LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PD- L - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PD- L - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PD- L - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PD- L - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PD- L - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PD- L - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PD- L - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PD- L - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PD- L - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PD- L - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PD- L - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PD- L - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati Fantasy internet nicuvar politica istorie romana muzica_traditionala Popasul CPSF drumetie humanitas 1918 efremovivanantonovici mediu 23 1 reclame problema comment-143 brasov Limba sibiu taieri padure google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PD- L - Pagina 8 I_vote_lcapPD- L - Pagina 8 I_voting_barPD- L - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
PD- L - Pagina 8 I_vote_lcapPD- L - Pagina 8 I_voting_barPD- L - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PD- L

In jos 
+20
Doina
Iisus
VOTAN
zuum
lutra vulgaris
TRISTAN
dolion
j0oke
silverstar
murfatlar
delta
Cristina
yzzy
nicuvar
ostrovna
cactus
Emil Condor
abbilbal
Anahoret
aurora
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 19:47

ostrovna a scris:

Cristina eu stiu povesti din astea,...(
Draga mea, povestile sunt facute pentru a trage invatamine din ele. Restul depinde doar tine. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista mwah! .
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 19:49

Cristina a scris:
ostrovna a scris:

Cristina eu stiu povesti din astea,...(
Draga mea, povestile sunt facute pentru a trage invatamine din ele. Restul depinde doar tine. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista mwah! .

Corect mai ales in traista lui udrea baga al de sus stim noi astia care trebuia sa stam in casa:(

In 89:(
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 19:52

Cristina a scris:
...eu traiesc bine pe banii, munca si timpul meu, clar?!
Unii nu înteleg cum altii pot avea iar ei, nu! Dar nu-si pun problema cât muncesc cei ce au si cât (poate deloc!) cei ce nu au.
Bineînteles că afirmatiile mele nu-s valabile în dreptul tuturor, sunt si exceptii.

Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 19:55

Emil, citeodata ma-ntreb de ce oare ma lupt cu morile de vint, pentru a explica niste lucruri simple si de bun-simt Sad ...
Poate ca din prea multa dragoste...iar ce-i prea mult, strica...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
j0oke

j0oke

Numarul mesajelor : 105
Data de inscriere : 07/05/2010

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 19:59

E gresit ca cineva sa-i puna pe toti bugetarii in aceeasi oala. Eu stiu care muncesc de le sar capacele pentru 1200 RON pe luna. A trecut demult vremea bugetarilor care stau cu fundul in sus la un birou si iau bani degeaba. Au existat dar acum nu mai..
Si nu inteleg ce are cineva cu bugetarii? Exista, trebuie sa existe, nu putem fara ei, ei sunt angajatii direct ai statului. Care e problema?
Eu in tara am fost bugetar doar un singur an, dupa ce am terminat liceul. Dupa aia m-am dus la facultate si chiar din timpul ei am inceput sa lucrez in mediul privat si am facut-o aproape 15 ani, am trecut prin mai multe companii nationale si internationale ce aveau filiala in Ro, am avut si afacere proprie .. a nu se intelege ca ma simt cumva cu musca pe caciula, de aia zic de bine la adreasa bugetarilor si-i compatimesc. Iar de ceea ce se intampla pensionarilor, efectiv nu mai am cuvinte...
Si ma irita ideea acestui dialog taios de pe cele doua pozitii: bugetar si privat. Nu oameni suntem toti? Daca cineva e la privat si-i da compania faliment sau restrang si aia posturi, s-ar putea sa nu prea mai gasesti de munca, chiar daca cineva are impresia ca acum sparge muntii cu capacitatile lui. Apa de ploaie .. atata timp cat munca ii valoreaza x si va primi mereu de la privati x/2 nu mai propovaduiti privatul atata. Intrati in cursa sobolanului, uitati de voi, de familia voastra, de viata voastra normala in toate aspectele ei, ca sa ce? Sa strigati sus si tare ca sunteti gata oricand sa sprijiniti Romania? PD- L - Pagina 8 154834 Valabil si pentru bugetari.
Deci pentru mine nimic nu are sens, bugetar sau la privat, atata timp cat 1000 de persoane dintre acestea is manipulate voit sa tot faca sacrificii pentru a asigura vreunui baron din ala bunastarea nesimtita.
Bai, pe bune, ne dam aici ghes pe socoteala noastra, nu intelegeti? In timp ce cercul ala de furaciosi n-o sa se sacrifice niciodata.
Te fura si pe tine privat si pe tine bugetar. Pe tine privat prin faptul ca parte mare din profitul companiei tale ajunge in cele din urma in anume conturi ale furaciosilor, iar la tine bugetar o face in cel mai nesimtit mod, direct si fara scrupule, te sfideaza in fata.
Ce-i porcaria asta promovata ca salvam Romania. De unde bazaconia asta? N-o sa o salvam niciodata atata timp cat fiecare furacios o sa aiba adeptii lui adusi in stadiul asta printr-o manipulare ordinara. Le vine bine sa ne vada delimitati in categorii, aruncand cu rosii unul in altul. Fie ca-i bugetar contra privat sau adept al unui curent politic contra altuia, etc.
Din pacate nici prea multe nu putem face dar nici n-ar strica sa ne pastram lucizi. Ne ajunge ca ne este foarte greu, mai vrem sa fim si marionete ?

Ultima editare efectuata de catre j0oke in Dum 09 Mai 2010, 20:08, editata de 2 ori
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 20:00

..eu traiesc bine pe banii, munca si timpul meu, clar?!

Normal si nu contest asta si chiar ma bucur,insa de la mine se vede altfel,crezi ca eu nu am muncit?

Te inseli Cristina si sunt dispusa s-o mai fac.
Poate la voi sunt alte oportunitati aici insa nu:(
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 20:15

Dragos,
E gresit sa nu mai crezi/sprijini in propria ta tara, in cuget si-n simtiri! Spui -FALS- ca-i bag pe toti bugetarii in aceeasi oala Shocked . Se pare ca nu ai citit tot ce am postat in acest sens.
Iar in ceea ce priveste manipularea, afla ca mult mai usor se manipuleaza un bugetar decit unul din mediul privat, independent si pe picioarele sale. Iar daca pe tine te irita dialogul meu taios, pe mine ma irita ca cerem fara sa producem pe masura cererii, ca se platesc dari la stat pentru a se fura, abuza si a fi tratat necuviincios, ma irita ca nu exista decenta si ca oamenii se irita din fleacuri, in loc sa fie iritati de adevaratele probleme.

Pentru stiinta ta, nu sunt marioneta nimanui, nu am fost si nu sunt membru al niciunui partid politic, nu sunt decit un simplu cetatean care munceste si voteaza liber, dar responsabil Wink .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 20:18

ostrovna a scris:

Si eu vroiam sa ma mut la voi in Timisoara smile ...
Este aceeasi Romanie peste tot, Getutza, si aici sunt probleme, numai ca unii au impresia ca doar ei au probleme Wink ...
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 20:59

Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
...eu traiesc bine pe banii, munca si timpul meu, clar?!
Unii nu înteleg cum altii pot avea iar ei, nu! Dar nu-si pun problema cât muncesc cei ce au si cât (poate deloc!) cei ce nu au.
Bineînteles că afirmatiile mele nu-s valabile în dreptul tuturor, sunt si exceptii.

Emil... tu cred ca nu citesti sau nu citesti cu atentie cine si ce scrie!

Va anunt ca si eu "traiesc bine pe banii, munca si timpul meu, clar?"

Ceea ce nu ma face sa vorbesc intr-o vesela nesimtire la adresa celor
care sunt in mare nevoie, care muncesc si ei, sau care nu isi gasesc loc de munca,
pentru ca sunt prae tineri sau peste 50 de ani, sau a celor care sunt bolnavi,
sau batrani si bolnavi, sau pur si simplu... pensionari!

Ce ii propuneti voi lui Abbi, care are 65 de ani si o viata de munca corecta si cinstita, si grea?
si are numai 800 de lei... din care i se va mai scadea?
Ce ii propuneti sa faca? Ca haine are doar, si mancare, mai putina, sa nu se ingrase, da?

Ei, ce sa faca si el, saracu', daca a fost doar un inginer la viata lui?

Cata nesimtire si cat tupeu pale

Emil Condor

Emil Condor

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 21:04

Aurora, eu cred că tu nu citesti cu atentie!
Vezi că în mesajul meu am scris. „sunt si exceptii”.

Stim toti care este situatia românului în general, nu trebuie să ne-o spună un politician sau altul.

j0oke

j0oke

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 21:14

Cristina a scris:
Dragos,
E gresit sa nu mai crezi/sprijini in propria ta tara, in cuget si-n simtiri! Spui -FALS- ca-i bag pe toti bugetarii in aceeasi oala Shocked . Se pare ca nu ai citit tot ce am postat in acest sens.
Iar in ceea ce priveste manipularea, afla ca mult mai usor se manipuleaza un bugetar decit unul din mediul privat, independent si pe picioarele sale. Iar daca pe tine te irita dialogul meu taios, pe mine ma irita ca cerem fara sa producem pe masura cererii, ca se platesc dari la stat pentru a se fura, abuza si a fi tratat necuviincios, ma irita ca nu exista decenta si ca oamenii se irita din fleacuri, in loc sa fie iritati de adevaratele probleme.

Pentru stiinta ta, nu sunt marioneta nimanui, nu am fost si nu sunt membru al niciunui partid politic, nu sunt decit un simplu cetatean care munceste si voteaza liber, dar responsabil Wink .

Eu cred in propria tara dar nu am absolut nici un motiv sa sprijin toata hotia care troneaza acolo.
Nu era referire strict la tine cu bugetarii, asta e subiect intalnit pe mai multe forumuri.
Cei ce lucreaza la privat sunt cei mai manipulati, tocmai pentru ca li se insufla senzatia de putinta si asta-i starneste tare la ego.
Ma irita dialogul in sine cand e taios si strict pe tema asta. Pe alte teme, nu. Tu nu ma iriti deloc, daca cumva la asta te-ai gandit.
De unde stii ca se cere mai mult decat se produce? Esti tu sigura ca tot ce se produce are parte de administrare corecta si responsabila? Adica cineva care munceste 10 ore pe zi nu produce suficient pentru a-si asigura minim subzistenta? Da ala care are o avere de 1000000 de ori mai mare decat majoritatea, cat oare munceste ala? Si cati din banii aia is facuti cinstit? Cine-i vinovat de raportarea asta? Asta sa fie esenta democratiei?
Sa nu-mi zici ca unii muncesc cu cap ca ajungem la manipulare iarasi.

Bine, nu esti marioneta nimanui.. Ai muncit cat ai putut tu de mult? Ai dat tot ce aveai din tine? cati ani de munca ai la activ? Ai macar mare parte din ce-ai visat? Poti sa nu-mi raspunzi, intrebarile te privesc, eu mi-am raspuns la ele. Ma gandesc acum la pensionari, saracii, ce-si raspund ei la intrebarile astea?
Sus In jos
aurora

aurora

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 21:18

Emil Condor a scris:
Aurora, eu cred că tu nu citesti cu atentie!
Vezi că în mesajul meu am scris. „sunt si exceptii”.

Stim toti care este situatia românului în general, nu trebuie să ne-o spună un politician sau altul.

Nu sunt "si exceptii"... cei saraci si amarati sunt majoritatea!

Nu era vorba de nici un politician.

Emil Condor

Emil Condor

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 21:22

Încă nu ai înteles!
Acele exceptii se refereau la altceva.

aurora

aurora

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 21:48

Emil Condor a scris:
Încă nu ai înteles!
Acele exceptii se refereau la altceva.

Daca vrei sa fii corect inteles, si nu numai de mine, spune clar ce ai de spus.
"Se refereau la altceva" ... la ce?

"Subintelesurile" sunt dificile pe un forum, unde totul trebuie scris cu subeict si predicat,
nu putem "banui" altfel gandurile din spatele unui cuvant.

Emil Condor

Emil Condor

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 21:51

Dacă citesti mai sus, nu mai trebuiesc explicatii repetate.

aurora

aurora

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 22:31

l-ati vazut pe primul ministru Boc'jumatate de buletin anuntand masurile de
reforma pentru revigorarea o economiei?

vazusi Cristina care este prima masura de reforma pe care o propune Boc?

Programul de 1 MILION de euro a lui UDREA ca sa construiasca ea case si dispensare la sate!
Unde? la satele depopulate?
si sa lucreze in alea dispensare cine? doctorii u salarii de mizerie?
care nu stiu cum sa mai plece din tara?

Sa aibe UDREA milionul de euroi pe mana ei!

No

aurora

aurora

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyDum 09 Mai 2010, 22:34

Emil Condor a scris:
Dacă citesti mai sus, nu mai trebuiesc explicatii repetate.

Cat de "mai sus" sa citesc, Emile?

Era mai simplu sa spui (sa spui eventual chiar din nou) ce aveai de spus, clar, sa pricep si eu.
Sau poate nu. Question

Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 10:27

j0oke a scris:

Eu cred in propria tara dar nu am absolut nici un motiv sa sprijin toata hotia care troneaza acolo.
Si ai impresia ca eu o sprijin, cumva? De ce crezi ca ma zbat aici ca sa explic realitatea cruda celor ce au inca impresia ca bugetul public este un sac fara fund?
j0oke a scris:
Cei ce lucreaza la privat sunt cei mai manipulati, tocmai pentru ca li se insufla senzatia de putinta si asta-i starneste tare la ego.
Probabil ca nu lucrezi in mediul privat, daca poti face o asemenea afirmatie, sorry. Sau poate ca lucrezi, dar nu stii ce inseamna sa-ti asumi riscuri (=responsabilitate) Wink . Si ca sa nu ma intelegi gresit, iti pun o intrebare simpla si clara referitoare la un exemplu de risc. Un bugetar nemultumit se duce si cere la stat. Un particular care da faliment cui se duce sa-i ceara sa-l salveze? Un bugetar dat afara se duce si face greva. Citi angajati din milioanele de angajati dati afara in mediul privat, ai vazut tu sa faca greva si sa tipe in piata publica? Fiul nostru a fost dat afara -in urma restructurarilor unei firme private- dar a refuzat ajutorul de somaj, a facut eforturi si azi munceste (inclusiv w-e) pe rupte si pentru un salariu decent, si tot in mediul privat.
j0oke a scris:
De unde stii ca se cere mai mult decat se produce?
Ce produc bugetarii, de exemplu, in plus, pentru a fi in masura sa fi cerut de ani de zile sporuri peste sporuri si mariri de salarii, mai ales in plina criza?
j0oke a scris:
Esti tu sigura ca tot ce se produce are parte de administrare corecta si responsabila?
Pai cine administreaza taxele si impozitele date de mediul privat? Nu bugetarii, cumva?
j0oke a scris:
Adica cineva care munceste 10 ore pe zi nu produce suficient pentru a-si asigura minim subzistenta?
Bugetarii care muncesc 10 ore pe zi efectiv ii numeri pe degete, majoritatea lor sparg usa la sfirsitul programului, iar la prinz, Vinerea, sunt deja pe drum spre minivacanta de w-e Wink ... Asta, in timp ce in mediul privat se lucreaza inclusiv Simbetele, uneori chiar si Duminicile!
j0oke a scris:
Da ala care are o avere de 1000000 de ori mai mare decat majoritatea, cat oare munceste ala?
Nu stiu, intreaba-i pe majoritatea liderilor de sindicat ai bugetarilor, de exemplu, cit au muncit si cum isi justifica averile uriase? Wink Intreaba-i pe Nastase- sapte case, pe Tariceanu-furaceanu sau pe clientii sai politici Dinu Paturiciu si Sorin Ovidiu Vintu' , datori bugetului public cu milioane de euro Wink .
j0oke a scris:
Si cati din banii aia is facuti cinstit?
Exact! Very Happy
j0oke a scris:
Cine-i vinovat de raportarea asta?
Exact! Very Happy Cine raporta in 2008 ca economia "duduie" Wink ?
j0oke a scris:
Asta sa fie esenta democratiei?
Esenta democratiei este ca nu au mai fost votati si ca electorii i-au penalizat la vot !
j0oke a scris:
Sa nu-mi zici ca unii muncesc cu cap ca ajungem la manipulare iarasi.
De ce? Tu nu i-ai intilnit niciodata -in viata ta- pe cei care au drept motto "noi muncim, nu gindim" Laughing? Sau cei care "muncesc" dupa regula "decit mult si fara rost, mai bine putin si prost" Laughing ?
j0oke a scris:
Ai muncit cat ai putut tu de mult? Ai dat tot ce aveai din tine? cati ani de munca ai la activ? Ai macar mare parte din ce-ai visat?
Muncesc de 28 de ani, Dragos, si muncesc in continuare,si nu o fac pe spinarea banului public si crede-ma ca fiecare banut conteaza atunci cind stii ca e banul tau muncit pe rupte, cistigat cinstit, si fara spor de zimbet smile . Si da, am parte de un trai decent, am creeat un camin familiei, un mic paradis cu fluturari si floricele, din care rareori mai iesim in jungla de-afara. Datorita crizei am cautat diverse solutii si ne-am reanalizat inclusiv cheltuielile casei, fara sa ne afecteze un minim confort si un trai decent. Muncim -deseori- inclusiv in w-e, dar cind ne apucam de o treaba o facem temeinic si incercam sa o terminam, nu sa o lasam pe miine. Ne respectam termenele si cuvintul dat, ne respectam colegii si clientii onesti si ne luptam in justitie cu hotii si cei care abuzeaza. Muncind corect si cinstit suntem recompensati pe masura. Iar atunci cind patronul a abuzat sau a fost necinstit, mi-am cautat si gasit de lucru imediat, in alta parte. Nu am cersit niciodata de la stat, nici macar ajutor de somaj, si asta pentru ca nu am stat cu miinile in sin si mi-am gasit de lucru intotdeauna. Viata mea nu a fost intotdeauna roz, dar intotdeauna am crezut in ceea ce fac!
j0oke a scris:
Poti sa nu-mi raspunzi, intrebarile te privesc, eu mi-am raspuns la ele.

Un om responsabil va raspunde intotdeauna Wink Very Happy !
j0oke a scris:
Ma gandesc acum la pensionari, saracii, ce-si raspund ei la intrebarile astea?
Iar eu ma gindesc in special la tinerii familisti, cei care chiar sunt saraci si n-au nici casa, nici gospodarie (unde sa-si creasca o gaina si o leguma, asa cum au muuuulti pensionari, de exemplu Wink ) , care sunt dati la o parte de pensionarii cu pensii si salarii nesimtite si cumulate la stat, care muncesc pe rupte doar pentru a-si plati educatia sau o rata la banca (asta in cazul fericit, in care au un job si cineva sa le mai sustina cauza). Observ cu durere ca tinerii, adica cei care ne vor reprezenta miine pe toti cei ce injuram azi, cei care vor plati miine pensiile tuturor celor ce se pling azi, sunt lasati de izbeliste total Sad ...
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Data de inscriere : 31/05/2009

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 10:46

Stii ce ma ingrijoreaza, Cristina? Ca se apropie ziua pensionarii si vor calcula pensia dupa salariul acesta ciuntit, iar cei ce au iesit pana acum se vor bucura in continuare de pensii bunicele! Asta e dreptate? Iar cei ce vor fi dati afara, nu vor beneficia de salarii compensatorii, asa cum au beneficiat sute de mii de oameni! E drept? Pentru unii, muma, pentru altii, ciuma?
La varsta mea, ce sanse am sa ma duc la patron? ZERO TAIAT!
Tu spui ca daca patronul e nesimtit, te duci in alta parte. Sunt oameni care nu-si pot schimba locul de munca, cat ai bate din palme. Indura toate magariile, cu speranta ca va veni si pensionarea si odata cu ea, daca e sanatate, o perioada frumoasa de viata: statiuni, cresterea nepotilor, excursii, etc. Cer prea mult de la viata?

Cristina

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 10:53

Dolion, pe noi a inceput sa ne ingrijoreze asta mai de mult, ca atare nici nu ne mai bazam pensia de la stat, am aplicat pentru un program de pensie privata si incercam sa mai punem si ceva banuti de-o parte Wink ...

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 11:23

dolion a scris:
Stii ce ma ingrijoreaza, Cristina? Ca se apropie ziua pensionarii si vor calcula pensia dupa salariul acesta ciuntit, iar cei ce au iesit pana acum se vor bucura in continuare de pensii bunicele! Asta e dreptate? Iar cei ce vor fi dati afara, nu vor beneficia de salarii compensatorii, asa cum au beneficiat sute de mii de oameni! E drept? Pentru unii, muma, pentru altii, ciuma?
La varsta mea, ce sanse am sa ma duc la patron? ZERO TAIAT!
Tu spui ca daca patronul e nesimtit, te duci in alta parte. Sunt oameni care nu-si pot schimba locul de munca, cat ai bate din palme. Indura toate magariile, cu speranta ca va veni si pensionarea si odata cu ea, daca e sanatate, o perioada frumoasa de viata: statiuni, cresterea nepotilor, excursii, etc. Cer prea mult de la viata?

"Tu spui ca daca patronul e nesimtit, te duci in alta parte. Sunt oameni care nu-si pot schimba locul de munca, cat ai bate din palme. Indura toate magariile, cu speranta ca va veni si pensionarea si odata cu ea, daca e sanatate, o perioada frumoasa de viata: statiuni, cresterea nepotilor, excursii, etc. Cer prea mult de la viata?"

Si cit mai avem de trait ?

E rau de tot asta si vor sa ne ingroape de vii sa scape de cei peste 50 de ani,nesimtitii:((((
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 11:28

Cristina a scris:
ostrovna a scris:

Si eu vroiam sa ma mut la voi in Timisoara smile ...
Este aceeasi Romanie peste tot, Getutza, si aici sunt probleme, numai ca unii au impresia ca doar ei au probleme Wink ...

A nu se compara orasele,acolo sunt aia cu spaga cu sursa si mai ales cu dezinvoltura sa nu zic tupeul si nesimtirea lui udrea Sad Sad Sad

Io n-am treaba cu tine tu iti vezi de treaba ta si cistigi cit muncesti si te felicit,da nu-mi zi mie de miticii ca viiiiideanu,etc il bag si pe nastase ca si el e la fel de nesimtit:(
Sus In jos
j0oke

j0oke

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 16:22

Cristina, nu mai polemizez pe subiectul asta ca-mi plange sufletul cand vad ca ajungem sa ne judecam unii pe altii desi suntem toti in aceeasi barca. Ti-am mai zis undeva pe forum ca am lucrat 15-16 ani, din timpul facultatii inca, doar unul ca bugetar si restul in mediul privat si am avut in tara si afacere proprie. Asa ca nu ma judeca te rog aici, spunandu-mi ca n-am habar cu ce se mananca ala. smile Stiu si chiar foarte bine.
Multe din ceea ce ar trebui sa-ti raspund la ultima postare a ta, deja le-am spus recent tot pe forumul asta. Nu ma mai repet, sorry.

ps. Sincer ma bucur ca tu esti o persoana care are cu ce se lauda in urma punerii in valoare a capacitatilor proprii si sustinute evident prin munca asidua. Toate respectele mele, sincere. aplauze
Dar daca toti am functiona asa am fi probabil o societate perfecta, care nu este.. Stii, pana la urma am putin impresia ca judecata asta provine si dintr-o doza de ingamfare, ca sa nu zic dintr-o optica ingusta si prea personalizata, pe aspectul asta. Te-as ruga sa nu te superi ca am zis asta dar alta impresie nu pot sa-mi fac si inteleg perfect ca tu ai sa fii mai greu de acord cu cele zise de mine. In rest, esti o persoana foarte simpatica si cu simt. thumb_yello
Sus In jos
Cristina

Cristina

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 17:15

Ok, eu gresesc cind sustin o minima decenta socio-economica si solidaritate sociala, sunt ingimfata pentru ca am realizat ceva in viata in mod onest, am optica ingusta si prea personalizata pentru ca nu ma smiorcai pe la usa statului, da, asa este. Aveti dreptate. Si nu are rost sa continuam. Este foarte clar ca nu exista nici decenta economica si nici solidaritate, ca adevarurile clare/simple supara cel mai tare si ca nu vor fi recunoscute greselile, in veci. Aaa, si ca suntem simpatici foc . clown
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 EmptyLun 10 Mai 2010, 17:39

Cristina a scris:
Ok, eu gresesc cind sustin o minima decenta socio-economica si solidaritate sociala, sunt ingimfata pentru ca am realizat ceva in viata in mod onest, am optica ingusta si prea personalizata pentru ca nu ma smiorcai pe la usa statului, da, asa este. Aveti dreptate. Si nu are rost sa continuam. Este foarte clar ca nu exista nici decenta economica si nici solidaritate, ca adevarurile clare/simple supara cel mai tare si ca nu vor fi recunoscute greselile, in veci. Aaa, si ca suntem simpatici foc . clown

Cristina termina ca tu sti care e parerea mea doar sti in ce domeniu am lucrat da-i drept sa nu te lase nesimtitul de basescu sa iesi la pensie anticipata dupa 35 de ani de munca?

si am cotizat la statul asta imbecil:(

sau poate sunt eu sunt anormala:(
Sus In jos
Continut sponsorizat

PD- L - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: PD- L   PD- L - Pagina 8 Empty

Sus In jos

PD- L
Sus 
Pagina 8 din 37Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: