__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Cade guvernul? | |
|
+7lutra vulgaris abbilbal aurora Cristina Emil Condor delta yzzy 11 participanți | |
Cade guvernul în urma moţiunii de cenzură? | 1. Da | | 36% | [ 4 ] | 2. Nu | | 64% | [ 7 ] |
| Total voturi : 11 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:35 | |
| Emil...vrei sa spui ca esti solidar cu cei care sufera astazi in Romania? Ia fa tu un gest nobil si doneaza-ti 25% din salariu in contul SOLIDARITATEA. Asa ajuti si tu niste pensionari sa nu moara de foame. Ce alt gest mai frumos poti face? Pe urma ne arati aici pe forum dovada transferului de dolari. O sa ma convingi cu siguranta ca nu esti un om cu "masca". Dar nu o vei face... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:39 | |
| Avem useri pe forum care stiu de donatiile mele spre cei nevoiasi din România. Eu nu le voi face reclamă, pentru că nu astept elogiile semenilor mei, ci răsplata Cerului. Amin! Nu port mască - repet! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | TRISTAN
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- Avem useri pe forum care stiu de donatiile mele spre cei nevoiasi din România.
Eu nu le voi face reclamă, pentru că nu astept elogiile semenilor mei, ci răsplata Cerului. Amin!
Nu port mască - repet! Fratele meu din Canada...lasa donatiile alea de care imi spui. De mila suntem satui, auzi? Baga 25% sau hai...macar 15% din venit in contul amaratilor. Sa vezi si tu ce fain este. De ce sa nu contribui la relansarea tarisoarei tale iubite si a Carpatilor tai dragi? Hai...fii solidar, ce naiba! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:46 | |
| Ironii inutile, fratele meu! Donez din munca mea celor ce au nevoie, nu celor ce au si vor m ai mult! Eu nu fac donatii la organizatii de caritate, pentru cei ce au lansat organizatiile respective. As fi un idiot să arunc rezultatele muncii mele undeva, în necunoscut. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | TRISTAN
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ironii inutile, fratele meu!
Donez din munca mea celor ce au nevoie, nu celor ce au si vor m ai mult! Eu nu fac donatii la organizatii de caritate, pentru cei ce au lansat organizatiile respective. As fi un idiot să arunc rezultatele muncii mele undeva, în necunoscut. Ironii? Vax...my brother! Sunt rahaturile inventate de aia pe care ii sustii tu! Adica porcaria de cont SOLIDARITATEA! - Citat :
- As fi un idiot să arunc rezultatele muncii mele undeva, în necunoscut.
Necunoscutul asta e plamadit de alde Boc si Basescu. Indraznesti sa te revolti contra lu to'asu? Ii combati? | |
| | | TRISTAN
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:54 | |
| Emil...am uitat sa-ti zic ce-i mai important. Vezi ca baiatul ala care va organiza pe voi, astia din diaspora sa votati cu Basescu , William Branza de la PD-L...are un proiect de lege prin care toate sumele trimise in tara de romanii plecati vor fi impozitate, taxate. Vezi sa nu trimiti prea mult! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:58 | |
| Nu-l cunosc pe W. Brânză. Asta e a doua oară când aud numele lui. Trimit cât pot dar niciodată prin organizatii, ci direct la cei ce au nevoie. Astfel sunt sigur că banii mei sunt folositi acolo unde îi trimit, nu „pe drum”! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 18:01 | |
| - TRISTAN a scris:
- Emil Condor a scris:
- Ironii inutile, fratele meu!
Donez din munca mea celor ce au nevoie, nu celor ce au si vor m ai mult! Eu nu fac donatii la organizatii de caritate, pentru cei ce au lansat organizatiile respective. As fi un idiot să arunc rezultatele muncii mele undeva, în necunoscut. Ironii? Vax...my brother! Sunt rahaturile inventate de aia pe care ii sustii tu! Nu sustin pe nimeni - doar combat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 18:45 | |
| | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 19:57 | |
| "Opriti genocidul social" este titlul motiunii de cenzura. Motiunea de cenzura a fost dezbatuta in 15 iunie. La acest genocid m-am referit eu, nu la altceva. Cu o zi inainte, a fost acea mascarada cu alegerea celor doi judecatori la Curtea Constitutionala. La Senat au fost ceva discutii. La camera Deputatilor a fost circ. In ambele camere cei care au fost sustinuti de PDL au obtinut exact numarul de voturi pentru a fi numiti: la Senat 71, la Camera 168. La Camera, votul a fost reluat pentru ca asa au vrut cei de la PDL. Presedinta Camerei, Roberta Anastase, nu a vrut sa semneze numirea lui Valer Dorneanu, care a obtinut 161 de voturi, fata de cele 123 primite de Minea. A invocat motive juridice stiute doar de ea si de reprezentantii PDL. La circul acela de sedinta, Roberta Anastase a lipsit aproape cu desavarsire, nu a avut curajul sa prezideze sedinta in care sa ceara reluarea votului. L-a lasat pe Ioan Viorel sa conduca sedinta si pana la urma a avut loc si votul, la ora 2 noaptea. Surpriza, la votare, a aparut si Roberta Anastase. A aparut si Monica Iacob Ridzi, care abia a nascut si nu s-a prezentat la Comisia Juridica unde se decidea trimiterea ei in judecata. Cu mult timp inainte de votarea motiunii, au avut loc in toata tara ample manifestatii de protest, mitinguri si pichetari la prefecturi si primarii. La Timisoara am participat si eu. Pe celelalte le-am urmarit. La una dintre ele am vazut cum manifestantii au aruncat in fata sediului PDL galetile pe care le-au primit cadou in campania electorala. I-au acuzat ca au uitat de ei, de cei care i-au votat. Motiunea de cenzura a cazut. Pentru motiune au votat 228 de parlamentari, impotriva motiunii au votat 197, restul s-au abtinut sau nu s-au prezentat, dar nu are importanta, pentru ca motiunea sa treaca erau necesare 236 de voturi. Parlamentarii care au votat impotriva motiunii au aparut pe lista rusinii. Cei din arcul guvernamental care au votat pentru motiune au fost exclusi din partidele lor sau vor fi exclusi. Handicapatul Prigoana s-a prefacut ca voteaza motiunea, dar a introdus in urna alba un piramidon, deci si-a batut joc de cei care au sperat ca va vota motiunea. Cu ceva timp si-a dat demisia din PDL, dar nu pentru ca nu era de acord cu politica partidului, ci pentru a face in continuare afaceri cu statul. Elena Gabriela Udrea a promis ca da sampanie daca nu trece motiunea. Motiunea nu a trecut, cred ca s-a tinut de cuvant. Dupa ce a cazut motiunea, presedintele a validat numirea celor doi judecatori la Curtea Constitutionala, atentionandu-i ca trebuie sa fie mai presus de lege. Dupa o zi a fost ales presedintele CCR in persoana lui Augustin Zegreanu, dupa parerea tuturor cel mai slab pregatit dintre toti cei noua judecatori. Asta se poate vedea din mapa profesionala de pe site-ul CCR. Acestea sunt faptele.Asa s-au petrecut. La unele am participat, pe altele le-am vazut la televizor. Despre toate acestea eu am scris pe blogul meu. Am intrat zilnic si aici, dar nu am vazut nicio reactie. Pe acest topic despre caderea guvernului si despre motiunea de cenzura nu s-a mai scris din 4 iunie. De fpt, la niciun topic de la politica nu s-a mai scris nimic din 10 iunie. Apoi a aparut, in 17 iunie, postarea lui Emil Condor care intreba, nedumerit, daca a cazut guvernul sau nu. Sincer, am crezut ca isi bate joc de noi. De unde sa imi inchipui ca intr-adevar habar n-are de ce se intampla in tara? Dar m-am convins. Despre Cristina nu voi povesti prea multe. Am fost surprins sa vad ca ii raspunde in aceeasi zi ostrovnei, dupa ce a anuntat cu ceva timp in urma ca se retrage. Si m-am alaturat si eu celor care au aruncat galetile PDL si care ii considera vinovati pe toti cei de la PDL si pe cei care l-au votat pe Basescu. Sa nu uitam, totusi, ca Basescu a pierdut alegerile in tara. El a castigat in diaspora. Probabil cei din diaspora sunt printre putinii care traiesc bine. In tara nu este o veselie, dimpotriva, e jale. Yzzy, te rog sa ma scuzi ca ti-am stricat topicul cu interventia mea. Cat despre votul pentru blogul culinar, este cu totul altceva. Nu are legatura cu politica. Eu mi-am prezentat pozitia in fapt si in drept. Daca onorata conducere a forumului considera ca este un nou mesaj insultator, rog sa ia toate masurile necesare. Imi puteti diseca mesajul cuvant cu cuvant si virgula cu virgula. Sunt obisnuit. Cu stima si respect, Nicu Varga _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 20:07 | |
| - nicuvar a scris:
- Pe acest topic despre caderea guvernului si despre motiunea de cenzura nu s-a mai scris din 4 iunie. Apoi a aparut, in 17 iunie, postarea lui Emil Condor care intreba, nedumerit, daca a cazut guvernul sau nu.
Prin acel mesaj dădeam posibilitatea de relansare a discutiilor, dar văd că tu nu pricepi decât ce vrei. - Citat :
- Sincer, am crezut ca isi bate joc de noi. De unde sa imi inchipui ca intr-adevar habar n-are de ce se intampla in tara? Dar m-am convins.
Convingerile tale nu au priză la public, tu nu ai văzut aceea încă? Încerci să fii rău, dar ti-am spus ceva în privinta asta: răul acela îti dăunează doar tie. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 20:10 | |
| - nicuvar a scris:
- Despre Cristina nu voi povesti prea multe. Am fost surprins sa vad ca ii raspunde in aceeasi zi ostrovnei, dupa ce a anuntat cu ceva timp in urma ca se retrage.
Nu e treaba ta ( a noastră) asupra deciziilor altora. A fost hotărârea ei, mai ales că nu s-a retras, ci a asteptat un răspuns de la Administratie pentru a putea lua o decizie. A primit răspunsul de la Administratie si a hotărât să meargă mai departe cu noi. Altceva, ce te mai râcâie despre Cristina? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 19 Iun 2010, 20:20, editata de 1 ori | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 20:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- Pe acest topic despre caderea guvernului si despre motiunea de cenzura nu s-a mai scris din 4 iunie. Apoi a aparut, in 17 iunie, postarea lui Emil Condor care intreba, nedumerit, daca a cazut guvernul sau nu.
Prin acel mesaj dădeam posibilitatea de relansare a discutiilor, dar văd că tu nu pricepi decât ce vrei.
Ai avut dreptate. S-au reluat discutiile. Scopul a fost atins. Cat despre ce pricep, am si eu limitele mele. Parca scria cineva pe aici ca la varsta mea sunt nu-stiu-cum. Asta e, nu poti cere mai multe de unde nu se poate. Mai ales ca nu am priza la public. Nici nu vreau asa ceva. Ca sa revin on topic, eu mai sper ca la Curtea Constitutionala sa nu treaca legile astea aberante cu taierea pensiilor. Dumnezeu poate tine, totusi, cu poporul roman. Sa nu uitam ca sunt aproape 10 milioane de oameni pe care ii afecteaza aceste masuri, nu doar 5 milioane si jumatate care au votat cum au votat. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 20:20 | |
| - Emil Condor a scris:
- nicuvar a scris:
- Despre Cristina nu voi povesti prea multe. Am fost surprins sa vad ca ii raspunde in aceeasi zi ostrovnei, dupa ce a anuntat cu ceva timp in urma ca se retrage.
Nu e treaba ta ( a noastră) asupra deciziilor altora. A fost hotărârea ei, mai ales că nu s-a retras, ci a asteptat un răspuns de la Administratie pentru a putea lua o decizie. OK. I rest my case. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 20:22 | |
| - nicuvar a scris:
- ...eu mai sper ca la Curtea Constitutionala sa nu treaca legile astea aberante cu taierea pensiilor.
Dumnezeu să lucreze! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 20:37 | |
| - TRISTAN a scris:
- ...Indraznesti sa te revolti contra lu to'asu? Ii combati?
Culmea e că şi eu sunt uneori contra lui Băsescu şi a guvernului Boc. Depinde de situaţie. Contrar vouă care îi susţineţi pe ceilalţi, aceeaşi care au fost şi ei la putere şi nu-mi aduc aminte să fi făcut ceva bun pentru noi. - nicuvar a scris:
Motiunea de cenzura a cazut. Pentru motiune au votat 228 de parlamentari, impotriva motiunii au votat 197, restul s-au abtinut sau nu s-au prezentat, dar nu are importanta, pentru ca motiunea sa treaca erau necesare 236 de voturi. Am spus de la început părerea mea că moţiunea nu va trece. Pentru că aşa s-a vrut. De către toate partidele. Eu una nu mai cred în niciun partid. toţi au afaceri împreună, indiferent de culoarea politică. Numai pe sticlă sunt combatanţi, ăn rest ciolanul lor e mai important. - nicuvar a scris:
- Pe acest topic despre caderea guvernului si despre motiunea de cenzura nu s-a mai scris din 4 iunie. De fpt, la niciun topic de la politica nu s-a mai scris nimic din 10 iunie.
E greu să scrii pe politic şi să nu işti ceartă. Aşa că mă abţin. - nicuvar a scris:
- Yzzy, te rog sa ma scuzi ca ti-am stricat topicul cu interventia mea. Cat despre votul pentru blogul culinar, este cu totul altceva. Nu are legatura cu politica.
Nu-i bai. Nu m-am supărat. Şi ai dreptate cu votul politic/culinar, nu e acelaşi lucru, dar când ceri cuiva să voteze trebuie să ştii că s-ar putea să nu-ţi convină cum votează. Şi diaspora are dreptul să voteze. Pentru că au rude aici sau/şi trimit bani în ţară. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Emil Condor
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Lun 21 Iun 2010, 09:19 | |
| Şi acum o întrebare retorică, că doar după război mulţi viteji se arată. Cine avea interes să cadă guvernul? Opoziţia nici într-un caz că doar nu avea de gând să intre la guvernare. Crin Antonescu? Se poate că el a făcut un mic scenariu în sensul ăsta, dar el nu este opoziţia ci face parte din opoziţie. | |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Cade guvernul? Lun 21 Iun 2010, 21:24 | |
| Motiunea de cenzura nu a fost in primul rand ca sa cada guvernul, ci ca sa nu se aplice acele masuri aberante, cu reducerea pensiilor. Asa am inteles eu. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Lun 21 Iun 2010, 22:07 | |
| Aşa se spunea Nicule şi se mai spunea că se va merge cu acest caz în justiţie la Tribunalul internaţional. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Mier 23 Iun 2010, 03:15 | |
| - nicuvar a scris:
- Motiunea de cenzura nu a fost in primul rand ca sa cada guvernul...
Nu în primul rând... Căderea Guvernului a fost móttoul. Înainte de... primul rând. Oricum dacă ar fi căzut nu doar Guvernul ci chiar (prin absurd) si Presedintele, nimeni din cei ce urmau nu puteau să facă minuni în situatia actuală a României. Mă refer strict la Buget care a fost devastat de-a lungul timpului si nu se poate reface fără suferintă. Bine ar fi ca acea suferintă să fie cât mai redusă pentru cei ce deja suferă, poporul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
| Subiect: Re: Cade guvernul? Mier 23 Iun 2010, 14:47 | |
| Bine ar fi. Stii cat costa 0 (zero) km de autostrada acum, de cand Berceanu este, pentru a nu stiu cata oara, ministrul transporturilor? Miliarde de euro. Autostrada canci. Dar banii se duc in continuare pe apa sambetei. Este doar un exemplu. Mai sunt si altele. Dar astept pana maine, sa vedem ce se intampla la Curtea Constitutionala. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cade guvernul? | |
| |
| | | | Cade guvernul? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |