langa "ceasul rau", strazii ii spunea atunci Karl Marx. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 03 Dec 2010, 01:09 | |
| Chiar si la Brasov să fiu, anotimpul meu favorit nu poate fi iarna, nicicum. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 03 Dec 2010, 10:41 | |
| Am copilarit in Bartolomeu,zona fostilor chiaburi nu a blocurilor infecte de apoi! Ce de Brasoveni frate! Iarna nu-mi place nicicum,poate in jurul sarbatorilor,acolo cateva zile! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 03 Dec 2010, 11:16 | |
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Dum 02 Ian 2011, 20:18 | |
| Dragii mei, nu pot spune ca am un anotimp preferat. Imi plac toate, cu conditia sa fie fiecare la timpul lui! Daca vine luna martie, sa vina primavara, nu sa ma tina cu ninsori si cu geruri. Ma gandesc acum ca ne despart de primavara, doar doua luni, iar ziua a inceput deja sa creasca, aproximativ doua minute pe zi, unul dimineata si unul seara. Iar februarie e scurta, asa ca a trecut iarna! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Mier 05 Ian 2011, 01:30 | |
| - dolion a scris:
- Dragii mei, nu pot spune ca am un anotimp preferat. Imi plac toate, cu conditia sa fie fiecare la timpul lui!
Pentru mine, iarna nu e nicicând la timpul ei! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT Vin 07 Ian 2011, 22:31 | |
| - dolion a scris:
- Iar februarie e scurta, asa ca a trecut iarna!
Of Dolion, daca ar fi atat de simplu precum pare... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ANOTIMPUL FAVORIT | |
| |
| | | | ANOTIMPUL FAVORIT | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |