__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Cade guvernul? | |
|
+7lutra vulgaris abbilbal aurora Cristina Emil Condor delta yzzy 11 participanți | |
Cade guvernul în urma moţiunii de cenzură? | 1. Da | | 36% | [ 4 ] | 2. Nu | | 64% | [ 7 ] |
| Total voturi : 11 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Vin 04 Iun 2010, 15:28 | |
| - lutra vulgaris a scris:
- ostrovna a scris:
Si eu pe Putin dar in nici un caz pe base,e prea las ,de ce nu mai iese acum??
Putin e suuuuuuuuuuuuuuuper!!!!! ce treaba are iesitul cu lasitatea...tu nu vezi ca isi vede de masurile lui......ca si Putin, il doare la basca. Dar cel mai tare imi place cand face pe-a prostul. Cine, Putin? Sau Base? Sau, si, si? Adevarul este ca amindoi sunt ingrozitor de buni in ceea ce fac ... | |
| | | lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| | | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Joi 17 Iun 2010, 05:26 | |
| Siii... a căzut? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Joi 17 Iun 2010, 13:36 | |
| Hai să stăm strâmb şi să judecăm drept. Dacă ar fi căzut ce se întâmpla? Băsescu ar fi numit alt cuvern. Cu de care oameni? Nu tot portocalii? Apoi trecea la numirea unui alt prim-ministru şi s-ar fi ajuns la... Guvernul Boc al V-lea. Parcă pe vremuri era şi un Henric al IV-lea, Henric al V-lea.... La noi în Bălgrad prin renovarea traseului de Sud al cetăţii s-a demolat şi eşafodul din piatră ridicat de Carol al VI-lea, tatăl Mariei Terezia, cel care tronează poarta a III-a a cetăţii. | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Joi 17 Iun 2010, 14:55 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Vin 18 Iun 2010, 18:14 | |
| Hai Geta, nici tu nu ai de unde sa stii cit minte Putin! Si nici Ponta si nici Antonescu si nici Belo si nici Vadim si nici Beeecali si nici toata shleahta lor! Bref, ramine cum am stabilit: sunt toti ingrozitor de buni, inclusiv la minciuni . _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Vin 18 Iun 2010, 19:46 | |
| - Emil Condor a scris:
- Siii... a căzut?
Stii foarte bine ca nu a cazut... Nu trebuie sa te prefaci nedumerit, sa te scarpini in cap. Stii foarte bine despre ce e vorba. Poti sa dansezi de fericire acolo, in Canada. Eu si semenii mei, mai ghinionisti, vom muri aici, in Romania. Dar pe tine nu te intereseaza. Tu te scarpini in cap. Guvernul nu a cazut. Udrea a dat sampaniaProbabil ai baut si tu din ea. Saltand in sus de bucurie. Felicitari. Dar baietii s-au asigurat. Din timp. Cine nu voteaza cu guvernul, va fi exclus. Au fost destui care "au inteles". Cei 197 care au intrat pe lista rusinii. Si sunt mai multi. Lista rusinii-groparii Romaniei. Poate pensionarii ar fi avut o speranta la Curtea Constitutionala. Acum s-au lamurit. Presedintele CCR este o somitate in drept constitutional. Augustin ZegreanDragul meu prieten, sper ca esti multumit. Poti sa dormi linistit, acolo unde esti, pentru ca, si datorita votului tau, ai hotarat destinul meu, al sotiei mele, al vecinilor carora deja li s-a taiat gazul si al pensionarilor care au incercat sa se sinucida pentru ca nu mai cu sa se intretina. Probabil ideile tale sunt bune, acolo unde traiesti, dar noi, idiotii care suferim aici, in Romania, nu suntem foarte fericiti. Romanii din Romania vor muri pe capete, de foame, de frig, nu isi vor putea plati medicamentele. Acum avem si coplata. PS. Bine ai revenit, Cristina. Sper ca esti fericita. Si CCR-ul e in mainile voastre. Eu, daca as fi anuntat oficial pe un forum ca ma retrag, nu as fi revenit. Tu ai revenit la momentul oportun. Ca sa iti bati joc. Astept cu nerabdare citatele din fel de fel de bloguri pupinbasesciene. Dar asta nu este problema mea. Problema mea este sa incerc sa caut alte solutii ca sa scap de dobitocii astia care ne conduc pe noi, romanii. Dobitoci votati de tine si de prietenii tai din diaspora, care isi permit sa imi dea mie sfaturi. Voi stiti ca langa mine sunt oameni care mor de foame? Habar n-aveti. Voi stiti doar basescu, boc, udrea, ridzi, placinta, anastase si alti idioti care, cica, vor binele romanilor. Vor pe dracu. Se gandesc doar cum sa fure cat mai mult. Sa va fie rusine si voua. Si voi faceti parte din cei care au provocat genocidul Romaniei. Rusine. Emile, poti sa ma dai afara de pe forum, pentru ca sunt rau si vorbesc urat. Merit. Sunt un roman care traiesc in Romania reala. Cea care moare. Nu sunt un lingau visator. La ora asta Doina s-a dus in vecini sa le duca o oala cu fasole. A fiert-o la noi, pentru ca vecinii nu mai au bani sa-si plateasca gazul. Tu nu ai asemenea probleme in Canada. Si nici nu iti doresc sa ai. Sa fii iubit. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Vin 18 Iun 2010, 19:52 | |
| Nicu, mesajul tău este unul rău şi gratuit. Nu este nici Emil, nici Cristina, şi nu suntem noi, oamenii de rând de vină pentru ceea ce este acum în ţară. Te plângi de mesajele Cristinei, dar nu le vezi pe ale Aurorei. Sau dacă e contra Boc-Băse e bun. Oricum, nu îmi place deloc ceea ce ai scris, nu ştiu ce sens are să-i jigneşti pe Emil sau pe Cristina. Apropo, votul lui Emil pentru blogul culinar a fost ok? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Vin 18 Iun 2010, 21:01 | |
| Scuze, dar nu am jignit pe nimeni. Daca ii consider vinovati pe cei care au votat cu Basescu nu inseamna ca i-am jignit. Daca nu iesea Basescu presedinte a doua oara, nu se intampla nimic. Cu Cristina nu am nimic, doar ca am fost surprins ca a revenit, dupa ce a anuntat, cu surle si trambite, ca se retrage de pe forum. Nici pe Emil nu l-am jignit. De ce consideri ca l-am jignit? Nu vezi cat de bucuros este ca n-a cazut guvernul? Crezi ca el n-a stiut? Dar s-a intrebat ironic, in bataie de joc? Crezi ca el stie ce se intampla acum in Romania? Nu stie. Doar din auzite. Nici nu se uita la televizor. Doar se preface ca stie. Habar n-are ca mor oameni, ca incearca sa se sinucida pentru ca nu mai au bani. Azi a mers o bunica sa ia medicamentele pentru nepotii ei. Pana acum, le lua gratuit. Acum i-a cerut farmacista 140 lei. Coplata lu' peste prajit. Nu am nimic cu nimeni, nici nu Emil, nici cu Cristina, nici cu tine. Dar nu ma mai simt bine in acest forum pupinbasist. Asta e. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 00:48 | |
| Nicu, îti înteleg frustrarea (cu toate că nu ar trebui, după modul în care te exprimi), dar nu înteleg un lucru, chiar deloc: - nicuvar a scris:
- Sa va fie rusine si voua. Si voi faceti parte din cei care au provocat genocidul Romaniei. Rusine.
De unde si până unde să fie rusine unui cetătean pentru votul care l-a avut sau poate nici măcar nu l-a avut nicicând?! Să fie rusine întregii omeniri că nu gândeste ca tine?! Asta de unde ai mai scos-o? Te credeam mai matur de atât!
Nicu, mesajele tale pe care le pot numi „bocete” gratuite sunt, după cum se vede, tot mai rău intentionate. Te previn că nu voi mai accepta acuzatiile tale fără sens aduse cuiva de pe acest forum. Dacă nu-ti place aici, nimeni nu te tine cu forta. Sper că ai înteles. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 02:14 | |
| Yzzy, suntem în 20 iunie şi Aurora nu mai scrie din 9.
Nicu, nu ai dreptate în ce spui. O spui totuşi cu o doză de răutate la adresa celor ce locuiesc în afara graniţelor României. Tu eşti sigur că ai ales de bună voie să locuieşti în Timişoara? Eu nu sunt sigur că am vrut să locuiesc în Bălgrad, dar aici locuiesc. Nu ştiu dacă-mi place sau nu să locuiesc aici, dar nu am de gând să plec. Aici mă ţin rădăcinile şi am ajuns la concluzia că am rădăcini tari. Aşa este situaţia şi cu Emil, şi cu Ion, şi cu Accent despre care nu mai ştim pe unde este. Eu nu invidiez pe niciunul, oricât de bine ar fi situaţi acolo unde sunt. Toţi sunt la casa lor, dar niciunul acasă. Când a fost să voteze şi ei au votat aşa cum am votat şi noi şi aşa au votat cum au crezut că este bine. Dacă eu nu-l agreez pe Băsescu am motivele mele care nu coincid cu motivele tale, dar amândoi nu-l agreem. Asta nu înseamnă că cei care-l agrează o fac de proşti şi fără motiv. Faptul că eu şi tu suntem de aceeaşi parte a baricadei nu înseamnă automat că avem şi aceleaşi simpatii politice. Deci, la o adică, voturile tot ar fi împărţite. Şi eu sunt pensionar ca şi tine. Se poate întâmpla să avem aceeaşi pensie. Nu e mare. Dar când îmi aduc aminte cu ce se descurca mama în perioada 1950 - 1966 când am ajuns eu în serviciu, mă face să spun că o duc mai bine ca ea. Atunci ea avea un difuzor să nu fie singură în casă şi să mai ascule la minciuni. Acum eu am aruncate pe sub masă vreo două aparet de radio, am calculator, am televizor, am telefon fix şi mobil, am încălzire centrală individuală. Am şi alte facilităţi ce nu le avea mama. Ea trebuia să meargă iarna la depozitul de lemne şi să stea câteva ore în ger până venea acasă cu un căruţ de lemne, mergea cu găleata după apă la o cişmea situată la vreo 500 de metri de casă şi mai stătea şi acolo vreo două ceasuri în frig până-i venea rândul şi până ajungea acasă cu mâncarea îi trecea de foame. Nu am maşină pentru că nu mi-a trebuit. Acesta este gradul meu de comparaţie. Nu mă compar cu Emil, nu mă compar cu Ion, nu mă compar cu Accent, nu mă compar X din câmpul muncii sau cu Y ce are pensie mai mare ca a mea. Mă compar cu cei din familia mea şi aşa cum s-au descurcat ei până la vărste înainte (peste 80 de ani) aşa trebuie să mă descurc şi eu atât cât îmi este dat să trăiesc şi, bineînţeles, aşa cum îmi este dat. Pentru tot ce am îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să pot avea şi să pot spori cu cât am, iar de votat voi vota pe mai departe aşa cum se nimereşte şi cum am făcut-o şi până acum. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 02:50 | |
| - yzzy a scris:
- Nicu, mesajul tău este unul rău şi gratuit. Nu este nici Emil, nici Cristina, şi nu suntem noi, oamenii de rând de vină pentru ceea ce este acum în ţară. Te plângi de mesajele Cristinei, dar nu le vezi pe ale Aurorei. Sau dacă e contra Boc-Băse e bun.
Oricum, nu îmi place deloc ceea ce ai scris, nu ştiu ce sens are să-i jigneşti pe Emil sau pe Cristina. Ai dreptate, Yzzy dragă dar nu toti văd. Am hotărât ca la următorul mesaj jignitor, contul NICUVAR să fie eliminat de la Popas. Auzi, să ne fie rusine că ne pasă de tara noastră! Câtă imaturitate la un om de 50 de ani! M-am săturat de când citesc genul acesta de mesaje de la el. Ajunge! - abbilbal a scris:
- Nicu, nu ai dreptate în ce spui. O spui totuşi cu o doză de răutate la adresa celor ce locuiesc în afara graniţelor României.
Stilul lui Franz care poate să-i aducă exact ce i-a adus si lui Franz... Nicu nu pricepe că ura nu este binevenită la Popas - dacă el a decis să urască, să o facă în alte părti, nu aici. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 03:07 | |
| - nicuvar a scris:
- Emile, poti sa ma dai afara de pe forum, pentru ca sunt rau si vorbesc urat. Merit.
E bine că realizezi aceea dar trebuie să te schimbi că îti face rău chiar tie, nu altora! Dacă vei continua astfel, te voi arunca si afară (cum spui tu), nu-mi dai altceva de ales. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 05:05 | |
| - nicuvar a scris:
- Bine ai revenit, Cristina.
Daca as sti ca esti sincer, ti-as multumi . Dar se vede ca nu este cazul. - nicuvar a scris:
- Sper ca esti fericita.
Avind in vedere criza globala, niciun om cu bun simt nu poate fi fericit. Dar sunt multumita ca tara nu se duce de ripa prin faptul ca are un guvern si ca este stabilitate...inca. - nicuvar a scris:
- Si CCR-ul e in mainile voastre.
In miinile mele nu este decit propria-mi putere de a-mi fauri o viata mai buna, prin alegerile pe care le fac, clipa de clipa. CCR-ul este in miinile celor care au fost alesi sa fie acolo. - nicuvar a scris:
- Eu, daca as fi anuntat oficial pe un forum ca ma retrag, nu as fi revenit.
Eu am spus doar ca nu voi mai posta atita vreme cit imi sunt sterse postarile, ca nu voi tolera/incuraja cenzura/practici de factura stalinista si am pus o intrebare legitima avind in vedere ca mi s-au sters postari ce nu erau nici macar "buboase", vorba lui Emil. - nicuvar a scris:
- Tu ai revenit la momentul oportun. Ca sa iti bati joc.
Nu stiu la ce fel de "oportunitate" te referi, dar te asigur ca nu imi bat joc, nici macar atunci cind glumesc sau raspund cu sarcasm la atacuri gratuite . - nicuvar a scris:
- Astept cu nerabdare citatele din fel de fel de bloguri pupinbasesciene.
In ceea ce privesc "pupicurile" (=opiniile) mele, nu esti obligat, nici sa le astepti si nici sa le citesti, mai ales cind nu iti sunt adresate tie. - nicuvar a scris:
- Dar asta nu este problema mea.
Nu este problema ta, insa atitudinea si chiar aceste remarci tendentioase la adresa mea, spun totul : anume, ca faci din asta o problema nationala, exact in stilul binecunoscut ale unor televiziuni manipulatoare . - nicuvar a scris:
- Problema mea este sa incerc sa caut alte solutii ca sa scap de dobitocii astia care ne conduc pe noi, romanii.
Eu incerc asta de 20 de ani de zile, nu doar de azi- de ieri . - nicuvar a scris:
- Dobitoci votati de tine si de prietenii tai din diaspora,
Whatever ... - nicuvar a scris:
- care isi permit sa imi dea mie sfaturi.
Sfaturile sunt doar pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda . - nicuvar a scris:
- Voi stiti ca langa mine sunt oameni care mor de foame?
Pai inseamna ca "mor de foame" de 20 de ani, avind in vedere ca nici macar nu au apucat sa scada, nici pensiile, nici salariile bugetarilor. Tu de-abia acum ai aflat de vecinii tai? - nicuvar a scris:
- Habar n-aveti. Voi stiti doar basescu, boc, udrea, ridzi, placinta, anastase si alti idioti care, cica, vor binele romanilor.
Gura pacatosului, adevar graieste ... Ia vezi, cine are mai multe obsesii cu Basescu-Boc?! - nicuvar a scris:
- Sa va fie rusine si voua. Si voi faceti parte din cei care au provocat genocidul Romaniei. Rusine.
Este clar ca nu ai proprietatea termenilor, dar te intreb -retoric, evident- : erai la fel de revoltat si de cei care l-au practicat pe bune - genocidul comunistilor sau al celui comandat de ilici? | |
| | | TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 14:00 | |
| Emil...sa traiesti, sa infloresti ca merii ca perii! Sa te imbogatesti si sa faci pe interesatul de tara ta natala si de acum inainte. Sa nu dai masca jos. De fapt pe tine te doare in cot de romanasii din tara... Faci si tu spectacol asa...de amorul forumului. Inteleg foarte bine! Acum in calitate de administrator, proprietar sau ce esti tu la POPAS: chiar iti plac citatele astea interminabile de pe alte site-uri, aici? Asa se face pe un forum? Nu se poate posta doar un link catre respectivul articol? Pe tine nu te deranjeaza "vizual"(chiar daca iti plac osanalele aduse ciumpalacului de la Cotroceni sau partidului portocala)? Auzi la el : " Nicu nu pricepe că ura nu este binevenită la Popas - dacă el a decis să urască, să o facă în alte părti, nu aici." Eu cred ca Nicuvar stie bine ce inseamna ura si nu uraste. Doar se revolta! In schimb trompetistii infractorului din fruntea tarii sunt capabili de mult mai mult. Pe forumul asta avem exemple clare. @abbilbal: nu te supara pe mine my friend dar esti total pe langa problema. Nici cu postari lungi nu iti rezolvi hiba. Stii ca ramanem prieteni dar incearca putin sa iti limpezesti gandurile. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 15:12 | |
| Nicu nu pricepe că ura nu este binevenită la Popas - dacă el a decis să urască, să o facă în alte părti, nu aici."Laughing Eu cred ca Nicuvar stie bine ce inseamna ura si nu uraste. Doar se revolta! Wink In schimb trompetistii infractorului din fruntea tarii sunt capabili de mult mai mult. Pe forumul asta avem exemple clare.
Corect si subscriu,o sa ajungem in pragul disperarii deja au fost semnalate sinucideri,de fapt imbecilul asta vrea sa moara batrinii,e om insemnat si asta-i baiul ,mama mi-a zis sa ma feresc de spini si de cei insemnati de Dumnezeu. Amu a pus mina si pe justitie:( | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 16:26 | |
| - TRISTAN a scris:
- ... De fapt pe tine te doare in cot de romanasii din tara... Faci si tu spectacol asa...de amorul forumului. ...
Cred că majoritatea dintre noi, cei de "acasă", suntem în primul rând interesaţi de noi înşine, de aproapele nostru, mă refer la familie, şi abia apoi de vecini, cunoscuţi, concetăţeni sau români în general. Că simţim eventula compasiune pentru durerile unora, dar hai să nu fim ipocriţi. - TRISTAN a scris:
- ... chiar iti plac citatele astea interminabile de pe alte site-uri, aici? Asa se face pe un forum? ...
Cum i-am mai scris şi lui Abbi, de ce nu se leagă nimeni de citatele Aurorei? Şi alea erau lungi, interminabile, de pe tot felul de site-uri, chiar şi poze. Toate pe aceeaşi temă. Dar erau contra, şi-atunci e ok, nu? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 16:27 | |
| - abbilbal a scris:
- Yzzy, suntem în 20 iunie şi Aurora nu mai scrie din 9.
... Aşa, şi? _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 16:40 | |
| - abbilbal a scris:
- Yzzy, suntem în 20 iunie şi Aurora nu mai scrie din 9.
Nicu, nu ai dreptate în ce spui. O spui totuşi cu o doză de răutate la adresa celor ce locuiesc în afara graniţelor României. Tu eşti sigur că ai ales de bună voie să locuieşti în Timişoara? Eu nu sunt sigur că am vrut să locuiesc în Bălgrad, dar aici locuiesc. Nu ştiu dacă-mi place sau nu să locuiesc aici, dar nu am de gând să plec. Aici mă ţin rădăcinile şi am ajuns la concluzia că am rădăcini tari. Aşa este situaţia şi cu Emil, şi cu Ion, şi cu Accent despre care nu mai ştim pe unde este. Eu nu invidiez pe niciunul, oricât de bine ar fi situaţi acolo unde sunt. Toţi sunt la casa lor, dar niciunul acasă. Când a fost să voteze şi ei au votat aşa cum am votat şi noi şi aşa au votat cum au crezut că este bine. Dacă eu nu-l agreez pe Băsescu am motivele mele care nu coincid cu motivele tale, dar amândoi nu-l agreem. Asta nu înseamnă că cei care-l agrează o fac de proşti şi fără motiv. Faptul că eu şi tu suntem de aceeaşi parte a baricadei nu înseamnă automat că avem şi aceleaşi simpatii politice. Deci, la o adică, voturile tot ar fi împărţite. Şi eu sunt pensionar ca şi tine. Se poate întâmpla să avem aceeaşi pensie. Nu e mare. Dar când îmi aduc aminte cu ce se descurca mama în perioada 1950 - 1966 când am ajuns eu în serviciu, mă face să spun că o duc mai bine ca ea. Atunci ea avea un difuzor să nu fie singură în casă şi să mai ascule la minciuni. Acum eu am aruncate pe sub masă vreo două aparet de radio, am calculator, am televizor, am telefon fix şi mobil, am încălzire centrală individuală. Am şi alte facilităţi ce nu le avea mama. Ea trebuia să meargă iarna la depozitul de lemne şi să stea câteva ore în ger până venea acasă cu un căruţ de lemne, mergea cu găleata după apă la o cişmea situată la vreo 500 de metri de casă şi mai stătea şi acolo vreo două ceasuri în frig până-i venea rândul şi până ajungea acasă cu mâncarea îi trecea de foame. Nu am maşină pentru că nu mi-a trebuit. Acesta este gradul meu de comparaţie. Nu mă compar cu Emil, nu mă compar cu Ion, nu mă compar cu Accent, nu mă compar X din câmpul muncii sau cu Y ce are pensie mai mare ca a mea. Mă compar cu cei din familia mea şi aşa cum s-au descurcat ei până la vărste înainte (peste 80 de ani) aşa trebuie să mă descurc şi eu atât cât îmi este dat să trăiesc şi, bineînţeles, aşa cum îmi este dat. Pentru tot ce am îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să pot avea şi să pot spori cu cât am, iar de votat voi vota pe mai departe aşa cum se nimereşte şi cum am făcut-o şi până acum. Liviu nu te enerva dragutule,nici io n-am avut o coplarie prea fericita de aia am sperat ca va fi bine,dar basescu o sa ne termine. O zi buna!!!! | |
| | | TRISTAN
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 16:46 | |
| - yzzy a scris:
- TRISTAN a scris:
- ... chiar iti plac citatele astea interminabile de pe alte site-uri, aici? Asa se face pe un forum? ...
Cum i-am mai scris şi lui Abbi, de ce nu se leagă nimeni de citatele Aurorei? Şi alea erau lungi, interminabile, de pe tot felul de site-uri, chiar şi poze. Toate pe aceeaşi temă. Dar erau contra, şi-atunci e ok, nu? Cine a zis ca e ok? Am aceeasi parere legata de orice fel de astfel de "citate". | |
| | | TRISTAN
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 16:51 | |
| - ostrovna a scris:
Liviu nu te enerva dragutule,nici io n-am avut o coplarie prea fericita de aia am sperat ca va fi bine,dar basescu o sa ne termine.
O zi buna!!!! Liviu din pacate se raporteaza la niste vremuri poate mai grele sau nu, din trecut. In loc sa privim inainte, sa progresam...noi comparam strachina goala de atunci cu painea amara de azi. Ca asa e romanul...rabda da-l dreaq! Oricate biruri ai pune pe el tre' sa rabde. Mentalitatea asta...ma inspaimanta pur si simplu. | |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 16:57 | |
| - TRISTAN a scris:
Cine a zis ca e ok? Am aceeasi parere legata de orice fel de astfel de "citate". Dar nu ai zis asta. Ceea ce s-a înţeles, şi la fel şi la Nicu, e că vă deranjează citatele Cristinei. - TRISTAN a scris:
- ... Ca asa e romanul...rabda da-l dreaq! Oricate biruri ai pune pe el tre' sa rabde.
Mentalitatea asta...ma inspaimanta pur si simplu. Asta e una din calităţi sau un defect al românului? Eu cred totuşi că nu vom răbda la infinit clasa asta politică, care ne fură de 20 de ani. Când vor ieşi românii în stradă, că le-a ajuns cuţitul la os, nu organizaţi de sindicalişti (care, sunt la fel de îmbuibaţi), sau de partidele din opoziţie, atunci am să cred în manifestaţii, greve sau ce-or mai fi ele. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | TRISTAN
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:05 | |
| - yzzy a scris:
- TRISTAN a scris:
Cine a zis ca e ok? Am aceeasi parere legata de orice fel de astfel de "citate". Dar nu ai zis asta. Ceea ce s-a înţeles, şi la fel şi la Nicu, e că vă deranjează citatele Cristinei. Ei, acum poate esti multumita de raspunsul meu. - TRISTAN a scris:
- ... Ca asa e romanul...rabda da-l dreaq! Oricate biruri ai pune pe el tre' sa rabde.
Mentalitatea asta...ma inspaimanta pur si simplu. Asta e una din calităţi sau un defect al românului? Esti delicioasa! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:18 | |
| - TRISTAN a scris:
- Emil...sa traiesti, sa infloresti ca merii ca perii!
Si tie îti doresc la fel, TRISTAN! - Citat :
- ...sa faci pe interesatul de tara ta natala si de acum inainte. Sa nu dai masca jos. De fapt pe tine te doare in cot de romanasii din tara... Faci si tu spectacol asa...de amorul forumului. Inteleg foarte bine!
Esti total gresit, prietene! Nu oricum, TOTAL! Nu îndrăgesc măstile, chiar deloc si nu le folosesc personal. Îmi pasă de tărisoara mea mai mult decât îti poti imagina: neamul meu e încă acolo... Tot ce am mai drag e acolo în Carpatii mei. E foarte posibil să fiu mult mai interesat de binele României decât unul care locuieste acolo si mă condamnă că nu sunt si eu, fizic, tot acolo. - Citat :
- Acum in calitate de administrator, proprietar sau ce esti tu la POPAS: chiar iti plac citatele astea interminabile de pe alte site-uri, aici? Asa se face pe un forum? Nu se poate posta doar un link catre respectivul articol? Pe tine nu te deranjeaza "vizual"(chiar daca iti plac osanalele aduse ciumpalacului de la Cotroceni sau partidului portocala)?
Problema asta s-a discutat la Popas, cine a înteles a respectat dorinta comună, cine nu... Poti interzice cuiva să mai scrie? În ce priveste osanalele aduse oricărui politician, mă lasă rece. - Citat :
- Auzi la el : "Nicu nu pricepe că ura nu este binevenită la Popas - dacă el a decis să urască, să o facă în alte părti, nu aici." Eu cred ca Nicuvar stie bine ce inseamna ura si nu uraste. Doar se revolta!
Atunci se revoltă lipsit de întelepciune. - Citat :
- In schimb trompetistii infractorului din fruntea tarii sunt capabili de mult mai mult. Pe forumul asta avem exemple clare.
Exemple sunt de suporteri ale diferitelor organizatii politice, nu doar cele mentionate de tine si pe care tu vrei să le vezi. - Citat :
- @abbilbal: nu te supara pe mine my friend dar esti total pe langa problema.
De ce să fie pe lângă problemă? Fiecare cunoaste anumite probleme ce nu se potrivesc problemelor celorlalti. Ai uitat că nu toti suntem la fel? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | yzzy
| Subiect: Re: Cade guvernul? Sam 19 Iun 2010, 17:31 | |
| - TRISTAN a scris:
- ... Esti delicioasa!
Mulţumesc cu fâlfâiri de gene. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cade guvernul? | |
| |
| | | | Cade guvernul? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |