Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: PD- L Joi 09 Feb 2012, 17:46
DIN LAC IN PUTZ !
Mereu romanii cad din lac in putz. Daca Boc a fost activist UTC doar la nivel de judet, Ungureanu a fost la nivel national in CC-UTC. Pe 14 decembrie 1989 monitoriza pe studentii anticeausisti din Iasi (vezi Wikipedia), iar pe 23 decembrie a fost arestat de revolutionari. In timp ce Boc este un ardelean get-beget, Ungureanu este evreu (vezi in Wikipedia date referitoare la organizatii evreiesti din Marea Britanie din care a facut parte, si premii primite de la fundatii evreiesti), cred ca este prima data in istorie cand Romania are un evreu ca prim-ministru, nu au incercat asa ceva nici evreii comunisti veniti in 1944-45 de la Moscova. In plus Piticu era un nume bun pentru versificare, cu Ungureanu greu mai faci vre-o strigatura.
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: PD- L Joi 09 Feb 2012, 19:08
ostrovna a scris:
DIN LAC IN PUTZ ! Mereu romanii cad din lac in putz. Daca Boc a fost activist UTC doar la nivel de judet, Ungureanu a fost la nivel national in CC-UTC. Pe 14 decembrie 1989 monitoriza pe studentii anticeausisti din Iasi (vezi Wikipedia), iar pe 23 decembrie a fost arestat de revolutionari. In timp ce Boc este un ardelean get-beget, Ungureanu este evreu (vezi in Wikipedia date referitoare la organizatii evreiesti din Marea Britanie din care a facut parte, si premii primite de la fundatii evreiesti), cred ca este prima data in istorie cand Romania are un evreu ca prim-ministru, nu au incercat asa ceva nici evreii comunisti veniti in 1944-45 de la Moscova. In plus Piticu era un nume bun pentru versificare, cu Ungureanu greu mai faci vre-o strigatura.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Joi 09 Feb 2012, 19:09
nicuvar a scris:
ostrovna a scris:
DIN LAC IN PUTZ ! Mereu romanii cad din lac in putz. Daca Boc a fost activist UTC doar la nivel de judet, Ungureanu a fost la nivel national in CC-UTC. Pe 14 decembrie 1989 monitoriza pe studentii anticeausisti din Iasi (vezi Wikipedia), iar pe 23 decembrie a fost arestat de revolutionari. In timp ce Boc este un ardelean get-beget, Ungureanu este evreu (vezi in Wikipedia date referitoare la organizatii evreiesti din Marea Britanie din care a facut parte, si premii primite de la fundatii evreiesti), cred ca este prima data in istorie cand Romania are un evreu ca prim-ministru, nu au incercat asa ceva nici evreii comunisti veniti in 1944-45 de la Moscova. In plus Piticu era un nume bun pentru versificare, cu Ungureanu greu mai faci vre-o strigatura.
Subiect: Re: PD- L Joi 09 Feb 2012, 20:00
Un pres... de cacao si parlamentari de cacao.. vindeti tot fratilor ! Romania a disparut, romanii au fost transformati in sclavi in propria casa! Si noi dormim in papuci. Dormiti bine!
Ce ne pregătesc Jeffrey Franks şi Traian Băsescu pentru 2012 Surse: Duminică seara, în jurul orelor 21,30, după întîlnirea oficială dintre Traian Băsescu şi delegaţia FMI, presedintele s-a văzut, în secret, cu şeful delegaţiei FMI, Jeffrey Franks. Dacă după întîlnirea oficială, ce a avut loc începînd cu orele 17, în faţa camerelor de luat vederi cei doi au dat mesaje de prudenţă, la întîlnirea privată, cei doi au "negociat" ... ca la uşa cortului. Concret, Franks are misiunea din partea şefilor Fondului să impună manageri privaţi americani şi israelieni la majoritatea companiilor unde Statul Român încă mai deţine controlul acţiunilor. Astfel, Franks doreşte ca în 2012, în două sau mai multe etape, să fie impuşi manageri străini la următoarele companii: Poşta Română, Tarom, CFR Marfa, Electrificare CFR, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Electrica Furnizare, Hidroelectrica, Romarm, Oltchim, CFR Călători, Transgaz, Transelectrica, Romgaz. În plus, Jeffrey Franks i-a mai cerut lui Traian Băsescu să pregătească terenul pentru a instala management privat şi la Nuclearoelectrica, o companie care, din punct de vedere economic, este probabil cel mai valoros activ rămas în proprietatea Statului Român. În schimbul acestei manevre, care constituie un prim pas în scoaterea respectivelor companii din patrimoniul statului nostru, FMI va fi de acord cu proiectul de Buget pe 2012, în nişte condiţii care să favorizeze actuala Putere. Variantele sînt ca FMI să accepte ori un deficit bugetar sporit, majorat la 5% (în loc de 3%), asta în condiţiile în care majorarea deficitului va fi acceptată şi de Uniunea Europeană - sau, pur şi simplu, în 2012 FMI să acorde României un nou împrumut, în valoare de 17 miliarde de euro ( vom reveni cu date despre acest nou imprumut), bani care vor acoperi nevoile electorale ale Puterii actuale. Reamintim că pînă acum România a împrumutat de la FMI şi Banca Mondială 20 de miliarde de euro, din care 13 miliarde de euro au venit de la FMI. De asemenea, reamintim că datoria TOTALA a României este cifrata la suma astronomică de aproximativ 150 miliarde euro.
… si totul conform unui document publicat inca din 1996. S-a lucrat cu piese mici, de acum se cedeaza totul.
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Feb 2012, 13:27
EXCLUSIV Cum a betonat statul în zece rânduri şmenul cu clubul CFR pentru deputatul PD-L Popoviciu Scris de Dragoş Boţa in 02/01/2012 – 1:30 PM9 Comentarii
Căile Ferate Române s-au predat în faţa deputatului PD-L Alin Popoviciu, care printr-o anexă de zece rânduri s-a asigurat că va fi imposibil ca firma sa să fie scoasă în următorii 15 ani din Clubul CFR, aflat în centrul Timişoarei. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că firma Prozax SRL, în care acţionari sunt deputatul Popoviciu şi soţia sa, a închiriat spaţiul aflat în zona zero a Timişoarei, de aproape o mie de metri pătraţi pentru nici o mie de euro. Contractul prin care CFR pierde milioane de euro a fost semnat de Valeriu Trică, directorul Regionalei CFR Timişoara în momentul semnării contractului – decembrie 2009. “Întâmplător”, Trică este unul din oamenii de încredere ai deputatului Alin Popoviciu, fiind unul dintre cei care i-a făcut campanie în perioada alegerilor. Ulterior, încheierii acestui contract, Trică a fost numit directorul general al CFR SA.
PRESSALERT.ro a intrat în posesia unui document care dovedeşte că Trică şi Popoviciu au avut grijă să perfecţioneze “tunul” dat CFR, asigurându-se că timp de 15 ani deputatul democrat liberal va fi aproape imposibil de scos din spaţiul care are ca destinaţie “activităţi culturale dedicate în mod special copiilor”. În realitate, în fostul club CFR s-a făcut “pac-pac” cu lasere şi spaţii pentru sărbătorirea zilelor de naştere pentru copii. În urma unei solicitări trimise de Prozax SRL, conducerea centrală a companiei de căi ferate, condusă de Trică, a fost de acord să modifice o serie de clauze din contract, toate schimbările fiind în defavoarea societăţii de stat. Dacă iniţial se preciza că în cazul încetării înainte de termen a contractului amenajările efectuate în spaţiul închiriat rămân în proprietatea CFR fără nici o despăgubire, prin anexă s-a limitat doar la situaţia în care “pentru o cauză determinată de culpa exclusivă a locatarului”. Printr-o altă modificare, CFR SA , ca şi proprietar al clădirii, a renunţat la dreptul de a rezilia oricând contractul pe perioada celor 15 ani, clauza modificându-se astfel încât denunţarea unilaterală a contractului de către una dintre părţi cu 60 de zile înainte se poate face “numai pentru o culpă exclusivă a celeilalte părţi”. De asemenea, au fost eliminate integral alte trei clauze prin care CFR putea notifica şi solicita eliberarea spaţiului când interesele de exploatare sau modernizare ale companiei de stat impun acest lucru.
Anexa a fost semnată din partea regionalei CFR de Ion Stoichescu, cel care apoi l-a înlocuit la conducerea companiei naţionale pe Valeriu Trică, care a revenit la Timişoara. Până la ora redactării acestui material, niciunul dintre reprezentanţii CFR nu a putut fi contactat pentru a explica de ce au fost de acord cu aceste clauze
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Feb 2012, 17:30
Până în prezent, mie îmi place cum se prezintă Răzvan Ungureanu în noua sa functie de stat. Ce părere aveti voi?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Feb 2012, 17:49
Emil Condor a scris:
Până în prezent, mie îmi place cum se prezintă Răzvan Ungureanu în noua sa functie de stat. Ce părere aveti voi?
Emil pina acum s-a prezentat cam asa,casele erau in omat si el merge la fiecare minister si investeste ministrii,apoi am crezut ca are mai multa cultura dar na zice el ca oamenii stau la caldura si nu dau la lopata ceea ce era evident o prostie,erau atitia batrini ca tinerii sunt dincolo la munca. Mircea Toader a zis ca oamenii si-au facut drum la crisma deci is betivi si au adormit in sant,foarte urit. Sa vedem ce o mai face ? Ce ma doare e ca nu le pasa au zis si la unguri la tv.ca basescu a plecat la munte sa se relaxeze,apoi iese ministrul de interne si spune ca nu-i datoria lor sa ajute la deszapezire deci nu se face asa ceva Am vazut batrini ingropati in zapada fara hrana ,medicatie,curent etc...sa vedem la inundatii dar basescu se bucura ca oamenii ies din sistem de asta sa fii sigur
Pacat dar ne meritam soarta asa ne trebuie si tuturor celor care l-au votat,o sa plateasca si el poate mai rau decit ceausescu
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Feb 2012, 18:31
Dacă Ungureanu era din Opozitie, aveai altă părere, nu-i asa?
Si ce crezi, nu are dreptate când spune că Presedintele a fost ales pentru alte treburi nu pentru lopătat? Cei care au ocupatia lor zilnică în întretinerea localitătilor stau la căldurică si vor ca Ministrul să le facă munca?
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Sam 18 Feb 2012, 18:50
Emil Condor a scris:
Dacă Ungureanu era din Opozitie, aveai altă părere, nu-i asa?
Si ce crezi, nu are dreptate când spune că Presedintele a fost ales pentru alte treburi nu pentru lopătat? Cei care au ocupatia lor zilnică în întretinerea localitătilor stau la căldurică si vor ca Ministrul să le facă munca?
Daca ungureanu era in opozitie aveam aceeasi parere daca se comporta asa incalificabil si arogant cu romanii,presedintele a fost ales pentru alte treburi exact cum spui dar pina acum a fost si prim ministru(vezi inundatiile),el a hotarit taierea salariilor si pensiilor ,a vindut flota si tolereaza atitea acte de furaciune si coruptie,a lasat-o pe udrea sa faca ce vrea muschii ei cu banii tarii si anastase sa fure la legea pensiilor,dar mai putin si vine primavara si sa vedem pe unde scoate camasa,doar cu asat nu-s de acord "iesi afara javra ordinara". Nu ministrul sa le faca munca dar tu nu ai vazut ca s-au trezit sub omat ca IGAS cind a zis sa se dea cod rosu ca la unguri si sarbi i-au sarit in cap. Unde sunt utilajele ??? Unde sunt cei responsabili eu imi amintesc la inundatii cind eram mica ca tata a plecat cu soldatii si la cutremurul din 77 la fel,nu i-a jignit ceausescu ba le-a dat apartamente mobilate ca-mi vine sa-l regret. Iti dai seama ce au facut firmele portocalii ? Au vindut piinea cu 10 lei cea de la ajutoare,pai pentru asta ceausescu ii impusca ma crezi?
Asa ceva nu se poate,
Basecu si clica lui vor sfirsi in curind piata universitatii o sa-i judece nu opozitia ca si acolo mi se pare ca ceva nu e in regula...sa vedem la alegeri si daca iese opozitia daca confisca palatele si domeniile lui udrea cocos,nastase,truica,viideanu,berceanu si altii... Dar mi-e teama cu nu v-a plati nimeni,poate candideaza cineva o personalitate pe care o vad eu in piata si sa iasa si udemeristii santajisti din parlament ca s-au imbogatit destul grofii care au taiat padurile si au cele mai grase conturi Rusine sa le fie lor si minoritatile ca s-au complacut in acest genocid
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: PD- L Lun 20 Feb 2012, 18:25
Profesoara explica elevilor ca ea este PD-L-ista si le cere elevilor sa ridice mana cine este PD-L-ist. Toti ridica mana, cu o exceptie: Bula. Profesoara il intreaba : - Bula, tu de ce nu ridici mana?! - Pentru ca nu sustin PD-L... Surprinsa, profesoara intreaba in continuare: - Daca nu simpatizezi cu PD-L, atunci cu cine simpatizezi? - Cu PNL, raspunde Bula. Profesoara insista: - De ce esti tu PNL-ist? - Tatal meu e PNL-ist, mama si fratele meu la fel. Din cauza asta si eu sunt PNL-ist. - Bine, bine, dar acesta nu este un motiv pentru a fi PNL-ist. Tu nu esti obligat sa-ti urmezi neaparat familia. De exemplu, daca maica-ta ar fi postituata si drogata, tatal tau alcoolic si traficant, fratele tau hot si corupt, atunci, tu ce ai fi? - Cu siguranta PD-L-ist !
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Subiect: Re: PD- L Lun 20 Feb 2012, 18:35
Nu că nu s-ar potrivi si celorlalte partide, dar are umor!
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Lun 20 Feb 2012, 19:48
dolion a scris:
Profesoara explica elevilor ca ea este PD-L-ista si le cere elevilor sa ridice mana cine este PD-L-ist. Toti ridica mana, cu o exceptie: Bula. Profesoara il intreaba : - Bula, tu de ce nu ridici mana?! - Pentru ca nu sustin PD-L... Surprinsa, profesoara intreaba in continuare: - Daca nu simpatizezi cu PD-L, atunci cu cine simpatizezi? - Cu PNL, raspunde Bula. Profesoara insista: - De ce esti tu PNL-ist? - Tatal meu e PNL-ist, mama si fratele meu la fel. Din cauza asta si eu sunt PNL-ist. - Bine, bine, dar acesta nu este un motiv pentru a fi PNL-ist. Tu nu esti obligat sa-ti urmezi neaparat familia. De exemplu, daca maica-ta ar fi postituata si drogata, tatal tau alcoolic si traficant, fratele tau hot si corupt, atunci, tu ce ai fi? - Cu siguranta PD-L-ist !
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: PD- L Joi 08 Mar 2012, 19:46
Un cadou surpriza facut de Traian Basescu de Ziua Femeii, la discursul din parlament. De la 1 iunie, de Ziua Copilului, se vor mari salariile cu 25%. Avand in vedere ca acest anunt nu a fost facut de 1 aprilie, Ziua Pacalelilor, inclin sa il cred. Nu pricep, insa, de ce s-a sucit brusc. Pana acum cateva zile nu erau bani de salarii si pensii, acum sunt, chiar pentru majorarea salariilor. La pensionari nu s-a Basescu. Pensionarii oricum mor, ies din sistem si nu are rost sa se mai preocupe statul de soarta lor. Logic, nu? Totusi, nu pricep cum de a gasit Basescu bani sa mareasca salariile la 1 iunie, cu 10 zile inainte de alegerile locale. Unii ar spune ca e o chestie electorala. Eu nu cred. Nu salariatii voteaza, pe ei nu ii intereseaza. Pensionarii sunt cei care voteaza masiv. Dar pe ei i-a uitat Basescu. Premierul Mihai Razvan Ungureanu nu a avut nicio reactie, pana acum. Ma intreb: de unde scoate banii? Poate renunta la construirea unui teren de fotbal in panta, a unui bazin de inot intr-un varf de munte sau a unui patinoar intr-un sat unde sunt numai pensionari? Si daca acei pensionari se supara ca i-a uitat Basescu, mai voteaza pentru PDL? Care, intre timp, si-a schimbat culoarea. Nu mai sunt portocalii, sunt verzi. Pe bune. Ca sa ii confunde lumea cu ungurii. Asa sigur vor fi votati.
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Joi 08 Mar 2012, 19:56
Si daca acei pensionari se supara ca i-a uitat Basescu, mai voteaza pentru PDL? Care, intre timp, si-a schimbat culoarea. Nu mai sunt portocalii, sunt verzi. Pe bune. Ca sa ii confunde lumea cu ungurii. Asa sigur vor fi votati. [/quote]
Da am murit de ris cind am vazut o pe udrea cu sal verde
Nici eu nu cred o iota,basescu una spune intr-o seara si alta spune dupa nici doua zile,oricum arata din ce in ce mai ofilit ....
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
Subiect: Re: PD- L Joi 08 Mar 2012, 21:14
ostrovna a scris:
DIN LAC IN PUTZ !
cu Ungureanu greu mai faci vre-o strigatura.
_____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
ostrovna
Subiect: Re: PD- L Joi 08 Mar 2012, 22:59
alex andrei a scris:
ostrovna a scris:
DIN LAC IN PUTZ !
cu Ungureanu greu mai faci vre-o strigatura.
Cu Ungureanu e aceeasi Marie si palarie ,nasol e omul lui basescu ,din nefericire l-am vazut pe basescu la parlament cu o logoree s a cam innecat de citeva ori de obicei ocoleste vocalele romanilor=rminilor,foarte consumat si hahaitul care nu era a lui...e distrus dar el e ca phoenix nu o sa si lase odraslele si pedelistii
Subiect: Re: PD- L Lun 09 Apr 2012, 20:49
Presdintele basescu a promulgat legea prin care doar cu 9 mil de voturi poate fi suspendat ,dar parca zicea in scrisoarea trimisa usl ca v a demisiona daca se modifica constitutia,cit poate sa fie de democrat sa nu zic altceva!
Adevarul e ca la referendum a avut nevoie doar de 5 mil ca sa ramina si acum ii trebuie 9 mil sa plece,foarte tare o lege facuta doar cu putere si fara cvorum pe sest ,vai noua:(
Subiect: Re: PD- L Mier 11 Apr 2012, 13:27
“România este ca o femeie beată, care nu simte violul”
Că îi place să îşi umezească gâtul, toată lumea o ştie. La ce bărbat femeie puternică e, cred că îl bagă şi pe Băsescu sub masă.
De violată nu ştiam că a fost. Sper doar, pentru ca trauma să nu fie şi mai mare, să nu fie tiranul vinovat.
Monica Macovei, căci despre ea vorbim, reuşeşte să adune în ea tot ce este mai abject. Şi dintr-o femeie ajunge să se transforme în ceva mult mai hidos.
Trist este că o astfel de persoană, bea trăieşte pe banii noşti la Bruxelles.